Ga naar inhoud

Shadow

Leden
  • Aantal items

    129
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    4

Berichten die geplaatst zijn door Shadow

  1. Jeetje wat vervelend zeg!  Er zijn vullingen die je kunt gebruiken. Mijn moeder heeft borstkanker gehad, en na de operatie heeft ze een paar maanden een protese in haar bh gehad totdat ze haar reconstructie operatie kreeg. Moet zeggen dat dat er heel netjes uitzag. Er zijn ook speciale prothese BH s te koop. Volgens mij ook bij de hunkemoller.

     

    Sterkte met alles.

  2. 25 minuten geleden, Suzy90 zei:

    Ik heb idd contact opgenomen. Ze gaven aan dat het tijd nodig heeft. Hopelijk. Vind het helaas niet zo mooi. De borstlift zie ik weinig van, bang dat ze nu alweer in de theezak modus gaan bewegen haha! 

    Hopelijk ben je in ieder geval een beetje gerust gesteld dat er niks ernstigs aan de hand is. Ik vind jou borsten er op de foto s heel mooi uitzien, zeker als ik de zwelling wegdenk. Maar ik vind persoonlijk een beetje hang van de borsten heel erg mooi. Misschien komt dat omdat ik dat voor mijn borstvergroting nooit gehad heb. En nu hoop ik dat ze nog wat verder gaan hangen haha. Maar goed jij moet er gelukkig mee zijn. Geef het even de tijd en misschien kijk je er over een paar weken heel anders naar.

    • Like 1
  3. Heel eerlijk 😅 ik lag/zat  half rechtop in bed in m'n eigen kussenfort🙈 iets anders was voor mij persoonlijk geen doen. Het enige wat ik kon was op m'n rug slapen. Heb de kussens gewoon na wens ingericht geloof 2 grote tegen het hoofdbord, en een kleintje voor in mijn nek, en nog wat kleine kussens aan de zijkanten .Na 1 week werd ik soms wel een beetje op m'n zij gedraaid wakker. Ben normaal ook een rugslaper gelukkig. Maar het was in het begin wel even behelpen ja🙃😅🤣

  4. @Suzy90  tuurlijk mag je in mijn album kijken ik heb je toegevoegd 👍 wil ook wel even bij jou meekijken hoor🙂 2 dagen PO kun je echt nog helemaal niks zeggen hoor, niet te druk maken zoals ik gedaan heb. Was achteraf nergens voor nodig🙈 en als je geruststelling wilt gewoon contact opnemen met de kliniek waar je geholpen bent, ze zijn er ook om je door het hele herstel proces heen te begeleiden👍

  5. Hoi Iris, dat is niet leuk dat je ze te klein uitgevallen vind. Je zou toch zeggen dat 370 cc wel een heel verschil zou maken  maar dat verschilt natuurlijk ook per persoon en welke prothese je gekregen hebt. Heb je al eens je voor en na foto s langs elkaar gelegd? Ik zou me wel niet te hard vasthouden aan het thuis opmeten. Ik heb gemerkt dat dat voor mij niet klopte.  Dan zou ik ook op een heel andere cup uitkomen, ik had geloof ik 75c opgemeten dat gaat dus echt niet passen. Ik draag nu 80D of 75E ligt eraan hoe het merk valt.  Maar mocht je echt niet tevreden zijn kun je het natuurlijk altijd aangeven  bij je chirurg, ik weet alleen niet of ze daar dan echt iets mee gaan doen verder.

  6. Fijn dat de hechtingen eruit mogen, en dat je lekker kunt douchen. Dan voel je je toch al een heel ander mens. 

    Blauwe plekken heb ik niet echt gehad wel  een beetje een gele kleur rond de ogen. Ik denk dat ik na een week wel weer toonbaar was. Maar toen ik onderzoek deed las ik wel dat dat voor iedereen verschillend is.

     

    Ook een fijn weekend gewenst!!

  7. Hoi Kim, wat vervelend dat je niet tevreden bent met het resultaat, ze zeggen dat het een hele tijd duurt voordat je het eindresultaat echt ziet. Iedereen  geneest natuurlijk anders. Kan het niet gewoon vocht zijn wat je aan één kant misschien meer vasthoud? Als ik na jou foto's kijk dan zie ik wel wat je bedoelt.  Heb je al contact opgenomen met je plastisch chirurg om je zorgen te bespreken. Misschien kan deze je gerust stellen, en is het gewoon een kwestie van tijd. 

