Ga naar inhoud

Katrienemien

Leden
  • Aantal items

    52
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    4

Berichten die geplaatst zijn door Katrienemien

  1. Op 6-8-2022 om 15:30, Leentjexx zei:

    Heei!

     

    Hoe is het nu met je? En alsnog contact met je pc opgenomen? 
     

    Weet verder geen tips voor je helaas.. Hoop dat alles goed is! 😘

     

    Hey

    Best goed eigenlijk.

    Heb veeeel opzoekwerk gedaan en kan denk ik zelf wel concluderen dat het geen beginnetje is van double bubble ofzo. 

    Alles ziet er eigenlijk weer prima uit. Het verandert gewoon elke dag, en soms sta ik te lang te turen in detail voor de spiegel 🙈

     

    Hoe is jouw reveal nu gegaan?? Ben je tevreden? Hoe voel je je?

    • Like 1
  2. Ik kom ook een keertje kijken hier! Heb even alles bijgelezen, zo leuk om dat verloop te lezen van twijfels, spanning, 1ste consult en dan volop overtuiging en ervoor gaan en nu zit je gewoon met je nieuwe boobies! 🥳🥳

    Heb even in je album gekeken ook, ziet er mooi uit hoor nog maar 5 dagen PO!! Die worden super!

    Ik heb 350cc en 450cc dus vind het wel altijd leuk om iemand met hetzelfde aantal cc (ongeveer) te bekijken 😄

     

    Nog een vlot herstel daar! En dan met een hoop geduld elke week je nieuwe vriendinnen zien veranderen 😄👍

     

     

  3. @best_boobie hopelijk vind je het niet erg als ik je hier even tag.

    Ik ben nu 3 weken PO en naar mijn gevoel zakt alles wel héél snel.. mijn linkerborst is al erg mals, en het lijkt alsof mijn implantaat al helemaal beneden zit. Als ik mijn litteken masseer voel ik zacht even erboven en dan voel ik overduidelijk het implantaat zitten, echt helemaal beneden, het hangt al bijna wat over mijn litteken. Is dit normaal zo vlug? Hoort het zo laag te zitten? Heel soms denk ik een schaduwlijn te zien die me aan het begin van een double bubble laat denken, maar ik maak me ook gek door voor de spiegel te staan aarrghh..

    Ik krijg het niet op foto, dus echt zichtbaar is het niet. In sommige houdingen lijk ik een klein "kwabbetje" onderaan te zien, maar dan even later zie ik het niet meer.

     

    Ik mocht van mijn pc een borstband dragen, en deed dit tot hier toe regelmatig, niet altijd, maar nu leg ik die toch maar aan de kant. 

     

    Kan ik buiten mijn BH dragen nog iets doen om de boel op zijn plek te houden ? Ik durf mijn PC even niet meer mailen want heb hem al veel overstelpt de voorbije weken 🙈

    Binnen 2 weken mag ik op controle.

     

    Dankjewel alvast!

     

     

  4. 19 uur geleden, Leentjexx zei:

    Wat fijn dat je pc je heeft kunnen geruststellen dat hetgeen wat je doet oké is en je dit al mag doen! 
     

    Dat geduld hè… zoveel geduld overal voor nodig. Leuk om te horen dat het nog zo verandert en het dus ook echt verschilt per links en rechts! Ben benieuwd morgen naar het verschil! Morgen heb ik dus mijn eigen reveal ook, ik laat het je weten!

     

     

     

    Spannende dag voor jou! 😄 Ben benieuwd!

    Ik heb wat nieuwe foto's gepost.

    Vind het verschil vandaag weer minder dan gisteren, zo gek hoe dat elke dag anders lijkt te zijn. 

    Ik vind dat je wel kan zien dat het "drop&fluff" proces goed bezig is 🥳

  5. 7 uur geleden, Leentjexx zei:


    Jezelf dwingen rustiger aan te doen, is lastig maar klinkt me heel goed in de oren. Lukt je dit een beetje? Jij bent over 2 dagen alweer 3 weken PO natuurlijk! Je laatste foto was 10dagen PO, sindsdien ook nog veel veranderd? Die magnesium zal ik ook eens naar kijken, klinkt logisch voor de borstspier en het herstel. 
     

