Ga naar inhoud

pctjuh

Leden
  • Aantal items

    25
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door pctjuh

  1. Ja ik zag ook dat het eigenlijk de standaard nazorg is, maar ik heb een implantaatwissel gehad en ben maar 125 cc groter gegaan. Ik kan me voorstellen als het de eerste operatie is dat de implantaten hoog zitten en die band ze sneller omlaag drukt, maar die van mij zaten nu dus niet hoog. Ik denk dat ik na 6 weken een gewone post op bh aandoe aangezien ze nu na 4 weken al gezakt zijn

  2. 27 minuten geleden, beertje84 zei:

    Wat maakt dan dat je niet plat kan liggen ? Ik heb wel een elektrisch verstelbaar bed. Dus die kan ik verstellen. Maar ik krijg dan altijd snel last van mijn rug.

    Het kan wel maar als je niet plat ligt dan trekt de zwelling sneller weg. Dus een elektrisch verstelbaar bed is ideaal!

  3. Op 30-9-2022 om 18:24, beertje84 zei:

    Ik heb er gelijk 2 besteld ! Heb je nog meer tips ?

    Ik weet niet of je goed rechtop kunt slapen maar dat kan ik dus niet.. Ik heb voor de operatie een wedgepillow bij amazon besteld en hier slaap ik nog steeds op. Dan lig je dus niet helemaal plat maar hoef je ook niet rechtop te slapen. Is niet persé nodig maar ik vind het wel heel fijn! 

  4. Op 30-9-2022 om 16:14, SSx zei:

     Bedankt voor je reactie! Ik ga denk ik ook teveel vergelijken waardoor ik ga twijfelen. Ik zou het heel erg vinden als ze te klein worden, maar ik heb het wel heel goed met mijn arts besproken. Dank je wel! Ben je er blij mee? Met jouw wissel?

    Ja dat begrijp ik, je wilt toch weten hoe het eruit komt te zien! Ik had zelf voor de operatie ook even zo'n paniekmoment maar ik ben er nu al heel erg tevreden mee

  5. @Ano06102020 Ik heb mijn operatie nu ongeveer 2,5 geleden gehad en ik kreeg een compressie BH van Lipoelastic mee. Er zit ook een band aan de bovenkant die ervoor zorgt dat ze wat sneller zakken. Krijg jij van de chirurg geen postoperatieve BH mee? Het is misschien lastig om zelf een compressie BH uit te zoeken aangezien hij ook niet te strak moet zitten.

    Ik heb trouwens ook twee weken vrijgenomen en ben achteraf blij dat ik het gedaan heb!

  6. 3 uur geleden, beertje84 zei:

    Wat een goede tip. Ik ken dit helemaal niet. Zijn dit tabletten ? En waar koop je het ?

     

    Ja het zijn tabletten, ik heb ze gewoon online besteld. Ik had dus ook nog nooit van bromelaine gehoord maar ik las het op een paar Amerikaanse blogs over borstvergrotingen. Blijkbaar wordt het daar vaak aangeraden! Het zijn allebei natuurlijke producten dus ik dacht probeer het maar gewoon😜

  7. Ik heb zelf twee weken geleden een prothesewissel gehad, van 230cc moderate naar 355 cc Motiva ergonomix full. Ik ben tot nu toe heel erg tevreden over het resultaat. Ik wilde meer volume aan de bovenkant zonder dat het er te nep uit zou zien en dat is zeker gelukt. Ik was bang dat het te groot zou worden en dit heb ik ook aangegeven.

     

    Ik kon geen pasprothese gebruiken omdat het een implantaatwissel was dus ik heb de arts vertrouwd. Ik ben geopereerd door dokter Van Zele bij Acura, hij had veel voor- en na foto's op zijn website dus ik wist wel wat ik kon verwachten.

     

    Ik heb wat voor- en na foto's in mijn album gezet, mocht je die willen zien.

  8. 15 minuten geleden, Linda.1984 zei:

    Ik heb gister een afspraak bij Dr Laura  Zaal gehad. Ik had daar een heel goed gevoel bij en alles besproken en kunnen vragen. Ik heb nu 70b of 75 a en krijg straks 330cc anatomisch dual plane protheses. Op 10 november wordt ik geopereerd ! 

