Ga naar inhoud

sten

Leden
  • Aantal items

    26
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door sten

  1. Dag @Mamamarie en @Gabriella,

     

     

    Alles ok met jullie? 

    Vorige vrijdag ben ik op controle ( 6 wk po) geweest... het resultaat is echt prachtig. De tepels staan op gelijke hoogte, ze beginnen soepeler te worden. Qua bh maat zal het niet veel schelen... ik wacht dus nog even af om me in de watten te leggen met nieuwe lingerie. Ik heb echter wel een afspraak bij mij favoriete zaak om eens op te meten en samen te overlopen wat nog lukt rn wat echt niet meer gaat... sommige bhs zijn echt te groot andere vind ik persoonlijk nog ok... al moet ik zeggen dat ik mijn sportbeha tegen de middag begin te missen... de beugels doen toch nog een beetje pijn waar de littekens zitten.

    Ik mag ook opnieuw slapen op mijn zij en ik betrap me erop s nachts wakker te worden op mijn rug ( hahaha)...

    Ivm de celdeling: momenteel kan er eigenlijk niets gedaan worden... t komt er eigenlijk op neer dat er eerst kanker moet zijn voor er kan worden ingegrepen... persoonlijk ben ik blij dat de pc het ontdekt en gezegd heeft, maar eigenlijk als ik alles goed lees en alle info samen beoordeel lopen vermoedelijk 70 % van de vrouwen rond met die celdeling maar weten ze het niet... want zolang dit binnen de melkklieren blijft is er geen probleem. Het is dus enkel te zien als het al kanker is... dus probeer ik me erin te berusten om de 6 maand hetzij bloedanalyse , mri of mammografie.

    Volgende controle is in augustus... ondertussen geniet ik van mijn borsten en kijk ik uit naar mijn verlof binnen 14 dagen...

     

    Lg, sten

  2. Op 18-4-2023 om 22:53, Gabriella zei:

    Hey sten, 

     

    Deze week wat lastiger vind ik, misschien ook doordat ik weer ben beginnen werken (heb een zittend beroep maar toch). Ik heb soms het gevoel dat m'n borsten helemaal samenkrimpen, als ik het wat te fris heb bijvoorbeeld, voelt niet aangenaam. Mijn linkerborst voelt ook veel gevoeliger dan rechts en eerst was het omgekeerd. 

    Ik vind ook dat ze precies ook iets minder omvangrijk ogen dan eerst🙈 had eens mijn omtrek gemeten en vond die eigenlijk wel ontgoochelend. Volgens mijn eigen opmetingen kom ik bij zelfde cupmaat uit. Ben eens benieuwd welke maat ik zal hebben in nieuwe lingerie. Hiervoor had ik 75B. 

     

    Had aan m'n pc ook gevraagd wanneer ik op zij mag slapen en hij gaf aan 4-6w. 

     

    Lg

     

     

    Op 18-4-2023 om 22:53, Gabriella zei:

    Hey sten, 

     

    Deze week wat lastiger vind ik, misschien ook doordat ik weer ben beginnen werken (heb een zittend beroep maar toch). Ik heb soms het gevoel dat m'n borsten helemaal samenkrimpen, als ik het wat te fris heb bijvoorbeeld, voelt niet aangenaam. Mijn linkerborst voelt ook veel gevoeliger dan rechts en eerst was het omgekeerd. 

    Ik vind ook dat ze precies ook iets minder omvangrijk ogen dan eerst🙈 had eens mijn omtrek gemeten en vond die eigenlijk wel ontgoochelend. Volgens mijn eigen opmetingen kom ik bij zelfde cupmaat uit. Ben eens benieuwd welke maat ik zal hebben in nieuwe lingerie. Hiervoor had ik 75B. 

     

    Had aan m'n pc ook gevraagd wanneer ik op zij mag slapen en hij gaf aan 4-6w. 

     

    Lg

     

    Hey Gabriela, 

     

    De ene dag is ook de andere niet he... ik merk ook dat het werken de ene dag meer last meebrengt dan de andere. Ik ben schoonheidsspecialiste en vorige week had ik ( dus op week 4po) een eerste epilatie... ik heb toch op een gegeven ogenblik mijn borst moeten vasthouden...

    Ik heb vooral last van mijn linker arm en oksel. Ik kan nog steeds geen pull of bloes over mijn hoofd trekken  ... wat vervelend is als de helft van je kledij om over je hoofd aan te trekken is.slapen doe ik nog steeds deels rechtzittend. 

