Ga naar inhoud

Loutje3410

Silver Member
  • Aantal items

    23
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Loutje3410

  1. @Rweisie vervelend dat je toch nog een verschil hebt en je niet weet of het nog erger wordt. Zo blijf je de hele tijd in een soort wachtstand.

     

    @Mas123 goed om te horen dat alles goed gaat! 
     

    Hier gaat alles ook helemaal goed. Geen enkele pijn of steekjes meer. Alleen op m’n buik liggen is nog niet helemaal fijn. En soms wanneer m’n kind op me komt liggen om te knuffelen denk ik wel eens oei dit voelt niet prettig.

    Ik heb nog een paar dove plekjes qua gevoel maar niet groter dan een cm2.

    Ik denk dat ze wel volledig gedropt zijn. Ze hebben al een natuurlijke “hang”. 
    Ik kwam van een lege 75B en heb nu een goed gevulde 75D. Echt precies wat ik wilde en wat bij me past. Had ik dit maar 10 jaar eerder gedaan zeg! Heerlijk gevoel van zelfvertrouwen door die twee bommetjes!

  2. 15 uur geleden, Mas123 zei:

    Ik had al een andere grotere bh gehaald, maar dat maakte het niet beter.. Vandaag een sportbh gehaald en wat een opluchting.. voor nu nog.. maar kan nu afwisselen tussen verschillende dus dat zal ook helpen. Was wel even slikken met passen... 80D pastte niet.. is een 80E geworden..  😳 Ik wilde grotere boobies... nou ik heb ze.. 🙈

    Vanaf gisteren voelde ik steeds aan de rechterkant een vervelend gevoel, maar zag niks roods, deed ook geen pijn met voelen en duwen, geen verhoging. Maar voelde wel drukkend de hele tijd.. alsof ik een spiertje had verrekt. Maakte me wel even wat zorgen. Net onder douche uit en zie ineens dat die kant dus lager zit ineens.. de drop is begonnen.. 🥳 wist niet dat je dat voelde, maar het is misschien ook wel logisch..  het gewicht trekt nu aan een spiertje. 


    Ik vind het ook gek hoor om ineens volle borsten te hebben. Ik heb tot nu toe alleen soort soft BH’s aangeschaft voor de periode na de sportbh en die hebben dan een maat S of M enzo dus ik heb geen idee wat m’n cupmaat is nu. Wel heel nieuwsgierig maar ik wacht nog even met passen tot de drop. Wel grappig dat je gewoon echt nu ziet en voelt  dat de daling is ingezet bij jou! 

  3. @Rweisie hier zie ik nog niks droppen maar ben ook nog net geen 3 weken po. Ze staan niet hoog meer maar ik verwacht met een paar weken wel dat ze iets meer zakken. Wel fijn dat je een referentiekader heb van je vorige BV! Lijkt het herstel ook op elkaar?
    Qua dingen doen; ik doe alles zelf maar ben ook alleenstaand. Stofzuigen doe ik door de stang tegen m’n buik te houden en gewoon zo het huis door te gaan en af en toe gebruik ik wel gewoon m’n armen. Wel houd ik ze braaf laag, niet boven de schouders. En boenen doe ik ook niet, alles waar je echt kracht voor moet gebruiken laat ik maar gewoon ff. 
     

    @Mas123ik heb eigenlijk geen last van m’n sportbh’s, misschien moet je een maatje groter?

     

    Waar ik wel echt helemaal gek van word is de pijn aan m’n tepels. Zelfs een zachte knuffel van m’n kind doet pijn. Alles wat er maar zachtjes langs schuurt is zo gevoelig.  Ben zo bang dat ik dit nog maanden zal hebben of misschien wel nooit weggaat…  
    Vind het dan ook wat vermoeiend worden om constant wat te voelen bij m’n borsten tenzij ik stil zit.

    Verder wel heel blij met de grootte, hoe de littekens eruit ziet etc!

  4. Dat van de zenuwen had ik ook gelezen idd. Van buiten ziet alles er al “af” uit maar van binnen gebeurt er natuurlijk nog van alles de komende weken.

    Bij mij gaat het rug slapen ook wel goed gelukkig, gek hoe snel dat gaat.

    Hopelijk blijft het goede herstel ons achtervolgen! 
     

  5. Hier gaat ook alles prima. Controle na 1 week PO gehad waar ik de wondjes kon zien, zagen er rustig uit. Ik heb oplosbare hechtingen dus die zullen er vanzelf uitvallen of oplossen. Hoef in ieder geval pas over 3 maanden terug op controle te komen.

    Ik heb nog wel elke dag last van een branderig gevoel als ik opsta, dit trekt na een half minuutje wel weg. En sinds 2 dagen heb ik ineens enorm trekkerige tepels. Waar ik voorheen amper wat voelde is het nu opeens allemaal wat strak en spierpijn gevoel als ik m’n borsten aanraak. 
    Ik denk dat het er allemaal bij hoort dus maak me geen zorgen. Doe nog steeds rustig aan, thuiswerken, veel op de bank vertoeven, armen laag en niet te zwaar tillen. 
    Slechts 1 blik in de spiegel zonder sportbh is voldoende om te weten waar ik het allemaal voor doe! 

    Rijden jullie alweer auto? Ik zal aankomende maandag weer moeten beginnen, dan ben ik 2 weken PO maar vind het wel spannend. Toch bang een gekke beweging te maken.

