Ga naar inhoud

Steffanie

Leden
  • Aantal items

    39
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Steffanie

  1. 9 uur geleden, Prsclla88 zei:

    Ohh dat is snel! Ze zullen de aankomende tijd nog veel veranderen hoor! Bij mij waren ze ook eerst kleiner ze worden met de dag mooier!

    Ik ben helaas gister met spoed weer geopereerd aan 1 borst na 4 weken po .. er kwam teveel wondvocht uit bij het verwijderen van de hechtingen! Ze hebben binnen 24 uur gehandeld en heb het zelf als heel prettig ervaren hoe het is gegaan.. alles is goed verlopen mag aan 1 borst weer opnieuw herstellen helaas maar goed blijf positief! 

     

    rust lekker uit! 💪🏼☘️

    Oo dat is niet leuk! En wat was de reden? Wat is er mis gelopen? Nu goed dat ze direct gehandeld hebben! Ook terug eens spoedig herstel! Mijn nacht is beter verlopen dan gedacht.. niets moeten nemen van medicatie, gewoon vanmorgen terug begonnen om 7u.. ben alleen met mijn zoontje van 3,5 maar hij is flink! Gelukkig.. straks 1e keer alles uit ben echt benieuwd.. mijn schoonmama komt wel gelukkig 😃 van u is het ook voor de spier he? Hoeveel cc? Nu is alles nog heel stijf hoop tegen dinsdag dat dat wat beter is als ik terug aan het werk moet!  

  2. 12 uur geleden, Prsclla88 zei:

    Snap ik! Hoelaat moet je je melden? Voor je het weet lig je weer thuis in bed! Rustig aan en maak je niet druk! Je bent in goede handen en vooral genieten dat je over een aantal weken nieuwe bikini’s en bh’s kan kopen! 😉😍

    Ik moest er om 9 uur zijn! 12u stonden we al terug thuis! Had vanmiddag niets van pijn.. nu ben ik het “gewarig” vooral bij het rechtstaan! Ben benieuwd hoe de nacht zal verlopen.. er zit 245 cc motiva in.. was een beetje teleurgesteld had tot op 280-300 gehoopt maar meer graakte er niet in of het ging te bollig zijn wat ik niet wou.. had kleine borsten maar wel stevig.. morgen de big day om ze te zien.. hopelijk vond ik ze mooi en niet te klein! X

  3. 12 uur geleden, Les88 zei:

    Ik heb je toegevoegd. :) 

    ik ga nog een foto uploaden in de komende dagen want ze veranderen snel. 


    275cc was binnen gegaan. Ik had ook 295cc besteld maar hij zei dat het wat te groot was. 275 zag er natuurlijker uit voor mij. Ik ben 163cm en 50kg. Ik ben heel blij met de resultaat ☺️
     

    Het zal pittig zijn :) maar zeker de eerste dagen rusten. 
     

    Slapen lukt voor mij omdat ik slaap meestal op rug of zij. Ik heb een fort gemaakt met kussens om recht op te slapen en een nek kussen heeft het meer comfortabel gemaakt. Ik heb lang recht op geslapen omdat het moeilijk was voor mij om smorgen uit bed te gaan 😆 sinds een paar dagen, draai ik op mij zij als ik slaap, maar zonder pijn :)   
     

    Ik was naar huis gegaan van de kliniek met een verband. Ik moest dat twee weken aan houden. Maar ik heb mijn verband uitgedaan na 10 dagen. Het was super los. (Ik had de PC gebeld en het was ok) toen had ik een sport beha gekocht van Hunkemöller. Maar ik draag het samen met mijn borst band :) 

     

    veel succes met de voorbereiding! 

    Mijn vriendin is ook bij dr. Verdonck geweest! En was ook heel tevreden! Ze zijn wel heel mooi vind ik!! En heel naturel! Ik neem alvast uw foto ook mee de dag van de operatie 🤩 maar is wss achter de spier he? Herstel normaal gezien dan ook pijnlijker mijn vriendin zei dat de eerste 10 dagen heel zwaar waren en je niet veel kan doen! Ja ik hoor veel meiden die naar Hunkemöller gaan! Ik zal dat alvast inplannen, wanneer ben jij voor het eerst gaan “shoppen” dan wel nog eens sportbh wss he? Hoe heb jij dat gedaan met uw haar wassen enzo? Daar ben ik nog niet uit 😅

  4. Op 23-3-2022 om 23:47, Les88 zei:

    Ik zal je proberen te toevoegen (eerste keer dat ik zoiets doe 😆) laat mij eens weten als het lukt of niet 

    Ok merci! :) 

    Op 22-3-2022 om 21:16, Les88 zei:

    Alles was prima verlopen. Ik had een heel goede ervaring bij de kliniek 😊 

     

    De dag zelf en de dag erna viel mee qua pijn. Maar ik heb wel van dag 3-5 afgezien. Veel zwelling en pijn. Maar was waarschijnlijk mijn eigen schuld want ik voelde mij zo goed de eerste dagen heb ik waarschijnlijk te veel gedaan. 
     

