Ga naar inhoud

Rweisie

Silver Member
  • Aantal items

    40
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Rweisie

  1. 38 minuten geleden, Mas123 zei:

    🤞🏻 dat hij dus niet verder zakt!

     

    Ik ben echt superblij met de dames! Nog wel af en toe een steekje of irritatiegevoel links. Rechts nergens last van.

    Rechts zit ietsje lager, maar minimaal. Daar is de pocket ook wat lager gemaakt ivm een lichte scoliose. Die zag de pc met het consult, dus hij heeft de stand zo gecorrigeerd. 

    Ze moeten nog verder droppen, maar eens zien of het echt verschil uitmaakt.

     

    Ik slaap ook niet 'los'. Ik heb altijd een bh aan.. overdag en in de nacht. 's nachts en in de avond een soort strak topje, die wordt verkocht als slaapbh. Heel sexy (not!!) onder mn nachtkleding.. 🤣. Maar als ze los zijn dan zitten ze me ook in de weg.. met is fijner..

    Mijn pc gaf bij het consult al aan dat ik, met af en toe uiteraard een uitzondering, dag en nacht een bh aan zou moeten. Dus dat die ik maar braaf...

    Ik heb ze in de avond op de bank wel eens los, maar dat voelt (nog) niet echt fijn. 

    De littekens zijn heel dun en vallen in de plooi. Links helemaal niet te zien en rechts zit ie iets lager dus. Maar ook niet echt zichtbaar. Alleen als ik mijn armen omhoog doe.

    Ik ben vooral blij dat de tijd van pijntjes en ongemakken voorbij zijn! Slapen gaat weer heerlijk, soms zelfs even op mijn buik.

     

    Straks op zoek naar een bikini voor de vakantie van de zomer. Ben er nog niet uit wat voor een het wordt. De littekens moeten ook bedekt zijn. En smeren uiteraard met sunblock..

    Jullie al een idee wat je er voor een gaat nemen? 


    ohhhh ja de bikini zoektocht… verschrikkelijk 😂 zou zo leuk moeten zijn haha.

     aangezien ondersteuning dus gewenst is gaat mijn voorkeur uit naar iets met beugel. Draag hem dan vaak toch wel een aantal uur op een dag. Maar ik heb een ‘onmogelijke’ cupmaat nu (65f-g). Dan is er weinig keus en moet er ook nog eens wat tussen zitten dat leuk staat/mooi is. En vaak heb ik dan wat gevonden… gaan de broekjes pas vanaf grotere maten dan dat ik draag. Dus op een basic triangel voor erbij na, ben ik nog niet geslaagd! 

  2. Hoi! Fijn om te horen dat het daar goed gaat. Ben je er blij mee?

     

    hier ondertussen de afspraak met de chirurg gehad. De onderpool van de ‘lage’ borst is een cm langer dan de andere borst waardoor je volgens hem altijd verschil zult blijven zien. En dit zie je inderdaad ook, met name vanaf de zijkant. Doordat die prothese dus verder naar beneden kan, ligt de tepel boven het centrale punt. Lijkt of het elke week een beetje erger word ook.

    inwendig heeft hij een hangmatje gemaakt van kapsel, waardoor hij minder snel zou moeten zakken. Maar erger als dit moet het niet worden want dan gaat de tepel echt weer naar boven wijzen en worden de randen weer beter zichtbaar.

    Van rechts heb ik nog steeds het idee dat er sinds na de operatie eigenlijk niet zoveel verandert is qua positie. Ben ondertussen al  10 weken po dus verwacht het ook niet meer perse…

    het is even aankijken de komende maanden wat het gaat doen. Blijft het zoals nu, dan kan ik leven met het verschil. Wordt het erger en gaat het meer opvallen, dan zal ik weer terug gaan.

    werd me tijdens de controle wel echt op het hart gedrukt dat ik overdag altijd een bh moest dragen met goede ondersteuning om te voorkomen dat het weer gaat zakken. Dat doe ik nu ook, en ‘s nachts draag ik mijn kliniek bh omdat ik vaak op mijn rug rol en dat vind ik ‘los’ niet fijn. 
    verder ben ik wel enorm blij met de overstap naar motiva want het verschil in zachtheid merk ik wel.

