Ga naar inhoud

Daantjech

Leden
  • Aantal items

    81
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    4

Berichten die geplaatst zijn door Daantjech

  1. 11 uur geleden, MommyD zei:

    Haha super grappig want ik kan me dus echt niet herinneren dat ik zo lekker eigenwijs aan het doen was. En gelukkig waren ze ook continu tegen mij aan het praten dat is ook zoveel fijner. Haha nou je had wel mogen roepen hoor die verpleegsters zullen dan ook wel gedacht hebben😅 Nou ik ga maar is richting bed en dan kijken wat de nacht gaat brengen. Hopelijk kunnen we een beetje slapen🙈

    haha dat is wel heel grappig ! Ik had ook een moment toen ik de bh aangemeten kreeg erna, dat ik zei oh moet ik even helpen? Die vrouw moest wel even lachen. Was nog compleet in een andere wereld, het was later ook net of ik dat stukje gedroomd had.

  2. 5 minuten geleden, Sandrake zei:

    @MommyD de nacht goed door gekomen!?

     

    ik moet zeggen dat ik redelijk geslapen heb! Eerst wat moeilijk tot 3 en daarna doorgeslapen tot vanmorgen 8 uur! Nu sochtends opstaan en overeind komen is wel even heftig en pijnlijk! Zolang ik achterover zit/lig nergens last van maar had in m’n linker borst wel een ontzettend branderig en pijnlijk gevoel toen ik op de bedrand zat! Het zal er allemaal bij horen denk ik dan maar!

     

    Wat goed om te lezen dat alles goed is gegaan bij jullie! Dat branderige is heel herkenbaar hoor. Na de nacht opstaan vond ik eigenlijk het vervelendste van alles. Alsof je enorme stuwing krijgt. Hopen dat jullie niet al te veel zwelling krijgen!

  3. Op 13-2-2023 om 18:30, EL4774 zei:

     

    Ja, al smeer je er motorolie op, zei die man 🤪 

     

    Die gevoelloze driehoek herken ik 100%. En erg storend vind ik het ook niet :) Het voelt een beetje raar, maar is al veel kleiner en het trekt vanzelf wel weer weg (zeggen ze). Tepels gaan veel beter, qua gevoel. Na een flinke periode van een enorm rauw gevoel, alsof ik ermee over het asfalt geragd was of zo 😳, is het normale gevoel nu wel voor 60% terug. Die pijn is weg, in ieder geval. Bij mij is de ene ook iets verder dan de andere. Ik heb er wel weer vrij serieus lol van, ook :D Als het nog beter wordt, is het mooi.

    Maar vooralsnog mag ik tevreden zijn met de snelheid waarmee dit herstelt, denk ik :)

     

    Weet je wat ook leuk is nu (vind ik)? Beetje op Zalando rondhangen en me vergapen aan de kleding die ik altijd links liet liggen, maar wat nu allemaal gewoon KAN 😎 Ik moet eigenlijk m'n hele kledingkast uitmesten. Ik kwam er pas achter dat ik eigenlijk alleen kleding heb die heel voorzichtig en weinig interessant is, of op z'n minst tot bovenaan dicht zit...... Wanneer komt het vakantiegeld? 😇

    hahaha heerlijk, ik herken me zo in dit alles ! Van tepels tot aan Zalando toe. Heb al zoveel dingen opgeslagen als favoriet. Hoef me niet meer druk te maken om het feit dat het plat lijkt. Want dat is het niet haha! Ik krijg als het goed is volgende maand een deel van de behandeling terug dus kan niet wachten om even lekker te shoppen hihi.

     

    Maar inderdaad dat hele rauwe/branderige gevoel is bij mij ook volledig weg. Kan nu gewoon heel de dag alles aan zonder dat ze zeer doen echt een verademing !

