Ga naar inhoud

Les88

Leden
  • Aantal items

    29
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    2

Berichten die geplaatst zijn door Les88

  1. 1 hour ago, Daisydvd said:

    Super fijn om te horen je reactie, dankjewel 😁

     

    Ik weet nog niet zo goed hoe het hier werkt maar ik hoop je foto te zien zodra je hem geplaatst hebt 😇 heb je dan ook een voor foto?

     

    Zelfs 3 opinies eigenlijk, alleen heeft de ene pc mij natuurlijk (nog) niet gezien..

    - 300 cc rond dual plane

    - borstlift en na 3 tot 6 maanden kijken ze verder, dus geen idee wat het dan zou worden 🤷🏽‍♀️

    - of obv alleen de foto, of voor de spier of lift en dan dual plane

     

    Ik heb denk ik ook meer gevoel bij dual plane ivm doorhangen na een poos, ik word natuurlijk ook gewoon ouder 😅

     

    Maar ik had niet verwacht dat het zo lastig was! Ik dacht gewoon (nu vind ik dat heel naïef) borstvergroting en klaar! 🤣

     

    Nogmaals bedankt voor je reactie! Benieuwd naar de foto's 😁

    Als je op mijn profiel klikt en naar beneden scrollen, zie je wel ergens mijn album :) 

     

    daar zit mijn voor situatie ook bij :) 

     

     

  2. On 7/27/2022 at 1:14 PM, Daisydvd said:

    Hallo allemaal,

    Ik ben nieuw hier!

    Vooral omdat ik inmiddels bij 2 pc's ben geweest en deze beide een andere mening hebben. Bergman zegt dat een vergroting rond 300cc dual plane prima is en Kliniek Veldhoven wil eerst een borstlift uitvoeren en 3 tot 6 maanden later een nieuw consult plannen om te kijken of een vergroting nog nodig is. Ik heb amper nog volume van boven na 2 zwangerschappen en ze hangen wel, de tegels kijken nog niet naar beneden maar de zwaartekracht heeft wel gewonnen 🤣

    Zou ik eens wat foto's mogen zien van vergelijkbare situaties? 🙏😇 en ervaringen of je er blij mee bent?

    Hey! Ik voeg je toe aan mijn album. Ik dacht dat ik een lift nodig ging hebben maar perfect gegaan zonder :) ik ben super bij, en 6 maanden verder, zijn ze mooi gezakt. Ik zal volgende week een update uploaden. 
     

    lastig dat ze twee opinies geven. Met de borstlift, hebben ze gezegd dat ze het ook dualplane zullen plaatsen?

     

    mijn zijn ook dualplane geplaatst en mijn tepels zijn weer netjes in het midden :)

     

     

  3. Ik ben 34 met 2 jongens :) hetzelfde gewicht maar 162cm. Ik wou ook eer lipofilling, maar ik heb veel te weinig vet. 
     

    ik heb nu motiva rond (was aan het twijfelen met ergonomix) dual plane geplaatst en ik ben heel tevreden. Ik wou voor de spier aangezien ik veel sport doe maar toch voor dual plane gegaan. 
     

    tot nu toe heb ik geen klachten maar ik ben maar 5 maand verder :)  Zoals jou had ik veel angst. Maar ben zo blij dat ik toch de stap heb gezet. Ik zie veel passeren over motiva op realself. 

  4. On 5/24/2022 at 9:53 AM, Djonesie said:

    Wanneer ben jij geopereerd? Ik mag morgen pas helemaal douchen maar wil de desinfectant van me af hebben en de stift… hoe hebben jullie dat gedaan? @Madelonnieen @Les88 😁

    Ik ben 8/03 geopereerd. Ze zijn super veel veranderd sinds de foto :) 

     

    ik had geen stift 😅 alles was weg, maar ik had mijn verband aan tot dat ik kon douchen (bijna! Ik had het een paar dagen vroeger uitgedaan omdat het super los zat) 

    • Like 1
  5. On 5/24/2022 at 8:59 AM, Madelonnie said:

    Oh @Les88 dit stelt me wel gerust hoor, ik zie inderdaad precies wat je bedoelt op bovenstaande foto en de foto's in je album zijn echt prachtig. Wanneer ben jij geopereerd? 

    Ik ben op 8/03 geopereerd. En dank je ☺️. Ik ben super blij met de resultaat. Die van jouw zijn prachtig! 

  6. Ik heb je toegevoegd. Nu heb je toegang tot mijn album. De laatste foto’s waren van 8 weken PO en ze zijn weer veranderd ☺️ Veel zachter nu. Ik zal mijn album de komender dagen updaten 😁 Hieronder zie je de foto van de deuk :)

    50C61C2B-D6C0-464C-9F9C-5BAE699E7FD6.jpeg

    • Like 1
  7. 1 hour ago, Madelonnie said:

    Ik heb vandaag weer een foto gemaakt en vind ze echt mooi behalve de onderkant van mijn rechterborst, ik zie daar een soort deukje ofzo geen idee of dat nog goed komt of dat het door vocht/zwelling komt 🤷‍♀️ ben ik vergeten te vragen vanmorgen. 

