Ga naar inhoud

Mama.ikke

Leden
  • Aantal items

    44
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Mama.ikke

  1. Op 15-6-2022 om 19:12, Jemapelle zei:

    Ik dacht vandaag aan je naar aanleiding van iets wat ik hoorde. Misschien is het gerelateerd aan het doorsnijden van de zenuwen, en dat het signaal nu extra hard binnenkomt of juist anders, zoiets. Misschien is een neuroloog iets. 

    Dat heeft de pc ook gezegd inderdaad. Maar dat zou dan nu wel weer over moeten zijn. Dat gevoel in het zenuw uiteinde zou dood moeten gaan na een aantal weken begreep ik.

  2. Hoi hoi,

     

    Voor degene die mij eerder 'gelezen' hebben, Inmiddels ben ik 12 weken geleden geopereerd. Nog steeds heb ik veel pijn. En slaap ik slecht. Nog steeds slik ik veel pijnstillers, ook tramadol, nog steeds laat de kliniek me erg in de steek. Dat even ter zijde.  

    22 maart heb ik 500cc motiva gekregen. Erg tevreden over hoe het er uit ziet, maar vanaf het moment dat ik wakker werd na de narcose heb ik erg veel pijn in 1 borst. Echo en mri scan gehad,  daarop is niet veel schokkends te zien wat de pijn veroorzaakt. Geen rare plekken en geen koorts. 

    Optie is opnieuw opereren. Mogelijk dat er "oud bloed achter zit". 

    Iemand die hier ervaring mee heeft?? 

     

     

  3. Zojuist, Jemapelle zei:

    wat een gedoe zeg. ik leef oprecht met je mee. is er misschien al een kleine verbetering of situatie ongewijzigd? 

    Lief van je. Ik heb het idee dat het IETS minder pijn doet inmiddels. Maar wellicht is t ook gewenning. Waardoor ik ook weer twijfel. Maar wanneer ik gewoon een stuk loop, wandel, beweeg, voelt het weer ineens alsof ik een stuk steen in m'n borst heb zitten, wat stuwt, waardoor heel veel pijn. Dan denk ik weer, het is echt niet goed. Ben bang dat m'n lichaam t afstoot ofzo. Maar ik weet natuurlijk ook niet hoe dat voelt. Pc zegt elke keer dat ik moet afwachten, dat t rijd nodig heeft. Nu 5 weken po. Ik weet t ook niet.  

  4. 34 minuten geleden, Prsclla88 zei:

    Hoi hoi,

     

    ik snap niet waarom ze nu sws al geen antibiotica voorschrijven? Ik had ook teveel vocht meteen antibiotica gekregen (en opnieuw de wond open gemaakt) en pijn was meteen verdwenen. Ben nu 9 dagen verder en nog geen dag pijn gehad.. moet in totaal 14 dagen antibiotica slikken en dan worden ook meteen de hecht knoopjes er uit gehaald! 
     

     

    Ja je hebt gelijk wat die ab betreft. 

    Ik begrijp dat ook niet zo. Ik heb er om gevraagd bij pc, hij zei dat dat niet nodig was. Als mri blijkt dat e vocht zit, gaan ze mee opnieuw opereren. Toen de hechtingen er 3 werken geleden uitgingen, was er niets vreemds te zien.  Ik was toen 2 weken po en moest gewoon nog even afwachten. Ik zou sterke borstspieren geven waardoor zoveel pijn. Ik geloof dat niet zo, het is geen spierpijn wat ik voel. 

    Ik baal er wel heel erg van dat ik zelf, zonder ervaring, m'n eigen arts moet spelen... 

  5. 30 minuten geleden, Jemapelle zei:

    Hoi. Wat vervelend dat je nog pijn hebt en wat goed dat je hebt doorpakt en een echo hebt laten maken. 

    dat er vocht achter zit kan enorm veel betekenen maar kan ook een effect zijn van de wondgenezing. Had jij niet ook al je ontstekingswaarden laten meten? het is niet ondenkbaar dat je een laaggradige ontsteking hebt en dan zou AB misschien goed zijn. 

    Wel heel vervelend zo en pijn zou niet mogen. Wanneer krijg je nu die scan? 

    Klopt inderdaad. Ik heb na 3 weken ontstekings waarden laten meten. Was toen 78. Bij 100 krijg je ab geloof ik. Ik wacht op afspraak voor mri. Hoop zo dat dat het een en ander uitsluit. 

  6. Goedemorgen lieve meiden! 

     

    Bijna 5 weken po en nog steeds erg veel pijn. Al 2 keer terug geweest bij pc, hij ziet niets afwijkend. Nu heb ik gisteren een echo gehad waarop lijkt dat er net zo veel vocht achter de prothese zit, dan dat de prothese zelf groot is. Prothese is 500 cc. Zou er dan ook 500cc vocht kunnen zitten?? Lijkt mij dat ik dan enorm grote borsten moet hebben...? De radioloog vertrouwt het niet helemaal en wil een mri scan laten maken. 

