Ga naar inhoud

Sandrake

Leden
  • Aantal items

    95
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    2

Berichten die geplaatst zijn door Sandrake

  1. Op 11-5-2023 om 21:16, EL4774 zei:

    Zo, dat is fijn nieuws! :) We zien er allemaal stevig tegenop, maar over het algemeen is het goed te doen, dus :D Nu jezelf wel beheersen en niet meer gaan doen dan verstandig is he ;) Ik ga zo nog even een rondje foto-albums doen bij jullie! ik moet nog steeds een recente foto maken en plaatsen... ik denk er gewoon niet meer aan.... dat is op zich goed nieuws, denk ik. Blijkbaar is het al de gewoonste zaak van de wereld, hahaha!

     

    Ik ben intussen ruim vijf maanden verder en er is bij mij en voor mij meer veranderd dan ik had verwacht. De mentale impact is echt enorm. In a good way ;) We hadden wel verwacht dat ik er blijer van zou worden, maar er gebeurt veel meer. Ik vond het echt doodeng, maar ik ben echt heel blij dat ik het gedaan heb :)

     

     

    Oh, en over shoppen: ik heb al spijt van die drie beugel-BH's die ik meteen zo enthousiast heb gekocht..... ik vind het prachtig, die kanten dingen, maar ik vind ze behoorlijk irritant, eigenlijk. Ik ben nu op vakantie en het blijkt... dat gewoon zonder BH het lekkerste zit en ook heel prima kan :D Geen zichtbare randjes van een BH onder je shirt en omdat ze dual plane zijn geplaatst, gaan ze toch nergens heen 🤣 Intussen zijn ze ook mooi zacht en natuurlijk geworden, dus het kan prima :)

    Favoriet deze week is wel mijn budget bikini van Shein 😎 In Nederland is dat model niet te krijgen, dus ik ga er straks nog een bestellen :P

     

    Fijn om te lezen dat je er zo ontzettend gelukkig mee bent! Daar doen we het uiteindelijk voor🥰
    heb je last van de beugel bh’s? Ik merk als ik savonds wanneer ik naar bed ga ook wel blij ben dat die uit gaat maar heb er geen ongemak van.

     

    Is het veel verschil nog na 5 maanden en hoe ze na 6 weken zijn? Of zijn ze niet meer veel veranderd?

    ik heb nog steeds vaak van was ik toch maar wat groter gegaan! Maar dan had ik weer langs alle fijne bh maten gegrepen dus op dat vlak ben ik dan wel weer heel blij!

  2. 4 uur geleden, Niekiee zei:

    Lief dat je het vraagt! De operatie is goed gegaan en ik voel me eigenlijk ook heel goed. Afgelopen nacht helemaal doorgeslapen en met de pijnstilling is de pijn ook goed te doen. Heb nog niet bloot durven kijken, maar voor zover ik het kan zien ben ik echt heel blij. 😍 Morgen of overmorgen mag ik de pleisters eraf halen dus dan zal ik ze goed gaan zien. 

    Aaah wat fijn om te horen! goed rustig aan blijven doen hè! Spannend kan het shoppe voor jou over 6 weken ook beginnen! 
    door welke arts was je geholpen?

  3. @isa020809 Hmm wat vervelend dat de pijn aanwezig blijft. Na je bericht heb ik nog een homeworkout gedaan en merk dat ik aan de zij kant ook nog wel eens zo’n brandend snijdend gevoel heb richting m’n oksel! Ondertussen bij de dokter geweest waarschijnlijk overbelast of een spier verdraaid! 
    aah dat die vermoeidheid weg trekt stelt me wel gerust, merk t zelf ook wel beetje bij beetje hoor dat t minder wordt !

     

    @Niekieewelkom! Wat spannend maar het gaat helemaal goed komen! Ik was ook ontzettend zenuwachtig, nooit geopereerd of maar iets gebroken dus het was een hele stap! Het is me echt enorm mee gevallen en zou het nu zo nog een keer doen! De narcose is heel relaxt en je valt gewoon rustig in slaap en voor je t weet word je alweer wakker alsof je een dutje gedaan hebt!  Ik zal je toevoegen aan mijn album! Ik kwam van een slappe b naar nu een 75E! Ik heb 295cc rond en dual plane mentor xtra implantaten! 