    Wel vervelend als je ontgoocheld bent in de cup maat... was dat juist afgesproken en wat zegt de arts?

    Ik kijk wel uit naar mooie lingerie... nog 2 weken te gaan... ;-).

     

    Lg, sten

  3. Op 14-4-2023 om 23:43, Gabriella zei:

    Hoi sten, 

     

    Ooh niet fijn die onzekerheid...Courage daar! 🍀🙏Ik duim. 

    Mijn pc zei van ze van de littekens en borstplooien wat te masseren zodat ze soepel worden... Dus echt wat masseren en niet enkel wrijven zei hij me. 

    De littekenzalf pas na enkele weken de cicaplast (bij mij cicalfate) gebruikt te hebben, zou volstaan ... 

    Slaap jij intussen al op je zij? Daar verlang ik echt naar maar ben vergeten vragen wanneer dat mag. 

    Lg

     

    Hey, merciekes 

    Ik mag zeker 6 weken niet op mijn zij slapen en blijf eigenlijk ook deels rechtop slapen om me niet te draaien tijdens mijn slaap...

    Deze week (3 wken po) heb ik af en toe steken in mijn borsten...

    Hoe verloopt de genezing bij jou?

     

    Lg

  4. Op 12-4-2023 om 22:50, Gabriella zei:

    Hoi sten, 

    Heb je al nieuws van de dokter? Hopelijk alles ok...

    Lg

    Hey Gabriela,

     

    Dank je voor je steun!

    De pc heeft een gynaecoloog van de borstkliniek kunnen spreken en momenteel moeten we vooral opvolgen en afwachten ... maandag wordt het voorgelegd op het multidisciplinair team...

    Ik hou je op de hoogte!

     

    Ik ben ook superblij met mijn douche  haha... ik wrijf de littekens in met cicaplast b5 crème. Moet je de littekens knijpen tijdens het inwrijven of gewoon inwrijven... werd me eigenlijk door het andere verhaal ontgaan ... en welke littekenzalf raden ze aan en vanaf wanneer? 

    De littekens zijn bij mij heel miniem  doordat alles gelijmd werd, maar ondergaan lijkt het me wel dik.

     

    Lg

  5. Hey Mamamarie en Gabriela,  alles ok met jullie?

    Ik komnet van mijn eerste controle na 2 weken... het resultaat is echt heel mooi  ook de pc is tevreden over zijn werk...het was ook een groot werk ( ong 3 u).

    Wel minder goed nieuws... hij stuurde wat hij wegnam naar labo, en links werden er celdelingen opgemerkt... oncoloog en gynaecoloog waren niet bereikbaar vandaag... dus bang afwachten naar morgen... fingers crossed... lg

  6. 5 uur geleden, Gabriella zei:

    Hallo @sten en @Mamamarie,

    Hoe stellen jullie het intussen? 

    Hier gaat alles eigenlijk wel goed gezien omstandigheden. Ik moet me soms remmen om niet te veel te willen doen 🙈. Wel vaak nog moe en naar avond toe veel spanning op borst. 

    Op controle voor eerst volledige borsten gezien (tepels zaten onder siliconepleisters), WoW dat was even schrikken maar ziet er wel goed uit denk ik 🙈

    Benieuwd hoe het met jullie gaat en hoe het herstel verloopt! 

     

    Lg 

    Hey Gabriela en Mamamarie, 

    Met mij gaat het ook heel goed. K moet me ook inhouden om normaal te doen, maar vandaag werd ik het even gewaar... k wou mijn broek snel van de kapstok halen en mijn arm ging watte snel omhoog... was me dat een steek en ik voel het nog... precies een spierverrekking... voor de rest ga ik veel wandelen ( lees shoppen)nu het mooi weer is... is niet zo goed voor de portemonnee 😀... en aftellen uiteraard naar volgende week dinsdag... 1 e werkdag en controle... het zal er nu snel zijn...

     

    Blij dat ik gisteren mijn laatste spuit tegen flebitis kreeg en de steunkousen ook weer netjes opgeborgen zijn...

     

    Ik tel af naar het normale leven, met werken en gewoon slapen, mooie lingerie... 

     

    Lg

  7. 1 uur geleden, Mamamarie zei:

    Fijn dat de misselijkheid is afgenomen!

    Smeren mag wanneer alle korstjes en hechtingen weg zijn is mij verteld. Ik hoop echt dat het netjes gaat worden!.