    • Like 2
  4. 6 uur geleden, EL4774 zei:

    Op je buik ook al? Dapper! :D Ik heb het van de week voor het eerst heel even geprobeerd, maar wel met een kussen onder m'n buik.... ik ben echt zo'n schijtlaars! 🤣

    Lekker dat het allemaal al zo achter de rug is he... van de week heb ik nog een extra BH gehaald, nu zonder beugel en met een zachtere binnenkant. Ik krijg echt gierende jeuk van die gaasstof aan de binnenkant van kanten BH's, blijkt nu.... dus die hou ik voor zon- en feestdagen (halve dagen 🤪), voor mijn werk die heerlijke kliniek-BH's en verder ga ik alleen nog voor zachte BH's. Ze hoeven niets meer voor me te faken, dus comfortabel betekent nooit meer dat het dan net is of ik helemaal niks heb. Daar ben ik het meest blij mee, denk ik. Ook een zachte sportBH is nu prima, het lijkt altijd goed. Ik kan nu gewoon echt alles aan, alles staat goed 😎 Ja, ook hier is een wereld open gegaan! :D

     

    Hahaha heerlijk zeg 💪🏼 super fijn. En goede tip trouwens over de crème, masseren ! Ga ik onthouden. 
     

    Hoe is het bij jou met het gevoel in de huid ? Ik voel zeg maar vanaf m’n litteken naar m’n tepel vrijwel niks 😂 soort driehoek wat gevoelloos is. M’n ene tepel heb ik wel het gevoel terug en de ander is nog wazig. Stoor me er gelukkig niet aan.

  5. Op 10-2-2023 om 22:14, Daisydvd zei:

    Aha, bij mij is het juist andersom. Ik drieg voorheen altijd push up en dat is nu wel echt to much, in een gewone bh, zelfs zonder beugel is het al echt push up 🤩 zo mooi!

    Ben je wel blij met het formaat of had je als het had gekund toch wel iets groter gewild?

     

    Ik slaap ook weer op mijn buik, heerlijk he!

    Ik denk je hem net verkeerd op vat haha ik wil ook zonder push up. Maar de modelletjes zonder vind ik niet mooi kwa design. Zijn allemaal hele cups of vrij standaard. Wil juist iets meer details haha. Had nu 2 basic bij Hunkemöller dat was 70C en ben ik heel blij mee hoor 😁

  6. Op 30-1-2023 om 18:59, Daisydvd zei:

    Dankjewel!

    Jij ook al moeite ermee? Hoe komt dat dan eigenlijk? 

    Ik had er altijd moeite mee, nu juist niet! Al 6 bh's gekocht 😍

     

    Ik zie weinig wat ik mooi vind zonder push up + de onzekerheid zit er nog wel in van het nooit in bh winkels komen haha én het moet ook nog netjes zitten natuurlijk.  Maar waar koop jij ze dan bijvoorbeeld? 

     

    @EL4774 Dat stadium heb ik nu ook, denk ik oh het was november wat een eind terug. 21 Feb heb ik mijn laatste controle al, tijd vliegt. Inmiddels kan ik trouwens zonder kliniek bh slapen en ook weer op mijn buik. Wereld gaat voor me open haha, helemaal happy 😁

  7. Op 29-1-2023 om 16:59, isa020809 zei:

     

    @Daisydvd ik kan eindelijk zeggen dat het goed gaat! Als een wonder op de dag van week 6 PO was ik pijnvrij. Dat was afgelopen vrijdag dus ik doe nog heel voorzichtig omdat ik niet weer een stap terug wil doen. En eindelijk die vreselijke BH uit 😇 Nieuwe vinden is nog wel een ding maar dat geeft niet. Hoe gaat het met jou? Kijk je er al naar uit om de operatie BH uit te mogen?

    Oh super fijn zeg ! Vind jouw borsten ook heel erg mooi 🤩 

    Maf hè, ik heb ook moeite met bh’s vinden. Heb nu 2 basics van Hunkemöller en daar houd ik het even bij. Komt vanzelf wel op mijn pad (hoop ik dan haha). 

  8. 44 minuten geleden, Manon1993 zei:

    Ja onwijs mooi het verschil van niks naar zulke  mooie natuurlijke borsten. Ik zou denken dat het juist achter de spier zo moeten omdat je helemaal niks had. Bijzonder al die technieken. 

    Dankjewel ! Icm het nauwelijks hebben van eigen weefsel was voorgevormd (anatomisch) voor spier bij mijn situatie mooier. We hebben het er wel over gehad uiteraard maar dual plane raadde hij me af omdat ik dikke borstspieren heb, hij zei als ik dan iets op zou moeten tillen dat de borsten zouden gaan vervormen dat het niet mooi zou zijn. Maar dat is bij iedere situatie natuurlijk anders ! 