    • Like 1
  4. Hee @isa020809 jeetje wat vervelend en balen! Is de pijn nu wel weg nadat je gestopt bent? Het is natuurlijk ook niet niks voor je lichaam hopelijk kan je nu weer rustig opbouwen en blijft de pijn weg!

    ik heb zelf nu enorme pijn in m’n onder rug, blijf wel wat oefeningen voor de tv doen en ben net een flink stuk gaan wandelen. 
    mij merk wel dat ik nog steeds moe ben of het zit tussen m’n oren maar dan leg ik nu wel snel de link van oh t zou toch niet door die implantaten komen. Achja het is ook pas 2 maanden geleden dus zal nog wel daar van kunnen zijn! Heb jij daar last van gehad die vermoeidheid?

     

  5. @EL4774 sorry voor de late reactie! Ben nog niet gaan hardlopen haha, moeilijk om me er weer toe te zetten en last van m’n onderrug! Sporten doe ik niet in de gym helaas maar thuis op n matje en moet zeggen dat t me prima afging, wel was het even gek om liggend m’n armen helemaal naar achter te doen recht toen merkte ik wel hè, dit voelt even anders als anders! Ik denk wel dat t hard lopen gaat mee vallen heb wel eens een stukje gerend en ook met m’n dochter mee om haar te leren fietsen maar merk dan niet echt verschil!

     

    haha wat grappig van die sjans, nou dan hoop ik dat ook te krijgen en eindelijk eens een leukerd aan de haak te slaan😂. Maar ik denk dat t misschien ook komt omdat je nu een hele lading zelfvertrouwen afgeeft en hier door straalt!

    Ik heb nu ook m’n eerste bikini besteld ontzettend benieuwd of die gaat passen haha! Die maten met m l of xl vind ik nog even lastig daar heb ik nu dus geen idee van aan de boven kant😅!

     

    @MommyD haha yes ze geven over 1,5 week mooi weer aan hopelijk zet dat een beetje door hoor haha!

  6. 13 uur geleden, MommyD zei:

    Ging het sporten een beetje?

    Ik heb toevallig van de week twee van die kanten bhs gehaald normaal zo niet mijn ding maar nu idd zo mooi echt bizar!

     

    Ja klopt dan denk je iets leuks te zien en dan hebben ze de maat niet haha bikini moet ik ook nog is gaan scoren. Het shoppen is zo leuk heerlijk😇

    Ja hoor prima te doen! haha ja leuk hè hoe anders die kanten bh’s nu staan!

     

    Klopt dat is soms wel jammer dat je er langs zit maar ach genoeg keuze! We moeten nog genoeg in slaan haha! Maar het is nu 1000x leuker winkelen!

  7. 19 uur geleden, MommyD zei:

    @Sandrake hoe is het met je? heb je ook al op je buik geslapen? Vorige week geprobeerd maar echt nog drama. En nu sinds twee dagen kan ik weer op mn buik slapen het is nog wel een beetje raar maar lukt prima. Ik ben zo leuk aan het shoppen nu haha. eind van de maand heb ik een bruiloft en ik heb zo een mooie jurk waar alles in klopt. Ik moest gister helpen op school met paas activiteiten, dus ik zat daar samen met een moeder en het eerste wat ze zei jij heb je borsten laten doen of nie🫠 ik zakte even door de grond, omdat ik me er nog eem beetje onzeker over voel haha, maar ze zei echt kei mooi ziet het er uit ik zag het gelijk toen je je jasje uit deed haha.🙈

    Hier gaat alles goed en z’n gangetje gister weer voor het eerst gesport haha! Ik slaap niet echt meer op m’n buik misschien een beetje half op 1 borst!

     

    Heeeeerlijk he dat shoppe alles staat gelijk een stuk leuker 🥳! En niet door de grond zakken joh, je heb voortaan een mooie prachtige volle boezem in ieder geval een leuk compliment gekregen dus!

    ik heb nu van die kanten bh’s en ik word er zo inmens gelukkig van nu ze mooi gevuld zijn door m’n eigen boobs! Net m’n eerste bikini besteld en dat is voortaan ook een stuk leuker! Wel alleen een beetje lastig met de maten merk bijvoorbeeld bij sommige webshops dat t maar tot een D gaat dat is dan wel weer jammer haha!

