Ga naar inhoud

Prsclla88

Leden
  • Aantal items

    45
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Prsclla88

  1. Op 23-4-2022 om 09:56, Mama.ikke zei:

    Goedemorgen lieve meiden! 

     

    Bijna 5 weken po en nog steeds erg veel pijn. Al 2 keer terug geweest bij pc, hij ziet niets afwijkend. Nu heb ik gisteren een echo gehad waarop lijkt dat er net zo veel vocht achter de prothese zit, dan dat de prothese zelf groot is. Prothese is 500 cc. Zou er dan ook 500cc vocht kunnen zitten?? Lijkt mij dat ik dan enorm grote borsten moet hebben...? De radioloog vertrouwt het niet helemaal en wil een mri scan laten maken. 

     

    Weet je al wanneer je een mriscan krijgt? Of heb je hem ondertussen al gekregen? 

  2. Hoi hoi,

     

    ik snap niet waarom ze nu sws al geen antibiotica voorschrijven? Ik had ook teveel vocht meteen antibiotica gekregen (en opnieuw de wond open gemaakt) en pijn was meteen verdwenen. Ben nu 9 dagen verder en nog geen dag pijn gehad.. moet in totaal 14 dagen antibiotica slikken en dan worden ook meteen de hecht knoopjes er uit gehaald! 
     

     

  3. 23 uur geleden, Steffanie zei:

    Oo dat is niet leuk! En wat was de reden? Wat is er mis gelopen? Nu goed dat ze direct gehandeld hebben! Ook terug eens spoedig herstel! Mijn nacht is beter verlopen dan gedacht.. niets moeten nemen van medicatie, gewoon vanmorgen terug begonnen om 7u.. ben alleen met mijn zoontje van 3,5 maar hij is flink! Gelukkig.. straks 1e keer alles uit ben echt benieuwd.. mijn schoonmama komt wel gelukkig 😃 van u is het ook voor de spier he? Hoeveel cc? Nu is alles nog heel stijf hoop tegen dinsdag dat dat wat beter is als ik terug aan het werk moet!  

    Ze waren bang voor een beginnende infectie, er zat blijkbaar ruimte tussen mijn lichaam en de prothese waar zich lucht en vocht op hoopte. Ben alleen maar blij dat het niet heeft geleid tot een infectie en dat ze me niet langer aan lieten sukkelen met antibiotica. Was even een domper, maar eigenlijk voelde ik al vanaf het begin dat de linkerborst anders was.. van rechts heb ik nooit pijn gehad! Nu heb ik links ook al veel minder pijn. Er werd gezegd hoort er bij 2 afzonderlijke operaties elke kant hersteld anders, maar het heeft dus wel alles bevestigd wat ik van binnen voelde. Ik heb 380cc voor de spier gekregen! 
     

    wat fijn dat het zo goed gaat bij je! En dat je alweer zo snel gaat werken! Vergeet niet dat de operatie zelf ook een aanslag op je lichaam is hoor! 
     

    fijn paas weekend! 🐣

  4. 1 uur terug, Steffanie zei:

    Ik moest er om 9 uur zijn! 12u stonden we al terug thuis! Had vanmiddag niets van pijn.. nu ben ik het “gewarig” vooral bij het rechtstaan! Ben benieuwd hoe de nacht zal verlopen.. er zit 245 cc motiva in.. was een beetje teleurgesteld had tot op 280-300 gehoopt maar meer graakte er niet in of het ging te bollig zijn wat ik niet wou.. had kleine borsten maar wel stevig.. morgen de big day om ze te zien.. hopelijk vond ik ze mooi en niet te klein! X

    Ohh dat is snel! Ze zullen de aankomende tijd nog veel veranderen hoor! Bij mij waren ze ook eerst kleiner ze worden met de dag mooier!

    Ik ben helaas gister met spoed weer geopereerd aan 1 borst na 4 weken po .. er kwam teveel wondvocht uit bij het verwijderen van de hechtingen! Ze hebben binnen 24 uur gehandeld en heb het zelf als heel prettig ervaren hoe het is gegaan.. alles is goed verlopen mag aan 1 borst weer opnieuw herstellen helaas maar goed blijf positief! 

     

    rust lekker uit! 💪🏼☘️

  5. 23 uur geleden, Zahra31 zei:

    Hallo dames!

     

    Over 3 dagen krijg ik éindelijk mijn borstvergroting, achter de spier. Ik zie enorm op tegen het niet mogen tillen, met een peuter van 13 kg in huis die heel erg mama aanhankelijk is 😰

    Hoe deden jullie dit? Wanneer kon je weer je kind(eren) tillen? Hoe gevaarlijk is dit voor problemen/kapselvorming?

