Ga naar inhoud

MommyD

Leden
  • Aantal items

    155
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    11

Berichten die geplaatst zijn door MommyD

  1. Op 30-11-2023 om 15:45, Puk1986 zei:

    Hoi allemaal, 

    Ik ben Puk en nieuw op dit forum.

    Vorige week vrijdag borstvergroting én tepelcorrectie laten uitvoeren bij Velthuis kliniek Rotterdam. 

    Operatie is goed gegaan, wel drains mee naar huis ivm veel wondvocht die er gelukkig! maandag weer uit zijn gegaan. 

    Verder rustig aan, vind ik lastig maar alles voor een goed herstel. Mijn borsten voelen vrij hard aan, het ene moment meer dan het andere. Verder zijn mijn tegels nog 'ingepakt' dus wat het geworden is weet ik hopelijk morgen bij de 1e controle.

    Ik ben lid geworden omdat ik het fijn vind om ervaringen van anderen te lezen e.d.

     

     

     

    Fijn om te horen allemaal, en idd je herstel zal tijd nodig hebben en bij de ene gaat dat wat vlotter. Je borsten zullen nog wel een tijd lang hard aanblijven voelen, en de ene borst kan ook wat sneller herstellen als de ander dus houd daar wel rekening mee 🙂 

     

    succes met je herstel verder

  2. Op 13-7-2023 om 16:00, Nightingale zei:

    Ik lees even mee. Ik ben opzich niet nieuw hier, een aantal jaar geleden heb ik ook bijna de stap durven nemen, maar door inderdaad de negatieve berichten omtrent BII heb ik het toen niet gedaan. Nu 2 zwangerschappen verder is mijn 75A gewoon futloos en voel ik me nog onzekerder dan daarvoor, wat mij nu toch hier weer brengt.

    De positieve berichten lezen helpt wel moet ik zeggen. Ik denk dat ik binnenkort ook eens een consult plan. Ik ben heel benieuwd wat mij aangeraden wordt. Van wat ik heb gelezen gaat mijn voorkeur uit naar de Motiva Ergonomix, maar ik heb nog niet het verschil kunnen vinden tussen de Mentor en de Motiva🤔

    @Lisannee heb jij ondertussen al een besluit genomen?

    @MommyD mag ik misschien ook bij jou een kijkje nemen?

    Ik heb je toegevoegd

  3. 6 uur geleden, Suzanne88 zei:

    Hi dames!

    ik ben afgelopen maandag geopereerd door dokter Fresow met 545 cc mentor moderate silksurface plus extra. Borstbreedte 14. Ik ben een beetje onzeker, ik had gehoopt op een mooie volle borst, maar ze zijn alles behalve dat. Het lijkt wel alsof ze niet goed zitten of dat ik de verkeerde prothese heb genomen voor mijn borsten. Ik wilde eigenlijk de high profile, maar dan zou ik met mijn breedte uitkomen op 620 en dat leek me zo groot. 
    ik weet dat ik pas een week po ben, maar ze zijn zo puntig nog en niet vol. Bij andere zie ik ze veel voller met deze cc maar bij mij zie ik nog niet veel.. ik hoop dat iemand mij gerust kan stellen.

    IMG_0072.jpeg

    Wat vervelend dat je je zo voelt, maar je ben pas een week po dus je borsten zijn nog gespannen en hard. Dat is echt normaal en ook dat puntige is normaal. Naarmate de weken voorbij gaan zal je merken dat ze steeds meer soepeler worden en ook zachter. Dat heet de Drop&Fluff. Je zal zien dat ze dan steeds meer hun vorm gaan aannemen en gaan zakken. Dus heb geduld het komt echt goed. Succes met je herstel verder

  4. Wat fijn om te lezen dat het hier allemaal goed gaat met jullie. Ik heb alles zo tussen neus en lippen door mee gelezen, maar dacht stuur ook even wat van mijn kant af. Hier gaat het iig ook alemaal nog heel goed. Vanaf dag 1 natuurlijk een goed herstel gehad en ik ben nog steeds helemaa happy en tevreden. Ze passen helemaal bij mn lichaam, en ondanks dat ik eerst nog vet onzeker was om naar buiten te gaan met een vollere boezem heb ik nu echt wel meer zelf vertrouwen ofzo. Shoppen is gewoon zoveel leuker alles klopt nu als ik wat aan heb. En ik draag gewoon weer oorbellen. Mn haar doe ik elke dag leuk erbij voorheen boeide me het allemaal niet zo. Ik mis alleen nog een leuke bikini 😇

