Ga naar inhoud

Enibas

Leden
  • Aantal items

    632
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Enibas

  1. Goh zo zie je maar weer hoeveel mensen er eigenlijk wel eens iets chemisch gebruiken ;)

    Tja en over NIET DOEN....dat is natuurlijk grote onzin. Drank en roken word niet moeilijk over gedaan, dat is algemeen geaccepteerd, maar drugs is gewoon zo'n groot taboe...en waarom?? Omdat mensen die niet gebruiken niet weten wat het met je doet en alleen maar de nare dingen horen. Maar geloof me...als je gewoon verstandig gebruikt is er niets aan de hand. Drank gebeuren ergere dingen van!

  2. Luister goed naar je eigen lichaam!

    Ik ben 2 weken geleden ook weer geweest en ook weer met een pilletje op. Gaat prima hoor! Maar wel op eigen risico hahahah :46:

    Ik gooi er ook de ergste dingen uit altijd...
    Ik stond in de wc en er komt een meid binnen lopen met een geweldig figuur! Dus ik geef haar een compliment. Zegt ze " maar jij ziet er toch ook fantastisch uit! En jij hebt tenminste nog veel borst! Ik ben plat van boven" Ik zeg " ja maar dat is wel nep hoor ;) "

    Whahaha waarom ik dat er ook weer uit moest gooien :106:

  3. Leuk onderwerp :D

    Ik ben ook een liefhebber van house muziek in de breedste zin :D Ik ga ook een paar keer per jaar een feest en dan gebruik ik ook wat. Ik heb het gewoon aangegeven bij mijn consult en mijn pc vroeg me alleen het een periode voor de operatie niet te doen en ook een periode na mijn operatie niet te doen. Verder niets. En inmiddels ook al wel gedaan en ze zitten er nog steeds en zijn niet veranderd :D

    Liefs Enibas

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.