  8. 12 uur geleden, MommyD zei:

    Ik had me nogmaals op laten meten en kwam toch echt uit op 70, ze zeiden ook ja het is misschien nog wennen maar als je een grotere omvang pakt dan gaat de bh niet mooi zitten aan de zijkant. Dus ik hen toch maar besloten om het weer mee terug te nemen. Het is natuurlijk ook wel weer wennen en het moet allemaal mog gaan zakken enzo dus ik zie het wel hoe het verloopt met deze. Ben jij goed geslaagd

    Hmm wat lastig is dat dan zeg! De bh’s zullen ook nog wel een beetje oprekken en mee vormen met je lichaam? Ja ik heb 3 bh’s gekocht! Gister heel de dag aangehad en helemaal goed te doen! Bh’s shoppen is nu wel 10x leuker 

  9. Ahh helemaal voorzien dus hartstikke leuk! Des te meer reden om met die sport bh de sportschool in te gaan haha!

     

    goed om te lezen dat je weer helemaal tevreden met je lijf bent en het sporten zo goed gaat! Zal inderdaad wel anders zijn met bepaalde oefeningen maar zoals je zegt is er genoeg anders te doen in de sportschool! Ik ben benieuwd hoe t mij volgende week af gaat!

     

    @MommyDhoe is het bij jou? Was het ruilen nog allemaal gelukt!?

  10. 14 uur geleden, EL4774 zei:

    Hoi :)

    Het shoppen is bij jullie ook al begonnen! Beugels zijn hoe dan ook irritant, maar ik merk dat ik er intussen wel veel beter tegen kan. Ook kant jeukte bij mij als een gek, maar dat is ook over. Dus misschien is ook dat gewoon een fase die voorbij moet gaan?

     

    Ik ben intussen vier maanden onderweg en nog steeds is de zaak in beweging. Links is helemaal uitgefluft, dacht ik. Rechts liep nog iets achter. Maar aan beide kanten gebeurt nog van alles 😂

    Hé El! 
    wat leuk dat je van je laat horen! Ja die beugels zijn wel weer even wennen, en merk met die implantaten hoe belangrijk is om dan de juist bh maat te hebben. Opzich kan ik het goed hebben en ervaar weinig jeuk met kant! Wel voel ik die beugel afentoe tegen m’n litteken tikken!

    jij al een hele nieuwe kast met mooie lingerie? Al begonnen aan bikini’s shoppen? Dat is nu natuurlijk wel een stuk leuker! 
     

    wat bijzonder eigelijk hè hoe alles nog zo veranderd! Het sporten weer zo als vanouds opgepakt? Ik wil volgend weekend weer gaan proberen te hardlopen ben benieuwd!

  11. @MommyD ja bij de ene dus wel goed aangemeten en me bij de andere om laten lullen stom! Op m’n buik heb ik niet geprobeerd dat lijkt me nu dus inderdaad heel gek! En op m’n zij is het wel als vanouds alleen moet ik even wennen dat er nu iets zit en moet ik m’n arm boven even kwijt ziet te krijgen haha! Wat grappig bij mij is het precies het zelfde met t gevoel! Zijn ook pas 6 weken verder eigelijk hè! Jij ook veel plezier morgen!!

     

     

  12. @MommyD nee ik ga morgen shoppe! Ben afgelopen zondag nog wel geweest, daar hebben ze me een 70E aangesmeerd.. maar die gaat terug een hele dag met omvang 70 is me te strak zoek ik wel wat anders moois voor uit Want zoals je zegt is t daar te duur voor! Heb wel de bh van 75E nu 2 dagen aan dat gaat goed alleen tussen m’n borsten in prikken die beugels. Heb wel bij loungeunderwear wat besteld vind dat zo prachtig !

    wel super balen zeg maar fijn dat je ze kan terug brengen, moeilijk doen lijkt me sterk hoor hebben ze gewoon geen juist advies gegeven komt vast goed! Je heb de kaartjes nog en mag binnen 14 dagen sowieso ruilen toch! Hoe gaat het verder? Al begonnen met litteken crème smeren?