     

    Verder heb ik soms alleen nog een soms wat trekkend gevoel ofzo bij bepaalde bewegingen. Maar al met al heel blij met de stap om voor een bv te gaan😁

  5. 53 minuten geleden, Manon1993 zei:

    Nou je ziet helemaal rechts begin van de wond zeg maar een ronder stukje net beetje wittig er is. Het is wel dicht met een korstje maar ik zie daar onder wat wittig wat lijkt alsof er wat pus onder zit. Op die plek voelt het ook wat pijnlijk en die kant van m'n borst is ook wat opgezwollener. Ik heb indd gister een mail gestuurd met foto maar het is nu natuurlijk net weer weekend. Ik hoop zo dat het niet erger word 😱  ik wilde namelijk net weer een beetje beginnen met het voorzichtig tillen van m'n dochter.    Is er iets wat ik uit voorzorg kan doen om ontsteking te voorkomen ? Zoals preventief ontstekingsremmers slikken ofzo ? 

     

    Dat het nog wat gezwollen is dat is puur nog vocht en het is natuurlijk nog wat gezwollen en gespannen en dat kan ook gewoon pijnlijk zijn je ben natuurlijk pas 3weken po. Ik weet niet of dat zal helpen omdat te gaan slikken. In mijn ogen is het geen ontsteking.
     

    Ik vind het er iig mooi en droog uitzien en juist niet het idee dat het pus is zeg maar, maar goed ik ben natuurlijk geen arts he 😇dus zo zie ik het tenminste, maar hopelijk kan de kliniek je daarmee helpen. Het kan helpen om het in te smeren met lotion/ litteken creme, maar dat is maar net wat voor nazorg je heb de ene mag al smeren als alles dicht is en ik bijv mocht pas smeren na 6 weken. En de ene mag wel de borst wat masseren en de ander weer niet.

     

    Hoe oud is je dochter? Want je moet idd wel uitkijken met tillen nu had ik een goed herstel en deed echt al heel snel dingen in het huis etc, en ook tillen van mijn jongste (2,5jr) maar de eerste 6 weken word het natuurlijk afgeraden om zwaar te tillen enz. Nu kan je zelf wel goed aanvoelen aan je lichaam hoe en wat maar toch. Ik ging iig zittend de trap op en af😅

     

     

  6. 19 minuten geleden, Manon1993 zei:

    Hallo allemaal. Ik ben  nu 3 week PO na een dual plane borstvergroting. Nou begin ik last te krijgen van mijn linker borst en deze wond begint ook wat rood en pijnlijk aan te voelen. Heeft iemand tips? Is dit een beginnende wond infectie? Ik maak me een beetje zorgen. 

    20230512_143347.jpg

    Hoi,

     

    Waar heb je precies last van aan je borst? je kan altijd contact opnemen met de kliniek en fotos doorsturen.

     

    Ik vind dat het er netjes uit ziet hoor de wond is al mooi dicht. En dat het nog wat rood is is normaal zo zag het er bij moj ook uit.

     

     Maar goed nogmaals bij twijfel gewoon even contact opnemen😇

     

    succes met je herstel🍀

  7. 6 uur geleden, Nicolee zei:

    Hey dames,

     

    Gisteren was het zover, mijn nieuwe boobies! 🤩

    Ik was veel afgevallen, en tja toen bleef er niet veel van over 😉

     

    Ik had me super goed voorbereid.. oefeningen, arnica vitamine C, gestopt met roken 🥳

    Ze waren heel lief voor me bij Velthuis!

     

    Ik heb 450cc, achter de spier.

    Maar ohhh wat heb ik een pijn! 🥺

     

    Gelukkig wel even kunnen slapen..  maar nu klaarwakker, ondanks de oxycontin voor het slapen.

