Ga naar inhoud

karola1994

Leden
  • Aantal items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door karola1994

  1. Op 8-8-2022 om 22:30, best_boobie zei:

    Ik had idd verwacht dat Nio dit zou voorstellen. Goed dat je er vroeg bij bent. Hij adviseert dit regelmatig en liefst zo vroeg mogelijk in het herstel, al is 1 week po wel het vroegst dat ie het adviseerde volgens mij. 

    Heel vaak komt het daarna helemaal goed, hij is een pc die vaak met grote prothesen werkt en hier dus veel ervaring mee heeft. 

     

    Goed je band dragen, 24/7 en liefst met 6 weken po even overleggen met Nio of je je band nog moet dragen of niet. Niet zomaar denken: de eerste 6 weken zijn voorbij dus dit is het resultaat. Het uiteindelijke echte resultaat zie je meestal pas na 6-12 maanden.... Geduld is het toverwoord haha. 

    Maar na een maand of drie zie je wel al ongeveer hoe het gaat worden :)

     

    Xx BB

     

  2. Hallo dames,

    ik ben nieuw hier en ik wil graag ervaringen vragen aan jullie. Ik heb 1x een wissel gehad voor de spier dus ik kom van 755 polytech high profile af bij de schellekens.

    ik ben 1 augustus geopereerd door dokter Nio een wissel naar 1000 cc mentor saline.

    dus ik ben vandaag 1 week PO en mijn borst loopt van bol naar “plat” heel gek dus. Wat zijn jullie ervaringen en hebben er meerdere hier last van gehad is dit goed gekomen ? Ik heb dus nu voor het eerst dual plane. 

    DCC5191F-6B20-4C73-8565-9D8D2D770878.jpeg

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.