    Mijn nachten zijn nog niet top, slaap denk ik 5 a 6 uur in totaal. Maar ik lees ook wel terug dat sommige daar al voor tekenen, dus mag niet te veel klagen. Ik heb geen verband gehad, direct na de operatie de bh aangekregen. Hij zit opzich prima, maar drukt gewoon wel tegen die wonden en geeft me een wat benauwd gevoel. Wat leuk hoe jouw pc reageerde! Ik had wel bij wakker worden direct zo iets van, ik zie borsten 🤩

     

    Vandaag maar is kijken wat het is zonder bh of morgen, even kijken wat goed voelt. Durf die bh nog niet zo goed af te doen.. 

     

    Heb vandaag bij men PC maar even gecheckt of ik niet te veel aan het doen was, maar hij stelde me gerust. Huishouden mag ik rustig verder doen zoals ik bezig ben. Heb ook men dochter al enkele keren moeten tillen (soms kan het gewoon niet anders als ik alleen thuis ben). Ik doe dat dan door te hurken, haar dicht tegen mij te klemmen en dan rechtstaan. Voel niets in mijn borsten op deze manier en kreeg daar ook de "ok" voor van mijn PC.

     

    Jaa bijna 3 weken PO, vind het maf hoe snel die weken zijn gegaan! Mijn borsten veranderen echt elke dag nu. Links voelt verbazend mals voor deze termijn, maar rechts is in vergelijking echt nog hard en een stukje hoger nu. Ergens ook logisch want er zit 100cc meer in en ik ben rechtshandig. Geduld geduld...

     

    Ik zal dinsdag nieuwe foto's maken en ze posten!

     

    Oh kan me inbeelden dat de BH knelt op de wonden.. ik stak er soms een extra compres tussen, gewoon om die harde randen van de BH te verzachten. Ik zou niet kunnen wachten om te kijken in jouw plaats haha! En dat slapen.. ja dat is even wennen hé. Ik lig sinds enkele dagen op men zij en dat scheelt veel in nachtrust voor mij. Had wel eerst toestemming gevraagd aan mijn PC, ik mocht vanaf 2 weken proberen. De eerste keer was pijnlijk.. maar intussen voelt het heel goed al eigenlijk.

     

    Laat je weten wat je van je "reveal" vond? 😄

  6. 3 uur geleden, Leentjexx zei:

    Wat fijn dat de pijn helemaal weg is! Snap goed dat je dan heel bewust moet gaan nadenken, van dit mag wel en dit mag niet.

     

    Ik ben bij Laura Zaal geweest, 375cc High Profile en dual plane. Moet zeggen dat ik behoorlijk wat pijn voel, weet niet zo goed of het de incisie is of de zwelling.. In ieder geval is het vaak even op de tanden bijten wanneer ik mezelf verplaats. Daarnaast heb ik nog niet durven kijken zonder de bh, dus geen idee hoe ze lijken. Maar dit soort berichten zijn fijn te lezen, aan deze vervelende dagen komt weer een einde en dan hoop ik heel blij te zijn!  

     

    Oh joepieee jij hebt ook je nieuwe boobies!! 🥳🥳 

    Ja die eerste keren je proberen verzetten gaat moeizaam hé.. jezelf laten zakken tegen een kussen, opstaan uit bed,.. dat heeft een paar dagen nodig voor dat terug vlot gaat hoor.

    Hoe is je eerste nacht verlopen? Ik heb toen een slaappil genomen 🙈 deed me zoveel deugd weet ik nog.

     

    Goed herstellen nu! Wanneer mag je verband eraf? Of heb je die bh nu al om? Zo spannend die 1ste x kijken! Ik weet nog dat ik tegen mijn PC stomverbaasd zei "oh, maar ze zijn nu al mooi?!" 🤭 Antwoordde hij heel droog "ja, soms doe ik eens mijn best hoor" 🤭

     

    Ik merk nu van mezelf wel dat ik mijn best moet doen om de rem erop te zetten.. voel me zo goed, alle pijn is weg, en mijn borsten voelen gewoon al echt van mezelf, waardoor ik het vaak vergeet, en dan steek ik bvb mijn armen helemaal de lucht in om een glas van het bovenste schap te nemen ai ai... Ook met tillen moet ik mezelf soms inhouden. Vind het erg moeilijk om nog hulp te vragen nu ik me goed voel.

