Ga naar inhoud

LunaBx

Leden
  • Aantal items

    1
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door LunaBx

  1. Hallo,

     

    Ik ben 31 jaar en moeder van 2 jongens, van 1 en 3 jaar. Op dit moment heb ik een cup 70B, ben 54 kilo en 1.67 lang (of klein 🙃). Al jaren denk ik over een borstvergroting en heb na de zwangerschap van de laatste besloten eens op consult te gaan voor lipofilling omdat ik een borstvergroting met siliconen erg spannend vind. Ik ben bij Rita Kappel geweest en zij gaf aan dat dit zou kunnen en er Max 200 CC ingespoten zou kunnen worden. Vorige week bij dr. Van Selms geweest (mijn favo arts na heeeel wat jaren onderzoek). Hij raadt lipofilling echt af, veel te weinig vet en dus te weinig resultaat. Toch eens gekeken naar siliconen, de Motiva ergonomix 315cc stond prachtig. Heel erg natuurlijk en dat wil ik ook graag.  En tsja nu ben ik flink aan het twijfelen. Wel/niet? Kan ik mijn angst voor gezondheidsklachten ‘aan de kant zetten’? 
    Ik hoor weinig klachten over de Motiva, komt dit omdat ze nog niet veel geplaatst worden? Of zou dit echt een ‘veiligere’ optie zijn? 
     

    Hoe hebben jullie uiteindelijk de keuze gemaakt na te twijfelen? 
     

    Groetjes Luna 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.