Ga naar inhoud

Krista85

Leden
  • Aantal items

    16
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door Krista85

  1. Hoi @Prsclla88. Door welke arts ben jij geopereerd? Ben je wel tevreden tot nu toe met het resultaat? Ja ik heb echt een btj pech gehad dat ik een bloeding kreeg en opnieuw geopereerd moest worden. Twee x narcose en twee operaties hakken er wel in. Gelukkig voel ik me nu super goed en heb geen pijn meer. Slaap ook alweer aantal weken gewoon op mijn zij en zelfs alweer half op mijn buik. Ik denk dat ik wel 3 weken ongeveer last heb gehad en dat mijn linker borst meer pijn deed. Ik heb nu zelf ook het idee dat mijn linker borst nog steeds iets groter is dan rechts. Misschien zie jij het ook op de foto? Ik zal je even toevoegen aan mijn album zodat je de andere foto’s ook

    kan zien! Heb jij al foto’s in een album gezet? En hoeveel cc heb jij gekregen? 

    Gr Krista 

    4181155F-15F0-4885-A5B7-A1386BB87EAE.jpeg

  2. @Lottje72 ja heb nu de bh van de Hema thuis. Express twee verschillende maten qua omvang gehaald omdat ik daar steeds tussen twijfel. De 80 zit echt wel strak en de 85 zit net ff wat lekkerder. Maar ja daar heb ik weer het gevoel bij dat hij een btj omhoog gaat schuiven. Als ik mijn omvang meet zit ik op 79 dus zou je zeggen 80 is goed. Maar ja zag net weer lichtelijk striemen over mijn borsten lopen van de 80. 🤔. Maar vanaf 6 weken hoeft de sport bh alleen nog maar voor de nacht toch? Maar dan mag je nog niet een bh met beugels aan toch als ik het goed begrijp?

  3. Hoi @Lottje72 blauwe plekken worden wel minder donker maar zijn zeker nog niet weg. Verder gaat alles goed. Op de pijn van de bh na. Ik draag nu nog de bh van de kliniek en ik had er daar nog een van besteld. Maar vind ze helemaal niet meer lekker zitten. Ze gaan aan de onderkant oprollen waardoor ze onder mijn borsten duwen. Heb ik gisteren een sport BH gekocht bij de hünkemoller maar die begon na een uur ook niet meer lekker te zitten. Die ging echt pijn doen aan mijn borsten. Dus die ga ik straks maar terug brengen. Krijg helaas geen geld terug alleen een tegoed kaart. En ik had ook al een bh via marktplaats gekocht van care fix model Ava. Alleen ook die vond ik niet prettig zitten. Word inmiddels moedeloos van mezelf met die bh’s. Nu doe ik een laatste poging met de sport BH van de Hema lees hier op de site heel veel positieve verhalen erover. Heb jij die toevallig ook gehad?

  4. Hoi @Lottje72. Hier gaat het eigenlijk hartstikke goed. Ik doe eigenlijk al bijna alles zelf. Op het haren wassen en zwaar tillen na. Vanmorgen voor het eerst weer alleen de kids naar school gebracht. Mag natuurlijk nog niet fietsen dus moet nu alles lopend doen wat prima te doen is moet alleen iets meer tijd er voor uitrekenen. Borsten zijn wel al iets gezakt maar nog steeds hoog en behoorlijk blauw. En ook nog best hard. Maar ja dat heeft gewoon zijn tijd nodig als ik dat overal lees. Zou wel blij zijn als ik weer mag fietsen want dan ben ik wat mobieler. Pijn van de borsten zelf is bijna niks alleen hele zere ribben door die stomme bh. Heb er een gekocht via mp is maatje L hoop dat dir wat minder straks om mijn middel zit. Heb daar eigenlijk nog het meeste last van. Ik zal vanmiddag even vragen of mijn man een foto kan maken van hoe mijn borsten er nu uitzien. Kunnen jullie even mee kijken ☺️

  5. Hej @Lottje72. Mijn linker borst is gelukkig niet weer gaan bloeden. Ik was er zaterdag avond wel even bang voor omdat hij alweer een stuk dikker was dan links. Waarschijnlijk toch meer vocht dan in rechts. Nu zijn ze trouwens allebei behoorlijk opgezet maar zit natuurlijk ook Op dag 4 na de operatie. En links eigenlijk dag 3 als je die extra operatie mee rekent. Gisteren had ik het idee dat het wel redelijk ging. Kon een btj rommelen in huis en een klein btj de kindjes helpen. Alleen slechte nacht gehad heel veel rugpijn. En vandaag is niet fijn. Voel me down, depressief, en ben heel erg duizelig. Begin nu te twijfelen of het wel de juiste keuze is geweest en heb een soort angst om hier in te blijven hangen. Misschien is dit herkenbaar voor andere meiden? Ook ben in geobstipeerd door de narcose denk ik twee keer natuurlijk en de diclofenac. Misschien dat ik daar mee ga stoppen. Ik word straks wel terug gebeld door mijn eigen huisarts voor eventuele slaapmedicatie. Hopelijk voel ik mij snel weer de oude ik want deze nieuwe vind ik nu nog niet zo leuk. 😬

  6. Dank je wel voor je reactie. Ik lig helaas weer in de Boerhaave kliniek. Mijn linker borst is veel meer gezwollen dan mijn rechter terwijl die eigenlijk ook al te veel gezwollen is voor de eerste dag na de operatie. Ze gaan het vannacht aan kijken maar mocht het erger worden word ik morgen opnieuw geopereerd. En gaan ze het bloed weghalen wat waarschijnlijk de zwelling veroorzaakt. Echt heel erg balen. Hoop dat het vanzelf oplost en een tweede operatie niet nodig is. 

  7. Hoi allemaal, ik ben nieuw hier. Ik ben Krista 36 jaar en moeder van 3 kindjes.  Ik ben gisteren geopereerd bij Boerhaave kliniek door Dr Schuringa. Ik heb mentor medium height high profile prothesen 440 cc gekregen. Ik had van mijzelf een 75 A cup. Maar man man wat is de nacht tegen gevallen. Borsten voelen aan als beton en heb overal spierpijn. Slapen op mijn rug is zo niet mijn ding. Binnen hoeveel tijd werd dat minder bij jullie? Voel me echt een oude vrouw nu. 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.