    • Like 1
  9. 49 minuten geleden, Manon1993 zei:

    Mijn voorsituatie is 70A na 2 zwangerschappen is er niet veel meer van over.  Ik wil graag zo natuurlijk mogelijk met een mooie decolleté. Maar ik ben van dat je van die randen ziet aan de boven kant bij ronde protheses dat het nep lijkt en dat wil ik niet. Maar bij anatomische heb je kans dat ze gaan draaien heb ik wel gelezen. Ik heb 3D beelden gekregen van beide soorten protheses. En daarbij lijken de anatomische iets puntiger en dat wil ik nou ook niet. In maart nog een afspraak staan om nog een keer te komen passen. Advies is 330cc maar qua vorm moet ik zelf kiezen. Operatie staat gepland op 20 april dus ik heb nog even de tijd om na te denken maar ik kan heeeel moeilijk keuzes maken🙈

     

    Kunnen meiden me toevoegen voor foto's? Ik wil zo graag resultaten zien om te vergelijken..


    Hoi hoi, zijn altijd lastige keuzes natuurlijk. Zat een beetje in dezelfde situatie maar schat met nog minder borst. Zal je toevoegen in mijn album. Daar staat ook wat ik heb en mijn voor situatie ! 😃

  10. 3 minuten geleden, Daisydvd zei:

    Gaat het goed met je??

    Ja zeker ! Ondanks paar mooie val momenten in de sneeuw totaal geen last gehad. Vind ze nog steeds wel wat stug maar dat komt misschien ook omdat er bij mij vrij weinig eigen weefsel is 🤷🏼‍♀️. Maar mag niet klagen ! Heb besloten voor mezelf niet meer teveel de focus op de verschillen te leggen en dat gaat nu goed. Ze zijn mooi zoals ze zijn hihi 

     

    Hoe is het met jou? 

  11. Op 17-1-2023 om 18:31, Femm80 zei:

    Dat mentale deel wordt zeker onderschat!!!

    Je bent zeker geen neuroot hoor ik snap dat helemaal!!!

    wat fijn dat je zo goed geslaagd bent😃😃😃 heerlijk gevoel lijkt mij!

    ik ben vanmiddag mijn kledingkast even doorgegaan. Hele oude bh’s en bikini’s weg gedaan. Heerlijk even opgeruimd!!! En ook weer even bh’s gepast die ik nog had en die passen nu weer mooi! Zelfs de beugels deden geen pijn. 
    ben begonnen met de litteken crème. Maar kan nog niet alles insmeren ivm wondjes.

     

    Weer terug van weggeweest. Dus was even aan het bij lezen ! Mentale deel was voor mij ook een dingetje. Had ik niet zó verwacht. 
     

    @EL4774ik slaap in de nacht nog steeds met de bh van kliniek. Vind de houvast daarin toch wel lekker 😂 verder bh’s etc dat is helemaal top. Ik ben op vakantie voor het eerst gaan zwemmen dat was wel een belevenis. Zo trots als een Pauw in m’n bikini alleen het zwemmen zelf voelde even gek. Wil nu ook het paardrijden weer écht oppakken dus ben benieuwd hoe dat gaat. 

  12. 9 uur geleden, isa020809 zei:

    @Daisydvd had echt een paar moeilijk dagen. Ook met meer pijn en daar had ik helemaal niet op gerekend. Heel rustig aan gedaan en nu gaat het weer de betere kant op. Lukt inmiddels ook om wat andere kleding aan te trekken!

    Hoe gaat het met jou? En voelt alles? 

    Dat is inderdaad wel minder, zeker pijn is niet prettig natuurlijk. Maar dan last van de wond of steken in de borst? Hoor je toch ook wel veel. Wel top dat het met kleding nu beter gaat ! 

  13. 9 uur geleden, isa020809 zei:

    @Daantjech wat een mooie foto 5 weken PO! Echt super mooi resultaat. Hoe gaat het nu? Nog een weekje en dan mag je de sport bh uit!

    Dankjewel ! Het gaat goed eigenlijk geen klachten meer de hechtingen zijn er inmiddels ook afgevallen, dat is prettig want het begon ook m’n huid iets te irriteren. De ene dag voel ik ene dag voel ik me top en denk ik zo kijk ze eens shinen en andere dag denk ik oh zijn ze wel gelijk en mooi 😂 stukje onzekerheid zit er nog wel. 
     

