Ga naar inhoud

Nancy001

Leden
  • Aantal items

    22
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door Nancy001

  1. Op 6-2-2023 om 23:59, Dindin zei:

    Ik vind het een moeilijke keuze. In het begin was ik vastberaden en wilde ik voor de ergonomix gaan maar stelde dr Verdonck mij de vraag of het mij stoort als je een bh draagt en je bh blijft openstaan omdat je borst die niet volledig vult. Ik had hier toen ja op geantwoord en toen zei hij dat de beste optie de motiva progressive plus was omdat die een bolling hebben en de bh goed vullen… 

    Ik heb ook voor de Motiva Round (=progressive plus) gekozen omwille dat ik die bolling graag wil.

    Ben nu 4 weken po. 

  2. Ik was in eerste instantie blij dat het verband dat strank rond mijn borsten zat, af mocht. 

    Ik vind het ook heerlijk als ik mijn compressie bh even uit kan doen. Nee, geen schrik hier.

    En de eerste douche deed ook wel deugd.

    Maar aan andere kant is het weer fijn als ze veilig weer in de bh zitten😅

    Nog 4 weken... zal dan toch wel vreemd aanvoelen na al die weken constant aan te hebben.

  3. Hey, ik kreeg op 9 januari een bv door dr. Verdonck en zijn team. Ik ben heel tevreden over alles tot nu toe.

    Ze zijn bereikbaar 24/7, de verpleegkundige en de pc wat wel geruststellend is. Ik zou geen 3 uren rijden voor een pc. Anderhalfuur was voor mij al meer dan genoeg😅

    Groetjes en succes🍀

  4. Ik heb een AA/A... beter gezegd: ik HAD😊 In mijn tienertijd hoopte ik dat ze zouden groeien maar dat deden ze niet. Toen ik zwanger was, 3 keer en 3 keer borstvoeding gingen ze tot een B. Ik hoopte dat ze zo zouden blijven. Ik droomde van een borstvergroting maar niet doorgezet en ik mocht ook niet van mijn ex. Op mijn 40 ben ik gescheiden en ben ik actie gaan ondernemen. Het kost wat dus ben ik gaan sparen. Ik ben nu 45 en trotse vrouw van een boezem. Niks geks, 355 en 375 cc. Dus ga ervoor meid!

  5. @Dominique1978Het verschil bij mij onder en op de borst is nu 10 cm. Wat ik ook weinig vond. Maar ik ben er zeker van dat dr. Verdonck niet gemist heeft hoor. We kunnen toch niet van A naar A gaan. Zo ziet het er bij mij ook niet uit. Zou je verband rond mijn A'tjes gedaan hebben was ik plat. De bh's die ik ontvangen heb, zijn xl (85 cm onder de borst en 95 cm erop). Niet panikeren, het komt zeker goed.

  6. Hey, ik kocht reeds een LipoElastic po bh. Ik meet hiervoor onder mijn buste en erop. Adhv dit koos ik een maat xs tot xxl of. Gisteren kwam hij toe en vandaag heb ik aangepast boven het verband en lijkt de goeie te zijn.

    Het blauwe verband zit idd heel strak. Er zijn ook pc die onmiddellijk zo'n po bh aandoen bij hun patiënten. 2 weken vind ik ook lang want begint nu al op te krullen achteraan.

    Groetjes 

  7. Op 10-1-2023 om 14:58, Nathalie8 zei:

    Hopelijk is de pijn snel beter! Progressive is idd rond denk ik, en ergonomix is degene die druppelvormig wordt maar ik heb al op meerdere plaatsen gelezen dat het verschil tussen beide niet zo enorm is kwa eindresultaat.

     

    Ik volg mee en ben super benieuwd naar je eindresultaten! Mijn beginpunt is 1 cupmaatje groter dan jouw beginpunt maar ik heb wel een zeer gelijkaardige vorm van borsten. Dus ik ben echt benieuwd hoe de progressive implantaten er bij jou gaan uitzien. Ik weet echt niet dewelke ik best kies. Enerzijds ergonomix omdat ik een heel natuurlijk resultaat wil, maar ik wil ook dat ze toch een pak voller worden dus dan is rond misschien een betere keuze.

     

    Ik heb volgende week mijn eerste consult bij Dr Verdonck. Hoe vaak ga je nog op nacontrole moeten bij hem?

    Ik heb voor Motiva round gekozen om dezelfde reden als jij. Ik wil eindelijk wel eens graag een decolleté 😉 Ze gaan volgens mij niet zo rond en onnatuurlijk uitzien omdat ze onder de spier geplaatst werden. 

    Mijn eerste controle, op 2 weken gaat door bij huisarts. Na 3 maanden bij dr. Verdonck zelf. Hij is een aangename dokter. Niks opdringerig, stelt je op je gemak en beantwoordt al je vragen.

    Succes!🍀

  8. Ik werd maandag 9 januari ook geopereerd door dr. Verdonck. Ik nam de Motiva Round 355cc en 365 cc. Round omdat ik toch wel wat volume bovenaan wil. Ook zijn advies. Ik kom van een A cup. Ik ben 45.

    Het verband gaat huisarts verwijderen en dan komt er een controle bij dr. Verdonck na 3 maanden. 

    De borstband moeten we, denk ik 6 weken dragen zodat protheses mooi inzakken en ter plaatse zullen blijven. 

    Ik heb reeds compressie bh's besteld. Ik tel af naar 23 januari wanneer het verband eraf mag🤗

    Een spoedig herstel dames en straks genieten!

  9. Op 10-1-2023 om 13:58, Dominique1978 zei:

    Hallo, 

    gisteren als eerste aan de beurt om 7u40 binnen en lag om 8 u al op de tafel. Om 10 u mocht ik al naar huis. Het uurtje rijden viel gelukkig nog mee. Ben helemaal ingetapet en draag borstband. Best wel pittig want mijn onderste ribben zijn precies serieus gekneusd. Moet de eerste dagen half zittend liggen om de pijn het beste te verdragen. Het is nog serieus vechten om recht te geraken zonder je armen te gebruiken. De eerste 2 dagen zouden de ergste zijn ik hoop het … kan maar enkel dafalgan en brufen verdragen dus extra pijnstiller tegen de ergste pijn kan ik niet nemen. 
    Ik dacht een kleine A te hebben als voorsituatie en heb dus 2 cups groter gevraagd maar volgens de arts heb ik een Bcup dus kom Ik nu op een D cup uit benieuwd wie gelijk gaat hebben 🙈.

    Ik heb de Motiva progressieve plus genomen maar staan anders vernoemd op je borstenpas en dat was even schrikken. Er stond rond op en ik had zeer duidelijk druppel gevraagd. Ben dus benieuwd hoe de dag en nacht gaan verlopen. Spijtig dat het verband er pas de 25 ste afgaat dus nog even wachten dus…

    Ben reuze benieuwd ondanks de pijn die overleefbaar is 😀heb ik nog geen seconde spijt van mijn beslissing.

    Morgen volgt een update!

    37199F0A-E427-435E-B178-C874DDD7E5CF.jpeg

    3B36AC62-C7E9-48F2-90BB-276404ED5275.jpeg

    9982E7E0-E622-4BBD-8949-901550788904.jpeg

    0F35E190-5D89-414A-ADCB-E504DCE1C87A.jpeg

    Hey, ik liet maandag 9/1 een BV doen door dr. Verdonck. Bij mij verloopt het net eender. Het verband gaat er bij mij af de 23ste. Ben benieuwd. Hoe kom je aan die foto's van 'voor' je BV?

    Ik wens je een goed herstel.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.