     

    Ik hoop maar dat dit de komende dagen verbetert pfff…

     

    Liefs Nicole

     

    Gefeliciteerd met je nieuwe boobies 🤗

     

    de eerste twee dagen zijn het heftigst (vond ik)

     

    Maar komt allemaa goed, en over een aantal weken zullen ze mooi soepel en zacht worden en weet ik zeker dat je blij gaat zijn met het resultaat. Ze zien er iig nu al heel mooi uit!

     

    Succes met je herstel

  8. 16 minuten geleden, Rweisie zei:

    heb net even de kliniek gebeld en hun pasprothese is meer een druppelvorm. Ik ben er dus vanuit gegaan dat ik anatomische kreeg, maar op basis van mijn verhaal en wensen heeft de arts voor rond gekozen. Hier ben ik blij mee, gezien ik inderdaad de ribben kon tellen boven mijn tepels en echt 0 volume had daar. 
    dat was dus even een meevaller ;)!

     

    ik zou graag even mee kijken in je album als dat mag! Heb me dus eigenlijk vooral gericht op anatomisch dual plane foto’s, maar ben nu dus eigenlijk nieuwsgieriger naar rond dual plane! 

    Ja had ik het toch goed zou raar zijn als er round staat en dan anatomisch is zou je denken :) ik vind zelf persoonlijk rond ook mooier maar goed dat is ieder zn keuze ik heb je toegevoegd aan mijn album

  9. 1 uur terug, Rweisie zei:

    Hoi! 12 april heb ik mijn borstvergroting gehad bij dr hawinkels in Waalre. Herstel verloopt tot nu toe redelijk, wel meer pijn gehad en langer last dan dat ik verwacht had. Misschien iets te optimistische verhalen gelezen/gehoord, maar we zijn al een heel eind!

    ik heb mentor siltex round moderate plus profile xtra gel 295cc (anatomisch) dual plane geplaatst. Mijn voorsituatie was een slappe 70c. Ik ben 1,60 en weeg 47kg. 
    Ik vroeg me ten eerste af wat die protheses straks voor mij gaan betekenen. Vooralsnog een mooie bolling boven de tepel, maar ik begreep dat naarmate ze wat gaan zakken dat deze ook minder zal worden. Of is het soort prothese ook een beetje bedoeld om dat volume wat te behouden? Heb een vrij grote afstand tussen sleutelbeen/tepel, dus die bolling vind ik eigenlijk wel prettig!


    Bij de eerste controle (verwijderen knoopjes) zag alles er heel netjes en rustig uit.

    ze zijn voor nu nog vrij strak (al ietsje beter als vlak na de operatie) en ik vroeg me af wanneer ze wat beweeglijker gaan worden.

    in de zin van, wanneer kun je ze vastpakken en ze wat op en neer bewegen/tegen elkaar duwen?

    ik heb een ietwat ronde borstkas en daarmee staan mijn borsten dus ook wat verder uit elkaar. Ik hoop dat dit met de befaamde drop & fluff allemaal wat mooier tot zijn recht gaat komen. Ze zijn nu ook een beetje ongelijk. 
    uiteraard kan ik niet wachten om een bh te gaan kopen over een paar weken. We gaan dan precies 6 weken na de operatie een paar dagen weg en hoopte dan een bh te kunnen dragen ipv die compressiebh die onder elke zomerkleding uit steekt, maar kan me met die harde stijve kanonnen die op mijn borstkas geplakt zitten niet voorstellen dat ik een bh ga vinden die past! 

    Hai

     

    Ik heb zelf de ronde mentor xtra 370cc en dual plane geplaatst. Ik heb voor de ronde gekozen, omdat ik aan de bovenkant vooral ook de volume miste.

     

    Ik ben nu 11weken po en het duurt wel even een aantal weken voordat ze mooi soepel gaan worden en dat ze wat minder strak gaan staan zeg maar.

     

    ze zijn bij mij na een week of 8 echt zachter en beweeglijker gaan worden.

     

    En bij mij duurde het ook wel even voordat de normale bh fijn ging zitten. Als je borsten nog zo hard en gespannen zijn zit het echt voor geen meter en ook veel te strak (vond ik tenminste) dus na zes weken droeg ik nog geregeld de bh van de kliniek.