    Wat was is blij om te zien op de scan hoe mooi het zal gaan worden ! Ik wilde het liefst de protheses met pas bh aanhouden haha. Wat een verschil van plat zijn naar eindelijk een decolleté !

    Spannend, dat is al vrij snel!

    Ik ben zelf twee weken voor mijn operatie begonnen met het slikken van traumeel en bromelaïne, schijnt goed te helpen bij zwelling en helpt de spieren te herstellen. De zwelling is bij mij na twee weken al bijna weg en ik heb van de spier totaal geen last gehad. Ik kan niet met 100% zekerheid zeggen dat het daaraan lag maar je zou het kunnen proberen!

  9. Ik heb twee weken geleden een implantaatwissel laten doen bij dokter Van Zele van Acura. Ik ben tot nu toe heel tevreden. Mijn huidige implantaten zijn dual plane geplaatst, de vorige waren voor de spier geplaatst. Als ze voor de spier geplaatst worden is het herstel veel korter, maar ze zien er bij dual plane natuurlijker uit vind ik. Dit is wel afhankelijk van hoeveel borstweefsel je hebt voor de bv, ik had zelf een kleine a cup.

    Ik denk wel dat na 3 weken dat soort werk toch te zwaar is als je ze achter de spier laat plaatsen. Ik mag bijvoorbeeld ook 6 weken niet mijn armen boven mijn hoofd strekken en niet bukken.

    • Like 1
  10. Hoi iedereen!

     

    Ik wil me bij deze even voorstellen en mijn ervaring met jullie delen. 

     

    Het is vandaag precies 2 weken geleden dat ik geopereerd ben door Dr Van Zele bij Acura in Weert. Ik had al implantaten, 230cc laag profiel, maar deze zaten er inmiddels al 8 jaar in. Ik ben in deze tijd een beetje afgevallen en omdat de implantaten een laag profiel hadden vond ik ze boven erg plat worden. De implantaten die ik had waren over de spier geplaatst.

    Nadat ik de voor- en na foto's van dokter Van Zele had bekeken ben ik 2x bij hem op consult geweest. Hij adviseerde mij eerst om voor 355 cc of 375 cc te gaan, rond met hoog profiel. Ik wilde dat ze boven voller zouden zijn zonder dat ze er te nep uit zouden zien. Uiteindelijk hebben we besloten om voor 355 cc Motiva Ergonomix full te gaan, zodat ze iets groter zijn met meer volume aan de bovenkant, maar toch een beetje een druppelvorm hebben. Ze zijn deze keer niet over de spier geplaatst maar dual plane.

    Dr Van Zele is vrij direct, hij heeft veel ervaring en ik had het idee dat hij eigenlijk meteen wist wat er moest gebeuren toen hij naar me keek en alles opgemeten had. 

     

    De operatie is heel goed verlopen, ik had nergens last van toen ik wakker werd en kon weer snel naar huis. De verpleegsters bij Acura waren heel vriendelijk allemaal. Ik had bij dag 3 tm 6 een ongemakkelijk gevoel door de zwelling, maar ik heb verder totaal geen pijn gehad. Toen ik naar ervaringen zocht voor mijn bv kwam ik bij een aantal Amerikaanse sites terecht waar ze je aanraden om Arnica en bromelaïne te slikken, dit schijnt te helpen met zwelling en spierpijn. Het wordt vaak gebruikt door topatleten als ze blessures hebben of aan spierweefsel geopereerd worden, dus ik dacht probeer het maar aangezien het natuurlijk is.

    Ik weet niet of dat de reden is dat ik zo weinig last had maar het zou kunnen😆 

     

    Ondanks dat het pas twee weken geleden is ben ik al enorm tevreden met het resultaat. Ik was eerst bang dat ze te groot zouden worden maar ik vind de maat nu echt perfect. Ze zijn nog heel hard en moeten natuurlijk nog zakken maar het is al 100x beter dan ervoor! 

     

    Ik ben benieuwd hoe ze de komende weken eruit gaan zien

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.