     

    Heb jij ze dan niet dual-plane (onder de borstspier)? Want ik denk niet dat ze bij mij omhoog zouden kunnen kruipen. De PC gaf mij als tip mee om met een kussen onder je knieen te slapen, dit zou de onderrug moeten ontlasten. Ik mag trouwens af en toe op mijn zij slapen nu, gisteren gepro\beerd, maar door de spanning die er nog op mijn borsten staat heel erg pijnlijk en niet fijn. Daar moet ik dus helaas nog een mee wachten..

    Hey Mamamarie en Gabriela, 

     

    Zoveel nieuws van jullie kant...

    Blij te horen dat alles goed verloopt Mamamarie en dat Gabriela zich al iets minder ziek voelt!

    Ik heb  nog niets gehoord over littekenzalf en zo dat zal pas voor 11 april zijn... ( duurt een eeuwigheid).

    Het slapen op mijn rug lukt wel, muv mijn poep die pijn doet, k heb al verschillende standen geprobeerd in mijn bed ( k heb het geluk een elektrisch bed te hebben). Wel stijve nek en beetjevlast van bovenarm... ( maar k ondervind dat ik me enorm stijf opstel als ik ga wandelen, precies alsof ik mijn bortsen moet "dragen ", waardoor ik me niet ontspan.

    De jeuk is verschrikkelijk, maar een goed teken. Ik neem niets meer van pijnstillers en boven dit alles ben ik op 1 dag 1,5 kg afgevallen... dus ik sta bijna aan mijn gewicht van  vorige week vrijdag ( mijn operatiedag). De opgezette buik trekt ook stilletjes aan weg...

    Mijn borsten voelen minder gespannen aan.

    Lg

  8. 4 uur geleden, Gabriella zei:

    Hey sten, 

     

    Idd 3de dag Po hier. 🥴Ook een ankervormig litteken had pc gezegd, zit helemaal verpakt onder een siliconenpleister die er pas binnen 2 weken afmag (denk ik). Oh wat vervelend van de jeuk... Kan je niet veel aan doen zeker? 😏

    Ik heb veel minder pijn dan gisteren sinds die drains eruit zijn. Vannacht ook tradonal genomen. Wel nog steeds heel misselijk en moet me forceren te eten. 

    Die borstband doet ook echt geen deugd. Moet er een maand dag en nacht mee slapen, af en toe mag hij even uit als ik bijv tv kijk en niet beweeg. Hoe lang moeten jullie die dragen? 

    De hoeveelste dag PO ben jij nu @sten? Hopelijk gaat de jeuk snel weg.

    Vele grtjs 

     

     

    Hey,

     

    Blij te horen dat je beter sliep en dat je minder pijn hebt.

    Heb je een maagbeschermer die je moet nemen om de misselijkheid tegen te gaan?

    k ben nu po dag 5 ( werd vrijdag 24/3) geopereerd. 

    Die jeuk is een goed signaal hoor, is een teken van genezing, maar beetje vervelend... nu ik neem dit er graag bij. Heb nauwelijks nog pijn als ik het rustig aan doe.

    Ik draag geen borstband,  bij mijn vorige operatie 15 jaar terug ook niet. Waarvoor dient dit en hoe ziet dit eruit?

    Wel moet ik 6 weken dag en nacht een sportbh dragen,  merk anita type open frontline.

    Gr

     

  9. 16 uur geleden, Gabriella zei:

    @stenik mag volgende week dinsdag alweer op controle en de week nadien opnieuw (voor de hechtingen hoewel dat 5knoopjes zijn rond de tepel de rest is oplosbaar van binnenuit zei pc me vandaag). Heb je intussen weer gevoel? Wat vervelend. Ik snap dat die controle wel erg ver weg lijkt... 

     

    Heyhey, ok heb vooral veel jeuk...

    Tepels voelen verdoofd aan... fingerscrossed dat dit deel van heling is.

    De wondverzorger zag geen probleem, de wonden hebben een mooie heling.

    Bij jou werd alles van binnen genaaid? Heb je ook ankervormige wonde?

    Hoe verloopt de genezing bij jou? Jij ben dag 3 po nu?

    Gr

  10. 3 uur geleden, Mamamarie zei:

    Hoihoi @sten en @Gabriella,

    Ik heb in het ziekenhuis een sportBH zonder cupmaat gekregen, deze is gewoon maat S en zit volgens mij nog prima. 