    Moet mezelf wat dwingen de komende weken om rust te nemen af en toe..

     

    Ik kijk uit naar je herstel! 

  7. 8 uur geleden, Leentjexx zei:

    Heeei,

     

    Wat fijn om jou verslag te lezen, zelf wordt ik aanstaande donderdag geopereerd en ben blij te lezen dat het zo goed met je gaat en de pijn is meegevallen! Behalve dan de pijn sinds een aantal dagen.. hoe is dat nu?

     

    Dat indalen en zachter worden gaat dus al

    snel! Ik krijg ook de mentor high profile dual plane, mag ik je resultaten/album volgen? 
     

     

     

    Oh wat spannend voor jou! Ga je ook naar dr. Heintz? Veel succes alvast!

     

    De pijn is hier intussen gelukkig helemaal weg. Heb een dag of 3 echt een vreselijk scherpe pijn gehad. Was het zenuwpijn of een spier die moeilijker aanhechtte.... Geen idee, maar ben blij dat het voorbij is!

    Vandaag precies 2 weken PO en alles gaat zo goed. 

    Het enige gevaar nu is dat ik zo weinig last heb dat ik dus teveel dingen doe die nog niet mogen.. gisteren vb had ik zonder dat ik er erg in had een glas uit de kast genomen, helemaal bovenin. Arm helemaal uitgestrekt naar boven aiai... Gebeurt zo snel zo'n kleine dingen als je geen pijn hebt.

    Moet er echt op letten dus.

     

    Mijn album staat nog openbaar, dus je kan kijken als je wil 😉

     

    Ik neem sinds 3 dagen nu ook promagnor, daar zit een hoog gehalte magnesium in, voor de spieren. Sinds ik dat neem lijkt het alsof ze ineens een stuk malser geworden zijn, maar dat is misschien toeval.

    Ik vind ze elke dag mooier worden 🤩

     

    Voor welk formaat ben jij gegaan?

    Post je een update na je ingreep? 👍

  8. Hoi iedereen, 

    Ik ben 10 dagen PO en buiten wat pijntjes verloopt alles vlot denk ik.

    De draadjes zijn allemaal opgelost en het litteken ziet er supermooi uit.

    Alles staat natuurlijk nog énorm gespannen.. Ik kijk uit naar dat zachter worden binnenkort!

     

    Er is alleen iets gek wat mij altijd opvalt als ik mijn bh even uitdoe: achter mijn tepel is het gewoon.. leeg.

    Ik kan mijn tepel dus helemaal induwen, voel er geen eigen weefsel, spier, prothese, .. zitten, echt een raar gevoel.
    Je kan het ook zien: echt een deuk in mijn tepelhof zeg maar.
    Komt dit bekend voor voor iemand?

    Ik vermoed dat dit nog zal settelen en opgevuld raken ofzo?

     

    Het ziet er een beetje raar uit zo op dit moment.. En is me ook pas de laatste 2 dagen opgevallen. Ervoor was dit gewoon "opgevuld".

     

     

  9. 1 week PO intussen! De week is voorbij gevlogen!

    Sinds 2 dagen heb ik aan mijn linkerborst aan de binnenzijde een scherpe, brandende pijn. Het zou niet onrustwekkend zijn volgens de pc maar ik houd het toch in de gaten!

    Het is intussen 37 graden en die sportbh is een hel 😅😅

    Maar dat wist ik op voorhand, in de zomer...

    Verder worden ze stilaan al een beetje malser, ze zijn niet meer zo knalhard.

    Links zakt sneller en mooier merk ik al, maar dat is ook logisch. Links was de grootste borst en daar is het minst cc in gegaan... 

    Rechterkant is opvallend spannender en harder.

