Ga naar inhoud

Madelonnie

Leden
  • Aantal items

    24
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    6

Berichten die geplaatst zijn door Madelonnie

  1. Op 5-9-2022 om 23:35, Djonesie zei:

    Dit is mijn eindresultaat 

    35D27874-3BDD-415D-A44C-6DD8E69277E7.jpeg

    Wauw heel mooi ook geworden, en fijn he dat alles weer mag. Bij mij voelen ze ook gewoon echt al helemaal eigen, als ik dan weer voor foto's zie denk ik oh ja, zo waren ze. Heb jij dat ook? 

    • Like 1
  2. Het is al even geleden dat ik hier een update heb geplaatst. Inmiddels ben ik bijna 4 maanden na mijn operatie en super tevreden over de kliniek, de plastisch chirurg en het resultaat. Het herstel viel me alles behalve tegen, soms had ik last van mijn eigen onzekerheid, dan zag ik weer wat wat voor m'n gevoel niet klopte of ik voelde wat. Maar uiteindelijk is alles helemaal goed gekomen. Half augustus heb ik mijn eind controle gehad en zijn er ook na foto's gemaakt. Ik zal ze bijvoegen. Hoe is het met jou trouwens @Djonesie

    IMG_20220905_080724.jpg

    IMG_20220905_080656.jpg

    IMG_20220905_080624.jpg

    • Like 1
  3. 14 uur geleden, Djonesie zei:

    Op deze foto ben ik ruim 3 week po. Ook echt een mega verschil met de eerste dagen zie ik nu! Haha vind ze steeds mooier worden. 

    52C42C55-9674-4F3D-9281-3449031DEC5E.jpeg

    Wauw ze zijn echt perfect. Ja wat een verschil he in die paar weken. Ze passen echt perfect bij je figuur vind ik, staat zo mooi bij je slanke taille. Ik vind het herstel ook echt prima te doen, valt me alles behalve tegen. Hier ook steeds zachter en begin er nu echt aan te wennen. 

    • Like 1
  4. He @Djonesie oh sorry ik las je berichtje en vergat te reageren. De blauwe plekken zitten er nog wel maar heb wel 't idee dat het de goede kant op gaat. Mijn rechterborst voelt wel al prettiger aan dan links. In m'n linkerborst zit nog vocht heb ik het idee en wat hardere plekken als rechts. Hoe is het met jou? 

     

    Even nieuwe foto's toegevoegd van vandaag. Maandag ben ik 5 weken po

    IMG_20220618_122915.jpg

    IMG_20220618_122942.jpg

    IMG_20220618_122934.jpg

    IMG_20220618_123003.jpg

    IMG_20220618_123021.jpg

    • Like 1
  5. 4 uur geleden, Jemapelle zei:

    Ik vind ze echt super mooi! En dat deukje gaat vast weg als de prothese zakt en alles opvult. 

    Dankje, ja ik hoop maar ga er maar vanuit dat het inderdaad over een paar weken helemaal goed is gekomen. 

  6. 6 uur geleden, Djonesie zei:

    @Madelonnie hoe gaat het met je?? Hoe gaat je herstel? 

     

    23 minuten geleden, Djonesie zei:

    Wauw! Ze zijn echt prachtig! Heel mooi! 

    mij moet volgende week donderdag voor controle en hechtingen verwijderen. Ben benieuwd wat hij dan zegt.. 

    het slapen gaat gelukkig steeds beter. Slaap eigenlijk als een blok! Haha gister voor het eerst een paar uur gewerkt en vandaag de hele dag. Ging prima, maar ben nu wel echt kapot! Morgen een half dagje en dan alweer lekker weekend! Ik heb een kantoor baan en werk deze weken ivm het niet auto mogen rijden lekker van uit huis. 
    mn kinderen zijn sinds vandaag weer bij me. Die zijn ruim een week bij hun vader geweest. Ze hebben me zo lief geholpen! Nu lekker op de bank en vroeg op bed! 

     

    doen je blauwe plekken zeer? Ik gebruik arnica d6 druppels en heb bijna geen blauwe plekken. Voel me nog wel wat beurs langs m’n ribben aan de onderkant. 