  3. Op 10-4-2024 om 18:39, Mas123 zei:

    @Rweisie hi Rweisie. Ik ben nu 5 weken en een dag. Het zit nog steeds niet super, een bh, een sportbh van hunkemuller zit het lekkerst overdag. Tegen de avond ga ik ze weer voelen. Nu de onderkant.. De gevoeligheid aan de zijkanten is al wel veel minder en dat scheelt! Mn tepels zijn het gevoeligst. Maar dat wordt ook al steeds een beetje minder.

    's nachts heb ik de po bh aan die ik in de kliniek kreeg en het liefst zo strak mogelijk tegenwoordig, dan heb ik in de ochtend het minst last van mn boobs zelf 🙈.

     

    Wat naar dat je je zorgen maakt!

    Wat ik lees overal is dat ongelijkheid voor veel dames een ding is en dat het tijd nodig heeft. Een vriendin die twee jaar geleden nieuwe boobs heeft gekregen gaf bij mij aan, tot 3 maanden kan alles.. Hoog, laag, dik, dun, pijn, geen pijn enz. 

    De PC zal het bij je afspraak vast wel bespreken en uitleggen. En anders indd zelf er op staan dat er een antwoord komt. De PC kan aangeven of je je echt ergens zorgen over moet maken.

    Ik hoop met je mee dat alles gaat zoals het hoort en wordt zoals je wil!

    Je zorgen maken over je boobs is het laatst wat je wil, zeker met jouw voorgeschiedenis. Laat je weten wat de PC erover zegt?? 

     

    Bij mij is de rechter iets lager dan de linker, maar die begint nu ook lager te worden, lijkt het.. of ik verbeeld het me en ben er aan gewend. De onderkant begint wel groter (voller) en ronder te worden. Bovenin zijn ze wat vlakker en lager. Maar nog niet zoals ik zou willen.

    Het zijn sowieso nog steeds alles behalve normale boobs qua gevoel, als je er in knijpt. Maar ook dat heeft tijd nodig als ik alles zo lees.

    Met 3 maanden zal het wel beter zijn... geduld is het woord. niet mijn sterkste punt..


    dat is het inderdaad. Door de voorgeschiedenis ga ik doemdenken terwijl ik een ander ook zou ‘adviseren’ zich niet druk te maken en dat het met geduld vast en zeker goed zal komen. Maar zie het al helemaal mis gaan hier bij wijze van! 
     

    ben inderdaad ook wel heel erg benieuwd of de motiva’s qua gevoel heel anders gaan zijn dan de mentor die ik voorheen had. Die zijn nooit eigen gaan voelen. Denk dat de motiva nu al zo zacht zijn als dat mentor ooit geweest is, maar alsnog is het wel overduidelijk een nepborst. Heb dan ook nog 0 eigen bedekking en een dunne huid dus het is eigenlijk ‘puur silicone’ wat je vast hebt. Ben benieuwd of ze nog veel zachter gaan worden, kan ze nu wel al makkelijk tegen elkaar aan duwen etc dus ze zijn al vrij soepel verder.

  4. @Mas123 zit je bh ondertussen wat lekkerder? Of een andere gevonden?

     

    hier even van me afschrijven. Vandaag 6 weken po precies en het lijkt erop alsof de borst die liefst niet zou zakken toch een daling in gezet heeft. Rechts daarentegen blijft nog stug op z’n plek zitten. Zag vandaag ook dat als ik voorover bukte de linkerborst een stuk groter was. Weet niet of dat verschil nog bij gaat trekken als rechts ook nog gaat zakken maar het is  vreemd gezicht zo. Projectie lijkt dan wel 1-2cm te schelen… dussss om eerlijk te zijn zakt de moed me wel in de schoenen en ben zo bang dat het straks nog niet goed is.. recht van voren zit er dus ook een zichtbaar verschil in hoogte. Niet eens zo zeer de plooi, maar de lage hangt vanaf het begin al meer en dat wordt steeds zichtbaarder. 
    vind het erg vreemd en erg frustrerend. Had namelijk voor de operaties geen hoogteverschil. Die is gekomen sinds het fout ging na de eerste vergroting en hoop(te) zo dat dat er nu uit ging! Echt nog een kwestie van geduld hebben. Aanstaande vrijdag de laatste controle dus ga het natuurlijk ook aankaarten en m’n vragen stellen. Hopelijk kan de chirurg wat zorgen weg nemen want maak mezelf echt gek nog zo! 