    Geduld geduld geduld nu.. 😀

  10. 22 uur geleden, Dreonara zei:

    Ze zien er echt al super uit, zeker voor zo kort PO te zijn! 
     

    Ik ben alleen nog maar bij dr. Lemmens geweest te Schilde. Op zich wel een heel vriendelijke man, maar ik had toch niet echt het gevoel dat ik me daar wou laten behandelen.. Hij legde vooral hun procedure uit maar voor de rest had hij me niet eens naakt gezien of mijn huidige situatie wel naar mijn “ideale” beeld haalbaar is, daarvoor had ik al een nieuwe consult nodig dus..

     

    Ik ben nog van plan om op consult te gaan bij dr. Demeyere in Gent. Of dr. Nelissen van the global care clinic. Zij plaatsen vooral voor de spier en ik hoop dat ik daar wel voor in aanmerking kom. 
    Langs de andere kant wil ik daarom ook net een arts spreken die eerder dual plane of achter de spier plaatst om zo te vergelijken van wat ze te zeggen hebben 😅 al heb ik hier op het forum al ontzettend veel gelezen natuurlijk!

     

    En wat formaat betreft, geen flauw idee! Naargelang mijn borstbreedte en de projectie die ik wil?! Dat zal

    met passessies duidelijk moeten worden 🤭 Maar om een wilde gok te maken, rond de 300cc? Liefst wil ik wel de Motiva ergonomix implantaten omwille van hun “zachtheid” en de natuurlijke druppelvorm bij rechtstaan enzo.. of toch implantaten die hetzelfde beweren te doen! Ik zou die ook graag eerst willen vastnemen om eens te voelen (hopelijk kan dat gewoon tijdens een consult als ze die daar hebben klaarliggen!!)

     

     

    Dankjewel! 🤗 Ben er ook erg blij mee!

    Als je bij dr. Lemmens al meteen een gevoel hebt dat het niet helemaal goed zit zou ik dat inderdaad ook volgen en verder kijken!

     

    Ik had oorspronkelijk ook een afspraak bij Demeyere staan, maar heb die dan toch geannuleerd.. het gevoel bij Heintz zat zo goed, en ik wilde mezelf niet laten twijfelen door nog ergens anders te gaan horen 😅

    Zo heeft iedereen zijn voorkeur voor je de grote stap neemt hé..

     

    Heb je van jezelf al wat volume? Dat heb je wel nodig als je voor de spier zou willen.

    Ik was best plat ervoor, zeker in mijn bovenpool, mijn ribben zag je er zo door.. bij mij zou je de randen hebben zien zitten voor de spier denk ik.

     

    Motiva ergonomix ziet er echt super uit hé! Daar wilde ik eerst ook voor gaan. Maar door veel op te zoeken toch ook erg veel mooie voor/na foto's van mentor gezien, waardoor het niet echt meer uitmaakte voor mij. Ik wilde gewoon een hoog aangeschreven merk. Mentor geeft levenslang garantie, Motiva 10 jaar geloof ik? Maar beide zijn ze bij de beste merken dus je zit eenderhoe goed 👍

    Ik ben benieuwd bij wie je uiteindelijk zal belanden! 🤗

    • Like 1
  11. 1 uur geleden, best_boobie zei:

    Dat je 2 dagen gemasseerd hebt, zal geen groot probleem zijn, maar ik denk dat het goed is dat je ermee gestopt bent. Afgaande op wat de meeste andere pc's zeggen over masseren bij een (licht) geruwde prothese. 

     

    Wat betreft hoe actief je bent: probeer rustig aan te doen. Wat je doet is op zich niet zo erg, maar neem voldoende rust. Het is een operatie met twee grote wonden. Daar hoort nou eenmaal bij dat je niet tilt enz. Dus neem ook niet zes borden tegelijk uit de vaatwasser bijvoorbeeld ;)

     

    De pijn kan een aanhechting van een spier zijn, maar idd ook een zenuw. Door het settelen van de prothesen, kun je hier tijdelijk last van hebben.

    Mocht het op die plek dikker blijven worden en evt rood of blauw, dan zou je je pc nog eens kunnen contacteren. 