    Ik had de eerste dagen na de operatie ook weinig eetlust, maar nu is het weer normaal. Ik heb geen ervaring met Tradonal, wel in het ziekenhuis ten tijde van de overnachting Tramadol gehad, dat is volgens mij ook een soort Morfine. Misschien is dat soort gelijk? Ik ging er wel heel erg van zweten... Wel lekker geslapen haha. En Dafalgan is een soort Paracetamol? Heb vandaag wel Paracetamol genomen, zo'n trekkend gevoel aan mn borstspieren, werd er even gek van!

     

     

     

    Dafalgan is idd een paracetamol. 

    Dit is ook het enige dat ik vandaag nam ... 

    Is het trekkende gevoel door de indaling?

  11. 24 minuten geleden, Gabriella zei:

    Hoi @sten en @Mamamarie, ben net buiten bij de pc. Heb m'n nieuwe boobs gezien. 😳Zoals gezegd zien die er reusachtig uit vind ik 🥴... Drains zijn eruit en dat doet deugd, het eruit halen is ook goed meegevallen.  Moest goed in en uitademen en bij lang uitademen trok ie ze er gelijk uit...Oef daar zijn we al vanaf. Die tradonal is idd een opiaat. Hij raadde het toch aan het voor slapen te nemen. 

    Hij heeft ook die borstband en de sportbh Wat minder strak aangespannen. Voelt toch wat comfortabeler nu. 

    Op naar de volgende nacht 🥴

    Lieve groetjes 

     

    Blij te horen dat dit goed verlopen is... wanneer is je volgende controle?

    @ Mamamarie , en van jou?

    Ik heb precies plots geen gevoel meer in mijn tepels... ik had nochtans vrijdag en zaterdag doorbloeding zei de dokter en k heb wel het gevoel dat het jeukt... tenzij het uiteraard komt door de verkleving en het afdekken verband... oh wat zal ik blij zijn dat ik ook op controle mag... 

  12. 37 minuten geleden, Gabriella zei:

    Bedankt🤗 voor jullie berichtjes sten en Mamamarie! Ik had een lege 75b en wou 1 tot 1.5 maat bij maar zeker niet groter. Ik heb m'n borsten nog niet gezien zonder de bh, ik vermoed straks bij uithalen van de drains. Ben alvast benieuwd. 🙈🙈

     

    Slapen is lastig he🙄zo steeds in dezelfde houding. 

    Van medicatie kreeg ik dafalgan,vimovo (pijnstiller met maagzuurremmer) en tradonal, die laatste voor echt als het niet meer gaat. Vannacht twijfelde ik over die tradonal omdat velen er misselijk van worden en lage bloeddruk krijgen (die ik al heb, ik val makkelijk flauw) en overgeven in deze toestand, ik mag er niet aan denken... Hebben jullie ervaringen met die tradonal? 

     

    Ik kreeg hechtingen, die mogen eruit binnen 2 weken. 

     

    Een spoedig herstel aan jullie ook!!🤗🤗

     

    Ik heb ook iets gekregen om de maag te beschermen. Met Tradonal heb ik geen ervaring. 

    Vandaag probeer ik enkel op dafalgan.  Ik voel me precies een wandelende apotheek 😀

  13. 43 minuten geleden, Gabriella zei:

    Hoi sten, dank voor je berichtje ☺️de pijn is nog erger dan gisteren vind ik, vooral rechts.... In de late namiddag mogen mijn drains eruit vandaag, ik hoop dat dat wat verlichting brengt (hoewel dat eruit halen volgens pc ook geen deugd doet 🙄) oef het is toch geruststellend datde zwelling nog wat zal afnemen... Ik hoop het althans 🙈hihi want ik wil wel wat volume bij maar nu lijkt me echt wel heel veel borst 🙈

     

    Grtjs 

    Ja is idd een ontlasting eens die drains weg zijn.Tip bij het verwijderen van de drain op je hand blazen... valt mee hoor... succes!  

  14. 6 minuten geleden, Mamamarie zei:

    Hi! Ohh, is daar een reden voor dat je geen hechtingen hebt maar het gelijmd is? Mag je dan wel douchen? Cupmaat durf ik nog niet te zeggen, ik had 70 C (maar dus wel heel slap). Er is wat weefsel wegehaald en dus een 325 prothese geplaatst, verwacht dus wel een grotere cupmaat is, de borsten zijn ook wat breder maar mooi in verhouding. Ik heb ook last op mn borskas, daar is het ook blauw en werd vanmorgen pijn per hele stijve spieren op mn borsten, gelukkig nu weer wat weggetrokken. Maar inderdaad, dat erin plaatsten van die protheses zal niet zachtzinnig gaan. Dus wat dat betreft logisch dat wel het voelen! 

