Ga naar inhoud

Manon1993

Leden
  • Aantal items

    25
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door Manon1993

  1. 11 uur geleden, MommyD zei:

    Hoi,

     

    Waar heb je precies last van aan je borst? je kan altijd contact opnemen met de kliniek en fotos doorsturen.

     

    Ik vind dat het er netjes uit ziet hoor de wond is al mooi dicht. En dat het nog wat rood is is normaal zo zag het er bij moj ook uit.

     

     Maar goed nogmaals bij twijfel gewoon even contact opnemen😇

     

    succes met je herstel🍀

    Nou je ziet helemaal rechts begin van de wond zeg maar een ronder stukje net beetje wittig er is. Het is wel dicht met een korstje maar ik zie daar onder wat wittig wat lijkt alsof er wat pus onder zit. Op die plek voelt het ook wat pijnlijk en die kant van m'n borst is ook wat opgezwollener. Ik heb indd gister een mail gestuurd met foto maar het is nu natuurlijk net weer weekend. Ik hoop zo dat het niet erger word 😱  ik wilde namelijk net weer een beetje beginnen met het voorzichtig tillen van m'n dochter.    Is er iets wat ik uit voorzorg kan doen om ontsteking te voorkomen ? Zoals preventief ontstekingsremmers slikken ofzo ? 

    11 uur geleden, MommyD zei:

    Hoi,

     

    Waar heb je precies last van aan je borst? je kan altijd contact opnemen met de kliniek en fotos doorsturen.

     

    Ik vind dat het er netjes uit ziet hoor de wond is al mooi dicht. En dat het nog wat rood is is normaal zo zag het er bij moj ook uit.

     

     Maar goed nogmaals bij twijfel gewoon even contact opnemen😇

     

    succes met je herstel🍀

     

  2. Hallo allemaal. Ik ben  nu 3 week PO na een dual plane borstvergroting. Nou begin ik last te krijgen van mijn linker borst en deze wond begint ook wat rood en pijnlijk aan te voelen. Heeft iemand tips? Is dit een beginnende wond infectie? Ik maak me een beetje zorgen. 

    20230512_143347.jpg

  3. 3 uur geleden, MommyD zei:

    Ja ik heb het gewoon getroffen denk ik dan maar. Wat vervelend dat het jou wat tegenvalt. Hoeveel cc heb jij laten zetten en hoe geplaatst? En geloof me die spanning blijft nog wel even hoor, bij mij is dat nu ook pas sinds een week of twee dat ze echt soepeler en zachter aan voelen.

     

    Ik zal je toevoegen aan mijn album

     

    Ik heb 325cc dual plane gekregen. Ja this wel even een periode waar je door heen moet. Je wilt zo graag het eind resultaat direct zien he...  heb je foto's bekeken,  heel moooii!! Op die foto van 2 maand lijken ze wel ineens weer wat ronder. Klopt dat wel?  

  4. 1 uur geleden, Daisydvd zei:

    Boerhaave stond voor mij op nr 1 maar te ver. Daarom ben ik begonnen bij Bergman, nog niet echt dichtbij maar goed. Stond wel bekend, dus daar begonnen

    Gwen vertrouwen in de arts, ook geen klik. Daarna ben ik naar Kliniek Veldhoven gewoon, zij wilde liftend  en vervolgens pas na 2 tot 3 maanden opvullen met implantaten, dat zag ik niet zitten en liften vond ikzelf ook weer niet nodig. Toen naar Medcentric gegaan, te lange wachtlijst en twijfels bij Dual Plane ivm double bubbel. Toen toch naar eerste keus Boerhaave, op dezelfde dag naar Van der Kar en Van der Weij en beste klik met Van der Weij en ook veel voorbeelden gezien met een heel natuurlijk resultaat. Vandaar mijn keuze voor Boerhaave, van der Weij. En ben er echt heel blij mee 😇

    Goed dat je verschillende hebt geprobeerd.  En natuurlijk heel fijn dat je blij bent. Mag ik kijken in je album? 

  5. Op 28-1-2023 om 10:56, EL4774 zei:

    Ik denk dat er vast wel verschil zit tussen de artsen. Maar een prothese is een prothese en die zijn ook allemaal gelijk van vorm. Ik zie wel verschil hier in de adviezen die je krijgt van verschillende klinieken en ook met welk materiaal je naar huis gestuurd wordt. Als ik achteraf kijk naar mezelf en wat ik in die tussentijd, sinds mijn operatie, allemaal heb gelezen (hier en op andere, ook Amerikaanse fora en sites), is het denk ik vooral zaak om heel goed naar je eigen lichaam en ook je eigen gevoel te luisteren.

