Ga naar inhoud

Ivdb

Silver Member
  • Aantal items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Ivdb

  1. Op 15-12-2019 om 16:17, Paulientje zei:

    Nu even een update, met een happy end!

    Onverwacht kon ik op 12 dec. De tweede b.v.k. ondergaan bij dr.Nio. De operatie is goed verlopen en ik ben heel erg blij met het resultaat. Als ik nú nog rug/schouderklachten zou houden dan,dan eet ik een bezem met een steel. 

    Het is te gek voor woorden dat er artsen zijn die de arrogantie bezitten om een patient niet te zien,te horen of serieus te nemen. 

    Op mijn zoektocht naar vrouwen die dezelfde ervaring hebben gehad met een PC,kwam ik op dit forum terecht. En wat was ik blij om hier mijn verhaal kwijt te kunnen. Maar ook de steun die ik voelde,maakte dat ik niet bij de pakken neer ben gaan zitten. Zoals in de vorige berichtjes staat beschreven,ging de eerste b.v.k. niet goed. Er was te weinig weefsel weggehaald,waardoor mijn klachten bleven. De PC wilde "er niets meer aan doen" anders werd het een amputatie! Wel ja,tussen cup F en ampitatie zit geen E,D enz. 

    Op aanraden van jullie ging ik voor een second opinion naar dr. Nio in Rotterdam. Hij zag meteen dat hier niet voldoende weefsel was verwijderd. En hij gaf,tot mijn grote verbazing,aan dat de zorgverzekering het opnieuw zou vergoeden. Dat had ik nooit gedacht. Hij vroeg de 2e operatie aan. Wel moest ik naar de medisch adviseur van mijn zorgverzekeraar. Deze gaf vrijwel onmiddelijk toestemming voor de 2e b.v.k. Ongelovelijk. Ik was helemaal beduusd. 

    En nu heb ik de operatie al gehad. 

    Toen ik afgelopen donderdag weer wakker was,had ik veel pijn. Dit bleek te komen door de drains. Die had ik vorige keer niet gehad. Nu is de pijn zoals ik die in maart voelde. 

    Tussen de eerste en tweede operatie zit bij mij 9 maanden. Er hoeft dus niet altijd een jaar tussen te zitten,zoals wel eens wordt gezegd. 

    Als ik een tip mag geven: Als je denkt dat iets niet goed is gegaan,geef dan niet op! Ook een zorgverzekeraar is voor rede vatbaar.

    Omdat de operatie nu heel onverwacht snel kwam,heb ik nog geen klacht kunnen neerleggen bij de eerste PC en het ziekenhuis,maar dat ga ik zeker doen. 

    Mocht iemand meer info willen,dan stuur gerust een PB. 

    Groetjes van Paulien

    Wauw, wat een verhaal met een goed eind. Ik maak nu hetzelfde mee, mijn arts praat mijn een psychologisch probleem aan. Ik had een H70 met hele erge nek en schouderklachten. Dat is nu een F70 met dezelfde klachten. Ik ben in alle staten, de arts wilt me niet meer helpen omdat het anders te plat word en de arts zegt: ik maak geen platte borsten! Wil ook kijken of ik een afspraak kan inplannen met Dr. Nio. Heb wel in hetzelfde ziekenhuis een second opinion gehad maar die was net zo dramatisch, er werd gezegd. Ga maar sporten, trek een sportbh aan het is een mooi resultaat.. Heb uren gejankt en deze week na een beslissend gesprek met mijn arts weer. 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.