Ga naar inhoud

Noahtygo

Leden
  • Aantal items

    49
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    2

Berichten die geplaatst zijn door Noahtygo

  1. Hoi, als ik voor mezelf praat, zou ik het niet doen, vanwege de nadelen. 

    De enige die mijn borsten ziet, ben ik en mijn vriend. Maar dat is natuurlijk erg persoonlijk. Wellicht zijn er dames hier die zelfde situatie hebben gehad en een tepel correctie hebben ondergaan, dat zou je verder kunnen helpen in je beslissing. Hoop dat je eruit komt. 

  2. Vandaag mijn eerste bh gekocht, kom uit op 75e,en had 75a.

    Bh was wel wat duurder dan ik voorheen altijd had.

    Zal met werk en snachts nog wel mijn sport bh aanhouden, maar wat is het fijn, dat ik eindelijk borsten heb, billen en benen had ik al, alleen dus boven vrij plat. Medewerkster van de lingerie zaak vond het erg mooi gedaan. Zo fijn om te horen ook!

    Dat wilde ik even delen..zo blij!

    • Like 2
  3. 1 uur terug, Femm80 zei:

    Vervelend dat je een wond hebt. Kan wel enige tijd duren voordat dit weer helemaal dicht is. Spreek helaas uit ervaring….

    Wond moet van binnenuit genezen en kan wel meer dan 4 weken duren.

    Ja ik vrees het ook idd, ik doe nu sochtends na het douchen betadine zalf erop en dan een gaasje. Was ok volgens de chirurg. Deed jij dit ook? 

  4. Vandaag bij de chirurg geweest, moet het nu weer rustig aan gaan doen, wondje moet goed gaan genezen. Ook mijn eigen schuld, je voelt je goed en je gaat snel weer wat meer doen. Je leest verhalen van anderen die na twee weken ook alweer zoveel doen. Zo zie je maar toch advies van je eigen pc volgen. Waarschijnlijk mag ik over drie weken ook nog niet gaan werken (gehandicapten zorg) vanwege het fysieke. Het hakte er goed in en heb wat traantjes gelaten. Ben van nature een bezig bijtje en kon dat niet laten met alle gevolgen van dien. 

    Maar goed het is mijn eigen schuld en nu er volledig aan toe geven. Moet er niet aan denken dat het fout gaat! 

  5. Hallo allemaal 

    Ben nu 2,5 po en heb een wondje onder mijn linkerborst. Huisarts geweest, die zegt dat ik contact op moet nemen met de kliniek. Vanmiddag gelijk gemaild, maar nog geen reactie, dus morgen ochtend maar gelijk bellen. 

    Die compressie bh was killing, dus heb nu sinds vanmiddag een sport bh vd zeeman aangedaan (een verademing). 

    Nu weet ik niet zeker of dat mag of dat je die super strakke compressie bh de volle zes weken moet dragen. Dus nu is mijn vraag, hebben jullie hier ervaring mee? 

  6. 7 minuten geleden, Elfi zei:

    Gaat goed hier. 

    Fijn dat je een BH gevonden hebt die beter zit. Ben die van mij best zat.. Ik kijk enorm uit naar het moment dat mijn PO BH en borstband af kunnen… zo irritant dat beklemmende gevoel..

    Ik doe eigenlijk alles dat ik normaal ook doe behalve zwaar tillen en sporten en ik strek mijn armen nog niet helemaal / maximaal (pak wat sneller een krukje).. Ik haal dus gewoon zelf de boodschappen, kook, werk (niet fysiek belastend), maak de bedden weer op, doe de was, etc.. Wandelen deed ik meteen in de eerste week alweer; nu door tijdgebrek weer minder. En de weegschaal vermijd ik een beetje sinds de operatie ;-). 

    Oh wat fijn dat je dat allemaal weer doet, ik nu ook lekker opbouwen. En kan niet wachten om straks bh, 's te gaan passen. Ik weet mijn precieze maat nog niet. 

  7. Hoi hoe gaat het met je. 

    Ik sinds vandaag een andere sport bh aan maatje M. Ik had vd kliniek maatje S, maar deed zo snijden. 

    Doe steeds meer dingen gelukkig. 

    Vraagje kook jij ook alweer zelf, want ik wil dat eigenlijk ook wel weer gaan doen. En wandelen enzo, ik heb nog niet op de weegschaal gestaan, maar kan zo al zien dat ik best wel wat aangekomen ben. Ik werk in de zorg, dus dan beweeg ik veel en nu al ruim twee weken bijna niks. 

  8. 17 uur geleden, Gabriella zei:

    Lieve ladies, 

    Een nieuwe update aangezien het vorige dateert van 2018 en ik de stap toen uiteindelijk niet gezet heb door omstandigheden. 

    Maar hier ben ik dus terug, inmiddels bijna 38, mama en nog steeds ontevreden over m'n borsten 😜. Intussen heb ik een kleine B75 die niet past in verhouding met de rest van m'n lichaam. Ik zou graag naar een mooie D gaan maar vraag me af of het dan niet té groot gaat worden. 

    Dames die van B naar D zijn gegaan?

     

    Ik heb morgen een afspraak gemaakt bij dr Verdonck uit de BBC en ben reuze benieuwd. 

    Inmiddels heb ik enkele ervaringen gelezen van dames die zich ook door hen hebben laten opereren en ze leken me allen tevreden. 

    Ik zit met heel veel vragen. Wil het ook niet op m'n werk zeggen. Sta in het onderwijs maar heb de komende schoolvakanties al reizen gepland en zou toch graag nog ruim voor de zomervakantie de operatie laten uitvoeren. 

    Schrijft een huisarts dan ziektedagen voor (indien nodig) weten jullie dat? Omdat het hier een operatie betreft die eigenlijk "luxe" is? 

     

    Alvast reuzebenieuwd naar m'n afspraak morgen. 

     

    Lieve groetjes, 

    Gabriella x

    Hoi ik werk zelf in de zorg en heb vrije dagen hiervoor opgenomen, omdat het voor mij zes weken zijn, die ik niet mag werken. Heb wel gewoon open kaart gespeeld, wat ik liet doen. 

  9. Hallo dames 

    Ik ben benieuwd wat jullie na twee weken weer helemaal zelf deden. 

    Advies is om de eerste twee weken niet te bukken, tillen, persen, strekken ed. Nu was ik mijn haren nog ongemakkelijk en voorover hangend, haal ik de vaatwasser nog niet zelf leeg en strijk bijvoorbeeld ook nog niet, vrijdag ben ik twee weken en zou dit soort dingen dan graag weer zelf willen doen. Dus benieuwd wat jullie na twee weken weer deden?

  10. 10 minuten geleden, Elfi zei:

    Ja, bij mij alles goed. Moet ook oppassen dat ik niet te veel doe / til. Niet dat ik er last door heb, maar ben wel bang dat het (later) tot complicaties kan leiden. Slapen is ook nog matig doordat ik vaak wakker wordt.. ook daarbij maar geduld hebben denk ik. Net zoals bij het gevoel in mijn borsten..qua tepelstand ben ik wel bang dat het erg verschillend zal blijven.. zit niets anders op dan geduldig afwachten ;-).. ondertussen wel heel blij met het verschil / resultaat hoor.

    Ja we willen allemaal te snel hé, geduld hebben is soms lastig althans bij mij wel 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.