Ga naar inhoud

Piepke

Leden
  • Aantal items

    2541
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Piepke

  1. en eventueel fotos van een borstvergroting! ik vind het erg lastig om mezelf te vergelijken met die mooie slanke lichamen ;)

    Ik denk dat er stiekem heel veel dames hier meelezen en die precies hetzelfde denken en voelen als jij, wat ik overigens helemaal begrijp.

    Eigenlijk is het heel apart inderdaad, nu je het zegt, dat er heeeeeeeeeel weinig stevigere dames hier rondlopen die ook een foto-album hebben.

    Kan me niet voorstellen dat ze er 'niet' zijn.

    Dus mochten er dames zich hierin herkennen : Kom op.. post je foto's! Je wordt hier niet beoordeeld of veroordeeld op je figuur, vetrolletjes, en je gewicht, maar er wordt puur gekeken naar de boobies en het resultaat. Ik neem tenminstte aan, dat er geen foto's gepost worden omdat de dames zich lichtelijk schamen?!?!

    Nergens voor nodig.... iedereen is mooi, zoals ze is. :53:

    Anderzijds is het ook weer zo dat borsten voornamelijk uit vetweefsel bestaan, en dat zeer slanke dames ook zeer weinig vetweefsel/borstweefsel hebben waardoor er uiteindelijk voor een borstvergroting wordt gekozen.

    Neemt niet weg dat er ook stevigere dames zijn, die weinig borstweefsel hebben, en die natuurlijk dezelfde wens hebben : Boobs :D

    In jou geval Joosie.... ben je zelf aan het rondkijken voor een vergroting?

    Groetjes Piepke

  2. Hoi hoi Moeke,

    Plovier werkt voornamelijk (of zelfs enkel ??) met ronde prothesen. Ik denk dat je ook voor minder grote boobs bij hem terecht kan, maar zoals ik zei.... ik kan me eigenlijk niet herinneren dat er hier iemand is die anatomische prothesen bij dr Plovier gekregen heeft.

    Ik zou zeggen : Dr Demeyre :35: Zeker een consult waard ;)

    Succes in het oerwoud van klinieken :D

  3. Jaaaa ik zie het plaatje nu ook staan :35:

    ''De incisie wordt meestal gehecht in de vorm van een 'anker' rond het tepelhof"

    Mensen zouden kunnen denken dat je een ankervorm rond je tepelhof krijgt, want dat staat er letterlijk. Dat bedoel ik ;)

    Wij weten wat ze bedoelen als je de tekst doorleest, maar dat komt omdat wij het kunnen visualiseren, mensen die geen idee hebben, lezen het verkeerd en stellen zich een anker rond de tepel voor.

  4. Jammer dat er geen plaatje bijstaat van de Benelli/donut lift. Hiermee kan max een liftend effect van 2 cm verkregen worden zover ik weet.

    Ook in de tekst van het ankerlitteken staat het zo beschreven dat je zou kunnen denken dat je een anker rond je tepelhof krijgt, maar de ankervorm zit in de borstplooi en niet ronddom je tepelhof.

    Benellilift, of de donutlift :

    benelli_areolareductiondiagram.gif

    Tepellift (sommige klinieken noemen dit ook een Benellilift ) :

    benelli-breast-lift.gif

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.