Ga naar inhoud

titi

Leden
  • Aantal items

    17
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door titi

  1. vandaag heb ik de chirurg teruggezien, hij deed een mamografie maar kon niet genoeg zien ,

    nog eens uitgelegd dat ik er niet gerust in was en dat ik een "los" gevoel heb ,

    hij heeft dan voorgesteld om mijn litteken terug te openen onder lokale verdoving , die vanbinnen ook en dan te gaan kijken of het implantaat "los" zat , dat was blijkbaar niet het geval, dus nu is alles opnieuw gehecht.

    nu ben ik toch zeker dat alles goed zit , nu wel even opnieuw beginnen.

  2. Hoi,

    Ik las net dat de borst die afgevlakt is nu is gaan zakken en lager zit?

    Hoe is het dan nu met de afvlakking?

    ik heb nml ook een afgevlakte borst,bij mij komt die door de plaats van het litteken die zit bij de afgevlakte borst meer naar het midden zeg maar en beij mn andere borst zit het meer aan de zijkant waardoor die borst mooier rond is van onderen.

    Heb jij dit ook?

    Mn pc zei dat dit waarschijnlijk niet meer mooier wordt dan dat het nu is,door dat litteken dus....

    Ik meen me te herinneren dat jouw pc zei dat dit waarschijnlijk wél nog goed zou komen naar dat het tijd nodig had?Geduld..weet je nog?

    Ik houd je topic in de gaten!!

    Sterkte..

    x

    zal ik ook in de gaten houden , mijn littekens zitten ook verschillend en die afvlakking is er ook , ze zeiden me dat door het ontwellen de borst moet zakken en het in orde komt....

  3. Inderdaad zeker niet masseren!!! :wacko: Zo verstoor je het mooi inkapselen van je prothesen! (die moeten zich als een soort klitteband hechten aan het omringende weefsel) Enkel lichtjes insmeren mag.

    ze zeiden me dit wel te doen om de zwelling te verminderen... het zijn ruwe protheses maar zitten wel achter de borstspier vandaar dat ik dacht dat het geen kwaad kon (natuurlijk ook op raad van de dokter)

    staat ook op hun site www.quan-clinic.be maar bedankt voor je raad,dit vraag ik zeker eens na

  4. Hoi Titi,

    Wat vervelend voor je! Je bent natuurlijk wel PAS 3 weken PO dus het inkapselen is nog volop bezig. Bij mij begon het met 2 maanden en nu na ruim 3 maanden is het gevoel gelukkig minder. Als ik loop, voel ik het niet meer. Alleen als ik er echt aan zit en duw, niet doen dus...

    Maar gewoon bellen als je het niet vertrouwd, ik ben ook extra op controle geweest en dat geeft toch wat geruststelling!

    Liefs!

    Bedankt voor je snelle antwoord :)

    je zegt niet duwen dus , misschien masseer ik ze te hard of te geweldig want dat doe ik sinds enkele dagen. ik moet inderdaad gewoon bellen...

    ik kijk dan eens om fotos te posten, want dat schijnt hier een gewoonte te zijn :)

  5. hey ik volg al sinds enkele weken dit forum , mijn operatie was 3 weken geleden ik ging van een b-cup naar een grote c-cup , links 365cc en rechts 330 cc achter de spier geplaatst.

    nu is alles goed verlopen maar sinds 2 dagen heb ik ook het gevoel in mijn rechterborst , het implantaat zit "los" , vooruitbuigen,terug rechtkomen maar zelfs nu als ik adem :139:

    graag had ik geweten of dit bij jullie is opgelost en hoe! ik begin zo stilaan te panikeren ,hopelijk krijg ik morgen mijn arts aan de lijn alhoewel ik beetje bang ben van wat hij me zou kunnen vertellen,...

    ik word bang van al die verhalen hier :unsure:

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.