     

    Leuk dat ze zeggen (bij mij) dat je na drie weken op je zij mag slapen, maar na 2 seconden vond ik dat al geen goed idee (super vervelend gevoel om een borst op dat moment al zo zijwaarts onder druk te zetten) en ik ben lekker tot week vijf op mijn rug blijven liggen. Tot ik een paar dagen daarna op m'n zij wakker werd en het dus blijkbaar vanzelf was gegaan op het moment dat het wel oke was :)

     

    Over dr Zaal kan ik niet oordelen. Net als over nog 1500 PC's in Nederland :D

    Wat ik WEL vreemd vind, is haar theorie dat het een goed idee is om vanaf dag 1 je armen flink omhoog te steken. Tenminste, dat begreep ik ergens van iemand die dat fysio programma ook had gevolgd. Overal, en dan ook echt overal, krijg je het advies om je ellebogen de eerste weken niet hoger te brengen dan je schouders. Een Amerikaanse PC zegt op YouTube: "No reaching for the top shelf!" Je wonden en hechtingen zet je liever niet onder druk, de eerste weken. Je loopt het risico dat ze open springen.... Dus daar zou ik zelf eerst nog wel een heel goed verhaal over willen horen, mocht je dat programma ook willen volgen. En misschien heb ik het ook wel verkeerd begrepen ;) Maar je eigen gevoel volgen staat voor mij op nummer 1.

     

    Wat fijn dat je de moeite neemt om zo uitgebreid om op m'n berichtje te antwoorden dankjewel daarvoor. Hier heb ik zeker wat aan. Ik ga dat nog eens na vragen want ik heb nog een consult gepland staan om nog eens goed te passen. 

    • Like 1
  6. 20 uur geleden, Melanieseline zei:

    Beste dames,

     

    Al jaren droom ik van een borstvergroting. Nu ik 30 ben vind ik het tijd om mezelf eraan te wagen. Ik ben langs Laura Zaal geweest, kliniek Velthuis. Zij raadde mij 325 cc ronde siliconen aan, gezien mijn borst onder wel volume heeft maar boven niet. Ik schrok hiervan. Ik dacht altijd druppel te willen en ook hierin geadviseerd te worden! 
     

    Vandaag mijn tweede consult bij Veldhoven, dr Derks. HOE TOEVALLIG. Zij adviseerde mij ook rond en 325 cc.

     

    Zijn er dames met 325 cc rond en hoe is dit uitgevallen? Het laatste wat ik wil zijn ronde balletjes. De arts gaf me aan dat dit niet het geval is, en het een fabel is dat ronde prothesen ballen worden. Zelf ben ik 157 cm en weeg ik rond de 55 kg. Is 325 te klein?

     

    Graag hoor ik van jullie! 

    Ik ben ook bij laura zaal geweest paar week geleden en zelfde advies. Welke cub heb je nu? Ik ben precies voor hetzelfde bang. Dat je van die randen ziet aan de boven kant en van die ballonnen maar dat zou het niet worden. Ik sta  bij haar gepland eind april. 

  7. 11 uur geleden, EL4774 zei:

    Staar je niet blind op wat een ander heeft beslist he ;) Het is voor iedereen anders. Er is volgens mij ook een enorme markt voor cosmetische chirurgie en je kunt niet overal op consult. Het is en blijft een gok. Het goede nieuws daaraan is volgens mij dat de concurrentie dus moordend is en ze zich geen geklooi en een slechte naam kunnen veroorloven ;)

     

    Ik weet dat de ex van mijn vriend zo ergens naar binnen is gerend en binnen een half uur de zaak rond heeft gemaakt. Dat heb ik ook geprobeerd :D , maar ik had beslist geen klik met deze eerste pc. Ongetwijfeld enorm ervaren en kundig, maar ik had het gewoon niet met haar. Bij de volgende kliniek had ik dat ineens wel. En omdat het hoe dan ook een gok blijft (vind ik), ben ik ook niet meer verder gaan shoppen. Ik zou mezelf maar in de war maken en dat was nou precies wat ik niet kon gebruiken ;) Ik ben trouwens niet naar Boerhaave geweest, maar naar Kliniek Veldhoven.

     

    Ben je zelf wel bij meerdere pc's op consult geweest, of alleen bij dr Zaal? En wat zegt je GEVOEL? Het is allemaal niet niks en je het is wel zo prettig om er met alle vertrouwen in stappen :)

     

     

    Daar heb je zeker helemaal gelijk in. Ik ben eerst bij bergman geweest omdat zij ook wel goed bekend staan maar bij die chirurg  had ik dus geen goed gevoel. Toen veel gelezen en gezien van dr laura zaal. En daar ben ik heel fijn ontvangen op consult en veel contact al mee gehad. Daar staat dus ook de operatie al gepland. Maar ik wil gewoon de beste keuze maken en als iemand anders beter is heb ik dat natuurlijk liever. Wat je zegt er is zooveel keus aan PC's  om gek van te worden. En het resultaat is natuurlijk het meest afhankelijk van je eigen voor situatie. En ik vraag me af of het eind resultaat nou heel verschillend is aan de hand van welke arts het gaat doen of dat het allemaal wel op het zelfde neer komt als je overal voor dezelfde soort prothese kiest. 