  13. 13 uur geleden, MommyD zei:

    Staat een foto in mn album met bh mn vent vind dat ik allemaal van die simpele oma bhs heb gekozen hahah. Ik hou zelf ook meer van wat lichtere kleuren. Ik heb de huids kleurige die in mn album en dan een wit met kant en licht roze. De felle kleurtjes vond ik niet mooi staan bij mij en ik had ook weer zoiets van ja je ziet t toch niet. Smiddags doe ik iig weer me bh van de kliniek aan zo een hele dag met bh zit later toch niet meer zo lekker ofzo

    Hartstikke mooi hoor een prachtig gevulde bh! Het resultaat is echt super mooi! Hahaha als hij mee was had die zelf wat voor je moeten uitzoeken toch!

     

    Hmm zal dat wel weer even wennen zijn inderdaad! Ik heb de kliniek bh ook nog aan doe dat maar braaf tot dinsdag! Maar wat ben ik blij als die snachts uit kan ben daar wel klaar mee haha! Nu ik jou foto’s met bh zie ben ik ook zo benieuwd naar de voorgevormde bh’s bij mezelf! Prachtig proces is het eigelijk allemaal!

  14. 19 minuten geleden, MommyD zei:

    Haha toch ook niet kunnen wachten😜 Ja zo een kanten wil ik ook nog, maar dat stond nooit mooi dus mn man zei ja je heb nou toch tetten dus ny kan het, ik dacht oja haha. Maar een mooi maatje dus ook het klinkt echt mega groot he terwijl het natuurlijk echt wel meevall vind ik. Ik blijf ook maar in de spiegel kijken met mn bh aan😁🤣

    Haha nee na jou berichtje moest ik ook gewoon gaan haha! Hahaha precies die kanten dingen zijn nu zo prachtig en zo gevuld! Ja E is mega maar indd bij de nep boobs valt t wel mee ! Haha aaah wat leuk! Lekker van genieten!!

  15. 2 uur geleden, MommyD zei:

    Ja ben echt helemaal blij ermee ook zo raar om nu ineens een mooi goed gevulde bh te hebben haha.

     

    Die van mij lijken ook al wat ingedaald en ook wat soepeler aan te voelen, maar hier eigenlijk vanaf dag 1 geen verschil te zien wel is het bizar om de fotos terug te zien ze zijn zo veranderd. Als ik de eerste foto zie van drie dagen na de operatie denk ik nou dat had wel groter gemogen lijkt wel alsof je geen verschil ziet behalve dat ze er steviger uitzagen, en dan het hele herstel erna zie je ze gewoon veranderen. Het gevoel in de linker borst begint ook langzaam eindelijk te komen. Daar maakte ik me wel wat zorgen om, maar goed dat heeft ook nog tijd nodig. Ik moet alleen nog even het weekend denken om de littekencreme te halen

    Aah snap ik helemaal! Wat dat met een mens kan doen dan hè! Door jou heb ik de stoute schoenen ook snel aangetrokken en toch maar 1 setje gehaald! Een 75E🥲 maar dat is dan wel helemaal zo’n kanten bh met beugel. Volgende week de voorgevormde shoppe! Ben zo mega blij en het staat zo mooi🥰!

     

    ja bizar hoe dat proces gaat hè! Fijn dat het allemaal zo soepeltjes verloopt! Hopelijk zakt m’n linker boob ook nog een beetje maar dat zal vast goed komen! Trust the proces! Aahh inderdaad vanaf deze week mogen we gaan smeren!!!

  16. 2 uur geleden, MommyD zei:

    Ik ben vanmorgen even snel naar de stad geweest mn man heb ik meegesleurd haha hij vond het drie keer niks en gaat nooit meer mee😂 Ik dacht die paar dagen maalt nou ook niet meer uit ik heb drie setjes gelijk gescoord en ze hebben bij hunkemöller nu member days dus leuke korting. Ik kom uit op een E/F  echt heel raar om nu normale bh te dragen, maar het zit zo mooi na al die jaren. Nu nog kijken voor een mooie bikini en litteken creme moet ii nog halen

    Ohhhh wat super leuk!! Goed geslaagd dus😍 haha niet echt een mannen ding maar wel leuk dat hij mee gegaan is! Zo hè wat een prachtige maat! Genieten hoor! Nu inderdaad die bikini’s nog zin in de zomeeeeeer! Ik moet nog een weekje wachten hopelijk zijn er dan ook nog leuke kortingen haha!

