Ga naar inhoud

Lynn76

Leden
  • Aantal items

    1
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Lynn76

  1. Wat vervelend dat je afspraak niet genoteerd stond! 

     

    Ik heb mijn protheses nu 17 jaar en heb volgende weer mijn eerste consult staan voor explantatie en lipofilling. Ik kom van een kleine A-cup. Heb inmiddels 2 kinderen en ben wat aangekomen, maar heb geen idee hoe ze er na de operatie uit zullen zien. Schrikbeeld van nog steeds een A-cupje is er nog wel. Aan de andere kant, ik ben 45 en niet meer zo onzeker als toen ik 20 was. Mijn gezondheid gaat voor (geen klachten overigens). 

     

    Na 2 kinderen weet ik wel dat een zwangerschap veel doet met je lijf. Je borsten gaan zowiezo groeien dus ik snap jouw Lolita-schrikbeeld helemaal. Ik denk niet dat de protheses kwaad kunnen voor de baby, maar als je zelf al klachten hebt, kan ik me voorstellen dat je er anders over denkt. De keuze is aan jou, jij moet doen wat voor jou goed voelt. 

     

    Fijn dat je toch op redelijke termijn terecht kan. Ik heb volgende week een afspraak bij By Bey (Bergman Clinics) in Amsterdam en begin januari bij Dr. Missen (afspraak in maart gemaakt). Vanwege zijn ervaring neig ik naar Dr. Niessen, maar het consult moet dan nog wel goed voelen. We gaan het zien...

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.