  8. Op 14-1-2023 om 17:26, eliz02 zei:

    Haha spannend is dat he! Heb je ze eindelijk en dan kun je ze niet zien😆 ik voeg je even toe dan kun je mn album bekijken

    Je hebt het gehad!!! Kan me niet voorstellen hoe dat nu voelt. Ik ben in april aan de beurt en vind het allemaal zeer spannend. Hoe gaat het met de pijn? En wat is de reden waarom het zo in getaped is? Dat word anders toch nooit gedaan. 

  9. Op 13-1-2023 om 02:30, eliz02 zei:

    Hallo dames, ik lees al een tijdje mee op het forum en dat heeft me heel erg geholpen met het voorbereiden op mijn operatie en alles er om heen. Met name de foto's en de vermelding van de cc's enz. hebben ervoor gezorgd dat ik een goed beeld heb gekregen.  Daarom wil ik me graag even voorstellen en wie weet hebben anderen ook wat aan mijn informatie.

     

    Ik ben 33 jaar en mama van 2 kindjes. Had altijd al kleine borsten maar na 2 kindjes was er helemaal niets meer van over. Ik was dus zo goed als plat. Na veel te lezen op het internet en dit forum was ik er al snel over uit dat ik motiva ergonomix wilde. Heb mijn pc wat fotos laten zien en toen hebben wij afgesproken dat hij de 375 full of 380 corsé zou plaatsen. Hij zou tijdens de operatie beslissen wat mooier stond.

     

    Uiteindelijk is het de 380 corsé geworden. Mijn lengte is 1.68 en ik weeg 51 kilo. Ik ben er op dit moment heel erg blij mee. Als er iemand is die fotos wil zien stuur gerust een bericht dan zet ik wat fotos in mn album.

     

     

    Mag ik kijken bij je foto's? 

  10. 2 minuten geleden, Manon1993 zei:

    Kan nog niks bij je zien. Als ik naar je profiel ga waar moet ik dan op klikken? 

     

    5 minuten geleden, Daantjech zei:


    Hoi hoi, zijn altijd lastige keuzes natuurlijk. Zat een beetje in dezelfde situatie maar schat met nog minder borst. Zal je toevoegen in mijn album. Daar staat ook wat ik heb en mijn voor situatie ! 😃

    Oh wauw. Ik heb het gezien. Lijkt alsof ze eerst nog wat verstopt zaten en daarna te voor schijn komen. Echt heel mooi natuurlijk.  Hoeveel cc ? En anatomische protheses? Dualplane neem ik aan? Echt heel mooi.

    • Like 1
  11. 13 minuten geleden, Daisydvd zei:

    🤣🤣🤣🤣 dat lukt wel hoor! Had mijn man gevraagd maar hij riep nee! Dus moest het zelf doen.... nee geintje! Lukt wel! 😆 ik zal je bij mij toevoegen. Ik heb 340cc voor de spier anatomisch. Kans op draaien is echt heel klein, heeft met de techniek van zetten te maken gaf de arts aan. Ik ben door dr van der Weij geopereerd dus hij doet bijna niets anders, heb er wel vertrouwen in 😇

    Heb je foto's gezien,  de laatste foto's zijn mooi!!! Ik zie dat de eerste foto's wel heel anders zijn dus daar moet ik wel rekening mee houden dat ik daar zelf niet van schrik.  Heb zelf wel een hele andere voor situatie dus valt denk ik ook niet te vergelijken. 

    • Like 1
  12. 8 minuten geleden, Daisydvd zei:

    🤣🤣🤣🤣 dat lukt wel hoor! Had mijn man gevraagd maar hij riep nee! Dus moest het zelf doen.... nee geintje! Lukt wel! 😆 ik zal je bij mij toevoegen. Ik heb 340cc voor de spier anatomisch. Kans op draaien is echt heel klein, heeft met de techniek van zetten te maken gaf de arts aan. Ik ben door dr van der Weij geopereerd dus hij doet bijna niets anders, heb er wel vertrouwen in 😇

    Hahaha nou gelukkig maar. Zou toch wat zijn als je man dat moet doen. Hij veel van me gezien na bevallingen enzo maar dat zou me wel wat ver gaan. Hopelijk red ik me er straks ook mee 🤭😂

  13. 1 minuut geleden, Femm80 zei:

    zorgen dat je hulp thuis hebt. Vooral met kleine kinderen lijkt me dat wel goed. Ik weet niet hoe oud ze zijn?

