Ga naar inhoud

I233

Leden
  • Aantal items

    405
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door I233

  1. Ben benieuwd wat de meyere hierop gaat zeggen. Weet je ook wat je bij hem kwijt zal zijn als je in de toekomst 1500cc laat plaatsen?

    Als dat in de buurt komt van wat je bij plovier betaald zal ik als ik jou was direct voor plovier gaan?

    Maar hoever van te voren moet je de borstvergroting plannen om in januari bij plovier terecht te kunnen?

    Bij welke pc had je het beste gevoel?

  2. Net terug van consult bij Dr. Plovier.

    Mijn wens is geen enkel probleem voor Dr. Plovier en hij zou het zelfs benaderen in één keer.

    :1bouncingboobs:

    En we hebben 2 keuzes:

    1. De Sebbin silicone 1505cc aan 5500 euro

    2. Saline expandable 1500cc overfilled tot misschien wel 1700cc à 1800cc aan 6500 euro

    Hij zou die ook dual plane plaatsen. Is dat niet een beetje vreemd voor dergelijk formaat?

    Enig nadeel bij Dr. Plovier is dat indien we voor dergelijke implantaten gaan, het volledige bedrag moet betaald zijn bij het maken van de afspraak, een voorschot is niet genoeg. (en daar hadden we wel geen rekening mee gehouden)

    Het is nu dus tijd om een te bespreken wat ik ga doen. Dr. De Meyere of Dr. Plovier ?

    Of misschien eerst nog een extra consult bij Dr. De Meyere, want het resultaat van de consulten is totaal verschillend. Dr. De Meyere heeft twijfels dan hij de Motiva 1050cc bij een eerste operatie zou kunnen plaatsen. Dr. Plovier ziet geen enkel probleem om er direct 1500cc of meer in te steken.

    Of misschien een 3de consult bij nog een andere dokter?

    He DD!!

    je bent op consult geweest!! Fijn dat plovier je wens in een keer waar zou kunnen maken!

    Lastig dat je moet kiezen tussen de 1500cc, 1700cc en 1800cc. Wie weet dat je bij 1500cc wel het resultaat hebt bereikt of niet en je dan achteraf denkt had ik maar...

    Maar hoeveel verschil zal je daadwerkelijk gaan zien tussen deze implantaten?

    Wel lijkt me verstandig nog ff langs te gaan bij Demeyere. Vind het best apart dat hij zegt niet verder te kunnen gaan bij 1050 en plovier, zoals barbielena ook al zegt, zo hoppa zegt 1500cc erin te kunnen stoppen..

    idd alsof hij wel een heel groot risico gaat nemen...

    maar je zegt zelf dat plovier wel alles heeft gemeten en goed heeft gekeken naar wat mogelijk is...

    in dat geval zal ik dan toch eerder gaan voor dr. plovier, dan heb je mogelijk in 1x wel waar je zijn wilt:)

  3. hoi DD+

    Je hele verhaal gelezen en vind het best interessant. interessant om te lezen hoe je je droom gaat waarmaken en dat je je er heel goed in hebt verdiept. Interessant vind ik het om dat ik natuurlijk erg benieuwd ben naar de mogelijkheden en het resultaat.

    Hoewel ik niet begrijp dat mensen zulke grote absurde ronde neppe ballen mooi vinden (en dan heb ik het nog niet over mogelijke complicaties/klachten, maar he ieder zijn smaak natuurlijk;) ) vind ik het super tof dat je er zo open over durft te praten en je niets aantrekt van de mensen die het er niet mee eens zijn. Ook heb ik het idee dat als iemand een tegenargument geeft je die uitzoekt naar waarheid en die mee neemt in je overweging om het wel(niet) te doen. maar volgens mij ben je niet meer van gedachten te veranderen :3:

    Ik hou je topic in de gaten ben benieuwd naar je verhalen van je consulten, de adviezen, de uiteindelijke operatie en meer.

    Ben ook echt onwijs benieuwd naar hoe je het gevoel van zulke grote borsten gaat ervaren. Ik had de eerste twee weken het gevoel dat ik mijn borsten vast meost houden omdat ik bang was dat ze eraf zouden vallen ofzo haha (en dat met maar 220cc :45: ). Ben benieuwd hoe jij dat gaat ervaren en of je sowieso ooit je borsten los durft te laten :6:

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.