    IMG_20220523_185027.jpg

    IMG_20220523_192850.jpgIk had dat ook en het was helemaal goed gekomen. Ik was in paniek 😅
     

    Na 4/5weken was dit weg. Maar natuurlijk misschien best je PC vragen voor de zekerheid :) 

  8. On 3/26/2022 at 9:32 AM, Steffanie said:

    Mijn vriendin is ook bij dr. Verdonck geweest! En was ook heel tevreden! Ze zijn wel heel mooi vind ik!! En heel naturel! Ik neem alvast uw foto ook mee de dag van de operatie 🤩 maar is wss achter de spier he? Herstel normaal gezien dan ook pijnlijker mijn vriendin zei dat de eerste 10 dagen heel zwaar waren en je niet veel kan doen! Ja ik hoor veel meiden die naar Hunkemöller gaan! Ik zal dat alvast inplannen, wanneer ben jij voor het eerst gaan “shoppen” dan wel nog eens sportbh wss he? Hoe heb jij dat gedaan met uw haar wassen enzo? Daar ben ik nog niet uit 😅

    Ja het is dual pijn. Ze heeft gelijk. Herstel was echt pittig. Nu 19 dagen PO kan ik echt dingen doen zonder na te denken of iets voelen. 
     

    ik ben nog niet gaan shoppen :) ik heb mijn maat gegokt en online besteld 😅 maar het past prima. Ik ga na 2/3 maand mij laten meten :) ik kijk er naar uit om nieuwe beha’s en bikini’s te kopen, en net op tijd voor mijn vakantie 🥳

     

    ik was na de kapper gegaan om mijn haar te laten wassen. Ik ben blij dat ik dat gedaan heb! Ik raad het zeker ook aan. Want je mag niet onder de douche staan. Bij Verdonck 2 weken +2 dagen na controle 🙈

  9. 4 hours ago, Steffanie said:

    Ok merci! :) 

    Blij dat alles goed verlopen is! Ja zou dat zelf ook tegenkomen.. bij niet veel pijn te veel doen en het erna bekopen... 😆

    Hoeveel cc is er nu ingegaan? Ben eens benieuwd naar de foto's :)

    ik word de vrijdag geopereerd en de dinsdag ga ik terug werken... ik hoop dat dit zal lukken! 

    En lukt het slapen wat? Enkel op de rug?

    En heb jij nog een sportbh bijgekocht? ik vermoed dat ik maar 1 mee krijg van de kliniek..

    nog veel succes met het herstel gewenst!! 

    Ik heb je toegevoegd. :) 

    ik ga nog een foto uploaden in de komende dagen want ze veranderen snel. 


    275cc was binnen gegaan. Ik had ook 295cc besteld maar hij zei dat het wat te groot was. 275 zag er natuurlijker uit voor mij. Ik ben 163cm en 50kg. Ik ben heel blij met de resultaat ☺️
     

    Het zal pittig zijn :) maar zeker de eerste dagen rusten. 
     

    Slapen lukt voor mij omdat ik slaap meestal op rug of zij. Ik heb een fort gemaakt met kussens om recht op te slapen en een nek kussen heeft het meer comfortabel gemaakt. Ik heb lang recht op geslapen omdat het moeilijk was voor mij om smorgen uit bed te gaan 😆 sinds een paar dagen, draai ik op mij zij als ik slaap, maar zonder pijn :)   
     

    Ik was naar huis gegaan van de kliniek met een verband. Ik moest dat twee weken aan houden. Maar ik heb mijn verband uitgedaan na 10 dagen. Het was super los. (Ik had de PC gebeld en het was ok) toen had ik een sport beha gekocht van Hunkemöller. Maar ik draag het samen met mijn borst band :) 

     

    veel succes met de voorbereiding! 

  10. 8 hours ago, Prsclla88 said:

    Hoi hoi! 
     

    Ik ben nu 5 dagen PO .. had ook de eerste dag na operatie niet heel veel last, tot gister middag wel echt ff afzien, maar gaat eigenlijk nu al weer beter! Zag je ze ook met de dag veranderen? En heb je voor of achter de spier gekregen? 😄

    Ik heb achter de spier gekregen. Dual plane eigenlijk 🙂. Ik wou voor de spier hebben maar mijn huid was veel te dun en ook niet genoeg eigen weefsel. 
     

    wat heb jij gekregen? 
     

    Ze veranderen wel super snel 😊 ik was eerst bang omdat ze heel groot waren eerst, en super hoog. Maar elke dag worden ze mooier. Heb mij voorsituatie and 10 PO fotos op mijn profiel :) 

  11. 13 minutes ago, Steffanie said:

    Ooo proficiat met de nieuwe boobs! Alles goed verlopen? Niet te veel pijn? En hoe is het resultaat? 😀

    Alles was prima verlopen. Ik had een heel goede ervaring bij de kliniek 😊 

     

    De dag zelf en de dag erna viel mee qua pijn. Maar ik heb wel van dag 3-5 afgezien. Veel zwelling en pijn. Maar was waarschijnlijk mijn eigen schuld want ik voelde mij zo goed de eerste dagen heb ik waarschijnlijk te veel gedaan. 
     

    Maar bon. Pijn is vergeten en ik ben heel blij met mijn nieuwe borsten. Het is even wennen, maar zeker het waard. Ze zijn al mooi gezakt, links sneller dan rechts. Maar dat komt nog 🙂🙂 

     

    elke dag wordt het mooier en mooier. 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.