Ga naar inhoud

Lolo2121

Leden
  • Aantal items

    28
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Lolo2121

  1. 12 uur geleden, Cassie zei:

    Vooral gigantisch veel last van mijn overgevoelige tepels, voor de rest merk ik niks. Ik heb deze week ook gemerkt dat ze zo wat begonnen te wippen tijdens het wandelen, maar een nieuwe sportbh heeft dat euvel verholpen. Maar in mijn geval denk ik niet dat dat iets met zakken te maken heeft. Ik zie alleszins niet veel verschil met dag 6 en dag 10 in mijn foto's.

    Zonet de plakker die los kwam eens vervangen. Het wondje ziet er zeer mooi uit! Ik ga nog moeten beginnen geloven dat De Meyere een kunstenaar is.

     

    Fijn om te horen! Ik ga ze straks ook vervangen. Ben benieuwd! IK hoop ook dat het mooi in de borstplooi gaat vallen. Heb geen grote implantaten dus misschien dat het gewoon in de schaduw zal vallen ;) 

  2. 20 minuten geleden, Cassie zei:

    Mijn éne plakker is indd los gekomen. Ik ga vanavond een badje nemen en dan vervang ik ze. Ik vermoed dat jij ook een setje reserve hebt gekregen? Het moet uiteindelijk nog maar een dag of vier blijven kleven.

    Ja ik heb ook twee nieuwe meegekregen in noodgeval, zal ze vanavond ook vervangen en dan misschien de rest van de dagen mij wat wassen met een washandje ipv douche, wil echt niet dat mijn wonden gaan ontsteken ofzo..  Hoe gaat het nog voor de rest met jou? Niet teveel last? Nu ze bij mij aan het zakken zijn voel ik precies wel een soort ambetant gevoel als ik wandel.

  3. En heb jij ook het gevoel dat de pleisters wat loskomen? Door de hitte van de laatste dagen heb ik ook best veel gezweet.. Ik wil ze wel vervangen maar ben ook beetje bang dat ik het verkeerd zal doen of dat er misschien bacteriën in kunnen geraken.. heb een heel gevoelige huid voor littekenvorming, vandaar.. Ik zie ook dat sinds 2 dagen mijn plakker aan de rechterkant wat vuil lijkt. 

  4. 26 minuten geleden, Cassie zei:

    Hij zei dat er minstens rond de 300-350cc zou in moeten om een mooi gevuld effect te krijgen zonder veel hang. En ik heb een vrij brede borst zegt hij, dus wellicht zal het iets worden met een grotere diameter dan de 105 mm die Van Canneyt voorstelde. Het zou sowieso rond worden aangezien hij zelf geen fan is van de ergonomix. En ik kan hem daar in volgen.  Maar finaal ging hij wel zien tijdens de operatie zelf. En wat ik ook een pluspunt vind is dat mijn wederhelft tijdens de operatie uit de auto gehaald wordt om eens te kijken als het goed is. Datum is vastgelegd op 27 mei. Normaal was het ten vroegste 10 juni, maar er had gisteren iemand haar afspraak verlegd.

    Oh je bent de dag voor mij hoe spannend! Laten we dan samen uitkijken naar dat moment. Heel blij dat je je wat zekerder voelt bij De Meyere.. wel vreemd van die ergonomix, ik dacht precies dat hij die wel goed vond? Mss heb ik niet goed genoeg opgelet, was beetje gestrest hihi. Ik denk ook wel dat ik voor iets meer cc zal vragen dan 240... maar hou me op de hoogte! ☺️

  5. 1 uur geleden, Cassie zei:

    Vandaag afspraak bij Artemedis. Ongelooflijk goed meegevallen. Maar natuurlijk weer een andere mening en een andere kijk op de zaak. Voor zover ik begrepen heb is hij geen fan van de ergonomix. De plooien die bovenaan verschijnen zouden zichtbaar kunnen zijn. Maar hij heeft mij gerustgesteld dat bij een rond implantaat, dit helemaal niet zichtbaar gaat zijn omdat ik voldoende weefsel heb. Dus afspraak voor tieten op 27 mei!

    Ooh zo fijn voor je! En wat heb je al besproken qua maat, cc enzo? Heb je al een datum voor de operatie? 😊

  6. 21 uur geleden, Cassie zei:

    Woensdag!

    Zaterdag bij Verdonck geweest. Fijne consultatie, maar weer een mening erbij en veel stof tot nadenken. Vooral dat "subfasciaal" houdt me wakker. 

    ja dat versta ik! Bij De Meyere is het wel bijna uitsluitend voor de spier.. Terwijl ik voornamelijk achter of dual plane hoor op het forum, maar heb er wel vertrouwen in! Succes met de laatse consultatie morgen , laat maar iets weten dan, ben benieuwd :) 

  7. 2 uur geleden, Cassie zei:

    Heb het op het werk nog eens nagevraagd en het is sowieso ziekteverlof.

