Ga naar inhoud

Elfi

Leden
  • Aantal items

    87
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    5

Berichten die geplaatst zijn door Elfi

  1. Op 18-3-2023 om 22:05, Salesn zei:

    Voelen de hechtingen bij jullie ook opgezwollen? Of beetje knobbelig?

    Had ik ook hoor.. alsof het een dikke bobbel was.. maar als ik goed keek zat de bovenste huidlaag wel mooi aan elkaar / op gelijke hoogte. Die bobbel is van de inwendige hechtingen. Werd in de loop der weken steeds gladder. Ben nu 10 weken p.o. en het is nu al een tijdje helemaal glad/vlak (met nog een paar verharde plekjes die ik kan voelen als ik het litteken masseer). 

  2. Wat fijn dat je operatie achter de rug is en dat de pijn en het herstel je tot nu toe meevallen. Zal vast de komende week elke week anders en beter ogen, spannend hoor. Ik heb zelf ook foto’s van elke week genomen in de eerste weken. Mooi om de ontwikkeling daarmee goed te kunnen volgen en terug te kunnen kijken. Ben nu zelf 10 weken p.o. 
    Het is best rustig hier trouwens, wel jammer 😊🤷🏻‍♀️

  3. Dank je wel voor het meedenken, heel fijn om om adviezen te horen. Er is inderdaad niemand die het ziet behalve ik en mijn man. Ik ben wel heel tevreden over de vorm en het volume. In bh / kleding vind ik het er prachtig uitzien, maar zonder valt mij vooral de afwijkende tepel op waardoor ik niet het gehoopte tevreden en trotse gevoel heb. Misschien moet ik het ook nog wat tijd geven hoor. Dat kan ook,  eindcontrole waarbij we dit weer gaan bespreken is pas over 3 mnd. 

  4. Wie wil er meekijken / - denken? Ik geef daarvoor graag toegang tot mijn album. Doe ik liever op naam dan helemaal op openbaar zetten ☺️

    Ik ben nu 8 weken p.o. van een bv met 440 cc anatomisch. Helaas is het verschil in tepelstand groter geworden. Mijn linker tepel wijst naar onderen waardoor de borst er wat afwijkend uitziet.

     

    Op extra controle geweest. De prothese wat omlaag plaatsen zal volgens de chirurg het probleem niet helemaal oplossen. Een optie is om dit te combineren met een tepelcorrectie. Bij de andere borst wijst de tepel wat naar buiten, een tweede optie zou zijn om die dan wat naar binnen te plaatsen.

     

    Nadeel is een litteken rond de helft van de tepel(s). Een ander nadeel kan zijn dat er meer zenuwen beschadigen waardoor de kans op het terugkrijgen van het gevoel in de tepels (nog niet terug) kleiner wordt. 

     

    Een andere mogelijkheid is natuurlijk om het zo te laten. 

     

    Wat zouden jullie doen?

    Iemand voorbeelden van tepels met littekens? 

  5. Zijn er dames die in hun voorsituatie een lichte ongelijkheid hadden in de tepelstand? Bij mij was dit niet helemaal gelijk. De asymmetrie is na de borstvergroting, nu bijna 5 wk geleden, veel duidelijker zichtbaar naar mijn idee. Ik hoop dat het minder wordt, maar tot nu toe zie ik weinig ontwikkeling daarin. Iemand ervaring hiermee?

  6. Fijn dat het er iets beter uitziet. Maar wel veel geduld hebben dus nog.. 

    Met mij gaat het goed! Helemaal pijnvrij en blij met mijn borsten :-). Het verschil in tepelstand helaas nog niet beter geworden, dat vind ik wel jammer. Over 3 weken daarvoor afspraak met de pc. Ik heb nieuwe foto’s in mijn album gezet. Zou jij eens mee willen kijken? Vind je het verschil logisch en hetzelfde als de voorsituatie of vind je het nu veel groter?

    En inderdaad al bh’s geshopt, ook een bikini. Erg leuk om te doen :-). 

  7. Gaat goed hier. 

    Fijn dat je een BH gevonden hebt die beter zit. Ben die van mij best zat.. Ik kijk enorm uit naar het moment dat mijn PO BH en borstband af kunnen… zo irritant dat beklemmende gevoel..

    Ik doe eigenlijk alles dat ik normaal ook doe behalve zwaar tillen en sporten en ik strek mijn armen nog niet helemaal / maximaal (pak wat sneller een krukje).. Ik haal dus gewoon zelf de boodschappen, kook, werk (niet fysiek belastend), maak de bedden weer op, doe de was, etc.. Wandelen deed ik meteen in de eerste week alweer; nu door tijdgebrek weer minder. En de weegschaal vermijd ik een beetje sinds de operatie ;-). 

  8. 2 uur geleden, Dominique1978 zei:

    Hey ja hoor nu lukt het idd wel!  Hoe gaat het met jou want dat zijn toch heel

    wat cc’s die plaats moeten maken.

    Ja, het staat flink op spanning ;-).. maar het formaat vind ik wel heel mooi.. misschien lijkt het wat veel op deze foto, maar in kleding zie je nauwelijks verschil (droeg altijd push-ups/maximizers). Herstel gaat heel voorspoedig. Na 1 week was ik weer aan het werk (geen werk met fysieke belasting). Alleen slapen is nog matig, vaak wakker door pijn / een strak en beklemmend gevoel.

     

  9. 41 minuten geleden, Noahtygo zei:

    Ja gaat gelukkig iets beter nu, maar merk dat ik thuis soms teveel doe en dan krijg ik last.. Dankjewel voor de toegang, zal straks even kijken hoe dat dat werkt. 

    Bij jou alles goed? 

    Ja, bij mij alles goed. Moet ook oppassen dat ik niet te veel doe / til. Niet dat ik er last door heb, maar ben wel bang dat het (later) tot complicaties kan leiden. Slapen is ook nog matig doordat ik vaak wakker wordt.. ook daarbij maar geduld hebben denk ik. Net zoals bij het gevoel in mijn borsten..qua tepelstand ben ik wel bang dat het erg verschillend zal blijven.. zit niets anders op dan geduldig afwachten ;-).. ondertussen wel heel blij met het verschil / resultaat hoor.

  10. 2 uur geleden, Dominique1978 zei:

    Ik vermoed dat de tepelstand te maken heeft met het indalen van je protheses die niet altijd gelijkmatig zakken. Je zal 2-3 maand geduld moeten hebben, mijn chirurg zegt zelfs 6 maand wachten op mooi resultaat ….

    Hoop dat dat zo is.. dat het met/na de drop en fluff minder wordt.. maar zou ook goed kunnen dat een kiene afwijking door de vergroting veel meer gaat opvallen. Ik ga het zien.. en ben al heel blij met dit resultaat hoor. Ik heb een album aangemaakt en je toegevoegd.. staat wel een beetje door elkaar heen qua termijn.., weet of of en hoe ik dat kan veranderen.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.