Ga naar inhoud

Utopiah

Leden
  • Aantal items

    19
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Utopiah

  1. Hoi Kiki,

    Ik ben inmiddels geopereerd en het ging allemaal heel voorspoedig. Ben blij dat ik van die ondingen af ben zeg. Lekker weer gewoon mezelf. Heerlijk. Geen correctie of vervanging meer in de toekomst. Jij ook gefeliciteerd met je explantatie. Hoe ging het bij jou en waarom heb je ze laten verwijderen? Was het noodzaak of was je ze gewoon zat?

    Ik heb een leuk maatje overgehouden en mijn echtgenoot is er ook blij mee. Nooit meer protheses voor mij.

  2. Hi Zoe, lastige beslissing he? Een jaar is wel kort, maar sommige dames weten al na een paar dagen dat ze een fout gemaakt hebben anderen zijn het gewoon na een x-aantal jaren zat. Gelukkig is op het net steeds meer over explanatie te vinden. Op een ander forum waar ik ook weleens post gaan in april maar liefst acht dames voor explantatie (daar vind je ook mijn datum :) ). Om uiteenlopende redenen.

    Het hoeft zeker niet zo te zijn dat je met explantatie nog slechter af bent. Ik weet niet waar je mee gestart bent... maar kijk eens op realself.com en zoek dan op 'breast implant removal'. Kijk bij de 'reviews' of bij de foto's. Het ziet er allemaal niet zo verkeerd uit hoor. Maar goed ik had best al wat weefsel AA maar niet volledig plat, ben ook tien jaar verder nu en dikker geworden. Dat scheelt denk ik. Weet niet met wat jij gestart bent.

  3. Hoi Utopiah,

    Ik wordt 24 januari geopereerd door Kappel.

    Bij mij kost het 3000,- euro, maar als je grotere protheses hebt (weet niet waar de grens ligt, ik heb 215cc) dan kost het meer. Ze is dan langer bezig met het losmaken en kapsel verwijderen.

    Groetjes

    Hoi Lellie,

    Krijg je het vergoed, zo ja welke verzekeraar heb je? Ik heb zelf meer dan 215, ik zou moeten opzoeken wat ik precies aan cc heb. Grotere kost 3500 euro, ik had al met haar gemaild.

    Maar wat spannend zeg dat je de 24e aan de beurt bent! Wauw. Ik verneem graag hoe het was.

    Ik ga zelf bij Florine Kingma op explantatieconsult in januari.

    Succes!!!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.