    Mag ik daar uit afleiden dat je uw afspraak voor de bv al gemaakt hebt?? 😁

    Jazeker, mijn afspraak staat nu vast op 28 mei! Ik ben enorm benieuwd!  Ik ben ook heel benieuwd naar jouw keuze, laat je me iets weten als je je consultatie hebt gehad? :) groetjes!

  8. 20 uur geleden, Cassie zei:

    @Lolo2121Heb je toevallig gevraagd of de dokter een attest van arbeidsongeschiktheid schrijft? Blijkbaar maken ze daar op mijn werk onderscheid in. Met zo'n attest zou ik een weekje onbetaald verlof kunnen krijgen. Anders moet ik een week verlof opofferen.

    Hoi Cassie, ik heb daar eigenlijk niets over gevraagd, ik ben namelijk nog student dus het viel bij mij wel perfect met het studeren enzo! Er zijn hier nog wel mensen geopereerd door De Meyere, misschien weten zij meer? groetjes!!

  9. Op 6-5-2021 om 00:03, Amaryllis zei:

    Eventueel nog eens teruggaan om te passen? En vooral foto's laten zien want niet iedereen heeft hetzelfde idee van wat groot of klein is en ook een C-cup is echt niet hetzelfde voor iedere persoon. 

     

    Ik had rechts een b-cup en ben met 210 cc naar een (75) D-cup gegaan. Maar ik heb een anatomische prothese met veel projectie en slechts 10,5 borstbreedte. Links had ik een A-cup en heb 330 cc gekregen. Maar opnieuw wel veel projectie en niet zoveel borstbreedte dus. In mijn geval is 110cc dus ongeveer 1maat. Maar het is echt bij iedereen zo verschillend, dat je moet vertrouwen op je pc... Niet gemakkelijk he. ☺️

     

    Ze zien er een stevige C-cup uit. 

     

    Ik ben 1m75 en weeg 59kg trouwens. Nog groter zou echt niet in verhouding zijn bij me. 

     

     

    Dankjewel voor je reactie! :) Wauw, naar een D-cup, inderdaad het ligt echt wel aan de vorm van je lichaam, niet zozeer aan het aantal cc dat er in gaat.. Wilde je graag een D-cup? Ik zal denk ik kiezen voor een ronde prothese, want las ook veel dat anatomisch misschien een beetje plat kan zijn vanboven? Toch twijfel ik, want ik zie wel graag natuurlijk hangende borsten, dus niet zo opgebold :) 

    groetjes!

  10. Op 5-5-2021 om 23:38, Lillly zei:

    Hey Lolo2121! Ik ben van 70AA met 250cc naar een 70D gegaan. Ik wilde zelf voor een grote B, kleine C en zo natuurlijk mogelijk. Ik kon ook kiezen voor een maatje groter, maar heb er geen spijt van gehad want vind de maat niet tegenvallen! Het ligt denk ik echt aan je lichaamsbouw en voorsituatie hoe groot het oogt.

     

    Ik zal je toevoegen aan mn album, dan heb je een beetje een beeld!

    Ooh heel fijn om te horen, zit er wel een beetje mee natuurlijk! Maar heb nu wel al meer vertrouwen in de pc. Wat een mooi resultaat heb je al! Vond je het verschil niet té groot, omdat ik dat las bij een van je foto's, of ben je er reeds al aan gewend? :) Door wie ben je geopereerd geweest? Groetjes!!

     

  11. Hoi Cassie! Oh dat heb ik hier nog niet gelezen, ;), Je hebt gelijk! de maat is niet belangrijk, maar het resultaat! ik hoop echt dat het wordt zoals ik wil .. De Meyere werkt met de motiva implantaten, daar gaat zijn voorkeur naar uit, hij gaf ook wel een korte uitleg enzo. Ik was bang dat ik lang ging moeten wachten op een operatie, maar ik kan al geopereerd worden binnen 3 weken!! Ben ik wel heel blij mee, heb al lang gewacht.. :) Ik heb ondertussen ook nog wat opzoekingswerk gedaan en ik zie dat bij sommige mensen 240cc wel een groot resultaat kan geven. Die cc's zijn dus niet zo makkelijk in te schatten, echt wel van persoon tot persoon.. Ik denk dat ik op mijn operatiedag zal vragen of iets meer cc nog mogelijk is.. Ik ging naar buiten met nog de mogelijkheid om nog wat foto's te zoeken van borsten die ik mooi vind, dus het uiteindelijke resultaat ligt nog niet vast (foto's van de bovenkant van de borst! misschien moet je dat ook even doen, dat maakt het makkelijker..) Heb jij al een idee van hoeveel cc, welke cup je graag zou willen? Ik hoor het graag! :)

