Ga naar inhoud

sporty

Leden
  • Aantal items

    424
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door sporty

  1. hoi Vlinder!!

    toen ik jaren geleden onder het mes moest voor een kijkoperatie mocht ik geen lenzen in.... ik heb hele slechte ogen dus ik dacht dat dat voor mij een oplossing zou zijn, maar helaas alles wat niet lichaamseigen was en verwijderd kon worden moest eraf, ook mijn kunstnagels.....geen id of dat nog steeds is? heeft iemand hier ervaring mee?? ik weet ook dat mijn bril niet de ok in mocht, ik heb moeten lullen als brugman voordat het mocht "op eigen risico" (bang voor schadeclaims) ik heb echt hele slechte ogen dus het is gewoon heel heel vervelend als je hem niet op mag omdat ik gewoonweg niet eens kan zien wie er tegen me praat!!! (raar maar ik wil graag iemand kunnen aankijken als ze tegen me praten en met min negen lukt dat echt niet hoor)

    ik ben benieuwd of het elders anders gaat??

    groetjes, jolly

    hoi hoi,

    ik zat je topic te lezen en je had het over kunstnagels en lenzen, ik heb ook kunstnagels en dat is nu geen probleem meer je mag gewoon nepnagels had ze nog even 2 dagen voor de operatie netjes laten maken, ik had een lange operatie en had mij lenzen nog in die moest ik uit doen voor de operatie en je raad het al (vergeten)!! maar er totaal geen last van gehad, ben afgelopen 1,5 week weer geopereerd en ben ik ze weer vergeten(moest nogal lang wachten) en weer geen last, heb wel zachte lenzen!

    gr sporty

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.