  8. @Krista85 fijn dat je borst niet weer is gaan bloeden. Dat down gevoel herken ik ook wel. In het begin had ik een borst erg gezwollen scheelde wel een hele cupmaat denk ik, er ging vanalles door mijn hoofd wat er mis kon zijn. En vroeg mezelf toen ook af wat ik in godsnaam gedaan had. Gelukkig was het gewoon vocht wat na 5 en halve week is weggetrokken . En nu ben ik echt heel erg gelukkig met het resultaat. Voor obstipatie heb ik van die zakjes met poeder genomen omdat ik hoorde dat meer vrouwen er last van hadden, hier ben ik na een dag of 5 mee begonnen, ik kon ook echt niet na het toilet. 

    Doe lekker rustig aan, en over een paar dagen voel je je vast al een heel stuk beter🙂

  9. Hoi welkom,  wat spannend zeg. 11 Februari is al heel dichtbij! Ik heb ook beide operaties ondergaan, alleen niet tegenlijk. De enige tips die ik je kan geven zijn lekker rustig aan doen in het begin. Zorgen dat er iemand is die voor je zorgt zodat je zo min mogelijk zelf hoeft te doen , zeker omdat je beide operaties tegelijk ondergaat. Voor je ogen raad ik je aan diepvries erwtjes, en die in een plastic zakje doen om je ogen te koelen. Die hebben mij echt gered de eerste dagen om de zwelling tegen te gaan. Ik moet zeggen van de ooglidcorrectie heb ik helemaal geen pijn ondervonden. Lekker om de zoveel tijd koelen en dan voelt alles al een stuk beter. De borstvergroting was wat pittiger maar ook hier geld, zeker de eerste week jezelf flink rustig houden, ik had tot 6 weken na de operatie instructies meegekregen waar ik me aan moest houden dit heb ik dan ook braaf gedaan😇. Ook goed je pijnstilling op tijd nemen , dat scheelt al een hele hoop 😊.

  10. 15 uur geleden, Missdd zei:

    Hoi hoi hier nu al 6 weken geleden na mijn prothesewissel. Op de zij slapen gaat nu steeds beter. Soms voel ik de borstspier even. Wat ik nu heb ontdekt. Rechter borst voelt lekker vol aan rondom de borst. Links voel ik wat hobbels als ik eraan zit. En op sommige plekken een soort zakje met water. Het lijken wel deukjes als ik er in druk. Morgen heb ik een controle staan ik zal het dan vragen. Aan de buitenkant is niks geks te zien.

    Fijn dat slapen op je zij al wat beter gaat👍 goed dat je controle vandaag is dan kun je even na je linker borst laten kijken. 

    Hier niet veel nieuws, alles gaat goed linkerkant begint nu ook goed zacht te worden. Dus alles gaat z'n gangetje.

  11. Hoi, helaas kan ik geen  vergelijkbare situatie tonen. Maar ik neem aan dat je je verhaal goed uitgelegd hebt aan je behandelend chirurg. Cc s kiezen is een van de lastigste dingen, je weet pas hoe het er echt uitziet als ze geplaatst zijn haha🙈. Maar je chirurg zal er neem ik aan ook wel een goede kijk op hebben, t word vast heel erg mooi 🙂

  12. @Happy(._.) ik heb je toegevoegd aan mijn album, bezoek is weg😅 Cc 's is inderdaad vreemd ik heb voor de operatie zoveel verschillende foto s bekeken en allemaal waren ze anders. Ik had eerst 400 gekozen bij de eerste chirurg die daar totaal achter stond. De 2e chirurg waar ik geweest ben wilde dat eigenlijk niet doen. Achteraf ben ik daar best blij mee. Zo zie je maar weer hoe iedereen verschillend is.  Maar goed ik ben blij haha😇🙃😊 ik had dit jaren eerder moeten doen!

  13. 1 uur geleden, Denise1987 zei:

    Super mooi geworden😍

    Ik heb ook al stiekem bh's geshopt. Kon het niet laten🙈

    Kom nu uit op 75E en bij hunkemoller 75F.

    Leuk he bh's shoppen?🥰

    Alles staat ook zoveel mooier.

    Ik merk wel dat de niet voorgevormde het mooiste passen bij mij.

     Bh s shoppen is nu echt leuk hè🙂🙂🙂  inderdaad alles staat mooier en de bh is nu goed gevuld!

  14. Fijn dat het goed gaat. Je hoort vaker dat vrouwen van een borst meer last hebben  omdat het ook 2 verschillende operaties zijn eigelijk. Ik had links ook meer last en flink wat zwelling. Ik kreeg toen een beetje tegenstrijdig advies de een zei meer bewegen en de anders zei rustig houden. Ik merkte dat ik me het best voelde bij rustig houden dus dat heb ik toen ook gedaan. Als je toch twijfelt kun je het best even contact opnemen met de chirurg al is het maar voor geruststelling😊

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.