     

    Hoi hoi! 
     

    Ik zelf heb me jongste van 1,5 jaar 2 weken onder kunnen brengen bij me schoonouders 😅, ook een gemis maar dan kon ik wel even rustig herstellen! 

  6. Op 28-3-2022 om 20:08, Mama.ikke zei:

    Hallo lieve allemaal, 

    Ik ben nu 6 dagen po. Heb 500cc dual plane gekregen.  Dat het pijn zou doen, dat wist ik. Maar dit heb ik zwaar onderschat. Vreselijk! Nu na 6 dagen heb ik enorm last van erg pijnlijke stuwing. Bijna heel de dag door. En ik doe niets anders dan bank hangen en in bed. Mn borsten doen zo veel pijn. En zijn kei hard. Koelen, paracetamol, tramadol, het lijkt weinig uit te maken.  2 dagen geleden kliniek gebeld; pijn hoort erbij... ze zijn verder niet heet en ik heb geen koorts. 

    Heeft iemand een tip voor me?? 

    Jeejtje, na 6 dagen kon ik wel weer dingen ondernemen! Ben nu 11 dagen verder en breng me kids al weer naar school! (Nu heb ik zelf wel voor de borstspier) ik vond de eerste week wel heel lang duren! Moest na een week ook op controle komen, en dat ze er naar gekeken hebben en de littekens schoon hebben gemaakt en pleister ververst vond ik zelf wel een geruststelling! Wanneer moet je zelf weer op controle komen? 
     

    Sterkte! 🍀

  7. 3 uur geleden, Sophiiiee zei:

    Hey Jemapelle 😅

     

    Ik heb morgen mijn prothesewissel van 275cc achter de spier naar normaal gezien 550cc achter de spier, maar ik ga morgen met de dokter nog eens overleggen of er toch niet iets meer in kan.

     Ik zal je de komende dagen op de hoogte houden en fotos plaatsen als je wil, ik zal je alvast toevoegen aan mijn album.

     

    Groetjes, S.

    Heel veel succes morgen! Ik zou ook graag mee willen kijken in je album als dat mag! 😄🍀💪🏼

  8. 1 uur geleden, Zahra31 zei:

    Dankje 😘 hoe lang duurde de meeste pijn? Kun je al wat comfortabel slapen? En al blij met het resultaat (als dat een beetje te beoordelen is met zwelling en blauwe plekken misschien?)

    Uhh ik denk 5 dagen ongeveer.. 1e dag nog geen pijn waarschijnlijk van alle pijnstillers 😅.. 2e tm 6e dag denk wel het meeste pijn! Nu met de dag mobieler en fitter! Ik heb helemaal geen blauwe plekken gehad! Zwelling was minimaal.. ze worden echt met de dag mooier! Ik ben er nu al super blij mee! 🤩

  9. 3 uur geleden, Zahra31 zei:

    Mag ik ook eens toegevoegd worden in een album? Ik word over 4 dagen geopereerd, 270cc achter de spier! Ben zo benieuwd hoe het er uit gaat zien, enorm veel zenuwen. Vooral voor de pijn of dat ze tw groot gaan zijn bij mijn lichaam 

    Spannend! Ik ben nu 9 dagen PO .. voel mezelf wel al echt een stuk beter! Nog zeker niet de oude maar ook worden ze met de dag mooier hoor! Heel veel succes 🍀

  10. 22 uur geleden, Mama.ikke zei:

    Hoi hoi, 

    Gisteren ben ik geopereerd door D Damen. Ik heb Motiva 500cc full gekregen.  Nou vallen ze best ver naar buiten. En m'n tepels staan schreef... dat was voorheen niet. 😨 ik lees overal dat het na verloop goed komt, maar toch ben ik zenuwachtig. 

    En links doet bizar pijn. En t lijkt net of ik lucht hoor bubbelen van binnen. Soort scheetjes bij bewegen. 😅Snap dat t gek klinkt hoor,  maar herkent iemand dit??? 

    Heeft iemand foto's van hersteld zijn tov net na de operatie? Om mij een beetje gerust te stellen? 😘

    20220322_195648.jpg

    Ik ben zelf nu 6 dagen PO, je ziet ze met de dag veranderen! Ik heb ook links meer pijn, hoorde van de kliniek dat meer mensen last hebben van de linkerkant! Dat knarsen en bobbeltjes geluid herken ik! Hahah komt vast allemaal goed! 💪🏼 
     

    ik kan je toevoegen in mijn album? 
     

