Ga naar inhoud

beertje84

Leden
  • Aantal items

    30
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door beertje84

  1. 16 uur geleden, JokekoJ zei:

    Ik zag hier al veeel dames op dit forum die daar geopereerd zijn. Zal dus ongetwijfeld wel goed zijn daar. Maar ik woon in België dus voor mij is dat niet meteen een optie. Zeker omdat ik verwacht dat de terugweg naar huis na de operatie best wel pijnlijk zal zijn 

    Ja dan is dat wat verder weg, op de terugweg heb ik helemaal geen pijn gehad. Ze spuiten tijdens de operatie ook nog pijnstillend in. De pijn kreeg ik pas de volgende dag.

  2. 3 uur geleden, JokekoJ zei:

    Neen, nog niet. De 2 PC's waar ik nu ben geweest doen dat niet. En dat vind ik idd heel jammer want je kan wel foto's van anderen bekijken, uiteindelijk wil je toch wel kunnen zien wat het resultaat bij jezelf kan zijn. Maar ik heb dus volgende week zaterdag een afspraak bij Dr. Wouter Peeters en die doet dat wel denk ik. Ik zag op de site van Mentor dat je ook daar een simulatie kan doen met eigen foto's. Dat ga ik ook eens uittesten ☺️

    Ik ben geopereerd bij de Velthuis kliniek en die doen dat wel !

  3. Heb je ook zo’n scan gehad waarop je kan zien het het zal gaan worden ? Hier vond ik dat wel heel mooi om te zien hoe het ging worden. Ik had een kleine 70b en heb anatonomische mentor protheses van 330cc. Echt super handig om te zien hoe het zou gaan worden. Ik ben enorm blij en had echt niet kleiner gewilt. Heel natuurlijk is het nu. 

  4. Gister zijn de knoopjes verwijderd en ook de pleisters verwijderen stelde weinig voor. Wondjes zien er goed uit. Ik zag gisteravond dat er wel 1 korstje iets had gebloed. Over een week mag ik beginnen met smeren en met het masseren van het litteken. Ook fijn dat je nu weer met je armen omhoog mag rekken. Al vind ik dat no wel spannend. Ik ben toch bang dat het open kan gaan. 

  5. 23 uur geleden, mies71 zei:

    @beertje84wat toevallig dat je ook de 10e geholpen bent en in Velthuis zag ik? Ook in Rotterdam soms?  Ja ik heb op het moment ook het meeste last van de stuwing/spanning, echt niet normaal hoe opgeblazen en hard het aanvoelt soms.Het lastige is dat ik eigenlijk niet weet waar ik goed aan doe,want ook met rust heb ik het ,het is  de laatste dagen constant best hevig.Maar goed, hechtingen lopen bij mij ook heel ver door onder mijn armen(veel weefsel verwijderd)dus misschien niet zo vreemd.Nou,sterkte met het herstellen,als het goed is ben je er sneller mee klaar dan ik,toch?;)

     

    Ja ik ben ook geopereerd bij Velthuis. Maar dan in Amsterdam. 
    Jij hebt ook zoveel spanning dan. Dan hoort het er echt bij. Ik heb natuurlijk maar een kleine wond ten opzichte van jou. Maar mijn borstspier is hetgeen wat

    af en toe verkrampt en dan jodel je wel even. Ik ben de hele dag door ieder uur rek oefeningen aan het doen om zo de borstspier op de laten trekken. Met jas aan lopen is zo niet fijn. Ik heb dan nog meer spanning op mijn borsten staan. Ik mag de eerste 6 weken ook niet zwaar tillen bukken etc. 
    Wat doe jij nu zoal op een dag ?  

  6. 8 uur geleden, boobievanenaarb zei:

    Ja het is idd erg rustig hier... die stuwing door activiteit had ik ook..nu niet meer gelukkig..mn jassen zitten juist ruimer nu.. 😉

    Goed om te horen ! Ik kan niet wachten tot ze wat minder gespannen zijn. Nu is mijn borstspier natuurlijk ook nog heel strak. Die spanning is eigenlijk nog het vervelendste. Ik heb ook zoveel zin om over een paar weken bh’s te gaan shoppen ! Voor de eerste keer dat ik gewoon kan gaan uitzoeken wat ik mooi vind en het dan ook gewoon past. 

  7. Hallo dames, 

    Wat leuk om te zien dat dit topic nog we leeft :) Het is best rustig op het forum hier. Leuk om jullie verhalen te lezen. 

    Ik zelf ben ook op 10 november geopereerd alleen ipv de verkleining bij jullie ik juist aan een borst vergroting. Zijn jullie ook zo zoekende naar wat nou verstandig is kwa beweging etc ? Ik merk dat toen ik gisteravond even mee naar de winkel was geweest met de auto mijn borsten daarna nog meer gestuwd waren. Dan ben ik die bh zo ontzettend zat ! Ook een winterjas aan hebben zorg voor zoveel druk. Is dit herkenbaar voor jullie ?

  8. Op 12-11-2022 om 19:00, Raikeem zei:

    Hallo iedereen!

