Ga naar inhoud

Ano06102020

Leden
  • Aantal items

    18
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Ano06102020

  1. Hoi dames, ik ben ook terug thuis. Van de anesthesie niks gemerkt, niet ziek of draaierig en snel weer wakker. 
     

    Hij heeft er wel 40cc minder in gestoken dan gepland, ik weet niet waarom, maar nu lijken ze zo klein… ik heb dinsdag controle dan kan ik het vragen want heb vandaag alleen de verpleegster nog gezien. 
     

    Ik kon niet heel groot gaan omwille van mijn werk maar nu is het precies of je ziet geen verschil, al doet het nu toch wel genoeg pijn. 
     

    Groetjes 


     

     

  2. @Pia_82 nee nog altijd chaos in mijn hoofd, heb de chirurg nog altijd niet betaald omdat ik nog steeds twijfel of ik er wel mee door ga… ik heb 2 bh’s gekocht van Mirabelle, dat zijn ook speciale post op bh’s met compressie level 2. Ik had ook zo’n kussen gekocht om rechtop te slapen maar dat heb ik terug gestuurd, ik kan gewoon niet op mijn rug slapen! 
     

     

  3. @Romy1996ben al bij 5 chirurgen geweest, het gaat niet echt over de chirurg zelf maar eerder schrik voor dingen waar je altijd risico op loopt zoals die double bobble, een gezakte prothese enzovoort. Heb zelfs iemand die me bang gemaakt heeft omdat ze ziek geworden is na het plaatsen van haar prothesen, maar echt ziek ziek niet gewoon een griepje. 

     

     

     

     

     

  4. Ok dank je wel @SweetBoobs96! Ik begin hier meer en meer te twijfelen. Zou ik het wel laten doen? Ik heb bang dat de chirurg niet begrepen heeft wat ik graag wil al had ik foto’s mee en heb ik het zo goed mogelijk proberen uit te leggen. Maar ja, elk lichaam is anders… stel je voor dat het bij mij mislukt? Dan loop je er wel mee… iemand nog die twijfels gehad of angst dat het zou mis lopen? 

  5. Mijn pc gebruikt geen ergonomix… die zijn veel duurder en niet beter zegt hij. Ik denk dat ik het verschil wel weet. De ergonomix zijn veel zachter en, zoals jij al eerder zei, worden ze traanvormig wanneer je staat terwijl de mijne gewoon rond blijven. Ik heb vertrouwd op mijn gevoel… maar ik had misschien toch ook liever de ergonomix gehad. Heb bang voor porno boobs of borsten waar je echt heel duidelijk kan zien dat er prothesen in steken… al zijn de foto’s die ik van hem gezien heb wel ok. Ik zeg dan tegen mezelf: het kan er alleen maar beter gaan uitzien dan dat het nu is, maar dat is ook maar om mezelf gerust te stellen. In Eindhoven gebruikte ze ook geen ergonomix. In Heusden Zolder en Oud Heverlee wel. Uiterlijk zag ik er geen verschil in. Mijn keuze is gebaseerd op het liften achteraf of niet. De mijne wil achteraf corrigeren zonder dat ik opnieuw meer dan 3000 euro moet betalen… 

  6. @Pia_82 ja dat zou super lief zijn als je me laat weten welke bh je gekregen hebt, de mijne is nu eenmaal eerder ouderwets en geeft geen bh mee. Ik heb deze via bol besteld: https://www.bol.com/be/nl/p/post-operatieve-beha-voorsluiting-mary-zwart-m/9300000050014530/?bltgh=rjH-d4wvTGlblOORaDVNWQ.2_20.24.ProductImage

     

    We hebben inderdaad zelfde cc, zelfde profiel zelfde merk, alleen heb jij ergonomix en ik silk surface. De bh van bol kan ik passen en eventueel achteraf gratis terug sturen, dus daar verlies ik niks mee 🙂 

  7. Mijn datum staat ook vast… 22 oktober. Heb me de 2 weken erna afwezig gemeld op mijn job want ik ben dierenartsassistente dus dat is wel een vrij fysieke job, moet bijvoorbeeld honden tegen men borst duwen om ze in bedwang te houden maar dat gaat dus zeker niet lukken in het begin. Op het werk dierf ik niet de waarheid vertellen uit angst voor commentaar… ze gaan wel merken dat ik aan mijn borsten geopereerd ben dus heb ik maar gezegd dat er een knobbeltje in zit dat er uit moet, niet netjes zo liegen maar ik kan me de commentaar van mijn bazen al zo voorstellen… 

     

    Ik ga voor 340 cc rechts en 320 of 300 links, dat ging chirurg nog bekijken omwille van asymmetrie. De motiva silk surface met demi profiel voor de spier. Ik geloof wel in de chirurg, alleen is hij soms echt moeilijk bereikbaar… maar hij doet dan ook alles zelf, heeft geen assistentes. 
     