    Voor nu zou ik zeggen: neem een pijnstiller en probeer rustig aan te doen. Ook ellebogen niet hoger dan schouderhoogte heffen! 

     

    Xx BB

     

     

    Dankje voor de bevestiging! Rust wordt het dus de komende dagen. Voor zover dat lukt met een druk gezin, maar ik heb veel hulp van mijn mama dus komt vast goed!

    • Like 1
  12. 1 uur geleden, best_boobie zei:

    Hey meid

     

    In België zijn de regels anders dan in Nederland, maar waar de adviezen daar op gebaseerd zijn, durf ik niet te zeggen. In Nederland wordt masseren idd enkel geadviseerd bij gladde prothesen. 

    Persoonlijk zou ik het bij de mentor siltex dus niet doen. Ik heb die prothesen zelf ook, en heb destijds het advies gekregen vooral niet te masseren. Heb nu, 10 jaar later, nog geen overmatig kapsel, maar heb me verder wel gehouden aan alle adviezen van niet tillen, geen zwaar huishoudelijk werk, niet bukken enz. 

     

    Verder heb ik een medische achtergrond, dus ik durf dit na 11 jaar forum wel te zeggen. 

     

    Xx BB

    Hey BB

     

    Bedankt voor je reactie!

    Ik ben intussen gestopt met masseren. Heb dit dus wel 2 dagen gedaan.. hopelijk is de schade hierdoor beperkt..

     

    Als je het niet erg vindt stel ik nog een andere vraag ook: ik heb sinds gisteren plots erg scherpe, brandende pijn gekregen aan de binnenzijde/onderzijde van 1 borst. Gisterenavond was het echt zo heftig dat ik lag te puffen en te wenen, wat echt abnormaal is voor mijn doen. Als ik er zacht over wrijf is het echt hels brandend.

    Heb meteen de pc chirurg gemaild en hij antwoordde het volgende:


    Is bijna zeker aanhechting van de spier aan je rib of borstbeen. Waarschijnlijk is er daar een kleine bloeding op het vlies van het kraakbeen. Kan zeer gevoelig zijn, maar niet onrustwekkend. Je kan altijd lokaal wat voltaren emulgel zachtjes masseren.

     

    Ik heb veel opgezocht over vrouwen met gelijkaardige symptomen en kom dan bijna altijd uit op zenuwpijn. Maar het kan natuurlijk evengoed zijn wat de chirurg zegt. Herken jij dit gevoel?

    Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik snel actief ben geworden... Dinsdag geopereerd, woensdag was ik al met de hond gaan wandelen (die trekt niets dus op dat vlak ok) en donderdag was ik de vaatwasser al aan het uitladen.. ik had hierbij ook helemaal niets van pijn en bukken doe ik door mijn knieën, niet voorover dus. Voor de brandende pijn van nu had ik enkel spierstijfheid en een gespannen gevoel in de borsten.

    Misschien toch wat teveel gedaan al dan..? Nu heb ik dus schrik dat ik straks met harde plekken ofzo zal zitten..

    Een ontsteking is het volgens mij al niet. Er zijn geen rode of warme plekken en ik heb geen verhoging. Het is ook enkel aan 1 borst dus.

     

    In elk geval heeft dat brandend gevoel flink de rem erop gezet bij mij. Ik dacht de eerste dagen echt "fluitje van een cent dit" maarja nu dus toch plots erg veel pijn op een andere manier dan ik me had ingebeeld...

     

    Bedankt voor je advies alvast! 


     

  13. 12 uur geleden, Dreonara zei:

    Oh proficiat met je nieuwe boobs! Hopelijk niet te veel pijn en een snel herstel gewenst!

    Ik ben erg benieuwd naar jou resultaat. Ik lijk precies een heel gelijkaardige voorsituatie te hebben!
    Nochtans heb ik mijn borsten nog niet specifiek laten opmeten ofzo 😐 

    Hoe zijn ze geplaatst bij jou? Voor/achter spier, dual plane?

