Ga naar inhoud

Moeke

Leden
  • Aantal items

    126
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Moeke

  1. Het is d'Hondt geworden. Voornaamste redenen: minder kosten en beter beeld bij eindresultaat (bijv. waar wordt het ongelijk). Gekozen voor Natrelle MM245cc achter de spier. Voor van der Weij had ik overigens ook kunnen kiezen, lijkt me prima chirurg. Later dit jaar word ik geopereerd, zal tzt een operatieverslag aanmaken met do's en don'ts voor alleenstaande moeders : ).

    Ps. Ander topic, maar zat net het FDA rapport over Natrelle te lezen en vind dat je best veel kans hebt op complicaties en heroperatie binnen 7 jaar. Voor de geinteresseerden: http://www.fda.gov/downloads/MedicalDevices/ProductsandMedicalProcedures/ImplantsandProsthetics/BreastImplants/UCM245625.pdf.

  2. Nog een vraagje. Kan er wel het eea over terugvinden op het forum, maar voor de zekerheid.

    Klopt het dat zowel bij plaatsing volledig achter de spier als bij plaatsing dual plane de onderzijde en zijkant (buitenzijde) van de prothese niet door de spier bedekt worden, maar dat dit onbedekte deel bij dual plane groter is? Zag een link naar een dual plane fimpje hier op het forum en dat maak ik eruit op.

  3. Nog bedankt voor je uitleg trouwens!

    Ps. Ja, voor herstel/kindje zou ik het graag voor de spier willen. Zit nu erg vaak op schoot, liefst liggend met hoofd tegen mijn borst, stoeit ook meer, weigert soms verder te lopen = dragen, en klimt heeeeel traag (via alle andere stoelen) in autostoel zodat ik vaak ga tillen. Dat wordt wat : ).

    Oh, en in de winter lijkt me ook niet zo handig, met schrappen van autoramen. Nou ja, het komt nooit goed uit eigenlijk.

  4. Bij van der Weij en d'Hondt is het advies MM 245cc (maar meen me te herinneren dat van der Weij aangaf dat eentje die hoger is eventueel ook zou kunnen). Ik ben 163 cm en 58 kg en heb een A of AA cup. Volgens van der Weij heb ik genoeg weefsel volgens de pinchtest en d'Hondt raadt voor de spier af ivm randen zien, eerder draaien, eerder zien van rimpelvorming en eerder kans op kapselvorming. Van der Weij zegt juist 'niet achter de spier als het niet nodig is'. Beaucare meent dat anatomisch achter de spier geen zin heeft; het anatomische zou wegvallen door de spier, dus kan je net zo goed rond nemen. Beaucare gaf aan weer steeds meer rond te gebruiken ivm draaien.

    Beaucare valt iig af, mede door korte gesprek, geen ontmoeting met chirurg en ze hebben geen portfolio van het eigen werk van de gewenste chirurg. De andere twee namen beiden de tijd.

    Voor de spier klinkt idd minder heftig (en zachter), maar ik twijfel daaraan door mijn huidige kleine cupmaat.

    Oh ja, d'Hondt raadde aan een half jaar niet op de buik te slapen/zwaar te sporten. Sporten doe ik niet en ben geen buikslaper, wel een zijslaper. Sebbin zou garantie geven op kapselvorming. Natrelle niet. Bij d'Hondt betaalde ik 40,-- voor het consult (wist ik niet van tevoren of heb het niet goed verstaan) en bij van der Weij niets.

    Ik heb een lichte voorkeur voor één van de twee door de resultaten en het verhaal / de betrokkenheid, maar vind het wel zo netjes dat eerst aan de afvaller te laten weten (zodra ik het zeker weet). Voor het geval ze meelezen : ). Ga iig niet verder zoeken.

  5. Inmiddels bij twee chirurgen geweest, er volgen er nog één (september) of twee.

    Heb nu cup A (denk ik) en wil naar B of B/C.

    Adviezen:

    1) 245cc / anatomisch / Natrelle / voor de spier / 4600,-- (zou genoeg weefsel hebben)

    2) 250 - 280cc / rond / Sebbin / achter de spier / 2650,-- (reden rond: prothese gaat achter spier en wordt platgedrukt dus anatomisch geen zin bij kleine vergroting en geen kans op nadelige effecten draaien (eigenlijk was de trend dat ze weer voornamelijk rond wilden plaatsen))

    Zal vanavond eens foto van mijn borsten plaatsen.

  6. Je hebt gelijk Sizzlie. Ik word gek achter mn pc. Steeds weer een ander 'screenen'. En op de websites staan er altijd wel een paar borsten tussen die je minder aanspreken, dat betekent dan natuurlijk niet dat het niets is. Ook zie ik behoorlijke prijsverschillen. Alhoewel ik dit niet mijn keuze wil laten beïnvloeden denk ik weleens shit... gewoon 1500,-- verschil!!

    Bang zijn de verkeerde keuze te maken.

    Ik ben woonachtig in Rotterdam, maar bereid om ca. 2 uur te reizen.

  7. Thanx allemaal.

    @b-cupje: mocht een ronde prothese eenzelfde druppelvormige resultaat opleveren dan zou ik daar wel voor open staan. Waarom wilde je ronde protheses? Door de nadelen van anatomische?

    Ze zijn trouwens heel natuurlijk, je borsten! Ik heb echter wel veel minder borst van mezelf, als ik mijn armen omhoog doe, zie je niets meer. Weet niet of dat betrokken wordt in de keuze rond of anatomisch.

  8. Hallo allemaal

    Ik steek heel veel op van al jullie verhalen over borstvergrotingen, hoop de mijne hier ook dit jaar te kunnen plaatsen.

    Nu probeer ik een voorselectie te maken van plastisch chirurgen, maar tjee, hoe doe je dat?! Ik word een beetje gek achter mijn PC, tot 's avonds laat ben ik aan het zoeken.

    Ik wil bescheiden (geen grote, eerder B/C, heb nu AA) natuurlijk ogende borsten waarbij mijn persoonlijke voorkeur uitgaat naar een druppelvormige borst zonder bolling aan de bovenkant.

    Ik heb de volgende namen opgeschreven: van Selms (geen foto's kunnen vinden), Plovier (of is hij alleen aan te raden bij grotere borsten?), van der Weij en Demeyere.

    Hebben jullie tips om die voorselectie goed te kunnen maken?

    Wil eigenlijk bij twee chirurgen een consult aanvragen.

    Groet Moeke

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.