Ga naar inhoud

Toytoytoy

Leden
  • Aantal items

    14
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Toytoytoy

  1. Beste Dames, 

    Ik zal even m'n verhaal doen. Ik heb begin februari een Donut lift gehad. Verliep zonder problemen tot dat de knoopjes werden verwijderd. Ik liep een ontsteking op bij m'n linker tepel. Na 3 weken antibiotica was alles zo goed als weg en geen klachten meer. Ik kon op 16, april voor de prothese wissel. De dag voor de operatie kreeg k een rood vlekje niks raar opzich bij m'n tepel waar eerst de ontsteking had gezeten. K dacht er verder niks bij. Onder het mes geweest wissel gehad alles was prima. Het rode plekje ging toch raar doen, contact gehad met de pc, en voor de zekerheid antibiotica. Amoxicilline maar dat deed niet veel. Uiteindelijk overgezet op een ander. Dat ging beter en langzaam verdween het plekje. Wel had k al die tijd lichte verhoging tot 37.7 als uitschieter. Meermaals langs de pc geweest, alles was goed, borsten voelen soepel, alleen wat irritatie om mijn tepel heen. Kwam door pc ws door dat mijn lichaam moeite zou hebben met het oplossen van de hechtingen. Vanaf februari dus. Nu zijn we 4 weken verder ben nu vanaf maandag gestopt met de antibiotica. En m'n borst begint aan de buitenkant weer dof te voelen, het plekje bij m'n tepel word weer gevoelig. En gisteren had k 37.8 en gaat dat omhoog en omlaag over de dag.  K heb m'n pc geappt ben in afwachting, maar heeft iemand hier ervaring mee? Of enig idee hoe en wat? 

  2. Jeetje k zie dat nog niemand heeft gereageerd. Wat een vervelende situatie voor je. En lastige keuze, wat zegt je pc? Over de ontsteking en onder t mes gaan? K heb zelf in feb een Donut lift gehad en na het verwijderen van de hechtingen ook een ontsteking gehad bij mijn tepel. K heb een antibiotica kuur gehad toen van 17 dgn ofzo. Moest ook mijn wissel operatie verschuiven. Inmiddels ben k dus afgelopen vrijdag geopereerd. K denk dat een projectie van 6,2  echt wel goed zit. K weet niet hoe breed je prothese zal zijn? Maar ik heb 700cc motivia met een projectie van 5.9 en een breedte van 14,5cm.  K ben 160 en weeg 59kg en het is meer dan zat. 

  3. Hier mijn verslag.

     

    Ik moest mij om 7.15u melden in Vlaardingen. Eenmaal binnen en na een vragenlijst kwam Hupkens en k mocht mee om afgetekend te worden. Daarna ging k door naar een andere kamer om me om te kleden in de ok kleding. Al snel kwam de anesthesist met nog meer vragen. Ze waren erg aardig en stelde me gerust. Eenmaal zover kon k doorlopen naar de ok, daar Werd k vast gelegd op de tafel mijn infus werd geprikt en iedereen sprak tegen me. Voor ik het wist zei de anesthesist al dat het slaapmiddel werd toe gediend. Een ander hield een  zuurstof kapje voor m'n mond en het was 2 x diep anderen en poef ik was weg. Drie kwartier later werd k wakker op de vercoever kamer. Rustig kwam k bij en mijn eerste vraag was hoeveel zit er in🤣. 700cc mevrouwtje... En werd geholpen in m'n bh. Al snel kwam er een assistent met mijn oude prothese, die wilde k graag zien. Die waren gelukkig heel. Al snel kwam Hupkens bij me en vertelde dat alles goed verlopen was, maar k wel een borstband ook om moest.  K zat kwart over 10 weer in de auto terug naar huis. De eerst dag/nacht zijn opzich redelijk goed verlopen. Met de medicijnen is het te doen. Ik heb mijn 3 jongste kids naar m'n schoonouders gebracht en de oudste helpt me mee idem m'n partner. 

    Ik zal eens kijken of ik foto's kan uploaden.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.