Ga naar inhoud

Newbeginnings

Leden
  • Aantal items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Newbeginnings

  1. 29 minuten geleden, Von5385 zei:

    Ja ik herken het! Bij het bukken heb ik dat ook. Ik snap je gevoel. Heb ook geen idee wat het is ☺️

    Gelukkig ben ik dan niet de enige! 😁 Maar hoe lang geleden ben jij geopereerd dan? Want ik begrijp dat het wel kan in het begin, alleen omdat ik nu al bijna 3 maanden verder ben, begin ik met toch af te vragen of het nog goed komt. Hopelijk komen er nog meer reacties..

  2. Hi!

     

    Ik ben nu bijna 3 maanden po. Ik heb dual plane en ben eigenlijk super tevreden! Alleen 1 ding blijft een beetje irriteren; als ik buk of me op mijn linkerzij draai in bed, dan beweegt er iets in mijn rechterborst. Het doet geen pijn, maar het is voornamelijk een irritant gevoel, gewoon niet fijn. Ik kan niet de vinger er op leggen wat het precies is, of het dan het implantaat is wat beweegt of de borstspier? Ik heb zelf het gevoel dat het het laatste is, maar wat er dan gebeurt, geen idee.... Je ziet ook helemaal niets aan de borst, ziet er gewoon mooi uit en ook als ik buk kan ik niets zien in de spiegel van wat er gebeurt, het is dus echt van binnen iets.. Ik ben al op controle geweest hiervoor maar alles was goed en ze konden me niet echt zeggen wat het was... Herkent iemand dit? Beetje vaag maar als je hetzelfde hebt, zul je het vast herkennen!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.