     

    Wat voor pijnstilling neem jij voor het slapen gaan?

     

    Groetjes

    Hey hey, vandaag ontzettend veel jeuk... en een lichte ontzwelling... ik kan wat beweging krijgen in mijn borsten. 

    Ik neem/ nam ibuprofen en dafalgan. Vandaag probeer ik enkel met dafalgan.

    Ik merk wel op dat ik 's nachts zak in mijn bed... dus of ik hoog genoeg lig dat weet ik niet.

    Gisteren vertelde de thuisverpleging dat er steeds meer gelijmd word. 

    Volgens dat ik ooit leerde is er minder litteken bij verlijmen... maar dat moet ik eerst zien... ik hou je op de hoogte. 

    Hoe gaat het met jou ondertussen? Ben je al aan het werk?

    Gr

  15. 13 uur geleden, Gabriella zei:

    Hoi ladies, ik praat graag even mee met jullie. Ik heb vandaag mijn borstlift met prothesen gehad, motiva ergonomix 320cc. Vind mijn borsten echt huge uitvallen zo onder die sportbh en dat maakt me erg onzeker. Heel veel pijn ook, zit nog met drains aan beide kanten. Die mogen er morgen uit. 

     

    Een spoedig herstel alvast!! Fijn lotgenoten te treffen die in hetzelfde Schuitje zitten 😉

    Hey Gabriella, 

    Welkom... 

    Nog niet veel nadenken over de grootte... probeer ik ook niet te doen... ik had een fr 90/95 d ( 75/80 d) en wou een 75/80 c... en heb nu een 90 b... maar dagelijks zijn er veranderingen... lees maar mee , rust goed en probeer regelmatig eens een foto te nemen voor jezelf...

    Lg

  16. 13 minuten geleden, Mamamarie zei:

    Hahaha zeg ik weer een foute datum (zal door de narcose komen, ben nog een beetje verstrooid) 17 maart dus haha @best_boobie misschien kun je dit nog aanpassen in de titel?

    Dat scheelt maar een week... geen probleem hoor... 😀

    Bij ons is er pas controle na 2 weken... nu zal dat dus 2 1/2 weken zijn... het kan er niet snel genoeg zijn...haha

    Ik heb geen hechtingen, muv interne, alles werd gelijmd... nu uiteraard nog veel korstjes is nog heel recent he, we zijn pas 4 dagen ver... 

    Heb je een grote cupmaat? Ik ging van 75 /80( fr 90/95) d naar... normaal een c cup... door de zwelling nog wat moeilijk te bepalen... momenteel sportbh van anita 90 (fr 105) b. Benieuwd hoe het zal zijn eens de zwelling weg is.

    Ik heb wel af en toe pijn in mijn bovenrug en soms nog wat druk op mijn borstkas,  maar ik wil ook niet weten hoe de prothesen onder de spier geduwd worden... 😉

    Hou me maar op de hoogte van jou ups en downs... vergeet ook niet om fotos te nemen ... leuk om iemand te hebben die ongeveer in dezelfde periode de operatie onderging. Gr

     

  17. 2 minuten geleden, Mamamarie zei:

    Hoi! Fijn om te lezen dat het herstel bij jou ook zo goed gaat. Ikzelf heb als ik ‘teveel doe’ op een dag of als het koud is en je een beetje verkrampt in de avond wel last hoor, een soort spierpijn aan de zijkant en op de bovenkant van één borst. Ik neem dan nog wel een pijnstiller voor het slapen gaan, vind het sowieso lastig.. dat op je rug slapen.. ☹️.

     

    Ik heb niet echt last van een zwelling van mijn buik, wel wat blauwe plekken die naar beneden zijn gezakt denk ik.. Mijn borsten worden elke dag mooier, maar zijn nog wel

    een beetje ongelijk. Ik hoop dat dit nog bijtrekt. Woensdag moet ook op controle en ga ik vragen wat de verwachting is mbt het afnemen van de zwelling 😊
     

    hopelijk vind jij ze ook snel mooier!