    Oh wat fijn zeg dat je kindjes weer thuis zijn, lukt het naar school brengen ook of heb je daar hulp voor? Heerlijk dat je gewoon thuis mag en kan werken. 

     

    Haha ik wil ook weer als een blok slapen, maar m'n weerstand heeft echt even een opdonder gehad denk ik van de narcose en vermoeidheid. M'n tandvlees is giga ontstoken, en heb al een paar dagen last van hoofdpijn.  Ik vind de pijn echt reuze mee vallen maar ben wel blij als we een paar weken verder zijn hoor. Ik moet zeggen dat ik de blauwe plekken dus voor mijn doen wel mee vind vallen, maar ik ben draagster van een bloedstollingsziekte en heb zelf ook een vrij laag stolling percentage dus ik ben wel gewend snel en lang blauw te zijn. Maar die arnica druppels is wel echt een goede tip, waar heb je die gekocht? 

    • Like 1
  7. Oh ik wil al sinds zondag reageren toen ik jou berichtje las, zelfs begonnen met een album maar het weer vergeten. 

     

    Ik had afgelopen maandag controle, en alles ziet er goed uit. Rechterborst zit nog wat hoger dus moet nog zakken en in beiden borsten en tussen mijn borsten zit nog vocht. Ze vonden het er wel al goed uit zien en het deukje wat ik zelf zie moet volgens hun helemaal goed komen. Ik moet nu pas weer half augustus terug en dat vind ik echt mega spannend. Ik ben nu 2,5 week verder en kan echt niet wachten om weer normaal te slapen, ik kan prima inslapen op m'n rug maar begin zo rond een uur of 3 wel met spoken. Hoe is het met jou? 

     

    Deze foto's zijn van gisteren trouwens, ik krijg de foto's niet in mijn album ze zijn te groot krijg ik telkens. 

    IMG_20220531_181549.jpg

    IMG_20220531_181447.jpg

    IMG_20220531_181427.jpg

    • Like 1
  8. 19 uur geleden, Ladybug87 zei:

    @Djonesie en @Madelonnie hoe gaat het nu met jullie?

    Wat lief dat je het vraagt, hier gaat het ook goed maar net als @Djonesieloop ik snachts wel redelijk te spoken, het inslapen op m'n rug gaat goed maar na een paar uur word ik wakker en dan ga ik maar naar beneden om vervolgens weer een paar uurtjes te slapen. We zijn een lang weekend weg nu maar ik zal morgen weer eens een foto maken. Mag ik ook in je album @Djonesie

    • Like 1
  9. @Djonesie bij mij is de stift er nog niet helemaal af. Ik ben pas afgelopen zondag echt onder de douche geweest. De dagen er voor om de dag even gespoeld en vanaf m'n middel gewassen. Ik vond 't douchen vorige week nog niet echt prettig. En nu trouwens nog niet, vorige week waren mijn tepels vrij ongevoelig maar nu echt mega gevoelig/pijnlijk.

    • Like 1
  10. Oh fijn om te horen @Les88 ik zit me al de hele avond druk te maken en m'n foto's te bekijken 🙈 ik heb de kliniek net al een mailtje gestuurd met de vraag of ik foto's kan mailen, dus daar zal ik morgenochtend wel een antwoord op krijgen. Heb jij toevallig nog foto's van destijds en hoe het is geworden? 

  11. Ik heb vandaag weer een foto gemaakt en vind ze echt mooi behalve de onderkant van mijn rechterborst, ik zie daar een soort deukje ofzo geen idee of dat nog goed komt of dat het door vocht/zwelling komt 🤷‍♀️ ben ik vergeten te vragen vanmorgen. 

    IMG_20220523_185027.jpg

    IMG_20220523_192850.jpg

    • Like 2
  12. @Ladybug87 oeps ja dat moet ik nog doen.

     

    Verder gaat het goed, vandaag had ik een controle bij de vpk en alles zag er goed uit, wat vocht maar niet overdreven veel en de hechtingen zagen er ook goed uit. De brandende pijn die ik voel in 1 van de hechtingen komt volgens haar gewoon van het vocht en de blauwe plek, de hechtingen zijn in ieder geval niet ontstoken. 