  12. Dag Von5385, dankjewel voor je snelle reactie! Ja ik vond het wat vreemd dat hij 240cc zei.. Ik merk dat we ongeveer dezelfde lichaamsverhoudingen hebben (ik weeg 60kg, en ben 1,75, heb ook een 75a), dus 425cc is wel een groot verschil natuurlijk.. Had je zelf genoeg borstweefsel voor het aantal cc? Hij zei dat niets nog vaststaat, maar inderdaad, ik zal misschien nog eens contact opnemen... Ben je tevreden met de operatie? :) Welke cupmaat zou je nu ongeveer hebben? Je hebt een mentor round, high profile xtra, is dat dan een eerder bollige, iets grotere vorming? Ik weet zo niet goed wat ik me moet voorstellen, maar ben wel benieuwd, wil het wel graag zo natuurlijk mogelijk houden:D 

     

  13. Hoi! Daarnet mijn eerste consultatie gehad bij dr. De Meyere, goed gesprek, fijne man.  Ik vertelde hem dat ik graag van mijn A cup naar een gewone C cup wou gaan. Ik ben over het algemeen best mager gebouwd.  Hij zei dat ik heel goeie borsten had voor de prothesen, dat ik zeker voldoende plaats had en niet veel pijn zou hebben. Ook dat ik voldoende borstweefsel van mezelf heb. Hij zou gaan voor 240 cc en zei ook dat het misschien geen C cup zal worden, maar dicht bij een C.  Maar 240 cc, dat lijkt me echt heel weinig? of ligt het aan mij? Ik ben nu beetje bang dat ik het te weinig ga vinden, maar aan de andere kant wil ik wel dat het natuurlijk blijft. Het passen ging ook allemaal heel snel, heb zelf niet echt gepast, hij hield het gewoon voor mij ;). Maar alles ging zo snel, heb nu wel spijt dat ik niet meer pasmogelijkheden heb gevraagd. 

    Iemand ervaring mee? Ik ben wel blij dat tijdens de operatie mijn zus mag komen om te kijken of het het gewenste resultaat is.. 

     

    groetjes! 

  14. 17 minuten geleden, Imke1991 zei:

    Hoi

    ik ben vorig jaar door dr de Meyere geopereerd geweest. Ik ben zeer tevreden! Het kon niet cash betaald worden, ik heb het bedrag voor de operatie overgeschreven. De prijs was 3500 als ik me goed herinner. Alle info + foto’s staan openbaar... ik heb een tijdje een zeer laag vetpercentage gehad voor fitness... mijn boobs waren kleiner geworden maar toch zag je geen randen! Je kan soms wel randen voelen maar dit is niet storend. SucceS!

     Super dankjewel voor je snelle reactie! Ik vind jouw resultaat echt super mooi! Heel natuurlijk en wat een mooie genezing van het litteken, ik kan maar hopen dat ik hetzelfde effect krijg :) Heb je veel last gehad van pijn na de bv? Ook op mentaal vlak? 

    • Upvote 1
  15. Hoihoi!

    Volgende week woensdag heb ik (na lang wachten, dankje corona ;) ) een consultatie bij dr. De Meyere. Ik hoorde vele positieve reacties en vond zijn site ook erg fijn, mede omdat hij ook de negatieve kanten van een bv aanhaalde. Op het borstenforum vond ik heel wat informatie, maar de forums over de prijzen bij De Meyere waren al van enkele jaren geleden.  

    Heeft iemand een idee hoeveel een  borstvergroting bij dr. De Meyere ongeveer kost (alles incl)? (ronde, voor de spier, ik zou graag van een kleine B naar een volle C gaan),

    Daarnaast vroeg ik mij ook af hoe die betaling verloopt; is het cash te betalen of is er ook een mogelijkheid om in termijn af te betalen?

    En dan nog een laatste vraagje (sorry :) ) Ik lees heel veel dat de meeste borstvergrotingen onder de spier worden gedaan, maar De Meyere prefereert zeker boven de spier. Hoe zijn jullie ervaringen met boven de spier? Ik ben wel een beetje bang dat ik ze teveel zal voelen hierdoor? 

     

    Ik ben echt suuuper benieuwd en haal heel veel steun en vertrouwen uit dit forum, erg blij dat dit bestaat!!! dankjewel ❤️

    x

  16. 2 uur geleden, Valerie086 zei:

    Ik heb bij mijn eerste consultatie direct een afspraak vastgelegd. Dus als je dat wil dan hoef je niet meer terug te komen 😉

    Het is een privé kliniek dus normaal ga je wel snel kunnen geholpen worden. Ik heb 1,5 maand gewacht... valt goed mee he?

    Ooh fijn om te horen, echt een spannend moment om toch naar uit te kijken, dankjewel voor je reactie! :) heel spannend allemaal! 

    • Like 1
  17. Wauw, ziet er super uit! 

    even een vraagje, ik ga volgende week voor een eerste consultatie bij Dr. De Meyere. Met corona enzo ligt deze consultatie ook al erg lang vast, ik ben bang dat ik nog erg lang moet wachten tegen een mogelijke operatie. Ik ben namelijk heel zeker van mijn stuk en droom er al heel lang van. Ook is het niet altijd zo makkelijk met het werk enzo om dit in te plannen. Zijn er na de eerste consultaties nog consultaties nodig, vooraleer je geopereerd kunt worden? 

    alvast bedankt :))

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.