Ga naar inhoud

Adri

Leden
  • Aantal items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Adri

  1. Hoi, fiertje, 

    bedankt  voor je snelle bericht. Ik zie ernstig op tegen de narcose. Hoe verliep dat bij jou in de arenborghoeve? Oogde het professioneel ivm eerdere inspectie beoordelingen? 
    ik heb gekozen voor een niet silicoon, mijn allergan prothese geplaatst in het ziekenhuis heeft de associatie met leukemie, en hij is gescheurd( de binnenband gelukkig) maar als het verder scheurt kan ik alle siliconen in de lymfe krijgen. Ik zag dr visser als operateur in programma moordtieten, en als je daarnaar kijkt zijn mi prothesen van siliconen eng voor de toekomst. Bij alle siliconen prothesen is het fenomeen zweten van prothesen vastgesteld. Waardoor er lekkage is door je gehele lichaam, met alle gevolgen vandien.

    Zout water oplossings prothesen saline mentor zijn veiliger. Klotsen kan mi matig zijn als de prothese goed wordt uitgekozen op maat.

    Graag hoor ik nog van je, of van meer meiden die kortgeleden geopereerd zijn bij arenborghoeve door dr visser

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.