  5. 1 uur geleden, Loutje3410 zei:

    @Rweisie hier zie ik nog niks droppen maar ben ook nog net geen 3 weken po. Ze staan niet hoog meer maar ik verwacht met een paar weken wel dat ze iets meer zakken. Wel fijn dat je een referentiekader heb van je vorige BV! Lijkt het herstel ook op elkaar?
    Qua dingen doen; ik doe alles zelf maar ben ook alleenstaand. Stofzuigen doe ik door de stang tegen m’n buik te houden en gewoon zo het huis door te gaan en af en toe gebruik ik wel gewoon m’n armen. Wel houd ik ze braaf laag, niet boven de schouders. En boenen doe ik ook niet, alles waar je echt kracht voor moet gebruiken laat ik maar gewoon ff. 
     

    @Mas123ik heb eigenlijk geen last van m’n sportbh’s, misschien moet je een maatje groter?

     

    Waar ik wel echt helemaal gek van word is de pijn aan m’n tepels. Zelfs een zachte knuffel van m’n kind doet pijn. Alles wat er maar zachtjes langs schuurt is zo gevoelig.  Ben zo bang dat ik dit nog maanden zal hebben of misschien wel nooit weggaat…  
    Vind het dan ook wat vermoeiend worden om constant wat te voelen bij m’n borsten tenzij ik stil zit.

    Verder wel heel blij met de grootte, hoe de littekens eruit ziet etc!

    Nee het herstel is nu veel makkelijker. Veel minder pijn gehad.

     

    die gevoeligheid herken ik wel van de eerste keer en van nu. Dat wordt echt wel beter, maar het gevoel is bij mij in bijna een jaar tijd niet meer zoals voorheen geworden. Schijnt wel echt lang te kunnen duren, maar zo gevoelig als nu zullen ze echt niet blijven en bij veel wordt het wel weer zoals voorheen.

    vind dat gevoelloze op sommige plekjes juist ook weer heel gek!

  6. Hoe gaat het bij jullie ondertussen?

    zijn ze bij jullie al goed aan het zakken?

    hier gaat het nog een beetje ongelijk. Links zit echt al goed op z’n plek (oh wee als die verder gaat zakken!!) alleen rechts blijft wat hoger zitten nog. Heb terug gekeken op mijn foto’s van de vorige keer en daar zag ik pas echt de duidelijke ‘drop and fluff’ rond een week of 8. Maak me dus nog geen zorgen, maar ben wel ongeduldig 😂

    slaap ondertussen weer plat en kan regelmatig op mijn zij liggen, maar dat is nog steeds niet altijd even comfortabel. Merk wel dat ik snel teveel ga doen en dat ik alles makkelijk weer zelf kan. Principe is dat het nog niet mag. En soms merk ik ook dat ik even teruggefloten word door mijn lijf. Hoe doen jullie dat en hoeveel doen jullie weer zelf?

    voel me zo stom om staan toe te kijken hoe partner het huis staat te poetsen en stofzuigen en dat ik dan niks aan het doen ben.. 

    vanuit de chirurg mocht ik met twee weken al rustig op gaan bouwen en met 6 weken mocht ik weer echt alles. Beetje tegengesteld tegenover wat ik overal lees dat je beter toch wel 6 weken je gemak moet houden… ik probeer er een beetje de middenweg in te vinden!

  7. 4 uur geleden, Mas123 zei:

    Hi Rweisie. Heb je nog een ander bh gevonden? Ik heb behoorlijk last van de druk op mijn littekens door de bh die ik nu aan heb.. en zoek dus eigenlijk een bh die wat lager zit daar dan vol er op.. misschien dat jij een andere hebt gevonden die dat ook heeft?