    Heb een aantal basic bh’s gekocht 😁 wat me nu eigenlijk pas op valt is dat het moeilijker is om een bh zonder push up te vinden dan mét 😂 zeker in de winkels alles is tegenwoordig flink gevuld haha 

  14. Op 6-1-2023 om 16:37, EL4774 zei:

    Dank je wel 😊 Ik sta er nog steeds van te kijken dat ik een voorgevel heb... pure verbazing. Echt. En ik ben er echt heel blij mee! 

     

    @DaantjechIk vind die van jou al vanaf dag één prachtig. Niet teveel, niet te weinig, mooi gelijk en rond, echt héél netjes 🙂 Waarom zat er niet meer in (als ik zo vrij mag zijn... )?

     

    En wanneer konden we nu op BH-jacht? Ik had er vandaag ineens zó'n zin in! 🤪 

     

    @Femm80Heb je die sportBH's al binnen? Was het wat?


    Mag je vragen hoor en dankjewel ! 😁 Omdat ik in de voor situatie geen huid over of rek genoeg had. Hij was bang dat het daardoor ook niet mooi zou zijn. Plus ik ben erg smal en grotere prothese zou dan buiten mijn weefsel vallen wat hobbels en bobbels zouden kunnen geven. Daarbuiten had ik hele dikke borst spieren dus bij dual plane zat het er dik in als ik ze zou aanspannen de borst raar zou gaan vervormen 😅

  15. Op 5-1-2023 om 09:32, EL4774 zei:

    Zojuist heb ik eens geprobeerd erachter te komen welke maat ik voor dat geld heb gekregen 🤪

     

    De meningen zijn nogal verdeeld. Volgens de tabel van Hunkemuller had ik AA, de HEMA vindt dat ik een E heb overgehouden aan deze hele toestand 🤣

    De Libelle zit er denk ik aardig bij: ergens tussen een flinke B en een kleine C? Ik snap er in ieder geval niet veel van 🤣 Ik meet 91 cm. Als ik zelf naar mijn foto kijk, zie ik toch een C. En geen kleintje. Maar goed, ik ben natuurlijk ook helemaal niks gewend. Ik heb alleen benul van hoe petieterig A is, verder nooit in verdiept 😜

    hahaha heel herkenbaar dit! Ik had een niet bestaande bhmaat voorheen bij Hunkemöller en volgens hun nu 70C (wat wel klopt na het passen) maar bij andere merken ga ik een 70C echt niet vullen. Heb nu gewoon een goede B daar ben ik tevreden mee. Weet dat er in mijn situatie ook niets anders had gekund.

  16. Op 2-1-2023 om 16:18, EL4774 zei:

    Gelukkig nieuwjaar allemaal!

    De eerstvolgende zal @Dominique1978 zijn, denk ik, volgende week?

     

    Ik blijf het heftig vinden van die open wonden hoor, ookal schijnt het erbij te horen... ik vind dat je er stoer mee omgaat 👍 

     

    Hier begint het er zachtjesaan een beetje op te lijken. Een paar dagen terug zat de hele zaak me nog flink in de weg, qua bewegingsvrijheid. Ik werd stijf in rug en schouders. Maar dat is alweer over en gisteren zelfs een dag waarop ik ze nauwelijks voelde tijdens een boswandeling. De borstband kan weg, denk ik. Ik kan mijn eigen shirts weer aan (uit is nog wel een uitdaging 🤣) en beweeg me een stuk makkelijker en ze zijn gelukkig wat zachter al. Ik denk dat ik het ergste wel gehad heb, dus :)

    Zag net je nieuwe foto ! Wat een groot verschil ineens. Ze lijken inderdaad echt een stuk soepeler. Fijn dat het zo goed gaat 😁

     

    Gek genoeg vind ik de bh van de kliniek steeds prettiger. Heb nu ook een prothese bh van Hunkemöller zit ook niet verkeerd. 

  17. 10 uur geleden, borstnieuwsgierig zei:

    Vanochtend gedoucht en alles eens even rustig bekeken. In mijn hoofd had ik 2 watermeloenen gekregen, in het echt valt het me 100% mee. In het echt vind ik ze groter lijken dan op de foto. De bolling zit ook echt heel hoog, maar ik vind het formaat mooi bij m’n lichaam passen. Ik heb een foto in mn album geplaatst. Ik wilde er meer plaatsen, maar die afbeeldingen waren te groot om te uploaden.