     

    Als je de anatomische heb dan is het dus echt druppelvorm en zal de onderkant meer volume hebben als de bovenkant heb ik me laten vertellen en gelezen, maar goed misschien is het natuurlijk ook anders hoe ze geplaatst worden ik ben natuurlijk geen arts en heb er niet zoveel verstand van haha.

     

    Omdat je aangeeft dat je round heb zou je bijna denken dat je dus ronde protheses heb, maar goed nogmaals ik heb verder geen verstand van al die soorten implantaten dus hoop dat iemand anders je daar verder mee kan helpen :)

     

    Succes met he herstel verder en als je wil kan ik je toevoegen aan mijn album dan zie je het proces bij mij

  10. 20 uur geleden, Gigi23 zei:

    Hi allemaal, 

     

    Ik heb woensdag een borstvergroting ondergaan, ik kom van een 70a. 

    Na 3 zwangerschappen was ook daar weinig van over 😊. Ik wilde graag een vollere boezem en ben geadviseerd om motiva ergonomix 380cc Demi voor de spier te plaatsen. Ik schrok wel een beetje toen ik de bh af deed, ik zie nog weinig ronde vorm zoals ik die heb gewenst, veel vocht vooral ook tussen de borsten, de huid voelt daar ook wat verheven en gespannen. Is dat normaal? En gaan die borsten hun ronde vorm nog aannemen, of zal dit de stand van mijn borsten zijn, zo ver uit elkaar? 

     

    Zeer benieuwd naar vergelijkbare ervaringen. 

     

    IMG_20230430_100334__01.jpg

    IMG_20230429_105213__01.jpg

    Hoi 

     

    het heeft idd echt de tijd nodig om te gaan vormen en alles. De spanning zal nog wel even aanhouden. En uiteindelijk krijg je de drop&fluff methode. 

     

    Je borsten veranderen gewoon met de dag maar komt allemaal goed.

     

    Ik za je toevoegen aan mijn album ik ben nu 11 weken po en kan je het proces veranderingen goed zien en ook dat ze mooi rond zijn geworden.

     

    Succes met je herstel

  11. 1 uur geleden, Manon1993 zei:
     

    Ik heb 325cc dual plane gekregen. Ja this wel even een periode waar je door heen moet. Je wilt zo graag het eind resultaat direct zien he...  heb je foto's bekeken,  heel moooii!! Op die foto van 2 maand lijken ze wel ineens weer wat ronder. Klopt dat wel?  

    Klopt ik was ook zo ongeduldig hoor. Dank je wel ben er ook erg blij mee en idd ze zijn wat ronder geworden de spanning is er volledig af en ze zijn nu goed op hun plek gaan zitten en gaan vormen of te wel de drop&fluff.

  12. 58 minuten geleden, Manon1993 zei:

    Oh wat een positief verhaal is dit zeg. Ik ben de 20e geopereerd en herstel valt me wel tegen. Ben benieuwd wanneer m'n borsten wat zachter aanvoelen want het zijn nu nog 2 beton blokken. Mag ik kijken in je album? Groetjes Manon

    Ja ik heb het gewoon getroffen denk ik dan maar. Wat vervelend dat het jou wat tegenvalt. Hoeveel cc heb jij laten zetten en hoe geplaatst? En geloof me die spanning blijft nog wel even hoor, bij mij is dat nu ook pas sinds een week of twee dat ze echt soepeler en zachter aan voelen.

     

    Ik zal je toevoegen aan mijn album

  13. 8 uur geleden, Lisannee zei:

    Ik ben opzoek naar mensen die ervaring hebben met een borstvergroting. Ik zit zelf al een lange tijd te twijfelen of ik een borstvergroting wil doen. Ik zou het prettig vinden om ervaringen van andere te lezen om zo hopelijk tot een betere keus te komen met minder twijfels. Ik ben benieuwd hoe andere de spanning/angst voor de operatie hebben ervaren. Deze angst kan ik lastig loslaten, maar het is natuurlijk zonde om mijn keuze te laten bezeren op angst. Ook ben ik benieuwd hoe jullie omgaan met de negativiteit in het nieuws (Breast implant illness).

