Ga naar inhoud

Bboob

Leden
  • Aantal items

    1348
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Bboob

  1. Iedereen moet voor zichzelf bepalen wat kan en niet kan hé. In je persoonlijke situatie kan het natuurlijk zijn dat te groot niet goed meer is, qua job bijvoorbeeld, ... En ja, kledij en lingerie zal inderdaad niet eenvoudig worden. De meeste dingen zullen waarschijnlijk naar de kleermaker moeten voor aanpassingen. Maar ik wil dat 'ongemak' er wel bijnemen. Professioneel gedeelte is voor de toekomst.

    Kan ik moeilijk beoordelen als we geen vrienden kunnen zijn, wat natuurlijk je eigen vrije keuze is Bboob.

    Je kunt gerust gaan kijken hoor :)

    Maar inderdaad, als jij er eventueel professioneel mee verder wil, dan zal het motto the bigger the better wel van toepassing zijn.

    Vind het aan de enke kant wel jammer dat we steeds rekening houden met wat anderen zouden kunnen denken, was van mij toch zo door mijn beroep.

    Dus blijf het wel straf van je vinden dat je zegt: Lekker puh, ik doe toch wat ik wil.

    Nu maar hopen dat Demeyere je kan helpen, al kwam hij mij over als een heel voorzichtige man ( mij wou hij ook geen te grote protheses plaatsen ) dus ik vrees dat in Belgie Plovier je enige optie zal zijn.

    Groetjes,

  2. Veel succes vandaag!

    Ven reuze benieuwd hoe dit afloopt: ik heb zelf ook ooit met de gedachte van een hoger aantal cc gespeeld, zelf ben ik uiteindelijk blij dat ik t niet deed. ( nooit gedacht dat ik dit zou zeggen :) )!

    Groter was gewoon niet praktisch meer voor mij, ben nu soms al een halve attractie in de zaak :) en qua kledij en lingerie wordt t er niet makkelijker op!

    Maar ik snap je heel goed, eens je een beeld in je hoofd hebt dan zoek je wel tot je t krijgt!

    Nogmaals veel succes!

  3. Hallo,

    Voor zover ik weet is Plovier de enige die naar dat aantal cc neigt... Inderdaad misschien niet in 1 keer maar toch :)

    Toen ik op consult ging, had ie protheses liggen van 1500 cc so... Tot 1050 heeft ie gewoon altijd op stock.

    Bij mij wou hij een max van 1138 plaatsten ( op maat gemaakt dan ), dus zelfs hij plakt er wel een max op. En t moet ook allemaal passen en kunnen he.

    Ik snap best dat je pornoboobs wil, maar ik ga er van uit dat je daar echt geen 2000 cc voor zult nodig hebben hoor.

    Veel succes verder

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.