    Dankjewel! Het herstel valt mij tot hier toe zo goed mee. Had heel veel opgezocht, ook you tube filmpjes, dus had best veel zenuwen voor het herstel.

    Als het in deze lijn mag blijven gaan ben ik helemaal happy!

     

    Ik heb foto's in een album gezet die volgens mij openbaar zijn, dus ga gerust eens kijken 😉

     

    Ik heb ze dual plane. Waar wil jij je borsten laten doen? Heb je al afspraken gemaakt of nog op zoek naar een pc? En wat voor formaat zou jij willen? 

  14. @best_boobieMag ik dit even bij jou vragen?

    Ik las van jou in andere topics al dat het masseren sterk afgeraden wordt tot 6 weken. Ik heb ook siltex van mentor, geen gladde implantaten dus.

     

    Mijn arts was sterk overtuigd dat ik op 2 dagen po al mocht masseren: cirkeltjes bovenin draaien en beide borsten naar elkaar duwen, dat enkele seconden vasthouden en terug loslaten.

     

    Intussen door alle andere meningen in andere topics te lezen en mijn eigen gevoel te volgen ga ik ze toch maar gewoon met rust laten.. 

    Maar ik heb intussen dus wel 2 dagen flink gemasseerd.. Is dit al voldoende om schade te geven denk jij? Heb schrik dat ik straks met harde plekken of beschadiging zal zitten door 2 dagen meermaals te masseren.. Je hebt natuurlijk ook geen glazen bol, maar ik las al dat jij hier de boob expert bent 😉 Dus ik dacht even vragen zal geen kwaad kunnen.

     

    En kan een borstband wel volgens jou op dit termijn? (4 dagen po nu)

     

    Bedankt voor je info alvast!

     

  15. 4 uur geleden, Jemapelle zei:

    jeetje. dus iemand die er echt jaren voor gestudeerd heeft geeft jou instructies, en nu ga je die toetsen bij een stel vrouwen die hoogstwaarschijnlijk niet ook een medische graad hebben behaald, laat staan dat ze plastisch chirurg zijn? Als wij nou zeggen 'niet doen!" geloof je ons dan? 

     

    Als de dokter het zegt zal het wel, toch? En als je twijfelt zou ik de kliniek raadplegen, die vragen het ook weer aan de dokter. hier krijg je alleen maar 'ik zou....' wijsheid en wij gaan ook niet verder dan google. 

     

    Ik zou....contact opnemen met de kliniek. 

    Zo, ben jij lekker aanvallend.. waar dient dit forum anders voor dan meningen vragen en ervaringen delen?

     

    Ik heb ook duidelijk gezegd dat ik alle info heb gehad in de kliniek, en dat ik hier enkel mijn onzekerheid kom uiten en andere ervaringen wil horen. 

    Als er hier 10 artsen naast elkaar zouden staan, zullen ze vast ook allemaal ander advies geven. Welke heeft dan gelijk?

     

    Ik ben enkel benieuwd naar vergelijkingen in ervaringen..

     

     

     

     

    • Like 1
  16. Hoi iedereen,

     

    Ik ben 3 dagen PO van een borstvergroting.

    Gisteren zei de pc dat ik gelijk mocht starten met het masseren en bij elkaar duwen van mijn borsten.

    Mijn implantaten zijn siltex van mentor, met een licht gestructureerde wand dus.

    Ik had gelezen dat masseren enkel en alleen bij gladde protheses mag...

     

    Ook zegt hij dat ik vanaf maandag (6 dagen po) littekenzalf mag smeren, maar tegen dan zijn mijn draadjes nog niet eens opgelost? Ik dacht dat alles potdicht moest zijn voor je zalf mocht smeren ivm verweken van de wonde dat je echt niet wilt..

     

     

    Dus help? Wat moet ik nu doen? Ik lees alleen maar goeds over dr Heintz dus volgens mij mag ik hem wel vertrouwen, maar toch.. ik voel me onzeker hierover.

    Wat is jullie raad?

     

    Dankjewel!

  17. 3 uur geleden, Bigboobsdoitbetter zei:

    Jij hebt inmiddels je boobies🤩.  Hoe gaat het met je??? En wat vind je er van??? 
    goed herstel gewenst 🌹 

    Jaaaa ze zitten erin! Ben net thuis.

