Ga naar inhoud

RoosT

Leden
  • Aantal items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door RoosT

  1. Op 2-9-2022 om 21:29, best_boobie zei:

    Als je zelf geen hechting ziet of voelt zitten, zou ik even contact opnemen met je pc. Zij kunnen er beter even naar kijken, of hun oordeel over vellen. 

    Afwachten is waarschijnlijk wat ze zullen adviseren, want hoogstwaarschijnlijk is het een onopgeloste hechting die eruit wil, maar wij zijn de pc niet, en hij moet beslissen wat te doen :)

     

    Xx BB

     

    Ja precies. Tot nu toe zie ik niks / voel ik niks uitsteken. Het wondje lijkt tot nu toe dicht en is ook niet ontstoken ofzo. Denk dat als het niet wegtrekt ik maandag even contact opneem met het ziekenhuis. :)

  2. Ik zie of voel nog niet iets uitsteken, het was ook wel apart het begon eerst als een donker klein puntje (leek op soort van mee etertje) en opeens was het open en kwam er ook wat wondvocht uit. Nu is het wondje dicht. Maar zie in mn bh dat het wel wat gebloed heeft.

  3. Hey, ik ben nu 6 week po van een verkleining en heb sinds eergister een raar plekje precies op mijn litteken. Eerst leek het een soort puistje maar deze is nu wat groter geworden en lijkt het wat ontstoken. Heeft iemand enig idee waarvan het kan komen en of ik me zorgen moet maken / contacr moet opnemen met mn arts? Mijn litteken is verder al erg vervaagd en was al goed genezen, dus ik sta er een beetje verbaast van. Groetjes

    20220901_232030.jpg

  4. Hallo, ik was geconstateerd met PASH en had hiervan een heel groot stuk weefsel in 1 kant van mn borst zitten wat wel 3 cupmaten verschil gaf. Ik ben hieraan geopereerd geweest en dat is nu net 2 week geleden. Ik heb sinds kort alle hechtpleisters laten verwijderen bij het ziekenhuis aangezien ik onderhuidse hechtingen had gekregen. Dit deden ze met grof geweld😅 en nu valt het me op dat er bij mijn tepelhof een klein huidflapje omhoog staat. Weet iemand of dit nkf recht zal trekken of wat ik eraan kan doen? Verder genezen de wonden wel erg goed en is derest echt al goed dicht en egaal met de huid aan het worden al!

    Screenshot_20220731-003456_Gallery.jpg

    Screenshot_20220731-003530_Gallery.jpg

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.