     

    als ik nu trouwens kijk lijkt mijn ene implantaat al lager te zitten.. dat voel ik ook wel, ergens ben ik dan gelijk bezorgd of de andere ook nog wat lager gaat vind het dan toch allemaal een spannend proces want nu lijken ze net iets ongelijk🥹

  17. Op 22-3-2023 om 16:17, MommyD zei:

    wat dat betreft hebben we echt een droom herstel gehad he😇  Ik zou jou nog zo mee naar de operatie kamer gaan en ik nog half in coma in dat bed en nu zijn we al weer weken verder is eigenlijk echt snel gegaan.

     

    Ik vroeg wel aan mijn man of die mee wilde maar meer omdat ik het leuk vind om teckijken wat hij mooi vind en hoe het staat. Al mijn vriendinnen/familie wonen ver weg dus dat is wel jammer en anders ga ik alleen maakt me ook niet zoveel uit, maar merk wel dat ik het erg spannend vind en vooral omdat je echt verschil ziet en dat wilde ik natuurlijk eindelijk een goed gevuld truitje enzo maar het is ook wennen om nu echt boobies te hebben zeg maar haha. En idd da sneetje valt nie op wat dat betreft doen ze dat maar mooi

    Nou echt wel, zijn er een hoop jaloers op denk ik! Hoorde ook zoveel verbaasde reacties dat ik geen pijn had haha! Nou echt de tijd is voorbij gevlogen hoor, maar ergens niet snel genoeg haha tijd om die lingerie te shoppe en bikini’s!!

     

    Aah wat jammer, maar ook een mega leuk uitje voor jezelf natuurlijk👌🏻👌🏻 laat me weten hoe je shop sessie was hoor!

  18. Op 19-3-2023 om 10:45, MommyD zei:

    Ik vond het ook zeker een verademing om op mn zij te mogen slapen. De linkerkant gaat iets beter, maar die kant is ook nog gevoelloos, en ik snap wat je bedoelt als je je omdraait bii mij is het soms ook net of heel de boel mee draait ofzo haha.

     

    Nu je het zegt ik heb dus ook echt pukkels enzo gehad zou dat dan toxh idd van die bh komen ook raar eigenlijk, en dat soort vervellen is ok echt mega irritant heel die bh zit vol met velletjes, mja nog even geduld en dag mag die uit ben ook benieuwd hoe het zit met een normale bh ben nou deze zo gewend.

     

    Ik vind het nu ook zonde om een sport bh te kopen denk ik. Ik had  een 80e besteld ik dacht die zal wel goed zijn maar niet dus😅

     

    Dus ik wacht nu en ga dan gewoon langs ik had voor kerst een kadobon gehad van me man en langsgaan is natuuelijk sws beter aangezien hwt dan goed word opgemeten. 

     

    Mijne litteten wond/snee is 3cm zij de verpleegkundige toen op de controle afspraak en zoals ik het zelf heb gezien klopt dat ook wel ben bnieuwd waneer de hechtingen los gaan laten ook

    Haha ja het is allemaal weer even wennen! Moet zeggen dat t nu steeds normaler begint te voelen op m’n zij liggen! Onbewust ben je toch nog wel voorzichtig!

     

    Aah kijk herkenning! Dat stelt me gerust, ademt die bh niet helemaal goed misschien, heb daar met die sport bh dus niet zo’n last van, maar draag nu ook gewoon de kliniek bh aangezien die ook helemaal prima zit! Grappig dat die processen dan toch een beetje gelijk zijn hè!

     

    Aah kijk eens aan jij staat ook al in de start blokken om te gaan shoppen! Leuk hoor!! Ga je er een uitje van maken met een vriendin of je man? Of ga je lekker zelf op pad? Ik heb voor volgende week wel al wat met een vriendin gepland shoppe en daarna gezellig een hapje eten haha gelijk een leuk uitje van maken!

     

    A kijk een klein sneetje dus! Heb er zelf ook nog even goed naar gekeken en t valt allemaal wel mee! Het is toch bijna niet te zien daar onder! Nou nog een klein weekje en dan zijn we weer vrij in al ons doen en laten! 

