Ga naar inhoud

Ellen69

Platinum Member
  • Aantal items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door Ellen69

  1. Hoi Marlie,

    Ik kan je helaas niet helpen met informatie over Artemis.

    Volgens mij is een  wissel overal duurder dan de normale vergroting.. Ik heb 11 jaar geleden een bv gehad en krijg over een maand een wissel.. ik ga naar dezelfde kliniek als destijds alleen is de pc nu werkzaam op een andere locatie.. waardoor we 3 uur moeten rijden. Ik heb besloten om te overnachten in een hotel..  moet wel zeggen dat ik de vorige x weinig pijn heb gehad maar was de eerste dag verschrikkelijk misselijk. En ik zie het niet zitten omdat 3 uur in de auto mee te moeten maken.. Als je graag weer naar dezelfde kliniek wil dan zou ik gewoon even bellen.. succes met het maken van je keuze.. best lastig he? 

     

    Groetjes,

    Ellen

  2. hoi Jackie,

     

    Jemig, om het nog lastiger te maken. Maar ik snap er dan dus niks van. Hoe kan er zo veel verschil zitten in een advies.

    Ik snap dat je liever geen lift wilt. Ik wil dat ook absoluut niet maar vind ook wat hang niet erg. Maar de randen wil je ook niet zien natuurlijk. Heb je ook gezegd dat je al wel advies voor de spier hebt gekregen? Moeilijk hoor. Daar zou ik ook even over willen slapen. Neig je meer naar van der Weij? De andere adviezen waren ook voor de spier he? En adviseerde Zaal anatomisch of rond?

    Succes met het nadenken. Laat je weten wat je gaat doen?

     

  3. Het klinkt goed wat van der Weij zegt. De mentor extra geeft dan meer projectie dus. Veel? Bij mij is niet gesproken over hp of ehp. Alleen dat rond beter zou zijn. Bij grotere protheses zou er weinig verschil zitten tussen rond en anatomisch. Heb ergens gelezen dat bij een wissel en anatomisch je meer kans hebt dat ze gaan draaien. 

    Ben benieuwd wat Zaal aangeeft.. 

    Maar wel tof dat je al een datum hebt. Op hoeveel cc denkt vd Weij uit te komen dan? 

    Echt lastig maar als je een goed gevoel bij hem hebt, geen lift hoeft lijkt hij mij een goede keuze.. 

     

    Hoor graag hoe het vandaag gaat..

     

    Groetjes, 

    Ellen

  4. Hoi Jackie,

    Lastig he? Ik heb ook 11 jaar geleden een bv gehad en ga in mei voor een wissel.. ik ben niet naar verschillende klinieken geweest maar alleen naar Velthuis ( daar ben ik 11 jaar geleden ook geopereerd)

    Ik wil zelf liever geen lift.. en vind een beetje hang ook niet erg. Ik heb destijds 410 cc natrelle gekregen anatomisch, voor de spier.. nu adviseert ze rond voor de spier. Mentor hp.. 600 cc.. dat vind ik ook spannend omdat ik bang ben dat rond minder natuurlijk zal zijn. Maar pc zegt van niet omdat ik genoeg eigen weefsel heb..  Heb jij niet gevraagd of ze kleiner zullen worden bij minder cc? Ik zou gelijk Helaas kan ik je niet adviseren. Naar welke pc ga je bij Velthuis?? Welke cupmaat kreeg je bij 480cc?? Ik kan me voorstellen dat je niet kleiner wilt.. 

     

    Succes dinsdag.. 

     

    Groetjes,

    Ellen

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.