    Ik heb nu de lipoelastic pi iDeal en die vind ik veel fijner zitten. Heb geen last van m’n littekens (meer) ondanks dat er een stuggere band onder zit dan bij die carefix. Maar of t voor jou goed zit durf ik natuurlijk niet te zeggen!

  8. Op 16-3-2024 om 11:10, Mas123 zei:

    Dag dames! Hoe gaat het met jullie en de vooruitgang? Hoe voelen jullie je?

    De boobs voelen hier steeds meer onderdeel van mijn lijf. Ik ben echt zo blij met ze! 

     


    hier zijn gangetje! Afgelopen vrijdag knoopjes van de hechtingen laten verwijderen. Alles zag er heel rustig en netjes uit. Verpleegkundige stond ervan te kijken hoe snel het genas en hoe mooi de vorm al was (of ze deed net alsof en zegt dat bij iedereen 🤪). Ben er tot nu toe blij mee, maar merk echt dat ik huiverig blijf over hoe het de komende maanden gaat lopen. Beetje pessimistisch en dat vind ik niet fijn. 
    ze voelen ook nog niet echt onderdeel van mijn lijf daardoor. Ben er elke dag heel bewust mee bezig.

    afgelopen weekend wel voor het eerst weer op de zij en het bed weer plat geprobeerd te slapen. Half rug-half zij ging wel, maar merkte dat ik elke keer als ik wakker werd toch weer op m’n rug lag. Ook prima dan 🤷🏻‍♀️ 

  9. Na borstvergroting en twee weken geleden prothesewissel, heb ik beide keren van de kliniek carefix Anna meegekregen. Zit lekker, maar zo gauw de borstband af mocht, had ik het idee dat hij niet optimaal ondersteunde. 
    welke (sport)bh raden jullie aan?

    ik vermoed dat ik rond maat 70f of 70g zal zitten, ook niet de meest makkelijke maat als ze met cupmaten werken.

  10. 11 uur geleden, Loutje3410 zei:

    Komt zeker goed! Kan me nu ook nog niks voorstellen hoe het er straks over 3 maanden uitziet en vooral aanvoelt. Nu lijken het wel betonblokken🤪

    Kan inderdaad niet wachten tot we een paar maanden verder zijn!

    maar fijn om te lezen dat je herstel zo soepel gaat. Zullen er veel jaloers op zijn!

     

    hier geen pijn meer, maar voel er nog wel vanalles aan. Met name 1 plekje aan de binnenkant van de linkerborst dat snel wat zeurt. En merk dat ik deze week heel veel last van vermoeidheid heb. Opzich wel logisch. Narcose, herstellend lijf en weinig doen tegenover normaal. Maar toch vind ik het ergens wel gek dat ik nu vermoeider ben dan vorige week 🤷🏻‍♀️ opzich ook wel een voordeel, want ben dus niet vooruit te branden en dat zorgt er ook weer voor dat ik niet teveel ga doen haha.

  11. 35 minuten geleden, Mas123 zei:

    Ik heb in rust sinds zaterdag geen pijn meer, maar o wee als ik een verkeerde beweging maak... Ai..  scherpe pijn dan. Maar verder gaat het hier ook heel goed. Bij lopen worden ze wel snel hard. Ervaart een van jullie dat ook?

     Dat herken ik inderdaad wel (van de eerste keer vooral). Maar dat word echt snel minder hoor! 
     

     

    9 minuten geleden, Loutje3410 zei:

    @Rweisie ik ben ook bang voor dat lamlendige gevoel straks. Nu ben ik nog lekker suf en als ik pijn heb de komende dagen dan is het makkelijker om je gedeisd te houden. Maar daarna… ik heb me ook echt voorgenomen om NIET naar mijn lichaam te luisteren maar naar het advies van 6 weken rustig aan doen. Ik heb geen idee hoe het herstel van de wond binnenin verloopt dus beter gewoon relaxt doen.

    Hebben je kinderen geen LEGO rondslingeren of diamond painting ofzo, iets om maar niet als een zak aardappelen op de bank te zitten?