    Maar bon. Pijn is vergeten en ik ben heel blij met mijn nieuwe borsten. Het is even wennen, maar zeker het waard. Ze zijn al mooi gezakt, links sneller dan rechts. Maar dat komt nog 🙂🙂 

     

    elke dag wordt het mooier en mooier. 

    Blij dat alles goed verlopen is! Ja zou dat zelf ook tegenkomen.. bij niet veel pijn te veel doen en het erna bekopen... 😆

    Hoeveel cc is er nu ingegaan? Ben eens benieuwd naar de foto's :)

    ik word de vrijdag geopereerd en de dinsdag ga ik terug werken... ik hoop dat dit zal lukken! 

    En lukt het slapen wat? Enkel op de rug?

    En heb jij nog een sportbh bijgekocht? ik vermoed dat ik maar 1 mee krijg van de kliniek..

    nog veel succes met het herstel gewenst!! 

  5. Op 7-4-2017 om 19:06, Splanie zei:

    Dag lieve meiden!

     

    Even voorstellen.. ik ben Danielle (28) en ik ben gisterochtend bij dr. de Meyere geweest voor mijn borstvergroting.

    Ik heb ronde implantaten van 300 cc (voor de borstspier) en weet eigenlijk op dit moment niet zo heel goed wat ik ervan moet vinden.

     

    Ik had vorig jaar oktober al mijn consult en ik was eigenlijk gelijk "om".

    Dr. de Meyere heeft bij mij een hele positieve indruk achter gelaten en ik heb, om verwarring te voorkomen, gelijk gekozen om bij me bij hem te laten behandelen.

    Buiten het feit dat ik een zeer fijn consult had ben ik ook geen negatieve verhalen over hem tegengekomen op het internet.

    Een kundige chirurg met hele fijne en professionele verpleegkundige en anesthesist.

     

    Ik wilde echt heel graag hele natuurlijke borsten en daarom wilde ik niet al te veel bolling aan de bovenkant van mijn borst.

    Ik had genoeg en voldoende huid en borstweefsel om een mooi resultaat te boeken met een implantaat van 300cc boven de borstspier.

     

    Ondanks dat ik me verdiept heb in het herstel maak ik me echter toch zorgen, waarschijnlijk zoals iedereen die zo'n ingreep voor de eerste keer ondergaat.

    Ergens hoop ik dat hoe mijn borsten er nu uitzien, normaal is.

    Voor ik dr. de Meyere wil bellen ben ik erg benieuwd naar andermans ervaringen mbt een implantatie voor de borstspier.

     

    De 300cc die ik heb gekregen zijn echt het maximale geweest voor wat mijn borst (om het natuurlijk te houden) aan kon, toch had ik geen bezwaar tegen een lichte bolling aan de bovenkant.

     

    Met de pijn valt het me erg mee, gister en vannacht kon ik vrijwel niets en vandaag ging het al stukken beter... het voelt als spierpijn.

    Maar.... ze zijn zo opgezet en zo ontzettend rond en ze staan zo strak naar voren.

    Ik heb gegoogled en gegoogled... maar vind niet de geruststelling die ik graag wil krijgen... vandaar toch maar even een eigen verhaal..

     

    Dat ze voorlopig strak blijven dat begrijp ik... maar blijven ze zo rechtop staan of zakken ze nog wat?

    Ze zien er nu zo onnatuurlijk uit! dat is wat ik juist niet wilde... misschien toch teveel cc?

    Dr. de Meyere gaf voor de operatie aan dat ik het ideale vertrekpunt had voor mooie borsten en na de operatie gaf hij aan dat het ook niet meer had moeten zijn dan 300 cc.... de grote vind ik prachtig... maar zou zo fijn zijn als ik weet dat het qua natuurlijkheid ook nog goed gaat komen en dat ik geduld nodig heb.

     

     

    Trouwens... wat wel grappig was, toen ik uit de narcose werd geschud was ik zo "dronken" dat ik de verpleegkundige een knuffel gaf toen ik moest gaan zitten, Haha.. ik schaam me dood.. gelukkig konden ze er wel om lachen.