     

    Mijn linkerborst is één cup maat groter dan mijn rechterborst (ik ben 26 jaar, dus volledig uitgegroeid). Over deze ongelijkheid ben ik heel onzeker. Vooral in de zomer met topjes aan of in bikini. Mijn onzekerheid is te groot om hier niks aan te doen. Alleen vind ik het wel spannend om een borstvergroting te laten doen, wetende dat er risico’s (eventueel breast implant illness) zijn. Ik vraag mij af of jullie dagelijks bewust zijn van de siliconen in je lichaam en of dit nog wel ‘goed gaat’. Hoe staan jullie hier in/wat zijn jullie ervaringen? Voelde je veel zelfverzekerde na de operatie? Voelt het als ‘echte’ borsten? Ik ken helaas niemand in mijn omgeving die een borstvergroting heeft gedaan, maar het liefst zou ik wel eens willen voelen hoe dit nu echt voelt om minder twijfel te hebben over het eindresultaat.

     

    Heeft er iemand ervaring met Velthuis kliniek in Velp, wellicht specifiek met arts H. Tielemans? Vorige jaar heb ik bij haar een prettig consult gehad. Zij adviseerde mij ronde siliconen boven de borstspier aangezien ik voldoende dikte qua huid heb aan de bovenkant. Hebben jullie de siliconen op of onder de borstspier? Hebben jullie veel kapselvorming gekregen?

     

    Veel vragen maar ik hoop dat mensen hun ervaringen willen delen. Daar zal ik erg mee geholpen zijn.

    ik heb afgelopen februari een bv gehad na vier kids was het alleen nog maar een slappe hap zeg maar. Ik heb vroeger altijd een volle c gehad en uiteindelijk bleef er een slappe b over. Ik wou ook al jaren een bv maar durfde nooit ook vanwege wat je in het nieuws steeds leest, maar ook vanwege de napijn etc en ik ben heel bang voor narcoses.

     

    Het is in principe natuurlijk nooit echt gezond om iets in je lichaam te spuiten of weet ik het wat, maar goed iedere lichaam reageert er anders op dus daarom moet je gewoon goed bewust zijn van alle risicos die er bij horen. Ik bedoel met alles neem je eigenlijk risicos denk ik dan maar.

     

    Ik heb ook gewoon heel veel positieve ervaringen gelezen en uiteindelijk heb ik ben ik er ook ingegaan en alles gewoon op me af laten komen. Ik was gewoon onzeker vooral in de zomer kleding zat gewoon nooit mooi het klopte gewoon niet. En nu ik juist borsten heb en dat truitjes leuk staan moest ik oo het begin ook erg aan wennen hoor want nu heb ik eindelijk borsten en was ik nog onzeker omdat je nu wel wat ziet, en daar deed ik natuurlijk een bv voor, maar ik had even de tijd nodig en nu vind ik het steeds leuker om te shoppen 😇

     

    Ik zelf ben geopereerd in kliniek veldhoven en vanaf de intakte tot de operatie was het gewoon super fijn.

    Ik heb de ronde mentor xtra 370cc ik heb voor rond gekozen omdat ik aan de bovenkant ook echt de volume miste.

     

    Het was het max wat ze wilde doen bij mij en wat mooi bij mijn lichaam zou passen as ik groter zou nemen dat zou ik er meer last van hebben en zouden ze in de weg kunnen zitten en dat wil je natuurlijk niet. Bij mij zijn ze dual plane geplaatst, omdat ik weinig weefsel heb.

     

    Het geeft wat ik lees overal wel meer napijn en het herstel is langer. Ik heb wat dat betreft wel echt een droom herstel gehad en heb weinig pijn gehad en deed al best snel veel zelf. En met de narcose is ook alles super goed gedaan ze hebben mij gerust gesteld en als je echt zo zenuwachtig ben kan je daar wat voor krijgen. Het enige waar ik het meeste last van heb gehad is van alle medicatie, maar ik ben zelf heel gevoelig voor alle medicatie en krijg altijd overal de zwaarste bijwerkingen van, maar omdat alles zo vlot en goed ging ben ik op dag drie al gestopt met alles. En verder vond ik het op de rug slapen echt drama als een echte buik/zij slaper was dat echt drama voor mij. Maar met extra kussens en een teddy beer xxl achter me is het me redelijk gelukt om daar toen me draai in te vinden maar leuk was het niet.

