Ga naar inhoud

Nicolien

Leden
  • Aantal items

    1
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Nicolien

  1. Op 31-3-2021 om 11:15, Kaygee zei:

    Hoi!

     

    Ik ben Kirsten, 33 jaar, verpleegkundige en moeder van 3 dochters.

     

    Helaas heeft mijn moeder haar kleine boezem doorgegeven aan haar dochters en zit een vergroting sinds de middelbare school al in mijn hoofd.

     

    Van altijd een A cup, naar enorm tijdens de zwangerschap en borstvoeding naar weer leeg en weer groot en weer leeg en 3 kinderen verder en jaren onzekerheid is de knoop nu eindelijk door.

     

    Gisteren heb ik een consult gehad bij dr. Braam van de Parkkliniek. En hoewel ik dacht dat ik mezelf goed in had gelezen en toch al een hoop wist kwamen er daar weinig vragen in me op maar zit ik toch met enorm veel vragen.

     

    We hebben de ronde motiva protheses besproken en het een en ander gepast. De opties die voor mij overgebleven zijn zijn 450cc FULL of 380cc DEMI. De breedte wordt 12,5 cm. Omdat ik met passen weinig verschil zag tussen 380 en 450 heb ik de neiging om voor 450cc te gaan. Maar ik wil ze graag achter de borstspier laten plaatsen en dan schijnen ze nog groter te tonen dus twijfel ik of 380 niet beter is... En of FULL niet heel erg nep gaat ogen... 

     

    Mijn borsten zijn nu "mooi". In de zin van symmetrisch en niet heel erg hangend. Maar leeg. Dus het is volgens haar alleen een kwestie van vullen.

     

    Ik ben overigens 1,72 lang en 61 kilo. Kan eventueel wel foto's toevoegen van mijn huidige barstjes.

     

    Vandaag word ik gebeld voor een datum, hopelijk ergens eind mei al!

     

    Ik hoop dat ik hier wat vergelijkbare situaties tegen ga komen 😁 Nu het zo dichtbij komt wordt het toch wel erg spannend. En super leuk, want deze zomer met nieuwe boobs in bikini zie ik helemaal zitten!

     

    Groetjes Kirsten

    Hallo, ik ben 2 dagen geleden (maandag 10 mei) door dokter Braam geopereerd in het park medisch centrum.

    Ik ben 40 jaar, 2 kinderen van 11 en 8 en had een a cup (geen lege, ze hingen niet, gewoon klein).

    Na 6 jaar twijfelen en een aantal consulten bij verschillende klinieken en artsen heb ik gekozen voor 340 cc ergonomix voor de spier.

    Tot nu toe is alles me mee gevallen en ben ik erg blij met mijn keuze.

    Groetjes Nicolien

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.