Ga naar inhoud

Moen

Leden
  • Aantal items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Moen

  1. Hoiiii,

    ik heb in maart 2021 een bv onderdaan. 550 cc en mijn rechter borst is ook gekanteld maar hebben ze weer terug kunnen draaien. Ik moet een correctie ondergaan maar mijn arts raad groter aan! Er zitten ook wat rimpels. Minimaal 825! Of eigenlijk zijn voorstel 1050. Dat vind ik wel eng. Ik heb geen idee hoe dat eruit ziet!

    mag ik misschien foto’s zien hoe het er nu uit ziet?

     

    liefs

  2. Hi Sterre,

     

    Ik heb een vergelijkbaar verhaal. Ik had 70 AA ben 1,68 en 65 kilo. Ik heb heupen en rondingen. Ik ben naar de eerste arts geweest en daar heb ik een teleurstellend gevoel aan overgehouden omdat het in mijn ogen te weinig was aan cc’s(350/75 max).

    Door een vriendin ben ik bij dr Hupkens uitgekomen. We kwamen daar op 550 uit. Ik was zo bang gemaakt met foto’s door de andere arts dat ik dat niet durfde. Na eindeloos gesproken te hebben met mijn pc toch de operatie gedaan. En wat is het mooi geworden! Ik ben van een AA naar een 70 G gegaan en ben blij dat ik niet heb geluisterd naar de eerste arts!

     

    groetjes,

    moen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.