    Wat een dag. Voel me nog erg groggy. Tot hier toe valt de pijn mee maar ik vermoed dat er nog sterk spul in mijn lijf zit van in het ziekenhuis haha.

    Donderdag al mag het verband eraf ivm de hittegolf hier en dan doorrijden naar Potiau voor een sportbeha. Dat is blijkbaar altijd dr Heintz zijn werkwijze. Ze maken hem daar ineens op maat voor je.

    Ik denk dat ze erg groot gaan worden haha. Ben zo benieuwd!!

  18. Hoi iedereen!

     

    Al jaren wil ik graag grotere borsten, en nu is het ein-de-lijk zover!

    Ik heb gewacht tot onze kinderwens vervuld was, dus heb veel geduld nodig gehad..

    Maar eens ik in gang ben geschoten om een chirurg te vinden, is het héél snel gegaan haha.

     

    9 juni had ik een 1ste consultatie bij dr. Heintz in Gent. Hier klikte het eigenlijk meteen, dus heb ik gelijk alle afspraken vastgelegd.

    Ik had eigenlijk ook nog enkele andere consultaties geboekt bij andere PC, maar eens het bijna zover was, toch afgezegd... Ik wilde niet verward worden, en mijn gevoel zat zo goed bij dr Heintz dat ik gelijk hier bij ben gebleven.
    17 juni had ik een pasconsultatie, dit vond ik toch wel spannend, je kiest toch voor iets wat er hopelijk jaren zal inzitten 😋

    Ik heb een grote assymetrie qua grootte in mijn borsten. De vorm is zo goed als gelijk, maar mijn linkerborst is 120cc groter dan mijn rechter...
    Na heel wat passen kwamen we uit op het volgende: Linkerborst 350CC moderate plus profile van Mentor. Rechterborst 450CC high profile van Mentor.

    Ik vind het natuurlijk enorm spannend dat er 2 verschillende projecties in mijn lijf zullen gaan zitten. Maar als we het op het schema bekijken scheelt het allemaal maar maximum een cm in profiel...

     

    En nu moet ik nog maar 4 keer slapen, want 12 juli is het al zover!!

    Super spannend!!!

     

    Ik zal hier dus vlug een update posten van na de ingreep, en ook hoe mijn herstel verloopt zal ik hier posten. 😃

     

  19. Zo, vandaag was dus mijn pasconsult.

    Ik ben begonnen met passen wat ik het mooiste vond op de 3D scan, en dat is het dus gelijk ook geworden!

    De kleinste borst krijgt een high profile 450cc

    De grootste borst een moderate plus profile 350cc

     

    100cc verschil én een andere projectie dus...

    Aaaahh snappen jullie dat ik dit zó spannend vind? 😳

    Dr Heintz was er rotsvast van overtuigd dat dit de beste manier was om zoveel mogelijk symmetrie te krijgen.

    Er zal in diameter geen verschil zitten maar in volume dus wel en in projectie maar liefst 1,4cm verschil..

    Als ik mezelf nu goed bekijk en de 3d scan vanuit alle hoeken, zal het inderdaad wel kunnen kloppen...

     

    Ik voeg voor jullie even mijn voor en na van de scan toe 👌

     

    Wat vinden jullie ervan?

    Een maat groter leek op de scan wel mooi maar met het passen voelde het aan als pornotieten 🤣 en een maat kleiner was dan weer te klein... Deze voelde precies goed!

     

    Het worden er trouwens van het merk Mentor met cohesive 2

     

    12 juli is het zover waaahhh!!

     

     

    IMG_20220618_140908.thumb.jpg.910f63bfef85d70400e69b8aad44fa78.jpgIMG_20220618_140813.thumb.jpg.39145d742a856942da8d869037927e11.jpg

    IMG_20220618_140924.thumb.jpg.8e1d4bb1a01884ab39b8527a25f37050.jpg

    IMG_20220618_140937.thumb.jpg.d52f291a41d94a40352b4038fefd11e2.jpg

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.