     

    Ieder herstel is natuurlijk anders de een zal wel meer en langer pijn hebben en de ander gaat er zo vlot doorheen. Ik heb wel nog lang last gehad van de narcose qua moeheid. En mn borsten waren wel lang nog echt gespannen zeg maar dus toen ik na zes weken eindelijk kon shoppen voor normale bhs heeft dat ook wel even geduurd voor dat ik dat fijn vond zitten.

     

    Als je wil kan ik je toevoegen aan mijn album dan kan je een beetje mijn proces zien.

     

    Succes met alles

  14. 1 uur geleden, EL4774 zei:

    Oh, @MommyD, wat een moment.... 🤭 Confronterend dat iemand het meteen ziet! Maar de reactie was wel prettig 😃 Geen oordeel, gewoon "wat prachtig!" 😎

     

    Ik heb het intussen twee familieleden verteld. Mijn oom en zijn vrouw (beiden rond de 80), zij reageerden héél normaal en vooral zij vond het vreselijk dapper en goed van me dat ik het gedaan heb. En mijn ene zusje en haar vriend. Idem dito. Prachtig resultaat en blij voor me dat ik de beslissing voor mezelf had genomen. En toen ik aangaf nog niet te weten wat ik met m'n moeder aan moet op dit punt waren ze meteen stellig: "Oh,  helemaal niet zeggen!" Nou, dat was duidelijk 🤣 Ze zegt zelf altijd "wat niet weet, dat niet deert" en daarnaast viel haar drie weken PO nog niks op, ondanks dat het serieus was opgeblazen.... dus dat laat ik inderdaad lekker zo en zie wel wat er gebeurt 😉 

     

    @Sandrake Hoe ging jouw eerste poging tot hardlopen? Geen raar gevoel waar de zaak aan je ribben vast zit? En trainen? Beetje zoeken nog hè, wat kan en wat (nog) niet?

     

    Verder hier intussen wel een flinke verandering in beleving van alles.... ze horen intussen wel helemaal bij mij, mijn hoofd heeft ze helemaal geaccepteerd 😄 En... sjans heb ik ook merkbaar meer 🤣 Blijkbaar heeft het iets gedaan met mijn hele uitstraling. Ik kan me niet voorstellen namelijk dat het alleen met mijn borsten te maken heeft. Dan hadden ze wel formaat watermeloen moeten hebben en ze zijn 'gewoon normaal'. Maar dat is dus wat ik nu merk. Het beweegt gewoon een stuk makkelijker. En álle kleding staat nu gewoon veel beter 😎

     

    Een bikini heb ik bij Shein besteld. En die past geweldig! En dat voor 13 euro.... 😁😁

     

     

     

    @EL4774 Ja ze heeft het zelf ook een aantal jaar geleden laten doen maar is niet zo tevreden dus het was een extra compliment haha. Ik had van te voren al verwacht dat het haar zou opvallen hihi.

     

    Maar goed ik moet gewoon nog steeds wennen dat de truitjes gevuld zijn zeg maar. En verder weten alleen mijn ouders en zussen het en twee vriendinnen. Ze verklaarde me voor gek, maar meer omdat de laatste tijd veel in het nieuws naar voren komt dat ook vrouwen er ziek van zijn geworden. Nu ben ik ook zo een geval apart die altijd van alles krijgt of iets dus daar zijn ze een beetje bang voor. Haha wat een paar boobies kunnen doen he.

     

    @Sandrake de zomer word zo leuk nu haha

  15. 5 uur geleden, Sandrake zei:

    Hier gaat alles goed en z’n gangetje gister weer voor het eerst gesport haha! Ik slaap niet echt meer op m’n buik misschien een beetje half op 1 borst!

     

    Heeeeerlijk he dat shoppe alles staat gelijk een stuk leuker 🥳! En niet door de grond zakken joh, je heb voortaan een mooie prachtige volle boezem in ieder geval een leuk compliment gekregen dus!

    ik heb nu van die kanten bh’s en ik word er zo inmens gelukkig van nu ze mooi gevuld zijn door m’n eigen boobs! Net m’n eerste bikini besteld en dat is voortaan ook een stuk leuker! Wel alleen een beetje lastig met de maten merk bijvoorbeeld bij sommige webshops dat t maar tot een D gaat dat is dan wel weer jammer haha!

