Ga naar inhoud

Love_boobies

Leden
  • Aantal items

    149
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    2

Berichten die geplaatst zijn door Love_boobies

  1. Beste Sven,

    Fijn dat u hier bent om vragen te beantwoorden.

    Ik heb een vraag met betrekking tot een 'interne bh', al dan niet met permanente hechtingen rondom de pocket of met behulp van strattice of alloderm. 

    Ik heb grote prothesen (2500cc) en zal dit jaar groter gaan. Nu heb ik aan mijn pc gevraagd of hij het nodig vindt om bij deze wissel strattice of alloderm te gebruiken. Hij gaf aan om dit niet gebruiken, omdat hij het niet nodig vindt (ook is het erg duur) en het alleen te gebruiken om een complicatie (e.g. bottoming out of symmastia) te herstellen en niet als voorzorgsmaatregel. Mede ook omdat er ook meer intern littekenweefsel zou kunnen ontstaan. Dit laatste is dan ook weer tegenstrijdig, aangezien andere studies aantonen dat strattice/alloderm mogelijk het risico op kapselcontractie kunnen verminderen. 

    Wat is uw kijk hierop?

    Groeten,

    Love_boobies. 

    • Upvote 1
  2. Hii DD+

    Ik kan ten strengste aanraden nog een consult bij Demeyere te doen. Van het aantal cc dat je nu hebt naar het aantal cc te gaan dat Plovier voor heeft gesteld is gewoon vragen om problemen. Zelfs als je huid zoveel kan rekken in 1 keer, moet je ook niet vergeten dat je weefsel ook wat trauma te voorduren krijgt. Het erin krijgen van de prothese is dan niet je grootste probleem meer. De incisie moet ook dichtgemaakt kunnen worden. En de incisie onder de borst is al minder ideaal vanwege de druk van de prothesen op de wond. Alhoewel, met de saline overfilled zou je ook via de tepel kunnen gaan, maar dat even terzijde.

    Tijdens mijn consult verwarde Demeyere jou ook met mij. Hij dacht dat ik jou was, omdat we een ongeveer...soortgelijke wens hebben. Ik mag dit eigenlijk niet zeggen, maar hij uitte zijn bezorgheid jegens mij, over jou. Hij vond dat zijn collega wellicht onverantwoord bezig zou zijn. Demeyere is de kwaadste niet, en hij zal je echt wel geven wat jij wilt als hij dit mogelijk acht, maar dan wel op de veiligste manier.

    Risico's kunnen zeker genomen worden, maar er is een verschil tussen een verhoogd risico en ronduit gevaarlijk.

    Wellicht dat je foto's van Kacey Diamonds en Dana Léon mee kunt nemen. Ze hebben alle twee silicone implantaten (1500cc), maar volgens mij komen ze wel in de buurt van de vorm die jij wilt.

    Succes, het komt wel goed.

    xx

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.