Ga naar inhoud

Borabora

Leden
  • Aantal items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Borabora

  1. Ik heb morgen weer een controle afspraak bij de kliniek, ik ben benieuwd wat de pc van mijn wond vindt. Ik moet zeggen dat ik goed geholpen word, door zowel de verpleging als de pc. Ik voel me absoluut niet bezwaard om te bellen, dat gevoel geven ze ook niet. Maar de wond bloedt ook sinds 3 dagen, niet veel maar wel helderrood bloed. De bh geeft veel steun en kan niet zonder eigenlijk, ik denk dat de wond te groot is om het te laten luchten.

    Pfff wat een gedoe...

     

  2. Hoi Amarillys,

     

    Bedankt voor je berichtje, ik ben er inderdaad mentaal constant mee bezig pff slopend. Ik ben wel blij met het resultaat, de vorm ziet er prima uit. Bij mij zijn er op veel plekken wondjes ontstaan door de drukte, er zit behoorlijk wat spanning in de linkerborst. Twee plekken rondom de tepel in ieder geval, ik hoop niet dat die plekken lichter van kleur blijven want dat zijn ze nu wel. Bij de drielandenpunt is het nu best wel groot geworden denk wel zo een 5 cm bij 2 cm, eng om te zien ook.

     

    Ik hoop dat het nog allemaal goed komt, en bij jou ook!

     

    Groetjes

  3. Hoi allemaal, 

     

    Ik ben nieuw hier, ik heb al heel veel ervaringen gelezen maar wil toch mijn verhaal kwijt.

     

    Op 15 feb jl ben ik geopereerd aan mijn borsten door dr van Selms. Ik ben van 70j naar 70DD gegaan. Ik heb bijna 3 uur op de OK tafel gelegen, flinke operatie dus. Toen ik eenmaal wakker werd had ik geen pijn, wel 2 flesjes langs mijn bed, dat waren de drains dus. De flesjes waren zo goed als leeg dus die had de verpleging de volgende ochtend eruit gehaald. De eerste week ging alles goed, ik had volledige rust genomen om goed te herstellen. Na 1 week begon ik pijn te voelen en enorme druk in mijn linkerborst. Ik belde de kliniek om advies en het advies was om de pleisters zelf af te halen en foto's te maken zodat de pc deze kon beoordelen. Ik had de pleisters eraf gehaald en er kwam gelijk heel veel wondvocht uit, ik had dus een wondje in de drielandenpunt. De PC had het beoordeeld en de wond zag er prima uit, geen ontsteking. Na 2 weken op controle geweest bij de kliniek en de pc vond de wond er prima uitzien, 2x per dag douchen en gaasjes op het wondje. 3 dagen na de controle is de wond groter geworden, een soort gat, ik raakte helemaal in paniek en belde de kliniek, ik moest weer een foto maken en sturen zodat de pc deze weer kon beoordelen: de wond ziet er prima uit, gewoon goed schoonhouden en gaasjes erop. Nu 3 weken po, grote wond en ben emotioneel een wrak. Ik hoop dat dit allemaal nog goedkomt en dat de wond niet groter wordt.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.