Ga naar inhoud

Lisannee

Leden
  • Aantal items

    1
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Lisannee

  1. Ik ben opzoek naar mensen die ervaring hebben met een borstvergroting. Ik zit zelf al een lange tijd te twijfelen of ik een borstvergroting wil doen. Ik zou het prettig vinden om ervaringen van andere te lezen om zo hopelijk tot een betere keus te komen met minder twijfels. Ik ben benieuwd hoe andere de spanning/angst voor de operatie hebben ervaren. Deze angst kan ik lastig loslaten, maar het is natuurlijk zonde om mijn keuze te laten bezeren op angst. Ook ben ik benieuwd hoe jullie omgaan met de negativiteit in het nieuws (Breast implant illness).

     

    Mijn linkerborst is één cup maat groter dan mijn rechterborst (ik ben 26 jaar, dus volledig uitgegroeid). Over deze ongelijkheid ben ik heel onzeker. Vooral in de zomer met topjes aan of in bikini. Mijn onzekerheid is te groot om hier niks aan te doen. Alleen vind ik het wel spannend om een borstvergroting te laten doen, wetende dat er risico’s (eventueel breast implant illness) zijn. Ik vraag mij af of jullie dagelijks bewust zijn van de siliconen in je lichaam en of dit nog wel ‘goed gaat’. Hoe staan jullie hier in/wat zijn jullie ervaringen? Voelde je veel zelfverzekerde na de operatie? Voelt het als ‘echte’ borsten? Ik ken helaas niemand in mijn omgeving die een borstvergroting heeft gedaan, maar het liefst zou ik wel eens willen voelen hoe dit nu echt voelt om minder twijfel te hebben over het eindresultaat.

     

    Heeft er iemand ervaring met Velthuis kliniek in Velp, wellicht specifiek met arts H. Tielemans? Vorige jaar heb ik bij haar een prettig consult gehad. Zij adviseerde mij ronde siliconen boven de borstspier aangezien ik voldoende dikte qua huid heb aan de bovenkant. Hebben jullie de siliconen op of onder de borstspier? Hebben jullie veel kapselvorming gekregen?

     

    Veel vragen maar ik hoop dat mensen hun ervaringen willen delen. Daar zal ik erg mee geholpen zijn.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.