  19. 5 uur geleden, MommyD zei:

    Heej,

     

    Ja ik heb al wel op me zij kunnen slapen, maar het is wel wennen hoor het ligt toch wat in de weg en ook nog niet echt comfortabel. Ik lig nu met me kussen lepeltje lepeltje zeg maar haha. En dan is het wel een beetje te doen. Lukt het bij jou al wel?

     

    Ik zou niet weten of dat mag vond je de bh van de kliniek niet fijn? Ik merk wel dat ik een soort aan het vervellen ben lijkt wel me huid lijkt wel droger te worden door die bh.

     

    Ik was wel weer ongeduldig natuurlijj dus ik had een bh besteld bij hunkemöller puur uit nieuwschierigheid. Dus de maat had ik gegokt, maar was te klein😅 Dus toch nog even een week wachten en dan ga ik langs de winkel, maar ben zo nieuwschierig haha. Heb jij ook al gekeken voor litteken creme? daar mogen we ook mee beginnen toch na zes weken.

     

    I

    De eerste nacht op me zij slapen ging wel oké, maar ik lig ook nog wel wat omhoog. Gister voor t eerst echt plat op mijn zij gelegen en dat was inderdaad niet helemaal prettig, als ik dan naar de andere zij wilde voelde het alsof alles weer even op z’n plek moest komen en m’n implantaat ingedeukt was? Hahaha kan natuurlijk niet maar zo voelde t wel! 
    vind jij t ook zo’n verademing om t wel weer te mogen? Ik heb t zo ontzettend gemist en de eerste nacht dat t lukte heb ik ook zo goed geslapen!

     

    De bh van de kliniek is wel fijn maar ik voelde geen steun, en de onderkant krulde bij mij steeds omhoog. Dat naar beneden sjorren vond ik een beetje vervelend op kantoor😅

    zou goed kunnen van de bh hoor want je hebt m toch veel aan waardoor je huid niet kan ademen denk ik? Ik kreeg allemaal pukkeltjes en bultjes.

    van de sportbh heb ik een 80D en als m’n bh maten ook zo zijn en blijven  ben ik een ontzettend gelukkig mens haha!

     

    Het duurt ook ‘lang’ hè ! Haha ik word er ook ongeduldig van maar wat leuk lekker volgende week goed op pad voor leuke lingerie dus? Mijn moeder heeft al littekencreme gehaald van vsm.

     

    oja nog een vraagje zijn jou ‘wonden’/ sneeen groot onder je borst? Vind dat de mijne echt 4/5 cm zijn? Had ze kleiner verwacht. Ik stoor me er niet aan maar een vriendin van me viel t op

  20. 9 minuten geleden, MommyD zei:

     

    Ja en weet je ze veranderen natuurlijk nog ook zoveel echt bizar gewoon. En met bh oogt het ook zeker anders. Met mijn oude zwangerschaps bh zag ik echt duidelijk verschil in een strak shirt en wat dat betreft ben ik dan best onzeker als ik van de zomer het schoolplein op moet ofzo haha terwijl ik juist een volle boezem wilde in een truitje😅😅 Maar goed het is ook gewoon wennen dat ik nu boobies heb😇 Ik ben ook blij als ik weer op de zij mag slapen hoor heel me rug doet gewoon zeer, maar ben benieuwd of het al lekker zal gaan liggen op de zij. Hier wil ik me sochtends nog wel is goed uitrekken en als het al te laat is denk ik oeps au niet slim :s

     

    Ik heb je fotos gezien echt supercmooi ook en ook alweer zoveel veranderd, dat hele proces blijft bizar

    Heb je ook helemaal gelijk ik! Het is geduld hebben. Denkt dat t misschien ook komt omdat we er niet echt last van hebben gehad!(wat een geluk hebben we daar mee hè!) en hè geen zenuwen of onzekerheid ze zijn prachtig en mogen er best mee ‘showen’ eindelijk de boobies de we altijd wilde mooi vol!!

    haha ja dat rug slapen is leuk voor 2 weken maar dan wel genoeg! Ik ben vorige week al eens half zittend op me zij gaan slapen zonder dat ze het bed raken nergens last van en wat was dat heerlijk, toen op m’n controle afspraak terug gefloten haha🥲!doe het uitrekken pijn ja? Oh ik verlang daar weer zo naar maar iedere keer als ik denk jaaa denk ik oh nee mag niet met m’n armen de lucht in!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.