    Ging het sporten een beetje?

    Ik heb toevallig van de week twee van die kanten bhs gehaald normaal zo niet mijn ding maar nu idd zo mooi echt bizar!

     

    Ja klopt dan denk je iets leuks te zien en dan hebben ze de maat niet haha bikini moet ik ook nog is gaan scoren. Het shoppen is zo leuk heerlijk😇

  16. @Sandrake hoe is het met je? heb je ook al op je buik geslapen? Vorige week geprobeerd maar echt nog drama. En nu sinds twee dagen kan ik weer op mn buik slapen het is nog wel een beetje raar maar lukt prima. Ik ben zo leuk aan het shoppen nu haha. eind van de maand heb ik een bruiloft en ik heb zo een mooie jurk waar alles in klopt. Ik moest gister helpen op school met paas activiteiten, dus ik zat daar samen met een moeder en het eerste wat ze zei jij heb je borsten laten doen of nie🫠 ik zakte even door de grond, omdat ik me er nog eem beetje onzeker over voel haha, maar ze zei echt kei mooi ziet het er uit ik zag het gelijk toen je je jasje uit deed haha.🙈

  17. 2 uur geleden, Sandrake zei:

    Ahh helemaal voorzien dus hartstikke leuk! Des te meer reden om met die sport bh de sportschool in te gaan haha!

     

    goed om te lezen dat je weer helemaal tevreden met je lijf bent en het sporten zo goed gaat! Zal inderdaad wel anders zijn met bepaalde oefeningen maar zoals je zegt is er genoeg anders te doen in de sportschool! Ik ben benieuwd hoe t mij volgende week af gaat!

     

    @MommyDhoe is het bij jou? Was het ruilen nog allemaal gelukt!?

    Ik had me nogmaals op laten meten en kwam toch echt uit op 70, ze zeiden ook ja het is misschien nog wennen maar als je een grotere omvang pakt dan gaat de bh niet mooi zitten aan de zijkant. Dus ik hen toch maar besloten om het weer mee terug te nemen. Het is natuurlijk ook wel weer wennen en het moet allemaal mog gaan zakken enzo dus ik zie het wel hoe het verloopt met deze. Ben jij goed geslaagd

  18. 52 minuten geleden, Sandrake zei:

    @MommyD nee ik ga morgen shoppe! Ben afgelopen zondag nog wel geweest, daar hebben ze me een 70E aangesmeerd.. maar die gaat terug een hele dag met omvang 70 is me te strak zoek ik wel wat anders moois voor uit Want zoals je zegt is t daar te duur voor! Heb wel de bh van 75E nu 2 dagen aan dat gaat goed alleen tussen m’n borsten in prikken die beugels. Heb wel bij loungeunderwear wat besteld vind dat zo prachtig !

    wel super balen zeg maar fijn dat je ze kan terug brengen, moeilijk doen lijkt me sterk hoor hebben ze gewoon geen juist advies gegeven komt vast goed! Je heb de kaartjes nog en mag binnen 14 dagen sowieso ruilen toch! Hoe gaat het verder? Al begonnen met litteken crème smeren?

    Ja bij mij dus ook de 70 e en F en dus veel te strak maar bizar dat het bij jou dus ook verkeerd is opgemeten. Ik heb gister de creme binnen gekregen en gelijk begonnen met smeren. Verder gaat het goed op mn buik slapen vind ik nog helemaal niks, maar op mn zij gaat nu gelukkig steeds beter. Wel is het gevoel in de linker borst nog steeds niet volledig terug. Maar goed dat komt vanzelf weer. Shopse morgen 😇