     

  7. 15 uur geleden, Dreonara zei:

    @Mama.ikke gaat het al wat beter met je? 

    Hoi,

    Nou ik moet je eerlijk zeggen dat t niet mee valt. Vannacht om vier uur sliep ik nog niet en was ik echt in staat om mijn linker borst eraf te halen. (Ofzo) rechts voelt anders. Beide niet warm, rood of extreem hard. 

    Ik ben nu 4 werken po en heb echt nog steeds tramadol en paracetamol nodig. Ik houd ik me erg rustig en ben sinds 2 dagen weer aan t werk. (Kantoor) 

    Het voelt alsof er in die pijnlijke borst een stuiter bal onder m'n prothese zit. Tussen m'n ribben zeg maar. Een harde knikker. Dat voelt echt al zo vanaf het moment dat ik wakker werd na de operatie. Volgens pc is het erg netjes en geen reden tot onrust. Ik wordt er erg onzeker van. Ook mijn huid doet vreselijk pijn. Denk dat dát zenuw pijn is, als ik ervaringen van anderen lees. 

    Echt, ik wordt er gek van. Als ik dit had geweten had ik t niet gedaan. Pijn, oke. Maar dit.... 

  8. 4 uur geleden, Moon67 zei:

    Hi,

     

    Ik ga na precies 22 jaar mijn implantaten vervangen, na twee zwangerschappen en zoveel jaar later zijn ze gaan hangen, nog best prima maar ik wil ze weer voller en een mooi deco.

    Ik twijfel over het aantal cc, ik ben op zoek naar iemand die ook rond de 183 lang is en rond de 70 kilo. De arts adviseert mij nu 450 cc. ik krijg geen lift, we gaan wel met eigen vet van mijn buikje en rug de borsten mooi naar elkaar brengen, ik ben bijna 55 jaar dus voor mij mogen ze natuurlijk en hoeven niet recht op te staan, dus hoef ik nog geen lift.

    Dus ik twijfel, ik wil wel mooie ronde volle borsten, ik ben lang en slank, 450 of 550 cc?

     

    Ik ben benieuwd:)

    Waar kan ik foto's met vergelijkingen vinden?

    Hoi

    Spannend zeg! Ik heb zelf 3 werken geleden 500cc "gekregen" dual plane. Ben zelf ik de jongste niet meer, wel was t voor mij de eerste keer. Moet zeggen dat t, zoals ik nu kan zien, best met had mogen zijn. Ik ben ook 1.80 ongeveer een 75 kg. 

    Begrijp ik je dan goed dat ze bij jou alleen met eigen vet die 450 of 550cc willen realiseren? Of eigen vet plus een implantaat van 450 of 550 cc? 

  9. Hallo lieve meiden

     

    Sorry voor de late reactie, ben weinig online geweest afgelopen dagen. 

    Ik ben inmiddels woensdag langs geweest bij mijn pc. Hij zag niets wat gek of afwijkend was. (Conclusie door te kijken aan de buitenkant, niet rood en ik had geen koorts) Voor de pijn heb ik andere medicijnen gekregen. (Oxycodon ipv tramadol) Moet zeggen dat dat niet veel verschil uitmaakt. Nu 3 dagen verder, niet veel minder pijn. Misschien iets... ik had van te voren op eigen verzoek bloed laten prikken op ontstekings waarden. Bij waarden 100 wordt een antibiotica kuur voorgeschreven. Bij mij was het 78. Normaal is dat onder de 10. 

    De arts vond het maar vreemd dat ik bloed had laten prikken, want als je geopereerd bent zijn je waarden sowieso verhoogd. (?)

    Dus.... ik hoop dat de pijn aankomende dagen minder word, als dat niet zo is, laat ik maandag opnieuw bloed prikken om te kijken wat er met die waarden gebeurt is. 

    De pijn is nog steeds vreselijk. Geen spierpijn, echt een hele scherpe open wond/ brand pijn van binnen. Hechtingen zijn er inmiddels uit, ziet er netjes en rustig uit. 

    Ik begin te denken dat m'n lichaam de protheses niet accepteert ofzo...? Weet niet of dat kan en hoe dat dan voelt.  En misschien moet ik gewoon geduld hebben een nog even doorgaan met pijnstillers. 

     

  10. 5 uur geleden, Djonesie zei:

    Ik ga naar aklinieken en word geopereerd door dokter van Onselen. 
    mij ben bekend met alle verhalen… 

     

    vind de resultaten van de borsten die hij heeft gedaan toch echt prachtig en heb ook heel veel positieve reviews gelezen godzijdank! Anders had ik het echt niet gedaan. Ik krijg 335cc van Polytech anatomisch 

    Ik ken de arts niet. Ook geen verhalen hahaha. 

    Succes hoor zal vast mooi worden! 

    • Like 1
  11. 11 uur geleden, Djonesie zei:

    Ik hoop dat je woensdag wat wijzer wordt en dat je pijn gauw afzakt!! 
     

    nee ik nog niet, 23 mei.. nog even geduld! Kan de weken wel wegkijken. Haha

     

    hoeveel cc en wat voor implantaat heb je? 