    (Gefeliciteerd met je nieuwe boobies!!!) 😄

  11. 3 uur geleden, Krista85 zei:

    Hoi @Prsclla88. Door welke arts ben jij geopereerd? Ben je wel tevreden tot nu toe met het resultaat? Ja ik heb echt een btj pech gehad dat ik een bloeding kreeg en opnieuw geopereerd moest worden. Twee x narcose en twee operaties hakken er wel in. Gelukkig voel ik me nu super goed en heb geen pijn meer. Slaap ook alweer aantal weken gewoon op mijn zij en zelfs alweer half op mijn buik. Ik denk dat ik wel 3 weken ongeveer last heb gehad en dat mijn linker borst meer pijn deed. Ik heb nu zelf ook het idee dat mijn linker borst nog steeds iets groter is dan rechts. Misschien zie jij het ook op de foto? Ik zal je even toevoegen aan mijn album zodat je de andere foto’s ook

    kan zien! Heb jij al foto’s in een album gezet? En hoeveel cc heb jij gekregen? 

    Gr Krista 

    4181155F-15F0-4885-A5B7-A1386BB87EAE.jpeg

    Ja idd, wat een heftige tijd moet dat voor je zijn geweest! Maar gelukkig is alles goed gekomen en zien ze er mooi uit!! 
     

    ik ben door Dr. Van der weij geopereerd! Heb 380cc anatomische voor de spier gekregen! Ben wel al echt super blij, ook met de wetenschap dat ze nog veel mooier gaan worden! Ze voelen nog niet van mezelf haha beetje onwennig allemaal maar dat hoort erbij! Vrijdag me controle afspraak en ben benieuwd wat ze dan gaan zeggen! 
     

    ik probeer een beetje te bedenken wat ik nou voel in me linkerborst, als ik aan me huid voel lijkt het een beetje alsof me huid slaapt 🤣.. maar dat verdwijnt hopelijk ook nog! 😄

     

    ik ga morgen een nieuwe foto maken en een album aanmaken de eerste album was niet goed gegaan 😅 dan voeg ik je toe! 
     

     

  12. 1 uur geleden, Les88 zei:

    Ik heb achter de spier gekregen. Dual plane eigenlijk 🙂. Ik wou voor de spier hebben maar mijn huid was veel te dun en ook niet genoeg eigen weefsel. 
     

    wat heb jij gekregen? 
     

    Ze veranderen wel super snel 😊 ik was eerst bang omdat ze heel groot waren eerst, en super hoog. Maar elke dag worden ze mooier. Heb mij voorsituatie and 10 PO fotos op mijn profiel :) 

    Ik kan jou foto’s niet zien (of ik snap nog niet hoe dat werkt 😅)

  13. 1 uur geleden, Les88 zei:

    Ik heb achter de spier gekregen. Dual plane eigenlijk 🙂. Ik wou voor de spier hebben maar mijn huid was veel te dun en ook niet genoeg eigen weefsel. 
     

    wat heb jij gekregen? 
     

    Ze veranderen wel super snel 😊 ik was eerst bang omdat ze heel groot waren eerst, en super hoog. Maar elke dag worden ze mooier. Heb mij voorsituatie and 10 PO fotos op mijn profiel :) 

    Ohh ok! 
     

    Ik heb voor de spier gekregen! Ik zal morgen een album aanmaken en je dan toevoegen 😄

  14. Hoi hoi,

     

    ik ben zelf afgelopen vrijdag ook geopereerd bij de boerhaave kliniek, wel een andere arts.. heb zelf ook dat de linkerkant echt veel gevoeliger is en ook wat meer gezwollen en soms het idee alsof er een kaasschaaf over me tepel heen gaat 😅😂 (niet dat ik weet hoe dat voelt maar zo denk ik dat het voelt)! Heb contact gehad met de kliniek maar het was een normaal herstel proces volgens de verpleegkundige! Hoelang heb je nog last gehad van de linkerkant? (Jij bent wel 2x geopereerd eraan natuurlijk). 
     

    zou ik misschien ook mee mogen kijken naar je herstel proces in je album? 
     

    groetjes Priscilla 

  15. Hoi hoi, 

     

    Wat vervelend dat het resultaat niet is geworden wat je wilde! 
    wat heeft de kliniek als feedback gegeven? 
    misschien ook verstandig om even naar een andere kliniek te gaan en vragen wat hun er van vinden of wat een oplossing zou kunnen zijn? 
     

    succes! 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.