Minimouse

Members
 • Content Count

  147
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Minimouse

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeetje en dan is er alweer ruim een jaar voorbij. 11 mei 2011 kreeg ik borsten en ik ben er alweer ruim een jaar gelukkig mee! Kleding zit veel beter, in bikini's voel ik mij zoooooooooooooooooveel fijner en zekerder. Echt super gewoon! Heb er ook helemaal geen last meer van, op heeeel af en toe een enkel steekje na. De littekens zijn zo goed als verdwenen. Ik draag nu een mooie maat 75E. Toch twijfel ik stiekem wel eens of ik ze niet nog een maatje groter wil... Het lijkt wel verslavend te werken. En ach, eerst maar kinderen enzo en dan zien we wel weer verder
 2. Hoi! Ik kreeg een berichtje in mijn mail dat je weer gereageerd had in je eigen topic, dus ik heb meteen even gespiekt. Fijn om te horen dat alles zo goed gaat en dat ze er zo van geniet!! Ik heb het gevoel ook nog niet terug gekregen en herken het pijnlijke wel. Maar wat je zegt, dat weegt echt niet op tegen het feit dat je gewoon tegen tieten aan kijkt als je naar beneden kijkt. De truitjes herken ik ook wel hihi. Als ik vroeger uit ging zocht ik gewoon echt iets leuks uit zonder rekening te houden met boobs. Nu wil ik dan wel dat je ze stiekem een beetje ziet, maar ook weer niet heel overdreven haha. Dat is soms nog best lastig, maar je moet je je er niet te druk om maken hoor. Gewoon lekker doen waar jij je goed bij voelt en af en toe mag je best een beetje decollete laten zien vind ik
 3. Ik ben het hier ook mee eens. Ik heb het wel eens vaker gezegd, dat het echt onzekerheid oproept bij verschillende meiden als er meteen wordt geroepen 'ik wil een wissel', terwijl die boobs echt wel groot zijn. Vergelijken is echt een vrouwen ding volgens mij en op zich is het niet verkeerd om te kijken en te vergelijken, maar je moet het niet overdrijven. Inderdaad, vergelijk het met de situatie voordat je geopereerd was. Ik kijk hier nog best vaak in de galerij, terwijl ik eigenlijk met mezelf af heb gesproken dat ik dat beter niet kan doen omdat ik er onzeker van wordt.
 4. Hoi Lisa, Ik ben zelf geopereerd door dokter van der Weij en ik ben super tevreden! Ik heb 350 cc anatomisch voor de spier gekregen. In eerste instantie was ik ook bang dat het te groot zou worden, maar nu vind ik ze helemaal perfect. Ze zijn super natuurlijk, worden al heel zacht en ze passen goed bij mijn lichaam. Hij heeft zijn werk echt goed gedaan, want ook de littekens beginnen al te verdwijnen. Ik ben heel positief dus. Ik zou vooral oppasjes regelen inderdaad, want je moet echt rustig aan doen hoor. Dan geneest het sneller en mooier.
 5. Oh dat zou goed kunnen hoor. Ik spit niet het hele forum af, kijk met name in de chat en de berichten waar het laatst op is gerageerd en dan zie ik vaak berichten naar boven komen als 'ontevreden, spijt, te weinig cc's' etc. Waarschijnlijk omdat daar dus het meest op gereageerd wordt, maar het is wel het eerste wat je ziet als je hier komt. Dat bedoelde ik een beetje
 6. Ik ben het hier wel een beetje mee eens. Niet zozeer persoonlijk, maar over het algemeen op dit forum. Ik kwam hier voor meer informatie, om te lezen over de ervaringen van anderen. Ik verwachtte een gala aan jubelverslagen tegen te komen. Helaas waren die verslagen minder aanwezig dan die van mensen die ontevreden zijn. Door al die ontevredenheid ging ik zelf bijna twijfelen om het te doen. Gelukkig heb ik het wel gedaan en ben ik onwijs blij met mijn boobs, zolang ik niet elke dag op dit forum kijk. Op een of andere manier heerst er een negatieve sfeer