    Op de rug slapen lukt bij gelukkig redelijk goed tot nu toe, maar ik neem ook nog voor slapengaan een pijnstiller. Wel naar de ochtend toe pijn aan mijn poep van liggen  ( op zijn Vlaams gezegd... ik heb al geen zittend gat laat staan liggend 🙂 )

    Ik heb pas op 11 april controle... de arts is nl met verlof de week ervoor... is beetje beu want na 1 x thuisverpleging voor de wondzorg heb ik het al gehad... (t gaat me te traag 😞)

    Wat hebben ze bij jou juist gedaan? Je operatie was ook op 24 maart toch?

    Gr

  18. Op 8-3-2023 om 20:57, Elfi zei:

    Wie wil er meekijken / - denken? Ik geef daarvoor graag toegang tot mijn album. Doe ik liever op naam dan helemaal op openbaar zetten ☺️

    Ik ben nu 8 weken p.o. van een bv met 440 cc anatomisch. Helaas is het verschil in tepelstand groter geworden. Mijn linker tepel wijst naar onderen waardoor de borst er wat afwijkend uitziet.

     

    Op extra controle geweest. De prothese wat omlaag plaatsen zal volgens de chirurg het probleem niet helemaal oplossen. Een optie is om dit te combineren met een tepelcorrectie. Bij de andere borst wijst de tepel wat naar buiten, een tweede optie zou zijn om die dan wat naar binnen te plaatsen.

     

    Nadeel is een litteken rond de helft van de tepel(s). Een ander nadeel kan zijn dat er meer zenuwen beschadigen waardoor de kans op het terugkrijgen van het gevoel in de tepels (nog niet terug) kleiner wordt. 

     

    Een andere mogelijkheid is natuurlijk om het zo te laten. 

     

    Wat zouden jullie doen?

    Iemand voorbeelden van tepels met littekens? 

    Hey hey, Ik heb zelf mijn tegels laten verplaatsen en tepelhof verkleinen.  Zelf ik het geluk dat ik gevoel en doorbloeding heb, maar het risico is er wel.

    Kan je een kleedje aantrekken zonder bh? Of vind je dat niet nodig? 

    Ik denk dat dit vooral een vraag is die je bij jezelf moet stellen.

    Mijn borsten waren gaan hangen en de tepels stonden naar onder waardoor ik geen kledij met open rug kon dragen zonder bh... wat ik wel leuk vind... dus het is echt iets persoonlijks... gr

  19. Hallo,

    Wat ben ik blij dat er nog dames zijn die net de operatie achter de rug hebben. 

    Ik werd vorige vrijdag geopereerd: lifting, vervangen prothesen van 250 cc achter de spier naar mentor round 200 cc achter de spier, en tepelhofverkleining.

    Vrijdag en zaterdag veel geslapen. Zondag was al iets beter. Ik heb vooral pijn onder de oksel en onderaan de borst, vermoedelijk omdat er ook vanbinnen genaaid werd. ( ik vermoed om de prothese op plaats te zetten en niet teveel naar buiten te laten draaien, dit moet ik nog eens navragen - in een niet slaperige toestand).

    De wondjes werden bij mij gelijmd. 

    Vandaag ben ik een wandeling gaan maken van 1u30 en heb ik nog maar 1 pijnstiller genomen. 

    Wat me vooral opvalt is de opgezwollen buik en de gewichtstoename. Hebben jullie daar ook last van? 

    En enig idee wanneer de zwelling afneemt van de borsten... want nu zijn ze toch echt nog niet mooi hoor.

    Gr

  20. Hallo,

     

    Vandaag zag ik de pc nav de geplande operatie op 24 mrt.

    Volgende weed beslist:

    Prothesewissel van 250 cc naar 200 cc, mentor coh 1 of 2 en lager profiel, gezien ik een kleinere cup wil ( nu d en k wil een c)

    Van achter de spier naar voor de spier

    Met lifting 

    Tepelhofverkleining en verplaatsen tepel

    Zijn er personen die me eventueel foto's kunnen sturen van voor en na van prothese achter naar prothese voor de spier?

    Of van gelijkaardige situaties?

     

    Met spanning kijk ik uit naar het resultaat...

     

    Gr

  21. Ondertussen heb ik mijn pc erover gesproken.

    Jaren terug waren ze laaiend enthousiast over lipofilling, maar na verloop van tijd wordt het vet geresorbeerd door het lichaam en kunnen vetcysten ontstaan. Door de knobbeltjes te voelen rijst er paniek bij de patiënt... wat niet nodig is, maar zorgt voor de nodige stress... dus zijn ze voorzichtig geworden met lipofilling... is eerder voor een kleine correctie nog toegepast. 

    Gr

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.