    Oh spannend zeg! Waar wordt je geopereerd en door welke arts?

     

    Ik heb 500cc full van Motiva 

  12. 8 uur geleden, Djonesie zei:

    Hoe is je ingreep gegaan en ben je tevreden met je keuze?? 

    Ingreep is in principe goed gegaan. Nu 14 dagen na operatie nog steeds erg veel pijn, ik verwacht borst ontsteking aan 2 kanten... woensdag afspraak met arts. Ik kan nog weinig over resultaat zeggen. Als ik t nu zie denk ik, had best maatje meer mogen zijn. Maar ik weet niet of t nog verandert / met gaat "hangen" natuurlijk. Maar t ziet er netjes uit. 

    En jij? Ben jij al geopereerd?

  13. Zojuist, Mama.ikke zei:

    Tsja... ik probeer al sinds vorige week contact te krijgen met pc. Dames aan de telefoon geven het antwoord wat ik zelf ook kan bedenken, die zijn lief hoor, maar daar heb ik niets aan. (Geen koorts, niet rood, heeft tijd nodig, iedereen reageert anders ed) Arts zou me al sinds dinsdag terug bellen. Al 6 keer contact gehad met kliniek, nog steeds niet gebeld... aanstaande dinsdag controle. (Bij verpleegkundige)

    Oh ja en 15 pijnstillers per dag... ga inmiddels twijfelen aan mijn altijd hoge pijngrens...

  14. 1 minuut geleden, Zahra31 zei:

    Klinkt toch wel heel heftig! Als ik jou was zou ik morgen even met de kliniek bellen. Ik ben nu 3 dagen PO, achter de spier, en heb vandaag maar 2 pijnstillers op (schema van 7 pijnstillers) en kan bvb mijn haren zelf wassen. Ben zeker niet pijnvrij maar het is heel dragelijk (terwijl ik wat pijn betreft best een watje ben en lage pijngrens heb)

    Tsja... ik probeer al sinds vorige week contact te krijgen met pc. Dames aan de telefoon geven het antwoord wat ik zelf ook kan bedenken, die zijn lief hoor, maar daar heb ik niets aan. (Geen koorts, niet rood, heeft tijd nodig, iedereen reageert anders ed) Arts zou me al sinds dinsdag terug bellen. Al 6 keer contact gehad met kliniek, nog steeds niet gebeld... aanstaande dinsdag controle. (Bij verpleegkundige)

  15. Lieve meiden,

    Benieuwd naar jullie ervaringen?

    Is het normaal dat je na 12 dagen po en maximale aan pijnstillers nog steeds je armen niet kunt optillen (onder schouderhoogte) en amper kunt bewegen van de pijn? Na 2 minuten lopen onwijs veel stuwing/ zwelling wat veel pijn doet. Zelfs bh doet pijn op m'n huid. Over de gehele oppervlakte van borst pijn. Ook onder oksel. 

  16. Op 29-3-2022 om 20:37, Junesboob zei:

    Ik krijg een wissel bij dokter van der Pot bij bloemig van mentor moderate plus 300cc - 12 cm breed - 3,7 projectie naar Motiva Round Full 355 cc - 11,5 cm breed - 4,7 projectie. Maar dit verschilt maar 1 cm projectie. Ik twijfel dus om meer te nemen en moet dan naar Corse 455cc. Heeft iemand hier foto's van? mag ook meer of minder zijn. Of foto's van een tepellift? Please help 😄

    Ik heb 12 dagen geleden motiva 500 full gekregen. Ik vind de grootte tot nu toe best tegenvallen. Kom van een kleine 80b, wilde geen ordinaire grote borsten, maar zeker wel een mooi verschil ten opzichte van wat ik had. Als ik nu kijk, lijkt het op wat ik had met een push-up en voorgevormde bh aan.... alleen wat breder. Ik hoop dat dat nog verandert, met gewone bh ipv po bh. 

    Mijn advies zou dan zijn, ga voor de net wat grotere... 

  17. 5 uur geleden, Zahra31 zei:

    Hey lieve meiden die ook net geopereerd zijn! Slapen jullie op je zij? Ik kan niet in slaap vallen op mijn rug, en zijligging doet niet meer pijn dan rugligging... dus slaap naar op mijn zij. Maar heb schrik dat dat niet mag?

    Poeh, lastig. Toen ik naar huis ging zei de verpleegster dat ik gerust op m'n zij mocht slapen, omdat ik t op m'n rug toch niet zou volhouden. (Wat tegen alle gelezen adviezen en berichten in gaat) 

    Ik moet zeggen dat ik braaf op m'n rug slaap met kussens. En dat gaat,  bij mij,  prima. Ik heb toevallig vanmorgen even geprobeerd op mijn zij te liggen, maar dat deed enorm pijn. (En ik ben 12 dagen po) Alsof ze eraf schuiven. Dus ik blijf braaf op m'n rug liggen voorlopig. 

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.