    Wanneer kwam je er eigenlijk achter dat er te veel ruimte rondom je prothese was destijds? 

    Heb de eerste week veel series gekeken inderdaad en gelezen. Deze week wel wat meer kleine dingetjes in huis gedaan dus dat scheelt opzich wel. En heb drie (vrij jonge) kinderen dus echt rust in huis is het hier nooit 🤪

    In het begin merkte ik daar zelf niet zoveel van. Vond ze wel ver uit elkaar staan maar aangezien m’n voorsituatie op de bovenpool echt compleet plat was, dacht ik dat dat m’n anatomie wel was. Ik denk na een maand of drie dat er echt wel een gekke vorm in begon te komen, soortgelijk aan het idee van bottoming out. Ik ben dus deze ronde niet compleet relaxt tot ik een half jaar verder ben en dat het dan gewoon oké is. Hoef geen perfectie en complete symmetrie, maar wil wel dat het technische deel in ieder geval gewoon klopt! 

  12. 2 uur geleden, Loutje3410 zei:

    Hoiii allemaal, vers van de pers! Alles is goed gegaan! Voelt een beetje beurs als spierpijn als ik beweeg maar als ik stil lig voel ik nagenoeg geen pijn. 
    Ik heb meteen gekeken naar het resultaat en ik ben nu al zo onder de indruk, laat staan als de zwelling weg is en de implantaten gezakt zijn.

    Ik kan zonder problemen opstaan en net lekker een kopje koffie voor mezelf gemaakt dus ik hoop dat dit zo doorgaat. Verwacht nog wel een klap morgen en overmorgen maar ik heb genoeg series te kijken om de tijd de overbruggen 😃

    Zo wat kan een mens blij zijn zeg, helemaal in love met m’n boobies😍

    Wat top!! Ik moest de eerste keer ook meteen huilen na de narcose omdat ik eindelijk (weer) borsten had 😂😂.

    maar fijn dat het allemaal mee gevallen is. Het zit erop! En nu rustig aan herstellen en inderdaad lekker series kijken en je in de watten laten leggen.

     

    hier vandaag de eerste dag echt weinig/geen pijn in rust. Voel me ondertussen wel een lamlendig, nutteloos stuk vreten, maar dat terzijde. Hopelijk is het morgen wat droog en dan ga ik rustig aan het wandelen weer wat oppakken (als de kids op school/peuterspeelzaal zitten). Voel ik me vast al stukken beter door.

    Aanstaande vrijdag controle bij de verpleegkundige en hechtingen/pleisters laten verwijderen.

  13. En @Mas123, die eerste x in de spiegel valt tegen hè? Vooral die eerste keer dacht ik echt ‘wat heb ik nu toch weer gedaan… komt dit nog wel goed?’. Maar inderdaad, dat trekt nog zoveel bij en is echt nog niks van te zeggen. Had toen de eerste week vierkante borsten met zoveel vocht en zwelling dat het net een uniboob was. Zijn er toch echt twee geworden uiteindelijk hahaha.

  14. Wat fijn dat je pijn zo mee valt!! Dat was bij mij de eerste keer wel anders hoor. En inderdaad, die slaapplek testen is wel een goede. Hopelijk zet je herstel zich zo vlot voort! 
     

    hier gaat dat nu ook wel prima. Ik voel wel vanalles, maar het is echt prima te doen. Mag vanaf vandaag de borstband af laten en dat voelt echt als een bevrijding. Maar heb me wel voorgenomen om hem ‘s nachts nog wel om te laten een paar dagen. Voelt toch wel wat steviger en veiliger. 

  15. Voornamelijk omdat ik begrepen had dat motiva minder zou rimpelen door een ander soort gel. Had zoiets van als ik dan toch opnieuw onder het mes ga, wil ik ook het gevoel hebben dat er alles aan gedaan is om beide problemen aan te pakken.