  13. Tnxx, en wat spannend.. 22 juni schiet ook al op. Ik heb even in je album gekeken en inderdaad onze borsten lijken op elkaar 😊

     

    Ik heb voor de spier mentor 250 cc rond er in zitten. Zal morgen eens kijken of er ook extra achter staat want dat weet ik zo even niet. Zal ook morgen m'n operatie verslag delen 😊😊

  14. Ze zijn boven de borstspier gezet (subglandulair) de arts vertelde dat dit bij mij het mooiste resultaat zou geven. Fijn je berichtje stelt me al wat gerust. Ik moet zeggen ik zag ook niet op tegen de operatie of het herstel, en op zich valt het me ook niet tegen de pijn, het is goed te doen. Ik merk wel dat ik op m'n handen moet zitten om het huishouden en alles er omheen los te laten, ik houd nogal van de controle houden en die moet ik nu volledig los laten. Maar goed het lukt me tot nu toe goed om het los te laten. Spannend zeg dat je maandag geopereerd word, dat schiet al op 🤗🤗

    39 minuten geleden, Djonesie zei:

    Nu al prachtig! Weet niet wat je voor situatie was natuurlijk, maar het ziet er nu al mooi uit! 
    mij word maandag geopereerd dus heb geen ervaring! 
     

    maar wel gelezen dat je ene borst heel ander kan voelen dan de andere omdat je hersenen het ook registreren als 2 verschillende. Daarom kan het herstel per borst erg verschillen en daardoor ook het gevoel. Hoop dat je hier wat aan hebt, en anders zijn er idd genoeg dames MET ervaring! 
     

    hoe gaat je herstel? Dual plane heb je? De operatie kijk ik naar uit! Tegen het herstel zie ik een beetje op.. ben gelukkig fit, best sportief, dus denk dat het me wel goed af zal gaan maar je weet het nooit! 😉

     

  15. 38 minuten geleden, Djonesie zei:

    Hoi, 

     

    je kan hier evt ook foto’s plaatsen of op je eigen pagina een album aanmaken. Als je een album aanmaakt kan je kiezen of je het openbaar wilt of dat leden je om toestemming moeten vragen.

     

    gefeliciteerd met je nieuwe Boobs! Ik hoop dat je er tot nu toe blij mee bent en dat je herstel voorspoedig verloopt!! 

    Dankjewel, ja wat ik tot nu toe heb gezien ben ik er erg blij mee 😊 even kijken of ik foto's kan toevoegen. 

    • Like 1
  16. 2 uur geleden, Elsa1972 zei:

    Hoi Madelonnie,

     

    Dank je voor het voorstellen. Is de operatie goed verlopen? Je kan een album aanmaken en daar je foto's erin zetten. Bij het algemene forum staat uitgelegd hoe dat moet. Ik heb het ook gedaan onlangs, het is niet moeilijk. 

     

    Het is even een beetje zoeken en uitpluizen. Heb ik ook! 🤷‍♀️ 😃

     

    Succes verder met herstellen!

    Elsa

    Dankjewel, de operatie is goed verlopen ik merk alleen dat ik op dit moment wat onzeker ben. Het is natuurlijk pas 4 dagen geleden maar mijn linkerborst voelt strakker aan als mijn rechterborst sinds vandaag. Geen idee of dat normaal is of niet. 

  17. Goedemiddag allemaal, ik lees al een tijdje mee maar van de week toch maar een account aangemaakt. Ik ben 35 en moeder van 3 kids, tot 2 jaar geleden was ik tevreden met mijn borsten maar na 25kg afgevallen te zijn werd ik er niet meer blij van als ik in de spiegel keek. Afgelopen maandag ben ik geopereerd in de velthuis kliniek in Rotterdam, 250 cc is er in gegaan. Ik zou graag wat foto's willen delen en wat vragen willen stellen maar ik weet niet zo goed waar dat dat moet hier op het forum :)

    • Like 1
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.