    Ja voor de eerste 4 week heb ik ip goed hulp geregeld maar er zijn misschien altijd wel onverwachtse situaties. Bij je op schoot springen bijvoorbeeld of huilen en ze willen troosten etc. Heb één van bijna 3 en 9 maand.  Dus dat is wel even een dingetje. 

  14. Op 17-1-2023 om 17:52, EL4774 zei:

    Dat mentale deel is wel onderschat hoor, denk ik. Ik merk het zelf ook. Het is allemaal raar, nieuw en eng en ik durfde er nauwelijks aan te zitten. Je weet niet hoe het hoort te voelen, wat er vandaag al kan en wat je beter kunt laten. Een controle door een arts die je vertelt dat het allemaal dik in orde is kan dan ongetwijfeld enorm veel helpen! Goed om te lezen dat dat je zo geholpen heeft! :) 

     

    Ik merk het ook hoor. Pas sinds de dag dat week zes om was, durfde ik zonder BH te slapen. Twee dagen eerder niet... neuroot die ik ben. Alsof ze eraf vallen als je twee dagen eerder die BH uittrekt... 🙄 Er zit best een hoop tussen de oren, blijkbaar. Bij mij dan toch ;)

     

    Ook merk ik het nogal in de beleving. Daar klopt echt van alles niet aan 😄 Soms realiseer ik me ineens dat ik het echt gedaan heb en dat ze erop zitten. Alsof mijn hoofd nog in de oude situatie zit. Maar waarschijnlijk is dat ook zo ;)

    En als ik in de spiegel kijk, vind ik ze vrij behoorlijk, maar niet extreem. Dus prima. Hou ik ze vast met m'n handen zonder te kijken, dan heb ik het idee dat ze kleiner zijn dan wat ik in de spiegel zie.

     

    En kom ik net een beetje schoorvoetend bij de Hunkemuller, zonder nog te weten wat mijn maat nu is...... komt ze nondeju met D en E aan. Ik schrok me te pletter, haha! Maar ze pasten grandioos 🤣🤣 Dus ik heb net drie prachtige BH's gekocht, twee keer een D en een E. Voor het eerst in m'n leven met een tasje mooie dingen huppelend die winkel uit, waar ik dertig jaar niet eens naar binnen wilde om ook maar te kijken. Zelfs twee BH's helemaal zonder vulling gekocht, gewoon van die mooie kanten slappe dingen. Wat een dag :D

     

    Mag ik ook kijken in je album? Ben heel benieuwd hoe het proces eruit ziet en wat ik straks een beetje kan verwachten. 

  15. Op 25-1-2023 om 14:15, MommyD zei:

    Hoi welkom hier,

     

    Ik heb helaas nog geen fotos ik word 14feb geopereerd in kliniek Veldhoven. Ik krijg de ronde mentor xtra 370cc Dual plane. Ik zelf heb voor ronde gekozen, omdat ik ook volume aan de bovenkant mis. En idd de meeste albums staan op prive, omdat iedereen het anders zo kan zien vandaar dat je dan toestemming moet vragen om toegevoegd te worden 🙂

    Wat is jou voor situatie? En wat gaf de arts als advies? Succes met je keuze

    Mijn voorsituatie is 70A na 2 zwangerschappen is er niet veel meer van over.  Ik wil graag zo natuurlijk mogelijk met een mooie decolleté. Maar ik ben van dat je van die randen ziet aan de boven kant bij ronde protheses dat het nep lijkt en dat wil ik niet. Maar bij anatomische heb je kans dat ze gaan draaien heb ik wel gelezen. Ik heb 3D beelden gekregen van beide soorten protheses. En daarbij lijken de anatomische iets puntiger en dat wil ik nou ook niet. In maart nog een afspraak staan om nog een keer te komen passen. Advies is 330cc maar qua vorm moet ik zelf kiezen. Operatie staat gepland op 20 april dus ik heb nog even de tijd om na te denken maar ik kan heeeel moeilijk keuzes maken🙈

     

    Kunnen meiden me toevoegen voor foto's? Ik wil zo graag resultaten zien om te vergelijken..

  16. Ik ben nieuw op dit forum en vind het reuze interessant jullie verhalen. 20 april staat mijn operatie gepland bij velthuis kliniek bij Dr Laura zaal. Zijn er meer die bij haar zijn geweest? Ik moet nog een keuze maken tussen ronde op anatomische protheses. Erg lastig. 

     

    Ik wil ook graag foto's van jullie zien. Maar moet iedereen dan persoonlijk toestemming geven aan elkaar? Dat is wel jammer.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.