Ga naar inhoud

Sunnysideup

Leden
  • Aantal items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Sunnysideup

  1. 1 uur geleden, Ber_Ley zei:

    Dankjewel! Is zeker de moeite waard om even te gaan bekijken.

     

    Mag ik vragen hoe je jouw operatie hebt ervaren? Waar ben je geweest, hoeveel cc heb je erin gekregen en heb je ook een lift gehad? Hoe was jouw napijn?

     

    Ik lees dat je bij de ene kliniek 6 weken op je rug moet slapen en niet mag tillen, terwijl de ander zegt 2 weken niet tillen en daarna mag je weer op je zij slapen.

     

    Ik heb ook een berg aan medicatie mee gehad, schrok ervan. Kreeg zoveel niet eens mee na m’n keizersnede (enkel pcm). 

    Nu moet ik bijv ook een neuszalf gebruiken 3 dagen voor de operatie, wat daar nu het nut van is? Neus staat mi niet in verbinding met boobs…. 

    Ja zeker! Ik heb het bij Boerhaave laten doen, Mentor 350cc tmpx round. Operatie viel mij echt 100% mee, ook omdat je er gewoon naar uitkijkt en dat je weet dat er een team van kundige vakmensen om je heen staan en dit dagelijks doen. Ze zijn bij mij boven de spier geplaatst, dit was het beste op basis van mijn borstvorm. Napijn viel daarom ook hartstikke mee, omdat die borstspieren niet worden aangetast en je dus ook iets meer je armen kunt bewegen. Ik heb denk ik max. 4 dagen aan de paracetamol gezeten, en alleen op dag 2 en 3 's nachts een ibuprofen erbij, meer omdat het een stuwend en strak gevoel gaf, maar dat was eigenlijk het enige qua pijn. Het is meer de onhandigheid in het begin waar je wat hulp nodig hebt (met eten maken, douchen en haren wassen). 

     

    Worden ze bij jou voor of (deels) achter de spier geplaatst? Ik kan je ook aanbevelen in het begin vestjes te dragen, zodat je je armen niet boven je hoofd hoeven met aankleden.

    Bij Boerhaave geven ze aan 6 weken op je rug slapen, niet sporten en zwaar tillen. Ze moeten gewoon goed inkapselen, dus ik zou daar echt de tijd voor nemen. Je herstelt maar 1 keer, ik zou gewoon datgene wat jouw arts aangeeft aanhouden. 
    Medicatie heb ik niet gekregen. Neuszalf... interessant. Misschien vanwege het beademingsbuisje voor tijdens de operatie zelf. Ik zou het even vragen haha. 

  2. Hi @Ber_Ley 
    Allereerst, super leuk en spannend dat je je borsten laat doen! Je gaat er zo van genieten! 🤩

    ik ben ook echt een zijslaper. Ben nu 3 weken geleden geopereerd en vanaf dag 1 gebruik ik dit V vormig kussen.

    Ik kan het je echt aanraden. Eerste paar dagen was nog een beetje zoekende naar hoe je goed moet liggen, met je schouders deels op het kussen werkt voor mij het beste. Ben nog geen enkele keer op m'n zij gerold. Succes met je herstel!

    https://www.thuiszorgwinkelonline.nl/zitten-en-liggen/zitten-en-liggen/hoofd-nekkussens/harley-v-kussen 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.