Ga naar inhoud

Annick78

Leden
  • Aantal items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Annick78

  1. Op 16-9-2022 om 18:50, Drieka zei:

    Je kunt er ook voor kiezen om beiden te doen. Een lift en implantaten is helemaal niet raar en gebeurt ook vaak. Ik had een D en na plaatsing van mijn met implantaten een F (soms G).heb nu weer een D na de explantatie en lift dus ja.. ik weet niet waarom men jou heeft verteld dat je volumevelies van 30% krijgt na een lift. Alleen de huid wordt gereduceerd. Althans bij mij... Ik ben geopereerd door dr. Derks (een vrouwelijke arts) en ben uitermate tevreden. Misschien toch nog eens een (gratis) consult bij haar? Ik weet niet waar je woont en of Kliniek Veldhoven te ver is maar ik raad haar aan. Mijn resultaat heb je gezien. 

     

    Ik had qua implantaatvolume 445 en 395 destijds ivm ongelijke borsten. Borsten zijn eigenlijk nooit even groot. Al moet ik zeggen dat ik nu na mijn lift weinig verschil zie in grootte.

     

    Maar laat je niet gek maken, lees je goed in en overweeg wat het best en prettigst voelt voor jou. XX

    Dag Drieka, ik overweeg ook een Borstlifting, maar twijfel vooral door de littekens. Ik kreeg ook al ander advies, 2x zonder implantaten en ankerlitteken , 1x met en lollipoplitten. Ik heb nu een E-cup.  Qua cup wel tevreden, enkel het hangen heb ik last mee. Wil je soms foto’s en ervaringen delen?

  2. Op 25-6-2012 om 11:48, Ingrid k zei:

    *** Leuk, een lift-topic! Ik merk vooral dat iedereen heel huiverig is voor een lift ivm de littekens. Ikzelf was totaal niet huiverig omdat ik zulke afschuwlijke hangborsten had dat ik me niets ergers kon voorstellen, dan maar die littekens! Maar ik kan me voorstellen dat als je borsten niet supererg zijn je toch wel schrik hebt van de littekens. En toch... als ik dan bijna 2 jaar po mijn littekens zie dan vallen ze eigenlijk nauwelijks meer op. (heb overigens ook de lolly lift gehad). En ik ben vooral zoooo blij met mijn tepels die nu mooi hoog staan, ik vond m'n tepelstand voordien vreselijk!

    Groetjes van Ingrid.

    Dag Ingrid, ik twijfel echt heel erg omtrent de littekens. Ik kreeg ook 2x melding ankerlitteken en 1x lollypop, maar had niet zo’n goed gevoel bij die dokter. Alle advies welkom☺️

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.