     

    Ik hoor graag jullie ervaringen,

     

    Groetjes

     

     

     

     

    tieten2.png

     

     

    Paar jaar later.. hoe is het nu met de borsten? Zijn ze dan ng ingedaald? Heb namelijk ook een afspraak bij dr. demeyere! :) 

  6. 3 uur geleden, Prsclla88 zei:

    Dank je wel @MaritG

     

    Alles is goed gegaan hoor! Ben zo blij dat ik het heb gedaan! Je bent zenuwachtig voor het onbekende maar voor je het weet lig je weer thuis in bed en ben je trots op jezelf dat je het hebt gedaan! Ik ben zelf gister geholpen in de Boerhaave kliniek in Amsterdam door Dr. L. P. Van der weij en heb 380 cc hp anatomische implantaten gekregen van mentor voor de borstspier! Pijn heb ik nauwelijks, kan het geen eens pijn noemen.. gewoon een straks gevoel op me borst! 😄

     

    neem vooral je rust! 

    Proficiat met de nieuwe boobs!! 🤩 blij dat alles goed verlopen is voor u! Ja ongelooflijk maar scheelt blijkbaar een pak pijn voor de borstspier! 😚 ik eventueel eens mee kijken naar de voor en na foto’s? 😘

  7. 16 uur geleden, Dreonara zei:

    Hey Steffanie,

     

    Volgens mij zeggen die cc's zeker nog niet alles! Heb je afbeeldingen laten zien aan Dr. Demeyere van hoe jij het graag zou willen? 
    Breedte van de borst en de projectie kan al veel cc's verschil maken! Wat voor implantaten heeft hij voorgesteld (mini, demi, full, ..)?
    Ik ga binnenkort een consult proberen te plannen bij Dr. Demeyere ☺️ Ben al een tijdje aan't het rondzoeken naar heel wat informatie rond een borstvergroting, maar tot nog toe maar 1 plastisch chirurg gezien, hehe!

    Alvast heel veel succes met je operatie!

    Alvasr bedankt! Dr. demeyere was mijn eerste consult.. en direct een afspraak gemaakt! Héél vriendelijke man! Waar je je op uw gemak bij voelt! En ik wou vooral boven de borst.. en hij doet dit het meest! (Als je natuurlijk genoeg borstweefsel hebt) 

    bij wie ben jij al geweest? Ik heb 2 vriendinnen die bij Demeyere geweest zijn en alvast heel tevreden zijn! De dag van de operatie moet ik nog een paar foto’s mee brengen van wat ik mooi vind, voor en vooral ook zijaanzicht en dit voor de “bolling” tot nu toe zou ik hem zeker aanraden! 😀

  8. Ja haha die zal er inderdaad al veel gezien hebben! 🤣 

    ik moet nog enkele duidelijke foto’s mee nemen wat ik graag zie, ook zijaanzicht qua “bolling” aangezien ik een natuurlijk resultaat wil.. denk dat hij daar zeker rekening mee zal houden! Hij toond dat ook voor hoe meer je vult, en dus nu op uw borst langs onderen naar boven duwt hoe boller ze worden!

    ik heb mijn afspraak 15 april 🤗 en jij? Naar waar ga je? En is het ook voor de borstspier? 
     

    groetjes!

  9. 1 uur geleden, Zahra31 zei:

    Ja ik had ook allerlei foto's mee met aantal cc erbij om te zeggen wat ik wil (variërend van 275-330), maar hij benadrukte dus echt hoe foutief beeld dat dat geeft. Als die vrouw haar borst een halve cm breder is dan die van jou, scheelt dit al 30-35 cc per halve cm!

    Als een vrouw maar iets breder of langer is dan jou, dan kan dit al behoorlijk meer cc schelen zonder dat de borsten verder naar voren steken /groter zijn. Cc is het volume, dus breedte x lengte x diepte. Dus als die eerste 2 waarden al groter zijn, is het volume groter zonder dat die diepte groter is. Snap je?

    Wat je kunt doen, is een advies van een andere chirurg vragen? Maar ik zelf zou steeds zijn advies volgen, ze hebben hier zóveel ervaring in!

    Ja als je het zo uitlegt snap ik het al beter..

    en inderdaad op die foto’s een verschil van 100cc maar je ziet daar nauwelijks verschil in! Ik vertrouw hem zeker! En mn afspraak die ligt al vast! Zal er gewoon op moeten vertrouwen! En op zijn kennis 😀hij zal wel weten waarmee hij bezig is!! 
    Bedankt voor de raad!!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.