Ga naar inhoud

mija

Silver Member
  • Aantal items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door mija

  1. 3 hours ago, mojo jojo said:

    Hai dank je wel voor je berichtje 

    Waar heb jij je vergroting gedaan als ik zo vrij mag zijn? Ik ben sinds gisteren lid geworden ik moet nog even uitvogelen hoe dit forum werkt hoor hahaha heb je toevallig ook foto's? Van jou voor en na? 

    Bij Dr. Hupkens. 

    Ik zal later foto s toevoegen. Ik heb eigenlijk geen voor foto s gemaakt. Wel hoe het nu is na 10 dagen 

  2. 3 hours ago, mojo jojo said:

    Hai dames ik ben nieuw hier op het forum en ik heb 29 september mijn operatie staan bij dr gabriel jansen (faceland) Voor de motiva high profile silk surface 

     

    Maar ik twijfel een beetje over de cc's 

    De consulent zei dat 500cc mogelijk was maar vraag me af hoeveel dat dan is? Ik ben zelf best slank 1m67 en weeg 61 kilo en ik heb een cup maatje A 

     

    Maar Ik vraag me dan af Is 500cc niet teveel? Haha ik wil natuurlijk wel grote borsten maar geen lola ferrari tieten hahaha

     

    Ik vind het wel ontzettend spannend allemaal! 

     

    Ik zal een foto posten van mezelf hoe mijn borsten nu zijn 

     

    wat denken jullie? zal het staan? 

     

    Zijn hier btw meiden met goede ervaringen met dr gabriel jansen? (Faceland)?

    FaceApp_1688238455097.jpg

    Hiii, ik ben zelf ook 1.62 en weeg ook rond de 60kg. En heb 525 gekregen maar wel demi profiel. Ik had een borst breedte van 14cm. Ik vond het ook way too much klinken. Vond ze toen ik na de 2e dag ging douche, gigantisch. Zo groot, hoog, stijf, strak en naar voren. Begrepen dat dit nog moet zakken en de borsten nog eigen vorm moeten aannemen. Nu bijna 2 weken verder en het ziet er al anders uit. Nog steeds gezwollen. Maar ik denk dat die 500cc echt wel zou kunnen. Cc zeggen ook niet altijd alles xx

  3. 3 hours ago, Ber_Ley said:

    Bij Hupkens intake gehad, maar uiteindelijk niet gedaan. Hele vriendelijke man overigens. Hij adviseerde mij grotere protheses dan de huidige pc, maar hupkens staat ook bekend voor de extreme nep boobs haha.

     

    Ik ben blij dat ik naar een ander ging want heb nu een dikke F cup slik haha. Maar het is echt een zeer fijne en bekwame arts, maar soms voel je net de klik niet.

     

    Hier 550 cc per borst en heb motiva round en dan derde ronde profiel ☺️

    Oh serieus. Ik heb demi 525 en vind dat al groot ogen. Of course  moet het nog allemaal mooi gaan zitten. Maar hoe vind je je borsten nu? Want je hebt 550 full. Is dat niet groot?!  

  4. Tuurlijk,  hele lieve arts. Ik geloof dat tie wel weet wat tie doet. Heb zelf 525cc demi gekregen. Heb meer dan 100 keer gevraagd of dit niet te groot gaat zijn, wel natuurlijk en hij gaf duidelijk aan hem te vertrouwen. Zo gezegd zo gedaan. Hij was heel lief, voor ik in slaap gebracht werd, bleef hij heel lief over m’n arm wrijven. De operatie was prima te doen, werd vrolijk wakker en hupkens kwam nog even kijken of alles goed was. Na de operatie nog goed contact met hem gehad want ik had behoorlijk pijn. Dag 2 douche en BH uit. Meid ik schrok van m’n boobs, ze zijn gigantisch. Begrepen dat alles nog moet zakken en het vol zit met vocht. Verder was het personeel super lief en ja….. wat kan ik nog meer zeggen. Wat krijg voor implantaat?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.