rondom alle dames die net van de operatietafel afkomen en nu al een wissel willen. Het lijkt alsof dit als een negatieve spiraal werkt en heel veel andere meiden mee sleept. Ik denk zelfs dat die meiden wel tevreden waren geweest als ze dit forum niet hadden ontdekt. Het eeuwige vergelijken en kijken naar nog grotere boobs, daar wordt praktisch iedereen onzeker van..hoe groot ze ook zijn. Ik denk dat er veel meer gekeken moet worden naar JOUW resultaat, los van de rest van de wereld. Het verschil tussen voor en na, en niet het verschil tussen pietje en jantje. En misschien worden er inderdaad onrealistische 'eisen' gesteld. Ik geloof echt dat een pc altijd zijn uiterste best doet om iedereen gelukkig te maken, om het bij iedereen zo mooi mogelijk te maken. En dat het dan geen F cup is geworden maar wel een hele mooie natuurlijke D cup, dat is toch prachtig?
 7. Thanks Marisjuh! 70F is echt een rotmaat om te vinden en 75F is weer te groot haha. Ik blijf gewoon doorzoeken en zo lang ik niks gevonden heb draag ik lekker de sportbh van de Hema haha.
 8. Bij mij in de winkel hadden ze hem ook alleen in tijger- en zebraprintje. Ik heb hem gepast, meer voor de grap, maar WOW wat een tieten krijg je ervan. Echt bizar haha. Ik heb hem maar niet gekocht hihi.
 9. Hoiii, Dat zou inderdaad ook wel kunnen. Ik ging even op internet opzoeken hoe je dat precies kon zien en ik las iets over naar voren hangen en dan flink met je tieten schudden. Als ze dan in de cups blijven zitten is hij niet te klein. Bij mij ploepten ze wel uit de cups, dus ik denk inderdaad dat ze dan te klein zijn. Wel jammer, want ik vind die blauwe erg mooi en ze hebben hem niet in F. Die andere zal wel gewoon geen geschikte bh voor mij zijn. Lastig hoor, dat winkelen!
 10. Hi, Sorry, zie je reactie nu pas. Heb jij dat ook? Ik vind het niet lekker zitten en met een strak truitje zie je het ook. Dat vind ik niet zo heel mooi. Ik ga even kijken of ik dit weekend dit heb om naar een goeie lingeriezaak te gaan =D
 11. Zo ik heb even snel wat foto's gemaakt voor het idee. Dit zijn 75E bh's.
 12. Hee super, wat fijn bedankt! @ Dollie, ik ga er vanavond meteen heen!
 13. Thanks voor alle tips! Ik heb mezelf een tijdje terug opgemeten, ondermaat is 72 en bovenmaat is 94. Dan zou 70 eigenlijk het beste moeten passen, maar van sommige merken is 70 voor mijn gevoel veel kleiner en zit het wel erg strak. Ik ben op zoek gegaan naar 70F, maar dat is niet de meest makkelijke maat dus ik weet ook niet of die goed passen. Maar het moet dus gewoon altijd goed aansluiten op je borstbeen, hoe je ook staat?
 14. Ik kan vanmiddag wel even een foto maken Ik ben zowel bij de Hunkemoller als de Livera geweest, maar ze raden mij allebei iets anders aan. Hunkemoller geeft aan dat ik omvang 70 moet dragen, terwijl Livera 75 aangeeft. Het zal ook wel per merk verschillen natuurlijk. De dame bij de Livera vond de 75E mooi zitten, de dame bij de Hunkemoller vond die bh's niet mooi zitten omdat ze van mijn lichaam af staan. Dus nu weet ik het niet meer
 15. Hoiiiiiiiii, Ik heb een vraagje. Inmiddels ben ik 7,5 week PO en ik heb moeite met het vinden van een goede bh. Bijna alle bh's in 75E sluiten niet aan op mijn borstbeen. Als ik gewoon sta kan ik mijn vingers er tussen leggen, maar als ik diep inadem komt de hele beugel aan de binnenkant van mijn lijf af. Hebben jullie dit ook? Daarnaast heb ik met de 75E bh's, dat je net mijn tepel niet ziet. Als de bh iets naar beneden zou zakken, zou deze er bovenuit komen. De cup van een 75F is volgens mij weer te groot :S Lastig! Ik draag nu nog steeds mijn HEMA sportbh haha.