    Wat fijn dat alles is goed gegaan, balen dat je je zo achteraf voelde. Maar hoe fijn dat je nu gedoucht hebt en het voor je gevoel mee valt!! Hopelijk kan je je nu lekker ontspannen 😁 

     

    Heb ook naar je fotos gekeken maar wat je zegt zijn prachtig bij je lijf! Zeker niet te groot. 
     

    Wat de andere meiden ook zeggen probeer inderdaad niet teveel willen vergelijken iedere situatie is anders. Overigens bij mij was de zwelling met een week al grotendeels weg (voor spier), duimen dat het bij jou ook vlot afneemt 💪🏼

  18. 2 uur geleden, isa020809 zei:

    @Daantjech Oh wat vervelend dat je het ook ervaart.. maar heel herkenbaar! Blij te lezen dat het inmiddels weer goed met je gaat! Dat geeft ook hoop. Spannend wel paardrijden en wintersport maar tzt hopelijk voldoende hersteld 💪 Wanneer ga je BH's kopen?


    Haha ja alles komt weer goed. Blijft wel pieken en dalen met onzekerheid maar dat is vooral de ongeduld denk Ik ook. Wil volgende week ergens een ochtend uittrekken om eens een rondje te gaan maar weet ook niet zo goed waar ik moet beginnen omdat ik überhaupt nooit normale bh’s heb gekocht. Had 1 bh uit een Spaanse winkel en die kocht ik in alle kleuren ieder jaar opnieuw 😂 en moet ook nodig een nieuwe bikini. Zwem met m’n jongens iedere week en ook voor de wintersport dus nog even langs de h&m gok ik. 

    Waar kijken jullie voor nieuwe bh’s ? En wat voor types gewoon alleen padded? 🙃
     

    @Femm80oh wat een respect heb ik voor jou! Dat lijkt me heel moeilijk om dat iedere dag te zien. Maar wat je zegt als je weet hebt dat er met zoveel dagen nieuwe weefsel komt is het maar gewoon duimen dat je er dan ook vanaf bent ! 

  19. 6 uur geleden, EL4774 zei:

    Op je buik wakker geworden? Oh men.... maar je had er dus geen last van?  Wel heel lekker dat je boobs blijkbaar alle houdingen alweer kunnen verdragen! :) 

     

    Pffff... ik kom net bij mijn moeder vandaan. Ze merkte het niet eens en daar ben ik erg blij om. Ik zou willen dat ik open zou kunnen zijn, maar ik heb niet het gevoel dat dat mij gaat helpen. Of haar. Wat niet weet, dat niet deert. Ze ziet het van het voorjaar vanzelf. Dan zijn ze ook netjes op hun plaats en zacht, hoop ik. Nu zijn er toch, voor mijn doen, alleen maar twee hysterisch opgeblazen tetters te zien waar ze maar van over de zeik zou raken. En dan moet ik het hele proces uit gaan leggen en heel persoonlijk worden (die positie heeft ze helaas verspeeld, ik hou het tegenwoordig zo oppervlakkig mogelijk) en ook nog verdedigen dat het NIET de wens van mijn vriend was. Dus helemaal prima zo ;)

     


    Snap ik hoor wat je moeder betreft. Dan achteraf is het makkelijker uitleggen mocht het nodig zijn. I.p.v. nu met alle details midden in je herstel.


    Maar ik denk dat ik er uiteindelijk wel wakker van werd want comfortabel was dat duidelijk niet. Op mijn zijden lig ik nu wel dat is wel echt heeeeel fijn om weer te kunnen. 
     

    @isa020809dat dipje herken ik wel. Wij hadden een fotoshoot voor de kerst met het gezin. Maar voelde me zo niet mezelf. Sowieso wat je zegt die bh is iets wat ik niet gewend ben. Had altijd meer bh aan zodat het iets leek en nu voelt het alsof iedereen het kan zien als ik het koud heb 😂 Was het gewoon even zat idd ook dikke opgeblazen pens en de druk was ik niet happy. Plus de nieuwr onzekerheden die erbij komen kijken van het wél hebben van borsten. (Zijn ze gelijk, worden ze mooi etc) Nu inmiddels gaat het goed ben blij dat alles weer regelmaat heeft en ik redelijk mijn ding kan. Paardrijden komt wel weer 13 januari ga ik op wintersport dus hoop dan wel mee te kunnen doen. 
     

    Kijk wel vooral uit naar het moment dat ik BHs kan kopen 💪🏼

     

    @borstnieuwsgierigsucces !! 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.