  16. Er is van tevoren natuurlijk gemeten en daaruit is toen die maat protheses gekomen. Maar omdat ze dus groter geweest vroeger dan erna met de eerste protheses, was er alsnog ruimte over in de huid. Of er een meet fout of een inschattingsfout is gemaakt (voorsituatie was nl bekend) of pure pech, geen idee 🤷🏻‍♀️ ben uiteindelijk wel door dezelfde chirurg geholpen. Hij werkt normaal alleen met mentor, maar heeft speciaal voor mij gezorgd dat hun kliniek aan motiva kon komen (duurde een eeuwigheid wel maar dat terzijde). Hij kwam ook nog financieel tegemoet en het is ondanks hoe het gelopen is wel een kundige chirurg. Vond het logisch om iemand ook de kans te geven om een fout/complicatie te herstellen. Nu vooral hopen dat het ook goed is/blijft! 

  17. Succes vandaag!! En een spoedig herstel gewenst.

    ik sluit hier graag even aan. Ben afgelopen woensdag opnieuw geopereerd (prothesewissel) na een ‘mislukte’ borstvergroting vorig jaar april. 
    vorig jaar had ik ook de mentor xtra 295cc rond laten plaatsen. Al snel werd duidelijk dat er iets niet klopte. De protheses hadden teveel ruimte in mijn borst (tijdens borstvoeding/stuwing/zwangerschap grotere borsten gehad dan dat ik toen met protheses had. Veel volume verlies gehad na zwangerschap en gewichtsverlies) waardoor ze een beetje onderuit leken te schuiven en het leek op bottoming out. Maar achteraf bleken de protheses te smal ook, miste zo’n twee centimeter aan elke kant en had een enorme landingsbaan tussen mijn borsten. Daar bovenop ook nog flink rimpelvorming ondanks dual plane. Maar dat ze wat verzakten en ze niet ‘strak in het velletje zaten’ maakte natuurlijk ook meer rimpeling mogelijk. 
    al met al toen besloten dat ik over wilde stappen naar motiva (want minder rimpels door andere gel schijnt) en dus uiteindelijk besloten op motiva round (niet ergonomix want had ook geen volume bovenpool meer) 475 demi. Klinkt echt enorm tegenover 295cc, maar qua projectie is het bijna hetzelfde gebleven en de cc’s zijn echt de breedte in gegaan waar ze ook echt nodig waren. Ik ben nu dus 6 dagen po en wat ik tot nu toe zie bevalt me goed. Ik lijk eindelijk wat decolleté te hebben en ze passen nog net bij mijn bouw. Groter zouden ze niet moeten zijn. Wel hoop ik dat ze niet teveel gaan zakken want qua positie zitten ze nu perfect achter de tepel. Dat volume moet niet te ver naar beneden gaan zakken want dan heb ik hetzelfde probleem als de vorige keer maar dan groter 😅

    maar alsnog ben ik tot nu toe veel blijer met wat ik zie tegenover na de vorige operatie. Ik ben dus nog wel angstig dat het over een paar maanden weer kut blijkt te zijn maar laten we positief blijven! Het herstel valt me enorm mee. Waar ik de vorige keer na twee weken nog aan de Max pijnstilling zat, ben ik er nu al twee dagen vanaf. Hoogstens paracetamol in de ochtend en verder niets.

  18. Als ik eerlijk ben zou ik in zo’n situatie toch echt veel geduld opbrengen en misschien zelfs zoeken naar een andere kliniek. Klik en vertrouwen in je pc is belangrijker dan maar zo snel mogelijk geholpen worden. Mij persoonlijk lijkt het me geen fijn gevoel om zomaar een pc toegewezen te krijgen en zou minimaal toch een consult bij hem willen om te kijken of zijn werkwijze en resultaten wel passen bij wat ik graag zou willen. 
    je hoopt er toch lang plezier van te hebben en dan maakt die paar weken extra echt niet uit als je het grotere plaatje bekijkt!

  19. 16 uur geleden, Dreonara zei:

    Ik heb beide protheses gevoeld tijdens de consult.