  6. 1 uur geleden, Mas123 zei:

    Mooi!!! Bij mij zit nog meer aan de bovenkant dan aan de onderkant. Mooi zijn ze niet.. haha.. maar komt wel

    Komt zeker goed! Kan me nu ook nog niks voorstellen hoe het er straks over 3 maanden uitziet en vooral aanvoelt. Nu lijken het wel betonblokken🤪

  7. 49 minuten geleden, Mas123 zei:

    @Loutje3410 hoe gaat het nu met je?

     

    Met de boobs helemaal goed. Alleen veel last van mijn arm waar ze het infuus niet goed in kregen. Pas daarna probeerden ze mijn hand waar het in 1 keer pijnloos erin ging dus snap niet zo goed waarom ze het eerst in m’n arm probeerden. M’n arm (met name bicep) voelt pijnlijker dan m’n boobs 😅

    Eerste nacht ook pijnloos doorgekomen. Op m’n rug slapen ben ik twee weken geleden al mee begonnen dus daar heb ik geen probleem mee. Paracetamol bouw ik ook al af. Het bankzitten gaat nog prima en straks even voor het eerst douchen. 
    Kan echt niet klagen!!

    Hoe gaat het bij jou nu?

  8. 27 minuten geleden, Mas123 zei:

    Ik heb in rust sinds zaterdag geen pijn meer, maar o wee als ik een verkeerde beweging maak... Ai..  scherpe pijn dan. Maar verder gaat het hier ook heel goed. Bij lopen worden ze wel snel hard. Ervaart een van jullie dat ook?

     Is je zwelling wel helemaal weg? En hoe genezen je hechtingen?

  9. @Rweisie ik ben ook bang voor dat lamlendige gevoel straks. Nu ben ik nog lekker suf en als ik pijn heb de komende dagen dan is het makkelijker om je gedeisd te houden. Maar daarna… ik heb me ook echt voorgenomen om NIET naar mijn lichaam te luisteren maar naar het advies van 6 weken rustig aan doen. Ik heb geen idee hoe het herstel van de wond binnenin verloopt dus beter gewoon relaxt doen.

    Hebben je kinderen geen LEGO rondslingeren of diamond painting ofzo, iets om maar niet als een zak aardappelen op de bank te zitten?

    Wanneer kwam je er eigenlijk achter dat er te veel ruimte rondom je prothese was destijds? 

  10. Hoiii allemaal, vers van de pers! Alles is goed gegaan! Voelt een beetje beurs als spierpijn als ik beweeg maar als ik stil lig voel ik nagenoeg geen pijn. 
    Ik heb meteen gekeken naar het resultaat en ik ben nu al zo onder de indruk, laat staan als de zwelling weg is en de implantaten gezakt zijn.

    Ik kan zonder problemen opstaan en net lekker een kopje koffie voor mezelf gemaakt dus ik hoop dat dit zo doorgaat. Verwacht nog wel een klap morgen en overmorgen maar ik heb genoeg series te kijken om de tijd de overbruggen 😃

    Zo wat kan een mens blij zijn zeg, helemaal in love met m’n boobies😍

  11. Jaaaa ik hoop volgende week net als jij zulke positieve ervaringen te kunnen delen hier! Had toevallig laatst de BV van Nienke Plas gekeken waarbij ze dus een nabloeding had 🤪 dus ik ben alweer extra alert op wat er allemaal mis kan gaan.

    Maar toch heb ik er wel vertrouwen in.

    Hoe voelt het nu? Kan je goed zelfstandig van de bank/bed komen? Kun je wel iets zelf doen, broodje smeren oid?

  12. Heyy Rweissie, wat fijn dat je nu tevreden bent en je herstel ook soepel verloopt.

    Weet je ook waarom het in eerste gemist werd dat de protheses niet breed genoeg zouden zijn? Ben je bij dezelfde arts opnieuw geopereerd of besloten elders te gaan zoeken?

  13. Hihi dacht al dat je mentor bedoelde hoor!

    Ik ben alleenstaand en de kinderen zijn de eerste week bij hun vader dus hoop ook echt dat ik na een week weer redelijk mijzelf ben. Ze zijn al 8 en 10 dus ik hoef ze gelukkig niet te tillen 😁

    Ik slik ook vitamine C en sport zoveel mogelijk nu zodat ik zo fit mogelijk de operatie onderga. 
    Heb er echt zin in! Laat je t.z.t. weten hier hoe het gegaan is? 

  14. Ja ik heb ronde protheses straks met wat meer projectie om vooral aan de bovenkant volume te creëren.

    Ik vond de pas sessie vrij snel gaan; ik kreeg 250cc en daarna 350cc aangemeten waarbij de 350 te groot leken. Althans voor mijzelf dan. Dus op die manier op de tussenliggende 295cc uitgekomen. Maar hoe dat er dan straks uitziet… geen idee. 
    Ik heb zoveel borstenfotos bekeken hier op het forum om te vergelijken, kan geen tiet meer zien 😝

    Ben je al aan het voorbereiden op de operatie? Ik heb nagedacht over makkelijke maaltijden en m’n servies staat nu in een bovenkeukenkastje dus dat moet even lager zodat ik m’n armen niet hoef te strekken straks. Ik heb de eerste week vrij genomen van mijn kantoorbaan met 100 procent mogelijkheid tot thuiswerken dus de week erop alleen vanuit huis werken.

  15. Hoi Mas,

     

    Ik ben de 11 aan de beurt. 
    Na twee zwangerschappen en jarenlang niet meer naar beneden gekeken te hebben uit schaamte wist ik dat ik er iets aan moest gaan doen.

    Enige wat ik wil is dat ze weer gevuld zijn (nu lege B75) en dat hoop ik met 295cc mentor xtra te creëren. 
    Ik ga bij Boerhaave en jij?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.