     

    Ik ben vrij nieuw op dit forum en dit is de eerste keer dat ik reageer op een topic. Mijn operatie staat eind november gepland. Multiplane plaatsing, polytech diagongel anatomisch 320cc. Heel spannend allemaal! Ik ga van een 80 b naar een .. geen idee, grote C/kleine D? 
     

    Ik kan weinig vinden over multiplane. Dat vind ik jammer want ik zou zo graag willen weten hoe anderen dit hebben ervaren. 
     

    Groetjes Rai

    Way gebeurd er dan bij de multi plane ? Is je dat uitgelegd. Bij mij zit hij dual plane dus gedeeltelijk achter de spier. De spier is ook niet groot genoeg om het implantaat te bedekken.

  9. 13 minuten geleden, Wissel zei:

    He @beertje84

    Wat fijn dat het achter de rug is. Hoe is het inmiddels met de pijn?

    Wat was je voorsituatie? En ben je al blij met wat je ziet?

    De pijn valt me eigenlijk nog mee. Wel heb ik de eerste 4 dagen veel pijnstillers geslikt. Sinds vandaag ben ik over op 3 keer 1000 mg paracetamol. Wel ben ik enorm blij met mijn elektrische verstelbare bed. Want in en uit bed komen was enorm pijnlijk. De eerste nacht heb ik half zittend geslapen. Maar ik kreeg daardoor zulke rugpijn. De nachtenlig ik bijna helemaal plat op mijn rug. In de loop van de nacht weet ik alleen niet meer hoe ik moet blijven liggen door de rugpijn. Ook zitten mijn schouders en nek erg vast dus mijn man masseert deze ieder avond. 

    Het voelt nu de hele dag alsof ik flinke stuwing heb. Ieder uur doe ik netjes de rek oefeningen om zo hopelijk sneller van de pijn af te zijn.

    Ik ben heel blij het het resultaat. Al zal het nog wel wat slinken. Van een A75/70B naar een 75`D van sport bh.

  10. Op 2-11-2022 om 16:14, P1980 zei:

    Hoi hoi!

    Ik heb op 20 december mijn operatie in de Veldhoven kliniek. Ik kan bijna niet wachten! Echt spannend! Hier kijk ik al zo lang naar uit! Op 18 november mag ik nog eens gaan om te passen. 

    Spannend zeg ! Leuk dat je nog eens gaat passen. Ik kijk erg vaak naar de foto’s van mijzelf met de protheses is en naar de scan foto’s. Zo bijzonder dat het er straks echt zo mooi uit gaat zien.

  11. Op 1-10-2022 om 18:49, pctjuh zei:

    Ik weet niet of je goed rechtop kunt slapen maar dat kan ik dus niet.. Ik heb voor de operatie een wedgepillow bij amazon besteld en hier slaap ik nog steeds op. Dan lig je dus niet helemaal plat maar hoef je ook niet rechtop te slapen. Is niet persé nodig maar ik vind het wel heel fijn! 

    Wat maakt dan dat je niet plat kan liggen ? Ik heb wel een elektrisch verstelbaar bed. Dus die kan ik verstellen. Maar ik krijg dan altijd snel last van mijn rug.

  12. 3 uur geleden, pctjuh zei:

    Ja het zijn tabletten, ik heb ze gewoon online besteld. Ik had dus ook nog nooit van bromelaine gehoord maar ik las het op een paar Amerikaanse blogs over borstvergrotingen. Blijkbaar wordt het daar vaak aangeraden! Het zijn allebei natuurlijke producten dus ik dacht probeer het maar gewoon😜

    Ik ga er eens naar kijken !

    Ik lees dat je het best een vest aan kan doen naar de kliniek. Hoe deed jij dat kwa pyjama ? Kan je wel een shirt over de hoofd doen of is een nachthemd met knoopjes aan de voorkant handiger ?

     

  13. 16 uur geleden, pctjuh zei:

    Spannend, dat is al vrij snel!

    Ik ben zelf twee weken voor mijn operatie begonnen met het slikken van traumeel en bromelaïne, schijnt goed te helpen bij zwelling en helpt de spieren te herstellen. De zwelling is bij mij na twee weken al bijna weg en ik heb van de spier totaal geen last gehad. Ik kan niet met 100% zekerheid zeggen dat het daaraan lag maar je zou het kunnen proberen!

    Wat een goede tip. Ik ken dit helemaal niet. Zijn dit tabletten ? En waar koop je het ?

     

  14. Ik heb gister een afspraak bij Dr Laura  Zaal gehad. Ik had daar een heel goed gevoel bij en alles besproken en kunnen vragen. Ik heb nu 70b of 75 a en krijg straks 330cc anatomisch dual plane protheses. Op 10 november wordt ik geopereerd ! 

    Wat was is blij om te zien op de scan hoe mooi het zal gaan worden ! Ik wilde het liefst de protheses met pas bh aanhouden haha. Wat een verschil van plat zijn naar eindelijk een decolleté !

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.