Ga naar inhoud

Woobieboobie

Leden
  • Aantal items

    15
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Woobieboobie

  1. @MommyD Aaah wat fijn dat je herstel zo goed gaat! En zelfs met dual plane, t herstel schijnt echt zwaarder te zijn dan. Wat voor medicatie kreeg je dan als ik vragen mag?  Ik hoop ook echt dat het bij mij een beetje meevalt. Aan de andere kant heb ik twee keizersnedes gehad en daar kwam ik ook wel bovenop. 

     

    Hopelijk slaap je weer beter op je zij dan, lijkt me ook wel even wennen. Opeens twee ballen tussen je armen 😂 

     

     

  2. @MommyD Hi! Ja dat dacht ik al te lezen inderdaad. Wel leuk om wat updates te zien. Ik krijg anatomische protheses, van mentor. Voor de spier. Volgens mij doet Dr van der Weij bijna niet anders. Ik twijfel soms wel aan of dat het juiste is, ik wil niet dat je de protheses voelt of de boel gaat hangen. Maar goed, hij maakt hele mooie borsten en heeft 20 jaar ervaring dus het zal wel goed zitten. 

     

    Wow wat mooi! Wat ziet het er ook al snel mooi uit zeg.. Hoe voelt het nu? Gaat alles goed qua herstel enzo? Fijn dat ik in je album mag kijken! Ik heb jou ook toegevoegd aan mijn album, hoewel daar (nog) niet heel veel te zien is naast een pasfoto. 

  3. Hi dames! Jullie kennen mij nog niet maar voor mijn gevoel ik jullie wel al een beetje, ik heb geprobeerd om alles te lezen. Is niet helemaal gelukt moet ik bekennen maar ik kwam een eind.. Na een paar consulten, wikken en wegen en pieker nachten heb ik nu een arts en een datum! Mijn zoektocht begon bij van der Weij en eindigt daar nu ook. Op 19 juni mag ik eindelijk, voor een borstvergroting en een buikwand correctie (dr schuringa). Na twee kindjes en borstvoeding is eigenlijk alles gaan hangen en ik kan sporten wat ik wil maar dat trekt niet meer bij. Ik krijg 380 cc, voor de spier. Ik ben 167 lang en weeg 69 kg met een 'lege' cup b 75(denk ik?). In mijn album heb ik een pasfoto toegevoegd om een beeld te geven, wel prive dus ik moet even toestemming geven geloof ik.

     

    Heel fijn om jullie verhalen en ervaringen te lezen. Ik ken eigenlijk niemand (dichtbij) die een bv heeft laten doen dus ik voel me soms wel een beetje alleen hierin. Mag ik misschien met iemand meekijken, wellicht is er iemand die qua postuur of cc's bij mij in de buurt komt? Ik probeer me steeds een voorstelling te maken maar het blijft lastig, zelfs met die pasfotos. Ik sluit me graag bij dit groepje aan als jullie dat goed vinden 😁

  4. Hi dames! Jullie kennen mij nog niet maar voor mijn gevoel ik jullie wel al een beetje, ik heb geprobeerd om alles te lezen. Is niet helemaal gelukt moet ik bekennen maar ik kwam een eind.. Na een paar consulten, wikken en wegen en pieker nachten heb ik nu een arts en een datum! Mijn zoektocht begon bij van der Weij en eindigt daar nu ook. Op 19 juni mag ik eindelijk, voor een borstvergroting en een buikwand correctie (dr schuringa). Na twee kindjes en borstvoeding is eigenlijk alles gaan hangen en ik kan sporten wat ik wil maar dat trekt niet meer bij. Ik krijg 380 cc, voor de spier. Ik ben 167 lang en weeg 69 kg met een 'lege' cup b 75(denk ik?). Zojuist heb ik geprobeerd om de pasfotos in een album te plaatsen maar daar kwam ik nog niet helemaal uit, daar ga ik nog achteraan. 

     

    Heel fijn om jullie verhalen en ervaringen te lezen. Ik ken eigenlijk niemand (dichtbij) die een bv heeft laten doen dus ik voel me soms wel een beetje alleen hierin. Mag ik misschien met iemand meekijken, wellicht is er iemand die qua postuur of cc's bij mij in de buurt komt? Ik probeer me steeds een voorstelling te maken maar het blijft lastig, zelfs met die pasfotos. Ik sluit me graag bij dit groepje aan als jullie dat goed vinden 😁

  5. Hi allemaal! 

     

    Allereerst wil ik even zeggen hoe fijn ik het vind om met jullie mee te lezen, ik heb niemand in mijn omgeving die een bv heeft gehad of dit overweegt. Ik zoek me rot op reviews maar hier heb ik het gevoel dat de dingen die ik lees heel oprecht zijn. Zoals je kunt zien in de titel wil ik (na 2 zwangerschappen) een mommy makeover en ik kom steeds uit bij de Boerhaave kliniek, ik twijfel alleen nog tussen de artsen. In eerste instantie wilde ik heel graag een bv laten doen door dokter van der Weij, de foto's die ik heb gezien vind ik echt prachtig. Maar hij doet helaas geen mommy makeovers. De tweede optie is Dokter van Hal, er zijn hier een aantal vrouwen erg tevreden met haar en het resultaat maar ik heb maar weinig fotos gezien. Maclennan is ook een optie maar over haar heb ik nog helemaal niks gelezen op dit forum. Ik wil graag een dual plane anatomisch of ergonomisch tussen de 250 en 350 cc (na eigen onderzoek, misschien veranderd dat na het consult). Hiermee hoop ik volle maar natuurlijk ogende borsten te krijgen. Mijn twee vragen:

     

    Hebben jullie ervaringen met Dokter van Hal van de Boerhaave kliniek? 

     

    En zijn er nog andere pc/klinieken die goed zijn in wat ik graag wil (natuurlijk ogende boobsss)? 

     

    Heel erg bedankt alvast en heel veel liefs,

     

    L

  6. Hi Salander, ik heb met bewondering meegelezen. Wat goed dat je zo open bent over dit proces, dat geeft mij in ieder geval wat rust en een echt inkijkje (dat vind ik sowieso heel fijn aan dit forum). Ik wil zelf na 2 zwangerschappen ook graag een mommy makeover, bij de boerhaave kliniek. Ik twijfel nog tussen een 2 pc's waarvan een van Hal. Het is nu 1,5 jaar verder en misschien zit je helemaal niet meer op dit forum maar ik ben heel benieuwd hoe het nu met je gaat. En zou ik misschien met je mee mogen kijken? Liefs! 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.