Ga naar inhoud

Nicole21

Leden
  • Aantal items

    66
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Nicole21

  1. Hahahahahahaha wat leuk dat dit topic opeens weer leven heeft gekregen...ik ben echt al heel lang niet meer op de site geweest.

    Maar indd super leuk om te zien dat meerdere mensen hier wat gebruiken... ik ben ondertussen 10 maanden, en gebruik weer gwn als ik er zin in heb. Heb er totaal geen last meer van. wat ik alleen kan hebben de dag erna dat mn borsten een beetje steken. Maar dat komt dan meer door de spieren die continu verkrampen. Ik krijg deze steken soms ook nog wel als ik echt veel te zwaar getild heb.

    Mijn implantaten zitten namelijk onder de borstspier dus altijd als ik zwaar til worden ze lekker geplet hahahahahaha.

    Super dat jullie zo positief reageren op dit topic!!! Hoop dat iedereen weer volop los kan gaan op festivals en feesten.

    En ik ben het er mee eens dat je moet tonen wat je hebt... ik doe ook altijd wel wat aan waarbij mn borsten te zien zijn.

    Hahaha toen ik de eerste keer ging zwemmen, pas na de operatie, (ofja zwemmen, pootje baden want ik was geopereerd in de zomer en wilde toch graag lekker zonnen) keek ik ook steeds na mn borsten dat op eens n goede vriendin zei: Ja nicole ze zijn mooi!!!!!! hahahahaha super grappig.

    Maar we morgen trots zijn op wat we hebben gekregen en dat ook zeker showen! have much fun op alle partys!

    liefs!

  2. Hahahaha je word hondsdol van drugs.... :45:

    Maar bedankt iedereen voor de reacties. T is fijn dat ik adviesen krijg.

    Ik weet dat veel mensen drugs gebruiken, zowel soft als hard drugs. Dat heb ik wel gemerkt toen ik die wereld in stapte.

    Maar daarin tegen denk ik toch altijd wat als hier alleen maar mensen zijn die niet gebruiken. Heeft direct iedereen een oordeel over je.

    Maar ik ga morgen eens mailen naar de kliniek, bellen durf ik niet zo goed. Ben altijd bang voor de reacties.

    En daarnaast haat ik t als mensen tegen me beginne te preken dat t ongezond is en dat ik niks moet gebruiken.

    Ik heb komende tijd geen feestjes. En ben ook niet van plan nog echt te gaan gebruiken. Maar hardstyle muziek vind ik alleen maar super met iets op. En ik ben helemaal niet van de alcohol want ik drink nooit en als ik eens drunk sta ik na 4 glazen sambuca-cola rechtop te slapen.

    Dus t is meer dat ik t wel ooit nog eens kan gebruiken.

    Bedankt dat jullie zo vrij en positief zijn over dit topic, en geen veroordelingen erover hebben!

    Liefs xx

  3. Hallo,

    Zijn hier mensen die ervaring hebben met drugs na een borstvergroting.

    Ik hou er wel van om af en toe naar een Hardstyle feest te gaan of een festival maar ik vind t dan ook relax om een pilletje te pakken. Daarnaast ben ik best geïnterseerd in de verschillende soorten drugs en wat het met je doet, dus ben dr wel voor in om een andere drugs dan n pilletje te gebruiken om te zien wat t met je doet.

    Ik gebruik momenteel al een hele tijd niet meer maar ik wil graag weten of t schadelijk is voor implantaten als je drugs pakt, of bij bepaald soort drugs.

    Graag adviesen, ervaringen en tips hierover.

    Liefs nicole

    P.S. Ga hier nou geen berichtjes neer zetten over hoe slecht drugs is en dat ik het niet moet gebruiken, I know!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.