  19. @Sandrake en was je al wezen shoppen?? Ik kan morgen weer terug. Ik heb gister voor t eerst een hele dag een nieuwe bh gedragen, en in de middag zat het echt niet meer fijn, dus ik die bh uit doen staan heel die bandjes in me lichaam gedrukt. Dus ze hebben mijn omvang gewoon verkeerd gemeten, ik draag nu een oude bh met een grotere omvang en nergens last van.Ik heb de kaartjes van de bhs er al afgeknipt maar nog wel bewaard, ik had naar hunkemöller gebeld, en ze zeiden dat ik het mocht terug brengen, ben benieuwd of ik het daadwerkelijk mag ruilen baal hier echt van toevallig gister nog online twee setjes gescoord die kan ik dan gelijk meenemen. Hoop echt dat ze die van vorige week terug nemen duur geintje anders🙈 Ben benieuwd of jij goed geslaagd ben😇

  20. 9 uur geleden, Sandrake zei:

    Haha nee na jou berichtje moest ik ook gewoon gaan haha! Hahaha precies die kanten dingen zijn nu zo prachtig en zo gevuld! Ja E is mega maar indd bij de nep boobs valt t wel mee ! Haha aaah wat leuk! Lekker van genieten!!

    Staat een foto in mn album met bh mn vent vind dat ik allemaal van die simpele oma bhs heb gekozen hahah. Ik hou zelf ook meer van wat lichtere kleuren. Ik heb de huids kleurige die in mn album en dan een wit met kant en licht roze. De felle kleurtjes vond ik niet mooi staan bij mij en ik had ook weer zoiets van ja je ziet t toch niet. Smiddags doe ik iig weer me bh van de kliniek aan zo een hele dag met bh zit later toch niet meer zo lekker ofzo

  21. 12 uur geleden, Sandrake zei:

    Aah snap ik helemaal! Wat dat met een mens kan doen dan hè! Door jou heb ik de stoute schoenen ook snel aangetrokken en toch maar 1 setje gehaald! Een 75E🥲 maar dat is dan wel helemaal zo’n kanten bh met beugel. Volgende week de voorgevormde shoppe! Ben zo mega blij en het staat zo mooi🥰!

     

    ja bizar hoe dat proces gaat hè! Fijn dat het allemaal zo soepeltjes verloopt! Hopelijk zakt m’n linker boob ook nog een beetje maar dat zal vast goed komen! Trust the proces! Aahh inderdaad vanaf deze week mogen we gaan smeren!!!

    Haha toch ook niet kunnen wachten😜 Ja zo een kanten wil ik ook nog, maar dat stond nooit mooi dus mn man zei ja je heb nou toch tetten dus ny kan het, ik dacht oja haha. Maar een mooi maatje dus ook het klinkt echt mega groot he terwijl het natuurlijk echt wel meevall vind ik. Ik blijf ook maar in de spiegel kijken met mn bh aan😁🤣

  22. 4 uur geleden, Sandrake zei:

    Ohhhh wat super leuk!! Goed geslaagd dus😍 haha niet echt een mannen ding maar wel leuk dat hij mee gegaan is! Zo hè wat een prachtige maat! Genieten hoor! Nu inderdaad die bikini’s nog zin in de zomeeeeeer! Ik moet nog een weekje wachten hopelijk zijn er dan ook nog leuke kortingen haha!

     

    als ik nu trouwens kijk lijkt mijn ene implantaat al lager te zitten.. dat voel ik ook wel, ergens ben ik dan gelijk bezorgd of de andere ook nog wat lager gaat vind het dan toch allemaal een spannend proces want nu lijken ze net iets ongelijk🥹

    Ja ben echt helemaal blij ermee ook zo raar om nu ineens een mooi goed gevulde bh te hebben haha.

     

    Die van mij lijken ook al wat ingedaald en ook wat soepeler aan te voelen, maar hier eigenlijk vanaf dag 1 geen verschil te zien wel is het bizar om de fotos terug te zien ze zijn zo veranderd. Als ik de eerste foto zie van drie dagen na de operatie denk ik nou dat had wel groter gemogen lijkt wel alsof je geen verschil ziet behalve dat ze er steviger uitzagen, en dan het hele herstel erna zie je ze gewoon veranderen. Het gevoel in de linker borst begint ook langzaam eindelijk te komen. Daar maakte ik me wel wat zorgen om, maar goed dat heeft ook nog tijd nodig. Ik moet alleen nog even het weekend denken om de littekencreme te halen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.