    Zonder op voorhand te weten kreeg ik in het ene hand de Motiva Round en in de andere de Motiva Ergonomix (allebei zelfde projectie en cc's). Ik kon een verschil merken, maar om eerlijk te zijn vond ik het verschil niet zo opvallend. Of toch zeker niet hoe ik het me had voorgesteld 🥲

     

    Volgens mijn chirurg zou de plaatsing ook nog een beïnvloeding kunnen geven qua gevoel van de protheses. Bij plaatsing achter de spier zal de spier dus als het ware de protheses wat 'induwen'. Hij simuleerde dat bij zichzelf door beide verschillende protheses op zijn borst aan te duwen met zijn handen en vroeg mij om de bovenzijde van de protheses eens te voelen. Het verschil van zachtheid werd er zelfs minder op. Maar er was toch nog een klein verschil te merken ja.

     

    Hoe het verschil nu echt zou voelen in de borsten, kan ik dus moeilijk zeggen want heb enkel een beetje ervaring met de Motiva Ergonomix nu. Ben nog herstellende, maar 1 borst is echt al prettig zacht geworden, de andere moet nog volgen maar het is echt een luie tiet 🫠 Zelf dus ook wel benieuwd naar andere hun ervaring met de Motiva Round! Dus ik volg ook even mee!

     

    Heel veel succes nog!

     

     

     Hahaha luie tiet 🤣 maar dat zal inderdaad vast los lopen!! 
    Wel goed te horen dat je weinig verschil merkte. Ik heb verschillende ‘squish’ filmpjes gezien van motiva op RealSelf, maar daar gaat het toch vaker om de ergonomix. Die zien er wel echt mega zacht en ‘net echt’ uit. Dat krijg ik nu met mijn protheses echt niet voor elkaar. Als ik nu op m’n buik lig, liggen er echt twee tennisballen in de weg zeg maar 😅

  20. 20 uur geleden, Noelle2612 zei:

    Hoi hoi, 

     

    Ik zit ook te peinzen over een wissel! Ik heb eerst meghan gehad vanaf mijn 18e, 320cc anatomisch. En heb nu sinds 2018 550cc rond van mentor. Ik vind deze van mentor ook hard en voelen niet als van mijzelf. Mijn eerst protheses waren veel zachter. Lees idd dat Motiva zachter aanvoeld. Mijn borsten zijn wel heel mooi geworden hoor daar niet van. Maar het voeld gwn niet prettig.

     

    Ben zeer benieuwd naar andere ervaringen met motiva! 

     

    Heb me nog niet echt verdiept in de verschillende modellen die motiva heeft maar ik wil sowieso groter gaan. Rond de 700/ 750cc. Toen ik net geopereerd was met de Mentor 550 cc waren het echg flinke boobies maar ik vind ze ook te klein nu🤣 

     

    Ik volg je topic ben benieuwd! Heel veel succes!

     

    Liefs noelle


    gek hoe snel die grootte went hè? Eerste week na de operatie dacht ik ‘fuck, dit is wel te groot voor mij’. Maar vind ze nu eerder te klein. 
    maar in mijn geval is een heroperatie een moet. Een van mijn protheses zit te laag omdat er teveel ruimte is in de huid van borsten, ondanks dual plane. Voorheen grotere borsten gehad door borstvoeding en zwangerschap dan nu met protheses schijnbaar. Plus veel zichtbare rimpels met mentor, schijnt met motiva minder te zijn!

    maar inderdaad, doordat ze zo hard voelen, voelen ze niet eigen. Dat is jammer. Heb ook nog eens erg weinig eigen borstweefsel dus dat vangt ook niks op! Oplossing is dus om groter te gaan en dus eigenlijk de boel op te blazen. In veel opzichten ook goed, want ook vrij veel ruimte tussen de borsten. Met protheses die van 11,6 (nu mentor) naar straks 13,5 gaan, zal daar ook verbetering in komen. 

  21. Hoi! Ik heb over een paar weken een wissel van mentor moderate plus round 295cc naar motiva round demi 475cc.

    nu lees (en hoop ik) op veel plekken dat motiva zachter is dan mentor. Ik vind mijn protheses namelijk vrij hard en hoop dat dit dus het geval gaat zijn. Alleen lees ik ook dat het voornamelijk over de ergonomix gaat. Ik ben dus echt specifiek op zoek naar ervaringen qua zachtheid van de motiva round (niet ergonomix!).

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.