    Voorschriften voor pijnstillers heb ik al. Welke bh hebben jullie gekocht voor na de operatie? Mijn omtrek zou blijven maar een cup groter zei chirurg, maar ik dacht zo een sport bh te nemen voor meer ondersteuning in begin. Kunnen jullie me iets aanraden? 
     

    Voor mij ook een groot probleem: ik slaap altijd op mijn zij of buik, dat wordt dus moeilijk! 
     

    Reacties zijn welkom! Groetjes 

  8. Ik heb (denk ik) uiteindelijk gekozen voor Vanstraelen in Overpelt. De andere 3 willen ook liften en ik wil het liever eerst zonder proberen, omwille van de littekens. In Eindhoven zeiden ze ook niet liften, maar als ik het achterna nog wil laten doen is het opnieuw 3300 euro… dus dan kwam ik bij Vanstraelen uit. Ik lees negatieve recensies over hem, maar niet echt over zijn werk, eerder dat het een man is van weinig woorden en dat hij niet veel uitleg geeft, in mijn ogen gewoon voldoende (geen show zoals ik al schreef). Heb met vrouwen gechat die absoluut zeer tevreden waren van hem. Tijdens het 2de consult heb ik foto’s laten zien van wat ik niet wil en hij leek het heel goed te begrijpen. Ik denk dat je altijd wel een risico neemt, bij wie je ook gaat, niet? 

  9. Dag dames, ik ben er ook uit denk ik. Gisteren nog bij Faceland in Eindhoven geweest. 
     

    Na 5 chirurgen te hebben gesproken, ga ik het volgende doen: 340cc rechts en 300 links omwille van grootte verschil, geen lift. De keuze gaat naar Motiva rond met een demi profiel, wellicht voor de spier omdat ik genoeg weefsel heb. 
     

    Nog 1 telefoontje om de operatie te bevestigen en het is definitief… ik kan gaan op 22/10. Ik heb gekozen voor de man die het minste show verkocht tijdens het consult en die achteraf ook nog wil liften als ik niet tevreden ben, zonder dat ik weer 3000 euro moet gaan betalen. 
     

    Wat vinden jullie? Goed idee? 

  10. Bedankt voor al jullie reacties. Ik ga uiteindelijk volgende week nog naar Eindhoven, dat is de laatste chirurg die ik ga bezoeken denk ik. Ze hebben het me nu al zo lastig gemaakt met zoveel verschillende meningen. Ik ga ook terug naar 2 van de 4 waar ik al geweest ben, met foto’s van wat ik wel en zeker niet wil. Na weken lezen, info opzoeken en foto’s bekijken denk ik dat ik anatomische prothesen moet hebben, misschien wel high profile om de leegte bovenin op te vullen? Heb wel gelezen dat de ‘demi’ veel zachter zijn. Heb ook bang voor die ‘double bobble’ die veel

    voorkomt als je dual plane laat plaatsen? Maar als je ze voor de spier laat plaatsen, gaan ze sneller hangen. Kortom: ik heb geen idee meer wat ik moet doen. Reacties zijn nog welkom. 

  11. Hey bedankt voor jullie reacties! Drieka, jij vindt dat mijn borsten groot genoeg zijn? De chirurg zei dat je 30% aan volume verliest na een lift… dan blijft er niets over. Dus wilde ik ze ook laten vergroten. Mijn borsten zijn niet even groot maar geen enkele chirurg zei van 2 verschillende cc te plaatsen. Alleszins: ik ben erg ongelukkig met mijn hangers. 

  12. Hoi, ik hoop dat ik hier antwoord kan krijgen op de vraag waar ik mee zit. Ik ben ondertussen bij 4 chirurgen geweest, de ene zegt liften, de andere zegt niet liften en de laatste zei een ultrasone lift. Dat betekent dat ze je borstplooi lager trekken. Mijn tepels staan goed volgens de laatste chirurg, dus een ‘volledige’ lift is niet nodig want daarbij snijden ze je tepel af en zetten ze die hoger. 
     

    Ik had graag jullie mening. Ik probeer hier een foto te posten van mijn borsten zoals ze nu zijn. Moet ik een vollledige lift doen, of niet? 

    6D95AC56-3BC5-43F3-BCF4-DAE81B485877.jpeg

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.